Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

tatlim ben ilk 3 tane serum takildi sonra gunde iki taneye dustu sonra 1 tane oldu sonrada hic takmadilar nereye kadar dedi doktor birtane doktorda sey dedi utanarak yaziyorum bunlarin kendileri cocuk bide cocuk dogurmaya kalkisiyorlar dediogun iki bayandik onunda ilk bebegi ben 19 yasinda falandim oda 20 yasindaydi yalnis hatirlamiyorsam yavrum ilk bebek dogdu esime dedim bak bu bebek en kiymetlin olsun gorup gorecegin bu baskada yok tamam askim sen nasil istersen dedi deluuuu beni kandirmis sezeryandan yeni cikdim moreli bozuk diye ahhhhhh moiram yas yavrum yas 25 den asagi olunca deli dolu oluyorsun hersey viiiizzzzzzzzzz geliyor gozun hicbirsey gormuyor kanunen 18 deniliyor ama bence 25 yas alti bile saglikli dusunemiyor yada ben oyleydim bir seye evet dedimmi kimse duramaz onumde gerci halen daha oyleyim bazen anneme derim oda diyorki sen hic totona saklaatttt yemedinde ondan 3.numaraya korunurken kaldim aslinda pisssstttt kimse duymasin arkadasimsin diye yaziyorum benim hayalim hepppp iki kizzzz bir oglum olsundu rabbimde verdi sukurler olsun vallahi butun hamileliklerim gecti gitti unuttum bile diyebilirim o derece bak nediyecem bide benim 3.numarada evde tekim suyum geldi ben hic normal dogumum olmadigindan ilk cisimi kacirdim zannettim bir guzel banyo yaptim sonra SIklasmaya baslayinca tekrar girdim banyo yaptim doktorun bana verdigi ozel sampuanla yikandim ne olur ne olmaz dedim ameliyat oncesi sartolan sampuanla sonra cocuklari doyurdum gunlugume kac kilo oldugumu bel olcum popo kol ne varsa kayit ettim deluuuuuyum oyle bir deluuuuyyyuummm ben iste millet kocasini yada ambulans arar ben nelere ugrasiyorumsonra esimi aradim adam telasdan arabayi carpmis otoparkdaki demire bagaj kapanmiyor bakdim askim bu ne dedim niye kapanmiyor bu bagaj yavrum sen eminmisin dogumun basladina ne bileyim ben daha once dogurdummuki dedimbu lafi dedigimde iki tane cocuk yanimdaydi neyse apar topar gittik hastaneye elime verdikleri normal kitapcik her hafta gordugum doktor kitapciginda essek kadar yazi var eger dogum baslamissa 2. kata diye ben git 1.kata kadinda dediki senin kontrolun bugun ogleye dogru biliyom dedim galiba benim dogum basladi kadinda nasil galiba ne gibi degisiklik var dedi mesela cisimi tutamiyorum dedim kadin bagris cigris hemde sedyeyle cikardilar ikinci kata aninda basladi islemler insan bu kadar saf olur bugun doguyormu bebek dedim dr bebek cikmak uzere ama malesef ameliyat olcan orasi hazirlaniyoral iste bu kadar saffffff anne adayimbide iki tane dogurmusumantakyali degiliz aslen karadenizliyiz ama coooookkkk yillar once dedemlerin babalari istanbula yerlesmisler onlarda dahil ne dil ne yemeklerini bilirler ne lazca kulturleri vardir zaten karadenizliyiz deyince herkes soookkk oluyor lehce falanda yokk bizimkilerdehatta rahmetli anneannem biz konusurken kuzenlerle sacma sapan siz ne bicim konusuyorsunuz kizlar oyle konusmaz sacma sapan derdi yaninda oturan kuzende espiri olsun diye bugun gunlerden sali u ruzgarda cikdi disarda derdirahmetli kiymetlim oyle derdi ama coookkk kibardi coookkk allah nur icinde yatirsin baba tarfimda anne tarafimda karadenizli akraba degiller kesinlikle babaannem yabanci ustelik muslumanda degilmis sonradan musluman olmus kadin bu yasda bile bir icim su ya tatlim ince uzun boylu sarisin ela gozlu o derece guzel azicik bende ona benziyorum azicik degil hatta tamamen benziyorumda huyu cok kotuuuu o benzemesin anne tarafim hemen tahtaya vururlardi kendi benziyor huyu benzemesin diye bide uvey dayimada benziyorum al iste cik isin icinden birbirlerini tanimazlar bile neyse ben kendime benziyorum dedim

