niye öyle yapıyorki bu kızçe zirvem:26:doktor bişey demiyormu ?
canım dıkkat et kendıne sırtına eve gelınce mutlaka yelek tarzı bişeyler gıyıver.hamıleyız sonuçta hıc anlamadan bebekelr gıbı kendı terımızle bile hasta olabılırız .
anlıyabılıyorum canım ama bıraz daha sabır.ıyı bır doktor bulabılseydın bakalım üşütmemi yoksa hamılelıkten kaynakklımı acaba:26:
esf kuzum ama bişeylere dayanmalıyız.yoksa doğumda napcaz bacımbu arada doğumda derkene anlatmaytı unuttum gece rüyamda doğum yapıyordum bebeğin kafası çıktı cıkıcak ben sancıdan ölüyorum hadi hayalot dayan bidaha ıkın bak başarcan sonra kkda anlatıp guluceksın dıyorum bide hep rüyamda sancısız dogurdugumu gorurdum ama ılk defa sancımı bıle cektım valla ama ben dıyeyım vallahi acıyormus ayvayı yedık biz nette oyle yazıyor ama sırt ustu veya solunuza yatın dıyor.hatta bugun bacak kasılmalarını okurkende aynı yazıya rastaladım ilk defa duydum bebeğe kordon dolanabılecegını:44:allah gostermesınde kımse bılemez bence böyle bıseyı yınede doktora sormak lazım ya eskıden hıc yokmuş böyle seyler mıllet ıstedıgını yer içerken bize herşey yasak vallahi
bilmiyorum internetten baktım reflü olabilirmiş yarın akşam gideceğiz doktora dün gece 2 saat uyudum hep kustu
bilmiyorum internetten baktım reflü olabilirmiş yarın akşam gideceğiz doktora dün gece 2 saat uyudum hep kustu
Canım reflüsü varsa mamaya başlıyosun mecburen
benim yeğenim hiç ememedi reflü yüzünden, mama yedi hep
evet yediğini çıkartıyor
KIZLAR
çok acil !!
nolur yardım edin !!
beni kaç akşamdır çok şiddetli sıtma tutuyor. size de oldu mu?
kat kat battaniye örtuyorum ama cok sıddetlı terlerken aynı sıddette usuyorum.
noluyor bana? bu normal mi?
sabah hiç bişey yokken aksam mahfoluyorum!
ne yapayım bir yol gösterin..
benimde aklıma bu geldi vallahi:44:ama bebeklerde reflüyü ilk dfa duydum
benimde aklıma bu geldi vallahi:44:ama bebeklerde reflüyü ilk dfa duydum
alaala el kadar bebe oysaki öyle bir şey değildir inş.hani derler ya bazı bebeklere mama yada anne sütü yaramıyo derler acaba sizinkide böyle birşeymiki:44:gidin bakalım sıkma canını öyle böyle büyücek annesi yeterki canları sağolsun
Canım reflüsü varsa mamaya başlıyosun mecburen
benim yeğenim hiç ememedi reflü yüzünden, mama yedi hep
Canım hava çok sıcak yaaa yelek falan giyebileceğimi hiç sanmıyorum açıkcası
kendi terimizle hasta olabilme ihtimalimiz çok yüksek maalesef
ama napıyım anacım 7 24 terliyor ve üstümü değiştiriyorum
yetmez mi ki bu kadarı
hadi yaaa rüyanda doğurdun demek
canım herkes diyor acıyacakmış cidden
ben çok korkuyorum doğurmaktan yaaa, acısından da bana bişey olur diye de bebişime bişey olur diye deee
tatlım rüyalar tersine çıkaar derler
demek ki kolaycacık doğuracaksın sen, ne acıyacak ne bişey
içini ferah tut yeter
sırt üstü yatıyorum bu sıralar sık sık
uyanınca fark ediyorum aslında öyle uyuduğumu
eskiden ne rahatmış cidden ne gam varmış ne keder
üstüne üstlük herşeyi de yapıyorlarmış
