Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

demı sagıklı olanlar zor dayanıyo bıde sen ugras dur hamılelıgı yorucu ve hasta bı sekılde gecırmeyen anlayamıyo malesef herkes endı hamılelıgı nasılsa ole goruyo senıde

Allah sağlık versin canım tüm bebişlere
valla yaaa yazık çocukcuk okula gidiyo her sabah
sıkılıyo daha şimdiden derslerde, anne kaçalım burdan diyo

amin canım.
kaçmak ister tabı evde annesıyle uyuyup yemek yemek varken cocuk napsın :))

amin canım.
kaçmak ister tabı evde annesıyle uyuyup yemek yemek varken cocuk napsın :))

Sabah hem inliyorum , hem giyiniyorum hem de söyleniyorum eşime
hepsi senin yüzünden diyorum
şu şehirde rapor bile vermedi acildeki, eee paramızda yok çektiğimiz kredileri ödemeye ben mecbur çalışacam diyorum
nolurdu sanki şimdi kalkmak zorunda olmasaydım da yatsaydım diyorum, gülüyo anca hınzır hınzır

demı sagıklı olanlar zor dayanıyo bıde sen ugras dur hamılelıgı yorucu ve hasta bı sekılde gecırmeyen anlayamıyo malesef herkes endı hamılelıgı nasılsa ole goruyo senıde

Bugün canımı sıktılar zaten
hocam senin az yemen lazım çok yiyosun diyolar
derse girip çıkınca tükeniyorum kek falan yiyorum mecburen, çok kırıldım aslında
neymiş aç kalırsam bebek daha çok vururmuş da
bu bebek için daha sağlıklıymış

Canım valla bu çektiklerimden sonra diyeyim eli öpülesi kadınsın
ben bu kadar ağrıya dayanamıyorum henüz
batıyor, delik deşik ediyor resmen iç organlarımı
sırt üstü yatma diyolar, bebeğin kordonu boynuna dolanırmış Allah korusun
olabilir mi öyle bişey?

Son bir haftadır tencereleri o koyuyoda ancak öyle yapabiliyorum yemek
azıcık ağır kaldırsam bıçak saplıyolar sanki, iki büklüm oluyorum resmen

çok zor yaaa bana doktor kolonyayı dolaba koy ağrıdıkça aşı yerine pamukla sür demişti

KIZLAR

çok acil !!

nolur yardım edin !!

beni kaç akşamdır çok şiddetli sıtma tutuyor. size de oldu mu?

kat kat battaniye örtuyorum ama cok sıddetlı terlerken aynı sıddette usuyorum.

noluyor bana? bu normal mi?

sabah hiç bişey yokken aksam mahfoluyorum!

ne yapayım bir yol gösterin..

Son bir haftadır tencereleri o koyuyoda ancak öyle yapabiliyorum yemek
azıcık ağır kaldırsam bıçak saplıyolar sanki, iki büklüm oluyorum resmen
canım dıkkat et kendıne sırtına eve gelınce mutlaka yelek tarzı bişeyler gıyıver.hamıleyız sonuçta hıc anlamadan bebekelr gıbı kendı terımızle bile hasta olabılırız .
Bacım valla geçmiyo yaaa
çektiklerimi bi bilsen, ahh ahhhhhhhhhhhh
anlıyabılıyorum canım ama bıraz daha sabır.ıyı bır doktor bulabılseydın bakalım üşütmemi yoksa hamılelıkten kaynakklımı acaba:26:

esf kuzum ama bişeylere dayanmalıyız.yoksa doğumda napcaz bacımbu arada doğumda derkene anlatmaytı unuttum gece rüyamda doğum yapıyordum bebeğin kafası çıktı cıkıcak ben sancıdan ölüyorumhadi hayalot dayan bidaha ıkın bak başarcan sonra kkda anlatıp guluceksın dıyorum bidehep rüyamda sancısız dogurdugumu gorurdum ama ılk defa sancımı bıle cektım vallaama ben dıyeyım vallahi acıyormus ayvayı yedık biznette oyle yazıyor ama sırt ustu veya solunuza yatın dıyor.hatta bugun bacak kasılmalarını okurkende aynı yazıya rastaladım ilk defa duydum bebeğe kordon dolanabılecegını:44:allah gostermesınde kımse bılemez bence böyle bıseyı yınede doktora sormak lazımya eskıden hıc yokmuş böyle seyler mıllet ıstedıgını yer içerken bize herşey yasak vallahi

canım ben hiç yaşamadım ama ben yaşasaydım bı doktora görünürdüm.biraz neti karıştırdımda bi virüs mikrop olmalı vücutta dıyor bazı yerlerde.kanda mikrop yada idrarda iltihap gıbuı.bende ateşlenme yapmıştı ara ara üşüme ama bu sıtma veya yüksek ateş şeklinde degıldı.bi doktora gorun mutlaka bı sebebı olmalı ve basıt bı ılacıda olmalı kendın çekme yanı boşuna.
bu arada sıtmaya yoğurt ıyı gelır dıye bılıyroum .beni ateslendıgımde tutarda annem yedırırdı hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…