Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

hu huuuu kızlaaar nasılsınız bakalım yazışmayalı :) valla dün birara girdim hatta yazdıklarınızı alıntıladım birşeyler yazacaktım ama çıkmak zorunda kaldım .birkaç haftacıktır kocişi bekliyordum elektrik sürügesini açacaktı dip köşe temizlik yapacaktık ama adamcağız yazık bir aydır geç geliyor zaten mesailerde hep işleri yetiştirremiyorlar bende kıyamıyorum akşam birde gelince benimlemi uğraşsın diye.neyse çocukluk arkidişim var çok sevdiğim bursadan o gelecekmiş yarın bana bir gün kalacakmış cumartesi oradayım dedi beni bir tutuşma aldımı kapattım tv , pc ne varsa hemen açtım süpürgeyi ama karnım nasıl taş gibi davul gibi oldu birde altımda bir ıslaklık aha dedim yandık sumu nedir bu neyse bitirdim işimi sonra burada eşimin abisi yakın oturuyorduk onlar ev bulmışlar taşınacaklarmış cumartesiye birde o haber geldimi aha dedim ne oluyor arka arkaya .neyse işimi bitirdim bi banyoya girdim daha arkama yaslanıp bir dinlenmeden çıktım evden onlara gittim baktım yazık kadın tek başına yorulup duruyo sevgili çok muhterem kv çiğim bir işe elini sürmemiş almış meyvesini eline oturmuş yuhhh dedim sana yazıkalr olsun ( tabii içimden diyorum bunu ) kadına yardım edim dedşm girdim mutfağa bir satte ayaktan 5 koli bardak tabak sarıverdim ama pilim bitti karnım fena oldu taşıyamıyorum dedim ben gidiyorum kusura bakma benden bu kadar .eve geldim karnım zil çalıyor girdim mutfağa bişiler atıştırdım anca attım kendimi yatağa dinleniyordum kociş geldi.dedim ben mahvoldum mahvoldum karnım acıyor fenayım dedim çok ayakta kalmışsın dedi.nasıl kalmıyım dedim evimi temizledim birde gittimn orada koli yaptım.hepinizin bildiği gibi gitmesem eğer elitye şimdi laf olur kv çiğim çok bilmiş hemen laf ederdi.amaaan aman çeken kendisi çekiyor ya karşıdaki keyfine bakıyor .sanki hiçbaşlarından geçmemiş gibi.ama biz kocişle taşınırken onlar gelmemişleridi biz ikimiz taşınmıştık.aaaaah eskiler eskiler.neyse ALLAH bilsin.ayyy yoruldum :)

yazacak anlatacak birsürü şey yaptım ama aklıma gelmiyor bak şimdi .neyse kızlar bana bir akıl verseniz ne şyş olur.arkidişime ben pratikten vedee güzelinden ne yemek yapabilirim mesela ne olur

günaydıııınnnnn akşam sonucu haber ver mutlaka bende heyecanlandım sanırım o günleri özlüyorum bir yandan da dualarımız seninle iyiydir yavrun merak etmeee

tamam canım mutlaka yazarıminş canım ya bi heyecanlıyımki sormaözlüyomusun özleme kuzum sen senınkı ne güzel yanında bakalım bızde yasayabılecekmıyız

yazacak anlatacak birsürü şey yaptım ama aklıma gelmiyor bak şimdi .neyse kızlar bana bir akıl verseniz ne şyş olur.arkidişime ben pratikten vedee güzelinden ne yemek yapabilirim mesela ne olur

oyy canım benim sende birden yüklenmişin kendine.dıkkat etsene sanane hem koli işinden alaalasen önce kendi işine bak başkalrının işini düşünmeyi bırak.(he birde söyleyende bunları uygulasa )neyse canım ama yorma kendını.okadar aykata kaldıktan sonra herşey olur allah korusun.canım arkadasın nezamna gelıcek.çay yanımı yoksa akşam yemeğinemi gelicek

tamam canım mutlaka yazarıminş canım ya bi heyecanlıyımki sormaözlüyomusun özleme kuzum sen senınkı ne güzel yanında bakalım bızde yasayabılecekmıyız

