Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Valla bende beşik alsam koyacak yerim yok açıkcası
ilk 40 gün annemde olucaz
sonra evimize dönücez
haziran sonunda da evi komple boşaltıp tayin bekliyecez
yani alsam da gider taşınırken falan, bizi ancak oyun parkı paklar

Canım oğlunu da beni de sofraya falan hadi bebekler diye çağırır düşün halimizi
tek erkek ve en sonuncu, çok kıymetlidir
sağolsun sık sık kargoyla köy ekmeği dahil olmak üzere ne istesem postalar

dişimi kırcam şimdimaşallah dıyeyımde nazarım degmesın

Amin canım aminnnnnnnnnnnnn
valla devlete bi kaç sefer gitmek zorunda kaldım da beş para etmez açıkcası
Allah düşürmesin onların eline

kızçelerim ben artık oturamıyorum daha pc başında cok kaldım bugun:26:uzanmam gerek artık
öpüyorum hepınızı kendınıze ıyı bakın emi yarın sabah gorusuruz bol sohbetler sıze

herseyı olsun ıstıyorum bende ama dedıgın gıbı koynumdada uyuturum :) ınan merak edıyo hele bızım aralık annelerı topğinde herkes bısey alıyo bıseyler yapıyo oyuzden pek bakmıyorum onlara canım sıkılıyo :/

hepımızde aynı sıkıntı canım borclar adamı mahfedıyo canımızıda sıkıyo bende su kpssyı halletmek ıstıyorum benımde destegım olunca hersey daha farklı olur cocuk olunca dahada artcak masraf bıze dur durak yok anlasılan :/ senın bebıse kım bakcak sen okula devam ettıgnde

kızçelerim ben artık oturamıyorum daha pc başında cok kaldım bugun:26:uzanmam gerek artık
öpüyorum hepınızı kendınıze ıyı bakın emi yarın sabah gorusuruz bol sohbetler sıze

Hadi canım iyi geceler
bende yatayım bari
sabah 6 da çıkmam 6.20 de de servise binmem gerek
öpüyorum kocaman

Canım ne zor demi geçinmek
umarım halledersin canım, bu devirde tek maaşla kolay geçinilmiyor maalesef
valla çocuk doğunca masraflar artacak ve ben 2 kat fazla çalışmak zorunda kalacm muhtemelen
kayınvalidem gelecek muhtemelen, ama ben kendi çocuğuma kendim bakmak istiyordum
özellikle de ilk 6 ay
ama zor gibi duruyor

Bende bakmıyorum doğum topiğime canım
korkuyorum çünkü
herkesin aldığı cici cici şeyler var ama benim daha bir iğnem yok