Son düzenleme:

hayalot iyi yapmissin tatlim masallah sanaiyiki dogurmamissin cok zor birlikde ben ilk bebegimi birlikde otururken dogurdum kayinvalide yaris ati zannetti beni herkes aaa gelin kalktimi bizim gelin normal dogum oldugu halde kalkmadi dediklerinde masalllah hemen kalkti iki yuzluluk yapti birisi gelecek diye giyin sanki yattim hic istemedi yatmami birde doktor sanki kendisi yok yatinca ameliyatmis yatarsam bir daha kalkamazmisim totosundan palavra atarak kendi isine geldigi icin ailemede birsey diyemedim annem babam etme yapma dedi cocuksun evlenme dedi eee dert yanmaya gucum yoktu hem desem birsey de yapamazlardi uzulmekden baska bende pisman oldum dogurduguma oglumda kendi evimdeydim tamam yardimcim sadece esimdi ama kalk diyen olmadi hatta esim kalkma askim ben onune getiririm dedi kahvaltimi bile yatagima getirdi ilk bebekde ailesine guvendigi icin hic onunda yardimi olmadi yapmaya kalksa veto yedi ailesinden nazlama oglum bu kadar bugun yarin cekip gittimi neler der arkandan diye en son isyan etti esim benim yanimda dedi hatta anne baba ben cok asigim ona onsuz gelecegim yok anlayin artik ya kabul edip yanimda olcaksiniz yada ben onunla cekip gidecem karsidan izleyeceksiniz dedi oyle boyle bir duzelme yok bizde cikdik o evden simdi azicik karismaya kalkiyor ama esim bu evin kralicesi sera o nederse o diyor kv pusup kaliyoranam rahatlik varmis allah gonlune gore versin bak tedavisiz kalmissin ne guzel insallah sende benim gibi 3lersin canim birsey diyeyim bende bakabilecekmiyim yetisebilecekmiyim maddi manevi dedim hele 3.numarada cok dusundum deliye dondum ama rabbim bosuna dememis siz cana kiymayin ben rizkini veririm diye vallahi en guzel o bakiliyor hem okuyorum hemde onlara annelik rabbim veriyor kolayini aklima bile gelmezdi boyle olacagi uzakdan gorsem kadin nasil yapiyor der imrenirdim hatta ama kendim boyleyim desene kiiizzzz senin kedinin pabucu dama atilacak gelince ayyy cok nazlida olur o

azicik kendimi eksik yazmisim babaannem 8 tane dogurmus tig gibi ben balik etliyim ustelik 15 lik gibi hareketli ben yaninda tinnnnustune ustelik ela gozlu degilim

hamileliğimin ilk 2 ayında ben öyleydim 4 gün yattım hastanede sonra düzeldi

Ah zirvecim ya ilk üç ay benim de öyle geçmişti..bir daha tekrarlamaz umarım diye dua etmiştim ama tekrarladı..ama bu daha fena..çünkü ben aslında yemek istiyorum ama sanki midem ezilmiş ya da büzülmüş bir şeyden kabul emiyor..boğazımda fecii yaralar var ya

hemde deli gibi emiyor memeden ayrılınca kıyamet kopuyor

Ah canım benim ya, pıt pıt yağ olsun annesi, löplöp et olsun yarasın minik kuşa

İlacı alınca da mı bişeyler yiyemiyorsun tatlım

Zirsizdelicm canımmm çok sağ ol, Allah hepinizden razı olsun şu zor günlerde çok destek oldunuz bana..

dediğin gb, boğazımdaki yaralar ve kanlı balgamlar öksürükler iyileşsin sanırım midem rahatlar...dua ediyorum öyle olsun diye..

gece yattığımdan beri kuvvetli adet sancım var..aklıma kötü şeyler gelip gdiyor valla :2:

bak kalktım bu saatte..largopen attım bir bardak sütle ağzıma..başka ley istemiyor midem.sanki içi pamuk doldurulmuş gb yaww...

Umarım düzelir Morişimin sıkıntıları da yaaa
ondan daha çok istiyorum ben bunu, onun adına

sağ ol zirsizdelicim..inşallah geçer ve sizlere hayırlı haberler verebilirim artık..inanın ben kızıyorum kendime.. bu pesimistliğime..zayıflığıma..bırakmaktan korkuyorum kendimi..

alla esha düşünsene bana gögüs bölümü öksürük için 3000 mg ilaç verdi...ben tam ilaçkolik oldum hamilelikte.. kremden mremden bir şey olmaz Allah'ın izni ile..ben daha tetanoz yaptıramıyorum bu nedenlerle..çk ilaç yüklemesi yapıldı bana...