özlüyorum tabiii içimdeki o kıpır kıpır hallerini görmeye gideceğim zaman ki heyecanlarımı ooyy :)

inşallah geçer çok yorucu oluyor ne yapacağını bilmemek

hayalot canim benim adami kokune vericem kibrit copu sonunda ben hastayim ilk sordu ne yapiyorsun nasilsin iyiyim ara ara oluyor agrim dedim yarina is arkadaslari oturmaya geliyorlarmis adam diyememis karim hasta diye temizlik yaptim birseylerde daha hazirlayacam gerci ben bu islerde en pratik ne varsa onu yapiyorumoyle uzmem tatli canimisenin isde benim kayinvalidenin isine donmus kizimla bir hasta olduk hamileyim bide ishal kusma bas donmesi neyse hastaneye gittik tedavi ettiler geldik yine basladi kayinvalidemde dediki ammada hasta oluyorsunuz ana kiz hadi anasini anladik kizida ona cekti dedi icimden dedimki rabbim bunada ver ayni aciyi ne olur dedim icim yanarak yeminle kayinvalidem mutfaga gitti bagirarak cikdi ne oldu anne ddim kiiizzzzzzz dur dur bicak gibi bir agri girdi karnima dedi 2 saat icinde kadin yerlerde surundu resmen hastaneyi boyladigeri gelince ammada hasta oluyon hee dedim kizim ben sana saka yaptim ah mi ettin ne yaptin tuttu dedi

tatlım ne kadar güzel anlatmışsın yaşadıklarını içim bir tuhaf oldu valla bende evlendim salak gibi kv kp yanına kaldık 2 sene filan bir iğne dahi almadılar evlatlarına dahada bir borç bir borç anlatamam çıkamadık o borcun içinden birde kv durmadan çocuk yapın büyür gider diyip duruyordu tabii biliyor yapsak o evden çıkmayız onlara bakarız .aman çok şükür o zaman olmadı bebiş ben istemedim o eve gömülürüz diye.neyse ALLAH bir yol açtı bize kaçtık o evden eşyamızıda aldık herşeyimizi yaptık borç harçta olsa ama kendimiz yaptık herşeyimizi .neyse sonra bebek istedik olmadı yıllarca veees onunda ALLAH verdi şükürler olsun yavruma kurban olurum onun haberiyle birlikte eşimin maaşına zam yaptı patron ve babaannesinin mirası geldi gönlümüze göre aldık bebişimizin eşyalarınıda herşeyinide ama kiracı olduğumuz için oda filan yapmadım boş odam var ama yapmadım beşiğini şimdilik odamıza koyacağız sonrada o odaya koyarım ama dolap filan almam kiracıyım giderim başka bir yerde müsait olmayabilir.kp sonra vefat etti kv kaldı ortada ev bark dağıldı.o kıymetli eşyalarını evini dağıttı ama kızlar beddua etmedimde sadece dedimki ALLAHım beni o evden kurtar o ev bana mezar gibiydi .neyse iki evladı var kv biraz ondan biraz bizde kalıyor ama ben kesinlikle istemiyorum onun bana gelecek olması bana nasıl sıkıntı uapıyor anlatamam sadece yiyip içip yatıyor laf sokuyor filan istemiyorum birde bana yaşattıkalrı aklıma geliyor.amaaaan neyse kızlar boşverin ALLAH bize şu yavrularımızı nasip ettiya ehrşey boş boşverin eşyası olsada oluuuur olmasada olur.ayyy dertlendim yaf :2:

canımın içi nasıl ayakta kalmayacaksın nasıl koli yapmayacaksın valla laf olur söz olur sende bilirsin işte.canı çıktı dün hiç sormayın.bi gittim eltim yazık kendi başına dolanıp duruyor kv de ne yapıyor dersiniz almış domatesi ekmeği bir tabakta üzüm doldurmuş ohhhh oturmuş yiyor valla hiiiç umru değil olan biten ALLAH iyi etsin valla nebiçim insan ya insan değil töbe yarabbiim.tatlım arkidişim bir gün kalacak yarın sabah gelecek kalacak pazar dönecek .bir fikriniz varmı yemek için

