Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Amaaaaaaaaaaaaaaaaan yaaa ben bebeğime bişey olacak korkusuyla yaşamaktan öyle yıprandım ki doğursam da kurtulsam diyorum artık
benim bebişimin bi doktoru bile yok kızçem
ayrıntılıda bana hiçbirşey dememişti, deseydi bende senin gibi olurdum içim içimi yerdi resmen
offf yaaa Allahım onları korusun, bizlere bağışlasın

insan bazen susmak ıcın kendını zor tutuyo agzının payını vercen aslında ama işte...

Canım bunları söyleyenlere ne dersen de etki eder mi sence
zihniyetle alakalı bi durum
aralarından biri bana sırf doğum izni ve nöbet tutmamak için çocuk yapıyolar bile dedi düşün
takmıyorum bile öylelerini
normaller yetiyor

aaaa lafa bak o yuzden hamılemı olunur zıhnıyetle alakalı ama zıhnıyet yok ıste oylelerınde

daha birinci doğmadı kv de bana diyo ki 4 çocuğunun da 2şer tane var da sende 2ye tamamlarsın artık sırayı bozmazsın diyo

kolay mı cocuk buyutmek ben kendımı toparlayıp mınımum sorunsuz bı hayatım olana kadar 2.yı dusunmuyorum. cunku hamıleyken uzulmek apayrı bısey. kendını nemzn hazır hısserdsen ozman olur 2. cocuk
daha 1. yolda bısmıllah :)

Merhaba kızlar dün miniğimi doktora götürdük reflü dedi ilaç verdi pazartesi usg ve idrar tahlili yapılacak mama su kesinlikle verme dedi ama zilli mamayı yemeden durmyor gece yiyecek illa ki uyumuyor yoksa oofff off

Merhaba kızlar dün miniğimi doktora götürdük reflü dedi ilaç verdi pazartesi usg ve idrar tahlili yapılacak mama su kesinlikle verme dedi ama zilli mamayı yemeden durmyor gece yiyecek illa ki uyumuyor yoksa oofff off

gecmıs olsun canım inşallah hemen iyileşir prenses. mamaya alıstysa cocuk yemeden durmaz tabı nasıl bas etceksın doktorlarda bı alem

gecmıs olsun canım inşallah hemen iyileşir prenses. mamaya alıstysa cocuk yemeden durmaz tabı nasıl bas etceksın doktorlarda bı alem

birde diyor neden mama veriyorsun çocuğa taburcu olurken doktor söyledi dedim doktor söylemez dedi uyduruyormuyum yaa dedim sinir etti beni

aaaa lafa bak o yuzden hamılemı olunur zıhnıyetle alakalı ama zıhnıyet yok ıste oylelerınde

İnsan dediğin o nedenle hamile kalır onlara göre
işten kaçma yolu olarak görüyorlar
bilseler neler çektiğimizi anlarlardı insanların bebiş sevgisi dışında hamile kalma nedeni olamayacağını

Daha çocukla imtihan olmadık ama hamilelik beni çok yordu
2. yi şuan düşünemiyorum bile

Geçmiş olsun canım yaaa
bebeklerde reflü çok sık görülür oldu son zamanlarda
mamaya alıştıysa nasıl ayıracaksın peki tatlım?

Geçmiş olsun canım yaaa
bebeklerde reflü çok sık görülür oldu son zamanlarda
mamaya alıştıysa nasıl ayıracaksın peki tatlım?

ayıramıyorum saati geldiğinde evi yıkıyor ki günde bir defa veriyorum

Biz doktor ne yap derse onu yapan insanlarız
söyledmediği bişeyi niye söyledi diyesin ki Allah Allah

sinir oldm yaa pazartesi başka doktora göstereceğim

bilseler neler çektiğimizi anlarlardı insanların bebiş sevgisi dışında hamile kalma nedeni olamayacağını

eşimle en az 5 yıl çocuk yapmayalım demiştik en başta ama ben dayanamadım istedim yaptım oohh iyi kide yapmışım melek o meleeek dünyadaki en güzel şey çektiğim herşeye değer

birde diyor neden mama veriyorsun çocuğa taburcu olurken doktor söyledi dedim doktor söylemez dedi uyduruyormuyum yaa dedim sinir etti beni

Allah Allah nıye yalan söyleyesınkı demekı ole gerekmıs mama verıyosun. doktorun hıc alı yokmu ayrıca bebek alısmıs bıkere dururmu mamasız olmadı basa doktora gıdersın canım ıcın rahat etmezse

soyleyenlerın ya cocugu yok yada hamileliklerı cok ıyı gecms. streslı ve sıkıntılı hamılelık cok yıpratıyo sonunda bebek olmasa kım katlanabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…