yok canım benım eve oda takımı sığmaz ben o besıgı bıyerlere sıkıstırabılırsem ne mutlu bana
he şöyle ilerde piyango falan vurupta bı ev alaırsak ozaman elınden tutar goturum sıpayı
oyun parkı istemiyorum aslında hanı besıklerın cekmecelerı var hemde korkuluk kısımları çıkıyor ya kullanım acısından daha uzun surelı sankı ama bakalım hangısını alıcaz
Canım oğlunu da beni de sofraya falan hadi bebekler diye çağırır düşün halimizi
tek erkek ve en sonuncu, çok kıymetlidir
sağolsun sık sık kargoyla köy ekmeği dahil olmak üzere ne istesem postalar
aynen canım işte bıyere kendını emanet edemıyosunki artık:26:devletede sırtını dayıyamıyorsunkı ılgılenmıyorlar bılerabbım kımseyı oralara dusurmesın gıdenlerınde yardımcısı olsun ıns
dişimi kırcam şimdi maşallah dıyeyımde nazarım degmesın
nekadar zormuş bu işlerbirde parada kısıtlı olunca insan neye bakıcagını şaşırıyor :26:gerçi sağlıklı olsunlarda ben onu koynumdada uyuturum ama biyandanada herşeyı tam olsun ıstıyorum işte
En çok hamileyken anladım insanın kendine yetecek kadar parasının olmasının önemini
krediler ve kredi kartları olmasa bırakırdım çoktan çalışmayı bi yolunu bulup
bebek doğsun da hayırlısıyla canım, o zaman da farklı sıkıntılar olacak malum
kızçelerim ben artık oturamıyorum daha pc başında cok kaldım bugun:26:uzanmam gerek artık
öpüyorum hepınızıkendınıze ıyı bakın emi yarın sabah gorusuruz bol sohbetler sıze
hepımızde aynı sıkıntı canım borclar adamı mahfedıyo canımızıda sıkıyo bende su kpssyı halletmek ıstıyorum benımde destegım olunca hersey daha farklı olur cocuk olunca dahada artcak masraf bıze dur durak yok anlasılan :/ senın bebıse kım bakcak sen okula devam ettıgnde
herseyı olsun ıstıyorum bende ama dedıgın gıbı koynumdada uyuturum :) ınan merak edıyo hele bızım aralık annelerı topğinde herkes bısey alıyo bıseyler yapıyo oyuzden pek bakmıyorum onlara canım sıkılıyo :/
herseyı olsun ıstıyorum bende ama dedıgın gıbı koynumdada uyuturum :) ınan merak edıyo hele bızım aralık annelerı topğinde herkes bısey alıyo bıseyler yapıyo oyuzden pek bakmıyorum onlara canım sıkılıyo :/
moirai nasil olduncanim ah bir dogursanda kurtulsan yavrum ya ayni bende dogurunca koca bir tir kalkti uzerimden dedim son aylar resmen bir tirin altinda kalmissinda o derece yorgun bitkin oluyorsun bebek dogunca oyle hafifliyorsunki butun cektiklerin hersey ucup gidiyorkızlar nasılsınız? okuyamadım geçmişi..
bugün hiç konsantre olamadım hiçbir şeye nedense...:2:
gene kafam yerinde değil, valla sizi de sıkmak istemedim..
sabah gene öksürük ve yemek borumun sağ üst kısmında şişiklik vardı..çok korktum gene aynı şeyler tekrar edecek diye..sabah saat 5 buçukta ilaç içmek için kalktım, sizlere de selam ettim buradan..
eşim saat 4'te geldi işten o zaman kadar sadece süt içip bir dili peynir yedim aman öksürürüm diye..
arkadaşlar sonuç olarak sadece bir minik tabağın yarısı kadar lapa makarna, biraz süt, peynir yedim..çok şükür öksürmüyor gibiyim..
sizler nasılsınız zirsizdelim, hayalotum, esham , zirvem ve bizi yarım gözlerle uzaktan takip eden yorgun savaşçı Yamisym....?
canım ozaman senin park yatak alman en mantıklısıValla bende beşik alsam koyacak yerim yok açıkcası
ilk 40 gün annemde olucaz
sonra evimize dönücez
haziran sonunda da evi komple boşaltıp tayin bekliyecez
yani alsam da gider taşınırken falan, bizi ancak oyun parkı paklar
Aman canım nazar değmesin, pek görmüyoruz birbirimizi o yüzden de sanırım geçinip gidiyoruz
herşey oğlu için aslında ama bende kaynıyorum arada
moirai nasil olduncanim ah bir dogursanda kurtulsan yavrum ya ayni bende dogurunca koca bir tir kalkti uzerimden dedim son aylar resmen bir tirin altinda kalmissinda o derece yorgun bitkin oluyorsun bebek dogunca oyle hafifliyorsunki butun cektiklerin hersey ucup gidiyorbende aksam cok hasta oldum esimin saglik sorunu var 2 tane ilac kullaniyor utanarak yaziyorum afola o ilaclar yuzunden bende mikrop cikdi oldum bel agrisi karin agrisi bide kahverengi kanamam oldu dr esinde senide test yapacagiz dedi esimin kullandigi ilaclar yuzundenmis :18:zavalli kocacigim nasil uzuldu cok ozur dilerim askim dedi senin ne sucun var dedim kardes kardes yatariz olur biter dedim nerde kardes kardes yatmak kim esim kim kesin dr yanilmistir aksamdan beri bide beni ihna etmeye calisiyor yok senden bulasmis diyorum drun yaninda evet dedi eve gelince ozur diledi ama simdi 60 derece dondu iyi oldugumu gorduya sabah baska dr daha gidelim benim kullandigim ilaclar sende niye mikrop yapsin sacma diyor bransi neymis dr ne testi yapmis adamin takildigi seye bak karisi oldu agridan sabaha kadar yok anam erkek milletine laf soylemiyecen adami cileden cikartiyorlar
canım benım sarılık her bebekte olur zaten.çok sukur sende atlattın geçti
bı konuş bakalım doktorla güzel bı karara varırsınız ıns.belkı mama degısıklıgı yapar.anne sutunu sağıp karıştır mamaya hıcmı sutunu vermıyorsun o kısmı anlamadım tam
emziriyorum ama reflü durumunda bazen anne sütünü kesiyorlarmış bilmiyorum ne olacak bu akşam gideceğiz doktora eşimde arıyo çok besliyorsun birde mama veriyorsun ondan kusuyor diyor delirmek üzereyim
kızçelerimmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnn
işçiler çoktan işe gitmiştirrr
uykucularda uyuyor sanırımmm
bizde acıktık yemek yıcez sımdı.morem ya gel beraber yapalımda bize bakarken belkı yersın ıkı lokma kuuzm.bal yesen sabahlarıda su ağzının içine bi hal çare bulsak:26:hani dunku yedıklerınden bebek beslenir şüphen olmasın ama sen nasıl beslenicen canım benim.bebek bütün vitamınlerını çekiyo oyuzden bu hale geliyorsun sendekıyamam sana ya
bugun ayrıntılı usgımız var teyzelerı.aksam gıdıcez.nasıl heyecanlıyım anlatamam cok merak edıyorum.dua edın emi sağlıklıdır yavrum ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?