hayalot bak ne diyecem senin su leylek resmi varya annem bizi ne kandirirdi sizi leylekler getirmis sabah bahcede bulduk diye 13 yasimiza kadar belki inanirdik ne safmisiz hee gecen yilda bebek bolumunu gezerken bir marketin bolumune maketden leylek agzinda ayni sekilde bebek kundakli battaniye tanitmislar kiyafet falan bende aaa ne tatli sey su dedim kizimda dediki anne bizi leyleklermi getirdi gercekden arkadaslarim oyle dedi ben inanmadim ama belki olabilir dedim dedi oglum heyecanli hayecanli ne leylegi abla cocugu anne baba yapiyor bu kadar saf olma ben saskinligimi uzerimden atmadan bizde mle turk bir kiz var onun sinifinda liseye giderken denecezikinci soku yasadim ben bon bon bakarken oglum 3.hamleyi yapti ne oldu genc yasda babaanne olacam diyemi sastin kaldin oda yetmezmis gibi kizim sus boyle seyler yok dedi oldu canim hiii hiii onun icinmi odalari hep kilitli annemle babamin yaramazlik yapiyor bunlar ama daha kanitlayamadim dedigecen yil sunnet oldugundada herkes dediki adam oldu bu adam oldu bu buda miletin icinde anne ben simdi adammi oldum evet askim kocaman adam oldun derdemez esime donerek hemde aglayarak gidin kari alip gelin sanki pazarda satiliyor heee ben buz gibi havada buz gibi yatakda yatiyorum hic beni dusunmuyorsunuz usurmu bu oglum diye ama karim olsa sarilir bana isiniriz beraberbelki velet yarim saat agladi iknada edemedik esimde demistiki ahanda suraya yaziyorum bu 15 kiz kacirir basimizada bela olur neyse ikna ettik universite bitecek guzel bir meslegi olacak ondan sonra istedigi kizla evlenecek ama velet bu dururmu universiteyi 4 yillikdan 2 yilliga indirdi yaslanirmis 4 yillik okursa kiz bulamazmisbide kizim hep gidiyor somelili oglanlara asik oluyordi cok sukur bu sene tik yok esimle birgun okul servisini beklerken dedimki askim su kara cocuk bizim damat esim cilgina dondu bula bula elin zencisinimi buldu onu gectim hristayana kizmi verilir askim kizimiz daha o zamanlar 9 yasinda ne alip vermesi esim toparlandi saki heee ben niye panik olduysam

Son düzenleme:

ayy ne güldüm yaa töbe töbeee seninb oğlan çok hoş maşallah akıl küpü .merak etme böyle çocuklar çok aklı başında seçici oluyorlar büyüyünce .

ayy ne güldüm yaa töbe töbeee seninb oğlan çok hoş maşallah akıl küpü .merak etme böyle çocuklar çok aklı başında seçici oluyorlar büyüyünce .

cok akilli teyzesi abartisiz yaziyorum suanda ilkokul 2.sinifa gidiyor 3 tane okul degistirdik tasindik falan her okulda birincilik madalyasi aliyor bazen benim beynimi bile zorluyor cevremdeki herkes hayran ona cok degisik bir cocuk anasi bol bol balik yedi ona hamileyken balik hafizali olur dedik ama tam tersi zeki oldu anneanesi ona demiski bizim burda bir kiz var buyuyunce arkadas olursun buda hemen anlamis kusura bakma anneanne o kiz sadece turkce biliyor ben onla anlasamam burdan bulcam ben kiz hemde ne kadar guzel bir kiz bulucam elini opturmeye getircem demis bende azicik kizdim anneme boyle seyler sokma kafasina diye kirilir diyede pek birsey diyemiyorum adam 6 yasinda evlenmeye karar vermis annemde fitili atesliyor

oh olsun o kayganaya
ay allahım neka kötü gelin olmuşum benama haketmiş olsun
yorma kendini canım pratık yap tabi 3 çocuk anası olmak kolay degıll

bilmezmiyim baksoycum bilirim.şuan kayganamlar evini badana yapıyor.bizde 3 eltiyiz.büyük eltim ve benden küçük eltim mevcut benim dışımdao küçük olan yokmu ah ne cadıbana inat kız hamıle kaldı 2.bebesıne.Allah onada hayırlısını nasıp eylesinde.daha 2 aylık.gecen gun eşim bana kızdı sakın ha yukarda temızlıkte gormıyeyım senı dedı.ama nasıl cıkmım laf soktuklarında ben yıyorum o lafları.buyuk eltım ben yaparım dedı belımde de sorun varya doğrulamıyorum zaten normaldede.:26:neyse işte küçük elti demezmi aaa bende hamıleyım valla kılımı kıpırtdatmam dedı.dedim noldu kız ben 3 aylıktım kaygananın mutfağını bana temızlettınız ben gece kasık bel ağrısından uyuyamadım nolmus bı toz alsan geberip gıtcek halın yok dedımbırde görsen fırtına gıbı mübarekoyle tehlıkesı falanda yok cok sukur.ma soylıyen soyluyo ıste rahatça valla.aslında oyle olmak lazımda yapamıyoruz bizler.
valla canım kavaltıya gelıcekse kavaltıgın yanında bı börek poğaça tarzı yeter.öğlende kalan poğaçalarla kek bırazda pasta koyarsın.
akşam yemeğinede evde ne varsa çıkarıp yersınız kuzu.ama fırına tavuk atabılırsın hem basıt hemde doyurucu güzel oluyro sonuçta.pilav çorba salata yanına meze tarzı yapmak ıstersen keyfıne kalmış canım

