Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canım hava çok sıcak yaaa yelek falan giyebileceğimi hiç sanmıyorum açıkcası
kendi terimizle hasta olabilme ihtimalimiz çok yüksek maalesef
ama napıyım anacım 7 24 terliyor ve üstümü değiştiriyorum
yetmez mi ki bu kadarı
hadi yaaa rüyanda doğurdun demek
canım herkes diyor acıyacakmış cidden
ben çok korkuyorum doğurmaktan yaaa, acısından da bana bişey olur diye de bebişime bişey olur diye deee
tatlım rüyalar tersine çıkaar derler
demek ki kolaycacık doğuracaksın sen, ne acıyacak ne bişey
içini ferah tut yeter

sırt üstü yatıyorum bu sıralar sık sık
uyanınca fark ediyorum aslında öyle uyuduğumu
eskiden ne rahatmış cidden ne gam varmış ne keder
üstüne üstlük herşeyi de yapıyorlarmış

bilmiyorum internetten baktım reflü olabilirmiş yarın akşam gideceğiz doktora dün gece 2 saat uyudum hep kustu

alaala el kadar bebe oysaki öyle bir şey değildir inş.hani derler ya bazı bebeklere mama yada anne sütü yaramıyo derler acaba sizinkide böyle birşeymiki:44:gidin bakalım sıkma canını öyle böyle büyücek annesi yeterki canları sağolsun

evet yediğini çıkartıyor

Canım reflüdür muhtemelen

Tatlım yaaa ben hiç böyle bişey yaşamadım da duymadım da
en kısa sürede bence bi doktora görünmelisin
mutlaka bi çözümü vardır, nedeni de

benimde aklıma bu geldi vallahi:44:ama bebeklerde reflüyü ilk dfa duydum

Canım reflüsü varsa mamaya başlıyosun mecburen
benim yeğenim hiç ememedi reflü yüzünden, mama yedi hep

mamaya başladığında 3 günlüktük sarılık oldu kilosu düştü doktor mama vereceğiz dedi asıl o zaman kusmaya başladı bilmiyorumki benim sütümü öyle çok çıkartmıyor ooff ooffff sapıttım kaldım emzirmek istiyorum been

doğru sıcak havalar ama ist bu sıralar bıraz bozuyo gibikış geliyor artık gercı cabuk gelsınde bebişlerde gelsin
ozaman ceryanda kalmamaya calıs madem gıyınemıyorsun olabılcegınden fazla dıkkat etmeye calıs bu gunlerdekı bakalım yınede ağrın olacakmı:26:
bakalım canım kısmte nasıl doğumlarımız olucakbende korkuyorum tabı korkmuyorum degıl acıkcaıs ama suanlık ınankı hıc aklıma gelmiyor doğumda napıcagım dıyehep bıseylerı yetıstırebılcekmıyım acaba alabılcekmıyım bakabılcekmıyım telaşını yaşıyorum suan ve en onemlısı acaba sağlıklımı bebegım dıye düşünmekten alıkoyamıyorum kendımı
ahhh ahh şu sırt üstü yatmak benım için çin işkencesi ve yastıksız yatmam gerek ama malesefki bunları uygulamak bana göre değilbende ömrü hayatımda yüz üstü yatmazdım hiç hamıle kaldımya sanki inadına göbeğime yatıyporum ya uykuda

Canım eğer reflü falansa kesin çözüm bulunur, sıkıntı yapmana gerek yok
mama vermen yetecek bebeğe

Canım benim yeğenim doğar doğmaz emdiğini kustugundan reflü dediler
hazır mamalarla besledi annesi, özel aldı mamalarını reflü için üretilenlerden

vay be neler varmış cidden bebekte hiç duymamıştım hanı bir yaşıma daha girdim drler ya öyle oldum şuanzirvecim sizinkide böyle bir şey belkıde:26:

canım benım sarılık her bebekte olur zaten.çok sukur sende atlattın geçti
bı konuş bakalım doktorla güzel bı karara varırsınız ıns.belkı mama degısıklıgı yapar.anne sutunu sağıp karıştır mamaya hıcmı sutunu vermıyorsun o kısmı anlamadım tam

Havalar çok sıcak cidden, kış hem çabuk gelsin istiyorum hem de hiç gelmesin
doğuracağım zamandan da bebişimden de çok korkuyorum
acaba vaktinde gelecek mi, herşey yolunda gidecek mi, eşyalarını alabilecek miyim, doktorum iyi biri olacak mı, kolayca doğuracak mıyım, burdan doğurmadan annişimin yanına varabilecek miyim, yollarda doğurma korkumu yenebilip doğurmadan anama gidebilecek miyim vs vs
off canım sıktım seni de kusura bakma
vücudumuz bebeğe alışana kadar sağa da sola da sırt üstü de yüz üstü de yatabiliriz

sırt üstü çok rahat yatıyorum da yanlarım ağrıdığından yanıma dönemiyorum bi türlü

bende aynı korkularla yaşıyorum vallahi bebek konusunda ama doğum bakımından ben anneme gıdemıycem annem bana gelebılırse gelıcek inş doktorunda iyi biri olucak.biz nekadar cok dusunsekte herşey olucagına varıcak sonuçta sıkmamkmı est bunun ıcın burdayız degılmı
sırt ustu bende yatabilsem keşke sende yan yatabılsen keskeayy ne karışık ısler vallahıyan tarfalarına destek versende yan yatıyormuş gıbı hısse kapılsan olmazmı

bi beşiğe karar veremedim hala ya :44:sizce normal beşikmi yoksa büyüyen beşikmi kızçeler :44:sanırım çoğunuz park yatak bakıyosunuz ama

biz söylendıkce onların gulmelerı bu erkeklerın huyu sanırım :/
ah ah gecım derdı zor okul bıtınce anladım.
param bana yetecek kadar olsun ama huzurum cok olsun baska bısey ıstemıyorum
az kaldı bebıs dogmadan ızne cıkcaksın 4 ay fılan rahatsın tatlım :))

ac kalınca daha mı cok vururmus ? benım oğlan ac kalınc sessız sedasız oluyo ole seymı olur
yıceksın tabı bebege yarasın kılo sorunmu herturlu verılır cok bılıyo onlar

ac kalınca daha mı cok vururmus ? benım oğlan ac kalınc sessız sedasız oluyo ole seymı olur
yıceksın tabı bebege yarasın kılo sorunmu herturlu verılır cok bılıyo onlar

zirsiz delicim vallahi demin yazıcaktımda unutmuşum
çocuk oynatmak için açmı bırakılırmış tövbe yarabbım ya konuşmalara bak bir yaşıma daha gırmış oldum bu gece bir anda 2 yaş atladım gördünüzmüüü
tamam doğrudur bızım fındıkta acıkınca oynuyor ama yemeklerden sonra daha bı farklı oynuyor ağzıma su koysam sevınıyor sankı yavrum.sen bakma onlara az ye ama sık yeahh bıde dıyene bak az ye sık ye derkene kaç kılo oldum

aynı dert bendede var canım daha karar veremedım ya

nekadar zormuş bu işler birde parada kısıtlı olunca insan neye bakıcagını şaşırıyor :26:gerçi sağlıklı olsunlarda ben onu koynumdada uyuturum ama biyandanada herşeyı tam olsun ıstıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…