Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canım maddiyat çok önemli maalesef
düğün borçlarımız, arabamızın kredisi, eşimin ve benim okurken aldığımız öğrenimler, kayınbabamın kredi borcu, bizim kredi kartlarımızi kayınbabamın kredi kartları-borçları derken
aylık ikimizin maaşı bile yetmiyor düşün yani
çalışmayım da napıyım
aç açık kalırız resmen çalışmazsam

Canım son dakika golünü atsak tam süper olur
annem de kaynanam da bulaşmıyo bu işlere, ben de eşim de biraz pimtirikliyiz de
beğenmeyiz falan diye çekiniyolar
siz istediğinizi alın diyolar o yüzden

hmm anladım canım ama doguma daha var halledersın burda bı tanıık var son 15 gunde besıgı fılan aldı hastane cıksını aldı sonra dogurdu Allah bıseklıde rast getırıyo yanı

Ağrının hafiflemesine sevindim canım
şu an iğne batar gibi mi kramp gibi mi ağrın, nasıl

gercekten 2 kişininde calsması lazım tek taraflı ödenmıyo borclar. o borclar bıı bıtse rahata erersınız dugun masrafı kredı gercekten cok yoruyo ınsanı bızde aynı durumdayız bıtek eşimle olmuyo bnmde destek olmam lazım. zaten adama parasını vermedıler yanı neyapcagmı sastım kaldım.
2.3 sne sonra sızde bızde anca rahatlarız

hmm anladım canım ama doguma daha var halledersın burda bı tanıık var son 15 gunde besıgı fılan aldı hastane cıksını aldı sonra dogurdu Allah bıseklıde rast getırıyo yanı

Canım erken doğmazsa Kayseriye geçtiğimde alacam kısmetse
valla artık sıkıntı yapmamaya çalışıyorum , zira deert edecek daha çok şeyim var
senin hastane işinde var mı bi gelişme?

Ağrının hafiflemesine sevindim canım
şu an iğne batar gibi mi kramp gibi mi ağrın, nasıl

bacagımın arasına igne batar gıbı oluyo canım. ama bu gecede karnım dönerken cok acıdı sağ tarafı bebek orda oldugndanmı anlamadım :/

Canım erken doğmazsa Kayseriye geçtiğimde alacam kısmetse
valla artık sıkıntı yapmamaya çalışıyorum , zira deert edecek daha çok şeyim var
senin hastane işinde var mı bi gelişme?

doğmaz inşallah merak etme yetısır hepsı hem memleketınde daha rahat olursun ne guzel
hastaneye gıdemıyorum eşimden nufus cuzdanını ıstemısler sgk ıcın ama nezman yapcakları konusunda bı fıkır vermemısler 2 ay oldu bebeğimi görmeyelı dusun en son 400 grm dı 22. haftada gtmıstım ya bı sorun varsa ya baska bısey gelsıtyse dıye dıye hergun kafayı yıyorum !

Canım benim seninki de tombik inan bana
kafası büyük olanlar zayıf olmuyo , bunu bende gördüm
benimki de koca kafalıymış açık açık dedi doktor
hatta kafası yüzünden 2 hafta ilerideydik bi ara
dedi ki sizin kafalarda öyle büyük değil bunun maşallahı var falan
şimdi nasıldır kimbilir bebeğim
en son 450 gramdı, mini miniydi
ama şimdi ne büyümüştür 29 ağustostan beri şöyle seve seve göremedim bebeğimi
bi bilebilseydim herşeyini, görebilseydim minicik ellerini ayaklarını

Ahh ahh tatlım seni öyle iyi anlıyorum ki
bak 29 Ağustostu son kontrole gidip güzel güzel baktığı
bir aydır kimbilir ne kadar gram aldı, nasıl bir bebiş oldu
ahh ahh özledim zaten bebişi

inşallah oyledır canım takıntı yaptım resmen :/
ınsan bakmak ıstıyo dımı suan ne durumda son halı nasıl merak edıyo.
içimizde kaldı inşallah içerde ıyılerdır.
senınkının kılosu masallah cok ıyıymıs daha almıstır ne guzell

sağol kızçem çok şükür gördüm teyzesi bugünde kendi doktorumuza gittiktoparlancaz inş bebeğimi yine gördük elini yüzüne kapamış uyuyordu mışıl mışıldoktorum dedıkı hıc korkma bısey olmaz.zaten iner bu değer dedı ama yınede bakalım tabı bakılmadan olmaz dedi.işte bu ayrıntılınında kötü yanı bu en ufak bişeyi anında gösteriyor insanlar panık oluyor dedı.bırazdaha ıcım rahatladı sankı

ahhhhhh kuzum dun topıgıde takıp edemedim hep aklımdaydın.noldu yıne :26:inş düzelceksın ama nezaman cok yıprandın sen.canım hastaneye falanmı yatsan acaba napsan bılemedımkı.doktorlar ne dıyor bu duruma çek mi diyor bu şekil nasıl olcak kuzum ya:26:elimizden bişey gelsede yapabilsek senın ıcın

sağol teyzesi iyi dimi tosbamzayıf mı doğacak bebekler son zamnalarda bırden kılo alıyor.süt haşlanmış yumurta bırde bol suyun bebeğe cok kılo aldırdığını okumuştum tüketiyorsun degılmı bunlarızayıf doğmaz annesı hıc merak etme sen he bırde zayıf doğan bebekler daha hzlı büyürler bakıldığında bunuda bılinş canım geçer korkularım var ama elden bırsey gelmiyor ıste.koca kafalı olcakları keısn

Canım maaşı vermediler maalesef dimi
ahh ahh vicdansız emek hırsıları
bu bebeğin vebalini ödeyemeyecekler ama ateş olup yakacak boyunlarını
sen ne kadar mutsuz oldun, bebişini de etkiledin bu yüzden
2-3 seneye rahatlarız umarım tatlım
o zaman da hadi bi evimiz olsun diye ev kredisi çekeriz muhtemelen

iyi maşallah annesi
illakı korkuların olur hıcbısey cıkmasaydı bıle yıne olurdu korku dogana kadar bu boyle olcak canım :)
süt ıcıyorum suyuda pek içmiyodum ama dun ıtıbarıyle artırdım. dun sabahta 2 yumurta yemıstım bakalım bugun daha bısey yemedım inşallah gelısır

bacagımın arasına igne batar gıbı oluyo canım. ama bu gecede karnım dönerken cok acıdı sağ tarafı bebek orda oldugndanmı anlamadım :/

Canım bi doktora görün diyecem ama sigorta işi kötü oldu
benim de sağ tarafı seviyo bebiş ondan sanırım batıyo dönerken falan

bu halımle ne kadar cok üzüldüysem Allah 2 katıda onları üzsün
içim cok dolu ama bebeğimde uzuluyo dıye azda olsa frenlemeye calısıyorum kendımı
dedgın gbı borc bıter hadı bı ev alalım derız busefer ona calıs dur
off dur durak yokk yahuu

Canım bi doktora görün diyecem ama sigorta işi kötü oldu
benim de sağ tarafı seviyo bebiş ondan sanırım batıyo dönerken falan

bı doktora görunsem 1 saat cıkmıycam odasından ne var ne yok sorcam ıncelıycem usg de bebegıme bakcaö bıktırcam doktoru !
agırlık yaptıkları yerler acıyo demekkı canım :/

Anammmmmm seninki benimkinden de fenaymış
valla bende gördüğümde 450 gramdı kaç haftalıktık hatırlayamıyorum
sgk ne zaman hallolur acaba yaaa
bişey olmamıştır canım inşallah, kalbimizi iyi tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…