ayyy şimdiki zamane çocukları bir alem yaaakarnım ağrıdı gülmekten sera
vallahı bende kucuklugumde hep leylekler getırdı sanıyordum.megersem başka turluymuısama sımdıkı çocuklar artık herseyın bılıncınde.benımde kardesım 2.sınıfa gıdıyor.ve hep kız pesınde.evlenmek derdınde iş hayatına atılma derdınde.biz onların yasındayken sadece oyun oynardık delı gıbı sokmaklarda.bunlar artık kız gozetlıyorlar köşe başlarında bundan 2 sene oncesıydı sanırım esım ben ve kardesım markete gıdıyoruz oyuncak alıcaz bunaeşim dediki kız arkadasın varmı oğlum.ooo dedi olmazmı ben senin gibi bi kızla evlenip yaşlancak halim yok ya dediokız kim biliyormusun benimmmdedim cok ayıp oyle herkıza bakılmaz sevilmez bı kız bulur seversın anlaşırsanız evlenırsenız dedım.bu sefer bana dondu ama abla her sene buyuyorum başka kızlar goruyorum nıye hep aynı kızı sevcekmısımkıbunu soyledıgınde daha anaokuluna gıdıyordu dusun yanibırde su kara çocuk dedınde oldum oldum catlıycam sımdıben sarışınım esım esmer .annem eşimi çok severdı arkadaş oldugunmuzd a sonra sevgılı olduğumuzu duyunca eşimden nefret edıyordu.yat kalk karaçocuk derdi hep kocama

hayalot senin annen iyiymisbenimkinin yaninda bizim nisan fotograflarini o zaman esim nisanlimdi ya anne bunlarda sizin dedi annem acti fotograflari paketinden saga cevirdi sola cevirdi isiga dogru tuttu cikkk cikkkkk yaparken bende ne oldu annisko birinimi unuttuk yokkkk kizzzz bu kara cocuk kizlarimin yaninda goruntu kirliligi yapmis dedibide beni isteyen bir cocuk vardi kackez haber yolladi istemeye gelicez diye kendisi sarisin yesil gozluydu bide onun icin demisti ne buldun karacocukda bak seni isteyen ne kadar yakisikliydi neyi begenmedinki anlamadim gitti bide ustune ask iste otada konuyor bunun gibi karaya demisti senin kardesinde cok tatliymis simdiki cocuklar cok akilli coookkk ben cocuklarla konusurken beynim zorlaniyor cevap vermede yavrum sitede kina gecesi var balkona cikayimda iki gobecik atayim normalde yasak nasil yapiyorlar hayret ettim ilk kez goruyorum ayy cok sevindim turkiyeyi hatirladim yaaaa

bu annelerde bi alem oluyor vallaanamm ne güzel benım yerımede gobecıkler at bayadır oynamıyorum vallahıohhh ohhh yandannn yanndannnn

bu annelerde bi alem oluyor vallaanamm ne güzel benım yerımede gobecıkler at bayadır oynamıyorum vallahıohhh ohhh yandannn yanndannnn

ahhh yavrum nerde kina gecesi havadan polis helikopteri karadan sivilden tut digerleri aninda mudale ettiler susturdularzaten ilk defa gormustum hevesim kursagimda kaldi iyimi burda birde ne var biliyormusun dugun davetiyesi verir turkler altinada cocuk getirmeyiniz anlayisiniz icin tesekkurler yazarlar kil oluyorum ya cocuklari bakan kimse yoksa ne olcak o yuzden gitmiyorum bende

ole tabıkı tatlım cok haklısın Allahım sağlık sıhhat versın gerısı hallolur nekadar paran olursa olsun hıc bır para gıtmıs sağlığı gerı getıremıyo. dıyorum daha okulum yenı bıttı bebegım hemen oldu dogsun hayata atılıyım hersyini dört dörtlük yapmaya vaktım kalır dıye inşallah

anammm savaşmı çıkmışki bu kadar tedbirnolcek sanki 2 davul calıpta millet tepinseburdada gecen sene bırı davetıye oyle yazmıştı çocuksuz gelınız dıye eltimler gıtmedı gıcıklıgınabenımde cocugum olsa bende gıtmezdım acıkcasıcocumu nere bırakam alaala

olur canım olur hıc takma kafanabende eşimle ne paralar bırıktırdım velet ıcın ne borçlar odedık ama hayat beklendıgı gıbı olmuyor ıste.para vardı bebek yoktu bebek geldı para yokikisini bi andada görürüz inşallah

kızçeler ben şimdi çıkıcam gıyınmeye baslıyayım.ama sanırım benım tansıyon oynadı anlamadımbi acayip oldum ilahi ben sanki normalmişim gibi
neysem 6 buçukta randevumuz güzel geçer inşallah çok merak edıyorum kilo falan aldımı diye
ayy gorusuruz gelınce öpüyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…