Canım bende aynı duygular içindeyim ama vuruyolar yaaa yetiyor
bebegı görmeye görmeye aklıma ole gelıyo canım :/
ahh kuzum demın yazdım sana okudunmu bılmıyorum.cok dıkkatb et bak bana dedıklerını sende uygula.birde çatlak kremı yazdı ben almamıştım bılıyosunuz kayısı yagı kullanıyorum dedım.artık kullanamya baslıyosun bu kılolarla hersey olur vücudunu salma hemen dedı:26:4 krem yazdı ıstersen sanada yazayım almadıysan.fıyatlarını araştır sana uygun olanı kullan dedı.
bırde günde 2 lıtre su ama yuruyus esnasında su ıcmek yok .eve gelınce ıcıcekmısım:44:
ben 59 kıloydum smdı 68 olmusum dha 30. haftadayım bıseyde yemıyom pek nasıl aldım bılmıyorum :/
Ben senin haftana gelmeme çok olduğu halde 13 kilo aldım canım
düşün halimi
eshammmmmmmmbeni gözünün önüne al senin yerinde olmayı nasıl isterdim anlatamam
tatlım 95 muayene ucretıymıs artı 90 100 lırada tahlıl ucretı
yok canım hıc merakk etme.onlar alıyordur alacağı kadar.hem aç ayı oynarmı oynamaz demişelr bizimkilerinde karnı tok nasıl tekmeliyorlar degılmı cocuklarıda neye benzettim ya
kılolarımızı degıstrelım tatlım bnde cok yıyıp kılolu olmak ıstıyorum
sen benı guldurdun Allahta senı guldursun canım dogru ac ayı oynamaz
bebısınede gıtmıstır ama o kılo ne guzel. doktorun bısey demsımydı kılo ıle ılgılı canım ?
Bizim okuldaki öğretmenlere göre aç ayı oynarmış aslında, bebişleri aç bırakmalıymışız
Doktorum yok ki desin cicim
Kız deli misişn kilolu olmak istenir mi
vereyim yarısını gör gününü diyesim var bak
zirsizdeliicim şimdi gelelim senle bana
doktor beni tartıya bi koyduki ne göreyim6 ayda toplam 14 kilo almışım meğersem benim evdeki tartı yanlışmış:44:nasıl ağladım anlatamam eve gelınce.doktorum cok anlayışlı sakın uzulme sen zaten cok guzelsın falan deyıpte morel vermeye calıssada ben yıne yıkıldım tabı.
günlük ne yedıgımı sordu anlattım yeni bir aya başlıyoruz hayalotcum dedı:26:
sabah saat 8 kavaltı 2 dılım kepek ekmekle dedı.saat 11-12 gıbı bı adet meyve yada yoğurt dedı.mutlaka saat 2 engec 3 te öğle yemeği ve bu et olcak dedı ekmeksız.
akşam saat 4 te karda yağsa denızde köpürse 1 saat yuruyus yapıyorsun dedı.yarım saat yuruyup 10 dakka oturcakmısım .sonrakı yarım saatte evde dınlencekmısım mutlaka.bu aralardaki yarım saatte eger kaısk ağrın cok olursa 2-3 dakka kadar oturabılırsın dedı.bu benim ödevim olcakmış
akşam en geç 8 ekmeksız sebze yemeği.gece 11-12 civarı 1 bardak yarım yağlı süt içicekmişim. ekmek ,pilav,makarna,dondurma,reçel,kaymak vs bunlar yasak 1 ay boyunca.çayda şekersiz içicem.tuzsuz yemek yıcem.buna rağmen eger kılo alımım devam edıyorsa ınceleme yapılcakmıs. düşünebiliyormusun son 1 ayda 6 kılo almışım millet 9 ayda alıyor bu kiloyu
kendide doğumda 25 kilo almış ve doğuma gıderken 85 kıloymus 40 cıktıgında 57 kıloydum dedı.ama bu durum senı cok yıpratır çatlak olur hep dedı vermeye verılır ama vücut dayanamıyor dedı.ee ben bılıyorum zaten bunları ama olmuyo ıste
eşimlede konuştu eşle dalga geçmek kılolusun demek yasak senınde ödevın bu dedi
bırde yuruyus sonrası duştan sonra mutlaka makyaj yapıp gıyınıp öyle yemeğe oturcakmısım.morel acısından bana ıyı gelıcekmıs.tansıyonum dusuk cıkıyo hep peynır den kaynakllıymıs.geceden suya bas oyle ye dedı bakalım bunları uygulayınca ne olacak bu saatten sonra 20 kılo ile kapatsam yıne ıyı benım ıcın ama ımkansız gıbı artık belkı erken doğum yaparsam aradaki fark kapanır
ver canım ya kılolu olunca bebek daha saglıklı olur gıbı gelıyo ııce pskolojım gıttı
oda dogru keske kadın dogum okuyaydık
sızın okuldakı ogretmenlerde cok zekıymıs gercekten karnındakıde bı ınsan evladı ac olunca bız dahamı hareketlı oluyoruzda bebeklerde oyle olsun tovbe tovbe
İşte
zaten hassasım sinirliyim de birde böyle diyenler olunca iyice sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?