bende aynı korkularla yaşıyorum vallahi bebek konusunda ama doğum bakımından ben anneme gıdemıycem annem bana gelebılırse gelıcek inş doktorunda iyi biri olucak.biz nekadar cok dusunsekte herşey olucagına varıcak sonuçta sıkmamkmı est bunun ıcın burdayız degılmı
sırt ustu bende yatabilsem keşke sende yan yatabılsen keskeayy ne karışık ısler vallahı yan tarfalarına destek versende yan yatıyormuş gıbı hısse kapılsan olmazmı
bi beşiğe karar veremedim hala ya :44:sizce normal beşikmi yoksa büyüyen beşikmi kızçeler :44:sanırım çoğunuz park yatak bakıyosunuz ama
kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi..
bugün hiç konsantre olamadım hiçbir şeye nedense...:2:
gene kafam yerinde değil, valla sizi de sıkmak istemedim..
sabah gene öksürük ve yemek borumun sağ üst kısmında şişiklik vardı..çok korktum gene aynı şeyler tekrar edecek diye..sabah saat 5 buçukta ilaç içmek için kalktım, sizlere de selam ettim buradan..
eşim saat 4'te geldi işten o zaman kadar sadece süt içip bir dili peynir yedim aman öksürürüm diye..
arkadaşlar sonuç olarak sadece bir minik tabağın yarısı kadar lapa makarna, biraz süt, peynir yedim..çok şükür öksürmüyor gibiyim..
sizler nasılsınız zirsizdelim, hayalotum, esham , zirvem ve bizi yarım gözlerle uzaktan takip eden yorgun savaşçı Yamisym....?
canım annem o kadar yoldan gelse bile ben burda doğuramam
doktor olarak da tıbbi yönden de pek çok eksik var
doktorumuz iyi olur da güzelce doğururuz umarım
yastıklarla destekliyorum ama olmuyo canım maalesef
sancı giriyo sol ya da sağ böbreğimden ya da her ikisinden birden
biz söylendıkce onların gulmelerı bu erkeklerın huyu sanırım :/
ah ah gecım derdı zor okul bıtınce anladım.
param bana yetecek kadar olsun ama huzurum cok olsun baska bısey ıstemıyorum
az kaldı bebıs dogmadan ızne cıkcaksın 4 ay fılan rahatsın tatlım :))
umudum hoşgeldinnnn
Canım illa beşik alacaksan bence büyüyen al
ama çocuğumun zevki değişir diyorsan oyun parkı da alabilirsin
biraz büyüyünce de bebişinin elini tutar götürür ve alırsınız güzelinden bi oda takımı
ya da büyüyen beşikli oda takımı alırsın, kullanır istediği gibi
umut kim cano? :)
zirsiz delicim vallahi demin yazıcaktımda unutmuşum
çocuk oynatmak için açmı bırakılırmış tövbe yarabbım ya konuşmalara bakbir yaşıma daha gırmış oldum bu gece bir anda 2 yaş atladım gördünüzmüüü
tamam doğrudur bızım fındıkta acıkınca oynuyor ama yemeklerden sonra daha bı farklı oynuyor ağzıma su koysam sevınıyor sankı yavrum.sen bakma onlara az ye ama sık yeahh bıde dıyene bak az ye sık ye derkene kaç kılo oldum
Tatlım manyak işte fikirleri değişik bu insanların
benimki bildiğin tokken vuruyor , karnına da boğazına da pek bi düşkün sanırsam
canım ben istanbulda olduğum ıcın bırazdaha sanslı sayılırım sızlere gore.sende güzel bı yerde yaparsın inş doğumunu ama istanbulda para tuzağı işteben özelde yapıcagım ıcın sımdıden doğum fıyatları almaya başlıyorum ama ateş pahası valla bıraz daha beklede kontrolünde bı doktoruna sor bı tedavı uygulasın sana
sen ye canım boşver ama kek yerıne meyve yemende fayda var tabiya bu meyve beni hiç tok tutmuyor bılıyormusun 1 kıloda yesem acıkıyorum yıne nolcak benım bu halimm doguma gıdene kadar orta yerimden çatlamasam ıyıdır
Canım İstanbul istiyoruz ama ev derdi okul derdi birsürü sorun
bende özelde yapacam ama gittiğim hastanede epey yüksek ücretler söylüyolar maalesef
para tuzağı herşey , gerçekten napıcaz bilemiyorum
ne kadar dediler canım doğum için
kızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi..
bugün hiç konsantre olamadım hiçbir şeye nedense...:2:
gene kafam yerinde değil, valla sizi de sıkmak istemedim..
sabah gene öksürük ve yemek borumun sağ üst kısmında şişiklik vardı..çok korktum gene aynı şeyler tekrar edecek diye..sabah saat 5 buçukta ilaç içmek için kalktım, sizlere de selam ettim buradan..
eşim saat 4'te geldi işten o zaman kadar sadece süt içip bir dili peynir yedim aman öksürürüm diye..
arkadaşlar sonuç olarak sadece bir minik tabağın yarısı kadar lapa makarna, biraz süt, peynir yedim..çok şükür öksürmüyor gibiyim..
sizler nasılsınız zirsizdelim, hayalotum, esham , zirvem ve bizi yarım gözlerle uzaktan takip eden yorgun savaşçı Yamisym....?
yiyecek meyve bulamıyorum ki canım, bi bulsam
kayınvalidem sağolsun az önce bi koli ulaştırdı bize
ıspanak, biber, dolma biber, kızılcık , elma falan yollamış
sağolsun valla yaaa çok düşünceli
ssk lıyız.şuan kontrole gıttıgım hastane normal 1000 sezaryan 1450 istiyor.fakat geçen ay bir tanıdığımız doğum yapmıştı orada bebeği ölümden dönmüş:26:ben muane 12 tl ödüyorum .testler falanda uygundu içi falanda temiz yeni açılan bir hstane ama yeni olduğu için tam oturmamış .dgum da bebekte hep sorun cıkarmıslar.kız dıyorkı ılerde cok cok güzel bı hastane olabılır ama suan ıcın her bakımdan yetersız sakın orda yapma dedı.eşimde korktu açıkçası aslında bende :26:
bayağı bı araştırdım ama cogu yerı tavsıye edende var etmeyende .degısıyor ıste kısıden kıseye gore.medıcanayı sordum 60 tl muane.1850 normal doğum 2850 sezaryan istedler.eşim olsun dedi yeterki sorun çıkarmasınlar ama bakalım suan medıcanaya karar verdık gıbı.bıyandada hala aklım dıger gıttıgım hastanede doktoruma cok alışmıştım cunku
doğrudur canım sızın ıcın cok zor valla.yaşam sartları bakımından:26:
inş güzel bıyere tasınırsınız
kaynanada helal olsun vallahı ne guzel
Güzelim yaaa valla fiyatlar hemen hemen aynı düzeyde devam ediyo
arkadaşım konya da doğuracak, gittiği hastane 500 demiş normal doğuma, sezeryan içinde 550 istemiş
şok oldum duyunca resmen
benim arkadaşım kayseri de doğurdu ve 1500 almışlar normal doğumda
valla nereye gitsek bi sorun var, bi eksiklik var
ben nerede doğuracam onu bile bilemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?