Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi..

bugün hiç konsantre olamadım hiçbir şeye nedense...:2:

gene kafam yerinde değil, valla sizi de sıkmak istemedim..

sabah gene öksürük ve yemek borumun sağ üst kısmında şişiklik vardı..çok korktum gene aynı şeyler tekrar edecek diye..sabah saat 5 buçukta ilaç içmek için kalktım, sizlere de selam ettim buradan..

eşim saat 4'te geldi işten o zaman kadar sadece süt içip bir dili peynir yedim aman öksürürüm diye..

arkadaşlar sonuç olarak sadece bir minik tabağın yarısı kadar lapa makarna, biraz süt, peynir yedim..çok şükür öksürmüyor gibiyim..

sizler nasılsınız zirsizdelim, hayalotum, esham , zirvem ve bizi yarım gözlerle uzaktan takip eden yorgun savaşçı Yamisym....?

canım annem o kadar yoldan gelse bile ben burda doğuramam
doktor olarak da tıbbi yönden de pek çok eksik var
doktorumuz iyi olur da güzelce doğururuz umarım
yastıklarla destekliyorum ama olmuyo canım maalesef
sancı giriyo sol ya da sağ böbreğimden ya da her ikisinden birden

bi beşiğe karar veremedim hala ya :44:sizce normal beşikmi yoksa büyüyen beşikmi kızçeler :44:sanırım çoğunuz park yatak bakıyosunuz ama

Canım illa beşik alacaksan bence büyüyen al
ama çocuğumun zevki değişir diyorsan oyun parkı da alabilirsin
biraz büyüyünce de bebişinin elini tutar götürür ve alırsınız güzelinden bi oda takımı
ya da büyüyen beşikli oda takımı alırsın, kullanır istediği gibi

canım bugün bırazdaha ıyısın desene sukur vallahı yemek yemenede oksurugunde azalma olmasınada cok sevındım.inş öyle öyle gecıcek gerıde kalıcak bu gunleryamısım bayadır yazmadı degılmı nasıl uykusuzdur o sımdı

canım ben istanbulda olduğum ıcın bırazdaha sanslı sayılırım sızlere gore.sende güzel bı yerde yaparsın inş doğumunu ama istanbulda para tuzağı işteben özelde yapıcagım ıcın sımdıden doğum fıyatları almaya başlıyorum ama ateş pahası vallabıraz daha beklede kontrolünde bı doktoruna sor bı tedavı uygulasın sana

En çok hamileyken anladım insanın kendine yetecek kadar parasının olmasının önemini
krediler ve kredi kartları olmasa bırakırdım çoktan çalışmayı bi yolunu bulup
bebek doğsun da hayırlısıyla canım, o zaman da farklı sıkıntılar olacak malum

yok canım benım eve oda takımı sığmaz ben o besıgı bıyerlere sıkıstırabılırsem ne mutlu bana
he şöyle ilerde piyango falan vurupta bı ev alaırsak ozaman elınden tutar goturum sıpayı
oyun parkı istemiyorum aslında hanı besıklerın cekmecelerı var hemde korkuluk kısımları çıkıyor ya kullanım acısından daha uzun surelı sankı ama bakalım hangısını alıcaz

Tatlım manyak işte fikirleri değişik bu insanların
benimki bildiğin tokken vuruyor , karnına da boğazına da pek bi düşkün sanırsam

Tatlım manyak işte fikirleri değişik bu insanların
benimki bildiğin tokken vuruyor , karnına da boğazına da pek bi düşkün sanırsam

sen ye canım boşver ama kek yerıne meyve yemende fayda var tabiya bu meyve beni hiç tok tutmuyor bılıyormusun 1 kıloda yesem acıkıyorum yınenolcak benım bu halimmdoguma gıdene kadar orta yerimden çatlamasam ıyıdır

Canım İstanbul istiyoruz ama ev derdi okul derdi birsürü sorun
bende özelde yapacam ama gittiğim hastanede epey yüksek ücretler söylüyolar maalesef
para tuzağı herşey , gerçekten napıcaz bilemiyorum
ne kadar dediler canım doğum için

yiyecek meyve bulamıyorum ki canım, bi bulsam
kayınvalidem sağolsun az önce bi koli ulaştırdı bize
ıspanak, biber, dolma biber, kızılcık , elma falan yollamış
sağolsun valla yaaa çok düşünceli

ssk lıyız.şuan kontrole gıttıgım hastane normal 1000 sezaryan 1450 istiyor.fakat geçen ay bir tanıdığımız doğum yapmıştı orada bebeği ölümden dönmüş:26:ben muane 12 tl ödüyorum .testler falanda uygundu içi falanda temiz yeni açılan bir hstane ama yeni olduğu için tam oturmamış .dgum da bebekte hep sorun cıkarmıslar.kız dıyorkı ılerde cok cok güzel bı hastane olabılır ama suan ıcın her bakımdan yetersız sakın orda yapma dedı.eşimde korktu açıkçası aslında bende :26:
bayağı bı araştırdım ama cogu yerı tavsıye edende var etmeyende .degısıyor ıste kısıden kıseye gore.medıcanayı sordum 60 tl muane.1850 normal doğum 2850 sezaryan istedler.eşim olsun dedi yeterki sorun çıkarmasınlar ama bakalım suan medıcanaya karar verdık gıbı.bıyandada hala aklım dıger gıttıgım hastanede doktoruma cok alışmıştım cunku

ahh tatlımmmm yaaa sen ne zaman doyacak kadar yiyebileceksin acaba
çok merak ediyorum ve üzülüyorum senin için
ne yapsak acaba sana
valla azıcık da olsa öksürüğünün ve kusmanın azalması iyi olmuş
dua edicem hep senin ve Ahmet Ata'n için
Allahım düz kurtarsın doğumdan da hastalıklardan da

doğrudur canım sızın ıcın cok zor valla.yaşam sartları bakımından:26:
inş güzel bıyere tasınırsınız
kaynanada helal olsun vallahı ne guzel

Güzelim yaaa valla fiyatlar hemen hemen aynı düzeyde devam ediyo
arkadaşım konya da doğuracak, gittiği hastane 500 demiş normal doğuma, sezeryan içinde 550 istemiş
şok oldum duyunca resmen
benim arkadaşım kayseri de doğurdu ve 1500 almışlar normal doğumda
valla nereye gitsek bi sorun var, bi eksiklik var
ben nerede doğuracam onu bile bilemiyorum artık

doğrudur canım sızın ıcın cok zor valla.yaşam sartları bakımından:26:
inş güzel bıyere tasınırsınız
kaynanada helal olsun vallahı ne guzel

Canım oğlunu da beni de sofraya falan hadi bebekler diye çağırır düşün halimizi
tek erkek ve en sonuncu, çok kıymetlidir
sağolsun sık sık kargoyla köy ekmeği dahil olmak üzere ne istesem postalar

aynen canım işte bıyere kendını emanet edemıyosunki artık:26:devletede sırtını dayıyamıyorsunkı ılgılenmıyorlar bılerabbım kımseyı oralara dusurmesın gıdenlerınde yardımcısı olsun ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…