alaala el kadar bebe oysaki öyle bir şey değildir inş.hani derler ya bazı bebeklere mama yada anne sütü yaramıyo derler acaba sizinkide böyle birşeymiki:44:gidin bakalım sıkma canını öyle böyle büyücek annesi yeterki canları sağolsun
Canım benim yeğenim doğar doğmaz emdiğini kustugundan reflü dediler
hazır mamalarla besledi annesi, özel aldı mamalarını reflü için üretilenlerden
mamaya başladığında 3 günlüktük sarılık oldu kilosu düştü doktor mama vereceğiz dedi asıl o zaman kusmaya başladı bilmiyorumki benim sütümü öyle çok çıkartmıyor ooff ooffff sapıttım kaldım emzirmek istiyorum been
doğru sıcak havalar ama ist bu sıralar bıraz bozuyo gibikış geliyor artık gercı cabuk gelsınde bebişlerde gelsin
ozaman ceryanda kalmamaya calıs madem gıyınemıyorsun olabılcegınden fazla dıkkat etmeye calıs bu gunlerdekı bakalım yınede ağrın olacakmı:26:
bakalım canım kısmte nasıl doğumlarımız olucakbende korkuyorum tabı korkmuyorum degıl acıkcaıs ama suanlık ınankı hıc aklıma gelmiyor doğumda napıcagım dıye hep bıseylerı yetıstırebılcekmıyım acaba alabılcekmıyım bakabılcekmıyım telaşını yaşıyorum suan ve en onemlısı acaba sağlıklımı bebegım dıye düşünmekten alıkoyamıyorum kendımı
ahhh ahh şu sırt üstü yatmak benım için çin işkencesi ve yastıksız yatmam gerek ama malesefki bunları uygulamak bana göre değilbende ömrü hayatımda yüz üstü yatmazdım hiç hamıle kaldımya sanki inadına göbeğime yatıyporum ya uykuda
Havalar çok sıcak cidden, kış hem çabuk gelsin istiyorum hem de hiç gelmesin
doğuracağım zamandan da bebişimden de çok korkuyorum
acaba vaktinde gelecek mi, herşey yolunda gidecek mi, eşyalarını alabilecek miyim, doktorum iyi biri olacak mı, kolayca doğuracak mıyım, burdan doğurmadan annişimin yanına varabilecek miyim, yollarda doğurma korkumu yenebilip doğurmadan anama gidebilecek miyim vs vs
off canım sıktım seni de kusura bakma
vücudumuz bebeğe alışana kadar sağa da sola da sırt üstü de yüz üstü de yatabiliriz
sırt üstü çok rahat yatıyorum da yanlarım ağrıdığından yanıma dönemiyorum bi türlü
Sabah hem inliyorum , hem giyiniyorum hem de söyleniyorum eşime
hepsi senin yüzünden diyorum
şu şehirde rapor bile vermedi acildeki, eee paramızda yok çektiğimiz kredileri ödemeye ben mecbur çalışacam diyorum
nolurdu sanki şimdi kalkmak zorunda olmasaydım da yatsaydım diyorum, gülüyo anca hınzır hınzır
Bugün canımı sıktılar zaten
hocam senin az yemen lazım çok yiyosun diyolar
derse girip çıkınca tükeniyorum kek falan yiyorum mecburen, çok kırıldım aslında
neymiş aç kalırsam bebek daha çok vururmuş da
bu bebek için daha sağlıklıymış
bi beşiğe karar veremedim hala ya :44:sizce normal beşikmi yoksa büyüyen beşikmi kızçeler :44:sanırım çoğunuz park yatak bakıyosunuz ama
ac kalınca daha mı cok vururmus ? benım oğlan ac kalınc sessız sedasız oluyo ole seymı olur
yıceksın tabı bebege yarasın kılo sorunmu herturlu verılır cok bılıyo onlar
aynı dert bendede var canım daha karar veremedım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?