ah canim kiyamam ben sana bebek saglikli olsun annesi uzulme o yeter iste yurtdisinin bu halini seviyorum beskurus odemiiyorsun hamile kaliyorsun sadece 1 kereye mahsus ultroson cektiriyorsun onunda yarisini biz yarisini devlet oduyor onun haricinde bebek 2 aylik olunca hastane herseyin en ayrintisina kadar yazan haftalik takip etme kitapcigi veriyor ilk aylar haftada 1 doguma yakin haftada 2 gune cikiyor bebek doguncada devlet bebek masrafli diye 3 binlira para veriyor bebegin ilk masraflari icin sonra 2 haftada 1 para veriyor keske bizim ulkemizdede olsa ozellikle calismayan anneler alsa boyle hevesleri kursaklarinda kalmasa ne iyi olurdu burda hic duymadim yok sunu alamadim yok bunu alamadim hatta bazilari asiriya kaciyor hemen hemen her bebegin 3 yatagi 3yada 4 tane bebek arabasi vardir isin ucunu kaciranlarda oluyor o kadar uzuldumki bende ilk bebegim dogdukdan kisa bir sure sonra ayrildik evden oyle ozene bozene oda yapamadim icimde kaldi tek bir kasigimiz yokdu ayrildigimizda esimin ailesi geri donsunler diye hic yardim etmedilerhepde laf sokusturdular 3 gunluk heves icin bosuna masraf yapmayin diye bir yandanda iyi oldu esimi dahada hirs basti o simdi yaslandik gelin oglum altkata diyorlar esimde o laflari demeden once dusuncekdiniz diyor daha gecen yil sana mi muhtaciz paramiz var evlerimiz herseyimiz var tutariz bakici sen kimsin diyorlardi damatlar bakarda oglan bakmaz damat 1 hafta istemedi evlerinde surat yapti durdu aldilar havalarini oh olsun bu yil hep hastalar don oglum her gordugumuzde don yavrum simdi altkattanda vaz gecmisler direk yanlarina istiyorlar eee ne demisler buyuk lokma ye ama buyuk soz etme olsun tatlim huzurun yerinde olsun bebis buyur annesi sonra daha guzel odalar duzersin rabbim verir kolayligini simdi buyuk fistigima bir oda duzdum gelen hayran kaliyor bebekken yapamadigimi simdi yaptim cok sukur rabbim verdi herkesin hayat stantdartlari bir degil bende cok isterdim ama olmadi simdi hatta diyorumki rabbim ben azicik nankorluk ettim af et saglikli akilli hicbir zorluk cekmeden beni anne yaptin bende bir oda duzemedim diye isyan ettim rabbim afetsin hem bak azicik sana morel olsun kiz kardesim ikizlere dogurunca annem telefonda ayyyy sera gormen lazim hastane cicek bahcesine dondu kocasi belki 10 cesit cicek aldi gorumceler celenk bile getirdiler kv kp ne yapacagini sasirdi paket paket hediler suslu puslu dedi azicik uzuldum annem sonucda bana havaatack degil ya bende onun cocugum oda kardesim ne gorduyse onu anlatti dort donmusler kardesimin etrafinda birde sahane oda hazirlamislar bebeklere yarisini bizimkiler yarisini onlar yapmis ama gel gor ki bebeislerimiz orda dogru duzgun yatip kalkamadilar aylarca kuvezde kaldilar sonra biri ruflulu biri astimli cikdi hep hastanede yattilar git gel hastanede daha cok kaldilar ben tatile gidince kardesim arkadasina bu odadan ne istersen al dogru duzgun kullanilmadi hastanede kalmakdan dedi icim acidi rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepimize eksik olan besigi giysisi olsun

Son düzenleme:
moirai nasil olduncanim ah bir dogursanda kurtulsan yavrum ya ayni bende dogurunca koca bir tir kalkti uzerimden dedim son aylar resmen bir tirin altinda kalmissinda o derece yorgun bitkin oluyorsun bebek dogunca oyle hafifliyorsunki butun cektiklerin hersey ucup gidiyorbende aksam cok hasta oldum esimin saglik sorunu var 2 tane ilac kullaniyor utanarak yaziyorum afola o ilaclar yuzunden bende mikrop cikdi oldum bel agrisi karin agrisi bide kahverengi kanamam oldu dr esinde senide test yapacagiz dedi esimin kullandigi ilaclar yuzundenmis :18:zavalli kocacigim nasil uzuldu cok ozur dilerim askim dedi senin ne sucun var dedim kardes kardes yatariz olur biter dedim nerde kardes kardes yatmak kim esim kim kesin dr yanilmistir aksamdan beri bide beni ihna etmeye calisiyor yok senden bulasmis diyorum drun yaninda evet dedi eve gelince ozur diledi ama simdi 60 derece dondu iyi oldugumu gorduya sabah baska dr daha gidelim benim kullandigim ilaclar sende niye mikrop yapsin sacma diyor bransi neymis dr ne testi yapmis adamin takildigi seye bak karisi oldu agridan sabaha kadar yok anam erkek milletine laf soylemiyecen adami cileden cikartiyorlar

