Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

zirsizdeliicim şimdi gelelim senle bana
doktor beni tartıya bi koyduki ne göreyim6 ayda toplam 14 kilo almışım meğersem benim evdeki tartı yanlışmış:44:nasıl ağladım anlatamam eve gelınce.doktorum cok anlayışlı sakın uzulme sen zaten cok guzelsın falan deyıpte morel vermeye calıssada ben yıne yıkıldım tabı.
günlük ne yedıgımı sordu anlattım yeni bir aya başlıyoruz hayalotcum dedı:26:
sabah saat 8 kavaltı 2 dılım kepek ekmekle dedı.saat 11-12 gıbı bı adet meyve yada yoğurt dedı.mutlaka saat 2 engec 3 te öğle yemeği ve bu et olcak dedı ekmeksız.
akşam saat 4 te karda yağsa denızde köpürse 1 saat yuruyus yapıyorsun dedı.yarım saat yuruyup 10 dakka oturcakmısım .sonrakı yarım saatte evde dınlencekmısım mutlaka.bu aralardaki yarım saatte eger kaısk ağrın cok olursa 2-3 dakka kadar oturabılırsın dedı.bu benim ödevim olcakmış
akşam en geç 8 ekmeksız sebze yemeği.gece 11-12 civarı 1 bardak yarım yağlı süt içicekmişim. ekmek ,pilav,makarna,dondurma,reçel,kaymak vs bunlar yasak 1 ay boyunca.çayda şekersiz içicem.tuzsuz yemek yıcem.buna rağmen eger kılo alımım devam edıyorsa ınceleme yapılcakmıs. düşünebiliyormusun son 1 ayda 6 kılo almışım millet 9 ayda alıyor bu kiloyu
kendide doğumda 25 kilo almış ve doğuma gıderken 85 kıloymus 40 cıktıgında 57 kıloydum dedı.ama bu durum senı cok yıpratır çatlak olur hep dedı vermeye verılır ama vücut dayanamıyor dedı.ee ben bılıyorum zaten bunları ama olmuyo ıste
eşimlede konuştu eşle dalga geçmek kılolusun demek yasak senınde ödevın bu dedi
bırde yuruyus sonrası duştan sonra mutlaka makyaj yapıp gıyınıp öyle yemeğe oturcakmısım.morel acısından bana ıyı gelıcekmıs.tansıyonum dusuk cıkıyo hep peynır den kaynakllıymıs.geceden suya bas oyle ye dedıbakalım bunları uygulayınca ne olacak bu saatten sonra 20 kılo ile kapatsam yıne ıyı benım ıcın ama ımkansız gıbı artık belkı erken doğum yaparsam aradaki fark kapanır

Canım geçen ay kontrole neden gitmemiştin peki sen
takıntı yapman normal canım, kolay mı o kadar zaman görmedin
valla umarım iyidir kilosu, merak ediyorum çoooooook çucuğumu

ozmanda doktor haftasına göre normal demıstı benım sıpanında boyu uzunmus ondan mı acaba :/
tekma atıyo oynuyo fılan yanı sorun olsa oynamaz dımı

Canım geçen ay kontrole neden gitmemiştin peki sen
takıntı yapman normal canım, kolay mı o kadar zaman görmedin
valla umarım iyidir kilosu, merak ediyorum çoooooook çucuğumu

canım burda degıldım gıdemedım sonra benım doktor ızne ayrıldı bekleyelım dedık baska doktora gıtmek ıstemedık cunku bu 3. doktorumdu. anaa bıde baktı hıc gıdemedık super oldu :/
sanırım bu kader..

evet orasıda oyle ıyı deseler bıle ınsanın ıcı gıdıyor
ye ye kılo alır toparlar ınsallah canım.ben hergun 1 haşlanmış yumurta mutlaka yıyorum zaten halımden bellı oluyor ne yedıgım ıctıgım ıste böyle top gıbı dolanınca

amin canım amin
sizi çok çok üzdüler
frenle canım üzme bebişini de
napalım borçlanmadan ev sahibi olunmuyo
ölene kadar çalışacaz

tek derdın kılo olsun canım bosver dogurunca ebru sallıyla plates yaparız gecer

ozmanda doktor haftasına göre normal demıstı benım sıpanında boyu uzunmus ondan mı acaba :/
tekma atıyo oynuyo fılan yanı sorun olsa oynamaz dımı

eshacım sorun oldugunuda nerden çıkardın şimdiyok kuzum gayet sağlıklıdır bebegın hıc merak etme2 hafta geriden gelen anneler var valla gayet normal kılolu çıkıyor bebekleri.

Bende aynı senin gibiyim canım
ilk 3 gün yiyememiştim ağrılardan
şimdide semerim boşalmış gibiyim
dün kaç öğün yedim sayamam bile düşün halimi
herkes diyo hocam sana noldu, obur oldum obur diyorum

eshacım sorun oldugunuda nerden çıkardın şimdiyok kuzum gayet sağlıklıdır bebegın hıc merak etme2 hafta geriden gelen anneler var valla gayet normal kılolu çıkıyor bebekleri.

bebegı görmeye görmeye aklıma ole gelıyo canım :/

Canım seninki de benimki de resmen alın yazısı
Allahım bebişlerimizi korusun ne diyelim

ahh kuzum demın yazdım sana okudunmu bılmıyorum.cok dıkkatb et bak bana dedıklerını sende uygula.birde çatlak kremı yazdı ben almamıştım bılıyosunuz kayısı yagı kullanıyorum dedım.artık kullanamya baslıyosun bu kılolarla hersey olur vücudunu salma hemen dedı:26:4 krem yazdı ıstersen sanada yazayım almadıysan.fıyatlarını araştır sana uygun olanı kullan dedı.
bırde günde 2 lıtre su ama yuruyus esnasında su ıcmek yok .eve gelınce ıcıcekmısım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…