Canım benim yaaa o kramplar özellikle çoğu gebenin korkulu rüyası
bol bol süt iç, maden suyu iç diyorlar
iyi gelir mi bilmiyorum
kız ne güldüm koca göbekle sıçrıyorum demene
güzelsindir tatlım hiç sıkıntı yapma, annelerin en güzeli olacaksın bebişine
öyle canım öyle:26:zormuş ya valla bu kramp işi.gerçi hani insanın neresi ağrıyo ise canı ordadaır derler yasüt içiyorum aslında günde 4 bardak kadar :26 eynirsiz bir yaşam düşünemiyorum ama demekki daha çoğuna ihtiyacım varmış
gül canı benim güll ne edelim artık böyle dolancaz göbişlerleinş kuzum benimm inş
Canım benim kemiklerim ağrıyo düşün canım nerelere nerelere dağıldı
ben süt içemiyorum, nolacaksa
ahhh kuzum biz iyiyizde sen yine iyi değilmişin.ne olacak senın böyle durumun.bak sana nedıyecegım.kolay degıl ama yemek yemessen bununla savasamazssınkıyemek yemedıgın ıcın her tarafında minik mikroplar dolanıyor suan.yemek yersen onlarla savaşmaya gecıceksın ve sen kazanacaksın böyle anlatınca küçük çocuk kandırırmış gıbı oldu ama gerçekten oyle.boğaz şişmesi gibi düşün yemedikçe nasılda kapanıyor boğazın su bıle ıcemıyorsun ne yazıkki.ilaçlar bıle zor fayda edıyor yemek yemeden.inş düzeliceksın canım.bal falan yemeye calıs sulu gıdalarla beraber.yoksa daha kötü olucaksın Allah korusun.dualarım sneınle canım.inş şimdi daha ıyısındır
sağol tatlımevet benımde tetenoz kolumu ağrıttı 3 gunama benı zora sokacak gıbı degıldı yınede.oynatamıyordum o ayrı inş bu seferki ağrımaz canım.ahhh ahh bende yatamıyorum hıc napcaz artık dayancaz bı sure
Canım dün müdürümüz eşini askeriyenin kadın doğumcusuna götürmüş
o bile köpek gibi azarlamış düşün
burda insan yerine koymuyorlar kimseyi
Rabbim yardım etsin
umarım bebişim iyidir
gecmıs olsun tatlım o öksuruk bugun bendede oldu öksurdukce geldı delı oldum yapıcak bısey yok gercekten ılacta vermıyolar doktor banada burun akıntsı hapsırma ıcın hıcbısey vermemıstı
sağa sola döne döne uyuyorum ben. dıyolar ya hep sola yatın dıye olmuyokı uyusuyo ınsan :/
Tatlım umarım hayırlı haberlerle gelir
sonuçta ortada bi emek var ve vermemeleri emek hırsızlığı olur
durumunuz ortada, bir bebek bekliyorsunuz ve parayı her zamankinden daha fazla düşünmek zorundasınız
umarım herşey yoluna girer
zirsiz deli sen nasılsın canım benimmmdaha iyimisin sormayı unutmuşun kendı derdimden
inşallah canım benım. Allahım yarı yolda koymaz bu haldeyken
canım sanada gecmıs olsunbu topıkte de sağlam bi adam yok yahu hepimizin bi sorunu var mübarek hey yarabbim yaa demekki hamılelık böyle birşey evet sola yatın dıyorlarr ama herzamanda olmuyor işte
canım sanada gecmıs olsunbu topıkte de sağlam bi adam yok yahu hepimizin bi sorunu var mübarek hey yarabbim yaa demekki hamılelık böyle birşey evet sola yatın dıyorlarr ama herzamanda olmuyor işte
Canım bebiş kısmetiyle gelir derler
kesin Rabbim bi yol çizmiştir size
bıde hamılelık en zevklı rahat gecen zaman derler nrdeeeeeeeeeee alakası yok
Canım sabahları işe gitmekten nefret etmem, tüm kemiklerimi hissetmem ve belime giren kramplar dışında çok şükür iyiyim
estagfurullah sende derdine daldıysan ben benimkinden hiç çıkamadım demektir
bıde hamılelık en zevklı rahat gecen zaman derler nrdeeeeeeeeeee alakası yok
öyle tabi tatlım saglıklı olsunda razıyım
sen naptın okul nasıl gıdıyo senın oğlan daha doğmadan okula basladı kıyamam
daha iyi olursun inş.ee nedemişler herkesin derdi sıkıntısı kendine göredir diye
Canım hbaksoy var çok şükür aramızda
umarım onun da olmaz sıkıntıları, tek tesellim ve mutluluk kaynağım o
onun adına seviniyorum sürekli
valla ben sola yatmayı bırak sırt üstü uyuyor buluyorum artık kendimi, ağrılardan
kemik ağrılarım geçse tam süper olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?