canım ozaman senin park yatak alman en mantıklısıben aldığım yerinden kıpırdamayıcak taşınma gıbıbır sansım yok.evde cok buyuk degıl açıkçası park yatağı salona falan getıreyımzaten kutu gıbı evım var.vallahi biz zor sığıyoruz dıyorum bazen esıme 2. çocuk olsa nereye yatırırım bılmem
Aman canım nazar değmesin, pek görmüyoruz birbirimizi o yüzden de sanırım geçinip gidiyoruz
herşey oğlu için aslında ama bende kaynıyorum arada
biz hep dipdibeyiz canım uzakta olmak her iki taraf içinde en ıyısı sıkılma gücenme olmaz ne guzel

eshacım zirsiz delicim boşverin bence .canınız sıkılmasın hiç.yinede şükür diyelim bizim aldıklarımızıda alamayanlar var sonuçta.hadi onuda geçtim şu göbüşümüzdekilere sahip olabilmek için ömürlerini feda eden insanlar var.öyle benim gibi 2-3 yılıda kastedmiyorum 15- 20 yıl evlat hasretiyle yanıp tutuşunlar var.bir diğer tarafta herşeyini tamamlayıp doğurup kucağına almadan toprağa alananlarda var işin gerçeği.gönül ister tabi herşeyi tam olsun.benimde gönlüm bu yönde.ama düşünsenize bizden kötü bi ailenin yaşamını ya biz sürdürmüş olsaydık.buda olabılırdı yınede rabbime sukurler olsun.

seracımmm geçmiş olsun canım benimmmgeçer diyecegım ama senin herif seni belli bi süre takip etmesse anca öyle geçereşimdede bir zamanlar şu mikroplardan vardıbana bulaştırmıştıda ne pis bir şey bilirim hatta sonrasında kendide yaşadı benim gibi sancıyıda gördünmü şimdi nasılmış diyorumgördüm haklıymışın diyor ama iyileşince herşeyide abartmışın ne varki demezmibunların köküne kibrit çöpü

kızçelerimmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnn
işçiler çoktan işe gitmiştirrr
uykucularda uyuyor sanırımmm
bizde acıktık yemek yıcez sımdı.morem ya gel beraber yapalımda bize bakarken belkı yersın ıkı lokma kuuzm.bal yesen sabahlarıda su ağzının içine bi hal çare bulsak:26:hani dunku yedıklerınden bebek beslenir şüphen olmasın ama sen nasıl beslenicen canım benim.bebek bütün vitamınlerını çekiyo oyuzden bu hale geliyorsun sendekıyamam sana ya
bugun ayrıntılı usgımız var teyzelerı.aksam gıdıcez.nasıl heyecanlıyım anlatamam cok merak edıyorum.dua edın emi sağlıklıdır yavrum ıns

emziriyorum ama reflü durumunda bazen anne sütünü kesiyorlarmış bilmiyorum ne olacak bu akşam gideceğiz doktora eşimde arıyo çok besliyorsun birde mama veriyorsun ondan kusuyor diyor delirmek üzereyim

emziriyorum ama reflü durumunda bazen anne sütünü kesiyorlarmış bilmiyorum ne olacak bu akşam gideceğiz doktora eşimde arıyo çok besliyorsun birde mama veriyorsun ondan kusuyor diyor delirmek üzereyim

mama çok gelirse eğer ondanda kusabılır tabi.ama yinede en iyisini doktor bilir tabi.ama bebeğin kilo alımı devam ediyorsa eğer zamanla düzelir diye biliyorum.geçmiş olsun.atlatırsınız inş en kısa zamanda bu dönemi..

günaydıııınnnnn akşam sonucu haber ver mutlaka bende heyecanlandım sanırım o günleri özlüyorum bir yandan da dualarımız seninle iyiydir yavrun merak etmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…