Bu arada iyisin de mi canım? geçti mi ağrı?

Sera valla sana helal olsun be canım..o şartlarda o moral.. ve maşallah 3 çocuk yaban ellerde sen süper anne...hastaneye de şaştım kaldım..sanırım burada da bana bu yapılacak..her defasında acile gittiğimde neyiniz var demek için önce 3 saat yanıma gelmiyorlar..geldiklerinde ise 5-6 saatte polikliniklerle konuşup randev alıyorlar...

demek karadenizlisiniz..peki çocuklar nasıl bu kadar iyi arapça konuşuyorlar? babadan mı? valla geçen sene tarihte master yapmaya karar verdim..tam 31. yaşımda öğrenci oldum yeniden dediler ki arap alfabesini bilmelisiniz, osmanlıca öğreneceksiniz...yuppii yaptım tabii ben de..yazıları okuyacağız ya..tam 1 sene oldu hala okuyamıyorum ben.. 18'lik veletler cayır cayır okurlar, hoca bana gelince mahçup etmemek için pas geçerdi üstünden bir sene daha geçti hem master işi yattı hem de arap alfabesi eğitimim

sagol canim morel olmayip ne olacam 3 tane cocuk ben negatif olursam onlarinda hayata bakis acilari negatif olur istiyorum ki hayattan zevk alsinlar kusmesinler 2 gunluk hayata babam kendi cocuklarina ogretemedide nerde yurtdisindaki torunlara ogretecek benim cocuklar ilk esim bir hayirkurumu var araplarla turklerin oraya gonullu katildi is falan olursa gonullu calisiyor arasira bende gidiyorum ozellikle yemekli gece olursa azicik yardim ediyorum orda demislerki getir cocuklari arapca ogrensinler hafta sonu 3 saatlik ozel derslerimiz var hatta parali ama bizden almiyorlar turkcede ozel okul oluyor hafta sonu gene oraya gidiyorlar kolejdede ya arapca seciyorsun yada turkce bizde hafta sonu turkceye gidiyorlar diye hafta icini arapca sectik dedigim gibi birde turk okulundan cikip 3 saatlik arapca kursuna gidiyorlar bazen cokmu yoruyorum diyorum ama onlarin keyfi yerinde heee bide unutmadan cocuklarin en samimi arkadaslari turkmen onlardan daha kolay ogrendiler konusmayi onlarin anadili arapca sonra turkce

sen gercekten bagımlı oldun canım ve cocukta alıstı artık ilaclara o takmıyo bıle buyumeye devam edıyo baksana :) kullan su ılcıda öksürük möksürük kalmasın artık. bayada yuksekmıs mg mı :26: sen tetenoz vurulmıycak mısın hiç ? agrım gectı temızlık yapcam ınsallah yapınca gerı gelmez

Tatlım umarım hayırlı haberlerle gelir
sonuçta ortada bi emek var ve vermemeleri emek hırsızlığı olur
durumunuz ortada, bir bebek bekliyorsunuz ve parayı her zamankinden daha fazla düşünmek zorundasınız
umarım herşey yoluna girer

görünce bızede soyle oğlusu ıyıdır sen merak etme dogu dıye makınada koymuyolar adam gıbı hadı oranın halkı evde doguruyo e sen gıbı calısanlar nolcak düşünen yok

Canım dün müdürümüz eşini askeriyenin kadın doğumcusuna götürmüş
o bile köpek gibi azarlamış düşün
burda insan yerine koymuyorlar kimseyi
Rabbim yardım etsin
umarım bebişim iyidir

2. doz çok acıtmıyo tatlım
ya da benim çok ağrılı dönemime denk geldiğinden aşının 2. dozunu hiç hissetmedim desem yeridir

ya ya çok düşüncelidir arada kafasına saksı düşüyor böyleama hoşuma gitti yahu nette 110 tlye satıyorlar eşim 10 tlye dıktırmışşşakıllı kocam benimmcanım dünde kremı surdum ya dudağım hemen ınmıs sabahında kabuklar kalmış.surmeseydım banu alkan gıbı olucaktım yıneinş bişey olmaz mınnakımada
Maşallah canım maşallah
111 günüm kalmış benimde

Son düzenleme:
ahhh kuzum biz iyiyizde sen yine iyi değilmişin.ne olacak senın böyle durumun.bak sana nedıyecegım.kolay degıl ama yemek yemessen bununla savasamazssınkıyemek yemedıgın ıcın her tarafında minik mikroplar dolanıyor suan.yemek yersen onlarla savaşmaya gecıceksın ve sen kazanacaksınböyle anlatınca küçük çocuk kandırırmış gıbı oldu ama gerçekten oyle.boğaz şişmesi gibi düşün yemedikçe nasılda kapanıyor boğazın su bıle ıcemıyorsun ne yazıkki.ilaçlar bıle zor fayda edıyor yemek yemeden.inş düzeliceksın canım.bal falan yemeye calıs sulu gıdalarla beraber.yoksa daha kötü olucaksın Allah korusun.dualarım sneınle canım.inş şimdi daha ıyısındır
sağol tatlım evet benımde tetenoz kolumu ağrıttı 3 gunama benı zora sokacak gıbı degıldı yınede.oynatamıyordum o ayrıinş bu seferki ağrımaz canım.ahhh ahh bende yatamıyorum hıc napcaz artık dayancaz bı sure

sera artık ıyımı yaptık kotumu bılmıyorum ama hayırlısı böyleymiş demekkiiiama yınede yok ya kayganayla çocuk büyütmek helekı benımkıyleşuan tepemde oturuyorlar aynı bınadayız kara kara düşünüyorum ne yapıcam edıcem dıye cok sukur yınede kapım ayrı artıkahh kuzum bılmezmıyım yapar valla onlar.demezlerkı ya bızde genctık gelındık yapmayalım el kızlarına dıye.ama allah buyuktur allaha havale ettım ben benımkınıneyse sen en azından kurtulmuşun artık canım bu arada maşallah valla sana ne güzel her zorlukla başedebılmısın.benım cok yıkıldığım zamanlar oldu.ama hep dua ettım gercı ınanaıyodum o evden kurtuılcagıma ve olduda cok sukur.yınede rabbım ne onu bana nede benı onlara muhtaç etsın (aminn)evet canım cok sukur tedavısız kaldım inş bende yetısebılırım.ve benım gıbı karar kara dusunenlerderabbım guc kuvvet versın hepımızeya canım kedının pabucu dama atılcakilk zamanlar kedıcık göbeğime atlayıp uyumak ıstıyordu hep oyle uyuyordu cunkuılk 2 ay yapmadığım kalmadı kardeş var dıyorum bebek var dıyorum bi görsen eşim deli oluyordu banasonra sonra alıştı oda sımdı dırek yanıma atlıyor yanımda uyuyor daha göbeğe çıkmıyorçocuk olunca nasıl yapıcaz hıc bı fıkrımız yok henuız .eşimde bende kalması taraftarıyız ama bır taraftan zararlarındanda korkmuyor degılız.ama bunada cok alıştık hayvana yazık günah ılerde çocuğumuzdan çıkmasından korkuyoruz onun vebalını üstlenemiyoruz açıkçası.tek temennım bu yabancılar evlerınde kedı kopekle buyutuyorlar bebelerını ama inş bizde başedebılırız:26:

kızçeler nasılsınız.ben iyimiyim kötümüyüz bilmiyorum.geceleyin sağ bacağım nasıl kasıldı anlatamamsabahtan beri parmak ucumda zıplayıp duruyorum koca göbeğimlehayır zıplamam bir şey değil çooocummmun beyni sulanmıştır ben hopladıkçaayarın ayrıntılı usgye gırcem sonunda.cumartesıde randevum var su kasılmaları bı demem lazım o magnezyum ılaçları benim olmalıyoksa ben böyle çekirge gibi bir sıçra iki sıçra 3ünde ne olur bilemem
şaka falan nasıl başedıcem ben ya böyle kasılamalarla.sabaha kadar ağladım durdum eşimde zavallım uykusuz gıttı işe gündüzde aradı bacakların nasıl oldu deyip gülüyor bana tabi ona kolay geliyor onun dışında bir sorunumuz yok çok şükür şişik dudak iniyor yavaş yavaşeski güzelliğime kavuşucam inşşimdi yemek yapıyım da yavaş yavaş biraz daha dınelneyım sanırım bu gecede kasılmalarım devanm edıcek cunku bacaklarım hala şiş damarlarım çok gergın ya

Son düzenleme:

Canım benim yaaa o kramplar özellikle çoğu gebenin korkulu rüyası
bol bol süt iç, maden suyu iç diyorlar
iyi gelir mi bilmiyorum
kız ne güldüm koca göbekle sıçrıyorum demene

güzelsindir tatlım hiç sıkıntı yapma, annelerin en güzeli olacaksın bebişine

Bana hiç sürdürmedi eşim
bayramda bile dana gibi dudaklarla gezdim, zaten kocaman dudaklarım var
benim de imkanım olsada diktirsek keşke yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…