- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
tatlim ben ilk 3 tane serum takildi sonra gunde iki taneye dustu sonra 1 tane oldu sonrada hic takmadilar nereye kadar dedi doktor birtane doktorda sey dedi utanarak yaziyorum bunlarin kendileri cocuk bide cocuk dogurmaya kalkisiyorlar dedievet seracım ya benim de öyle..dr iri bebek dedi bir de ben düzgün yemek yiyemedim reflüden hiç beslenemediğim için kilo alamadım..bu nedenle bu vucutta iri bebek bir yere yaslanınca ya da dönünce organlarıma bıçak saplanır gb oluyor..saatlercer harkersiz kalıyorum, yürüyemiyorum..dün sabah aynı esha gb benim de sağ tarafım mahvoldu..dedim apandisit mi acaba? olablir de..kendimi yoklamaya başladım ama bebeğin dönüşü ya da yaslanışı da olabilir dedim..inşsallah senin geçtiğin aşamaları biz de geçeriz alırız bebikleri kucağımıza..bu arada sen kaç tane serum almıştın en son aylarda günde.? bugün gdiyorum akşam üstü dra, bakalım ne diyecek..:44:
ya türkiye ne kötü bir ülke konuda..ne kadroları o kadar boş puanı olmayan adamlar ele geçiriyorlar ki arkadaşlar anlatılmaz..resmen adama barajı geçirtmişler ..ve bu adam ukalalık taslıyor bana..yukarıdan bakıyor düşünün..ben bileğimle 30 yaşında memur olayım , sen ise puansız 23 yaşında babanın arkası ile ol..
bakın ben senelerce özelde öğretmenlik yaptım...artık dedim ki devlete geçeyimm ..taa şehir değşitirmeye bile razı olarak buraya puanla geldim..ama burada gördüklerim...hep torpil hep başka işler..
ya sera Allah bağışlasın çok tatlı çocukların..ya sen nasıl karar verdin o kadar stresli ve sağlık problemin olan hamileliken sonra 2 adet daha yapmaya..ben diyorum artık bu safhayı altatırsam tek çocuk bana yetecek..çünkü yıprandım ya bildiğin sağlık sorunlarından..biri bitiyor anında biri başlıyor..zavallı bebiş de yıprandı karnımda..(
benim de çok arkadaşım Antakyalı, onlar hep aralarında arapça konuşurlar ve çok imrenirim..iki tane anadil bilmek ne kadar güzel de mi? valla şimdi ben bir dil daha biliyorum ama o dilin de anadilim olmasını çok isterdim..peki sen nerelisin? baba trafı yoksam Antakyalı mı?
Son düzenleme: