Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

öyle canım öyle:26:zormuş ya valla bu kramp işi.gerçi hani insanın neresi ağrıyo ise canı ordadaır derler yasüt içiyorum aslında günde 4 bardak kadar :26eynirsiz bir yaşam düşünemiyorum ama demekki daha çoğuna ihtiyacım varmış
gül canı benim güll ne edelim artık böyle dolancaz göbişlerleinş kuzum benimm inş

Canım benim kemiklerim ağrıyo düşün canım nerelere nerelere dağıldı
ben süt içemiyorum, nolacaksa

Canım benim kemiklerim ağrıyo düşün canım nerelere nerelere dağıldı
ben süt içemiyorum, nolacaksa

iç kuzum iç.en azından ben son 3 haftadır nesguik aldım onunla içiyorum şu toz olanlarındanonuda içemiyorsan sen muzlu süt falan iç yada sütlü bisküvi yap ben çok severimmsanıyorum çocuk doğunca bı kasık ona bı kasık bana yaparım herhaldeilla süt olcak degıl gercı yoğurdu var peynırı var

gecmıs olsun tatlım o öksuruk bugun bendede oldu öksurdukce geldı delı oldum yapıcak bısey yok gercekten ılacta vermıyolar doktor banada burun akıntsı hapsırma ıcın hıcbısey vermemıstı
sağa sola döne döne uyuyorum ben. dıyolar ya hep sola yatın dıye olmuyokı uyusuyo ınsan :/

inşallah ıyıdır tatlım gönlun rahat olsun. askerıyede bıle ole yapıyolarsa derdı neymıs acaba doktorun size hastanesı en ıyı olan yakın bi il yok mu canım oraya gıtsen

canım sanada gecmıs olsunbu topıkte de sağlam bi adam yok yahu hepimizin bi sorunu var mübarekhey yarabbim yaa demekki hamılelık böyle birşeyevet sola yatın dıyorlarr ama herzamanda olmuyor işte

inşallah canım benım. Allahım yarı yolda koymaz bu haldeyken

zirsiz deli sen nasılsın canım benimmmdaha iyimisin sormayı unutmuşun kendı derdimden

Canım sabahları işe gitmekten nefret etmem, tüm kemiklerimi hissetmem ve belime giren kramplar dışında çok şükür iyiyim
estagfurullah sende derdine daldıysan ben benimkinden hiç çıkamadım demektir

canım sanada gecmıs olsunbu topıkte de sağlam bi adam yok yahu hepimizin bi sorunu var mübarekhey yarabbim yaa demekki hamılelık böyle birşeyevet sola yatın dıyorlarr ama herzamanda olmuyor işte

bıde hamılelık en zevklı rahat gecen zaman derler nrdeeeeeeeeeee alakası yok

Canım hbaksoy var çok şükür aramızda
umarım onun da olmaz sıkıntıları, tek tesellim ve mutluluk kaynağım o
onun adına seviniyorum sürekli
valla ben sola yatmayı bırak sırt üstü uyuyor buluyorum artık kendimi, ağrılardan

bıde hamılelık en zevklı rahat gecen zaman derler nrdeeeeeeeeeee alakası yok

Okulda bana sen ne şanslısın , en güzel dönemin diyorlar
dedim heeee heeeeee aynen öyle
arkadaş sağlıklı olanlar tükeniyo , ben sağlıksal sorunlarımla onların yaptıklarını yapıyorum
üstüne üstlük ayakta bile duramıyorum
pöfffffffffff

Canım sabahları işe gitmekten nefret etmem, tüm kemiklerimi hissetmem ve belime giren kramplar dışında çok şükür iyiyim
estagfurullah sende derdine daldıysan ben benimkinden hiç çıkamadım demektir

daha iyi olursun inş.ee nedemişler herkesin derdi sıkıntısı kendine göredir diye

öyle tabi tatlım saglıklı olsunda razıyım
sen naptın okul nasıl gıdıyo senın oğlan daha doğmadan okula basladı kıyamam

Allah sağlık versin canım tüm bebişlere
valla yaaa yazık çocukcuk okula gidiyo her sabah
sıkılıyo daha şimdiden derslerde, anne kaçalım burdan diyo

sırt üstü yatmakta iyidir hamılelıkte canım merak etme
kemik ağrısını en ıyı ben bılırım.en azından sızınkıler bellı bı süre sonra gecıcek seyler.ama benim bel ağrım hiç geçmiycek ve günden gunede daha cok cogalıcak.beterın beterıde var yınede bunada sukur.baksoyun maşallahı var rabbım bozmasın.sende düzelcen inşsıkma o tatlı canını emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…