sağol kızçem çok şükür gördüm teyzesi bugünde kendi doktorumuza gittiktoparlancaz inş bebeğimi yine gördük elini yüzüne kapamış uyuyordu mışıl mışıl doktorum dedıkı hıc korkma bısey olmaz.zaten iner bu değer dedı ama yınede bakalım tabı bakılmadan olmaz dedi.işte bu ayrıntılınında kötü yanı bu en ufak bişeyi anında gösteriyor insanlar panık oluyor dedı.bırazdaha ıcım rahatladı sankı
ahhhhhh kuzum dun topıgıde takıp edemedim hep aklımdaydın.noldu yıne :26:inş düzelceksın ama nezaman cok yıprandın sen.canım hastaneye falanmı yatsan acaba napsan bılemedımkı.doktorlar ne dıyor bu duruma çek mi diyor bu şekil nasıl olcak kuzum ya:26:elimizden bişey gelsede yapabilsek senın ıcın
sağol teyzesi iyi dimi tosbamzayıf mı doğacak bebekler son zamnalarda bırden kılo alıyor.süt haşlanmış yumurta bırde bol suyun bebeğe cok kılo aldırdığını okumuştum tüketiyorsun degılmı bunları zayıf doğmaz annesı hıc merak etme sen he bırde zayıf doğan bebekler daha hzlı büyürler bakıldığında bunuda bıl inş canım geçer korkularım var ama elden bırsey gelmiyor ıste.koca kafalı olcakları keısn
Aramızdan biri şimdi başlasa 2. ya da 3. çocuklara yetişir canım
okuyalım bari hadi
insan bazen susmak ıcın kendını zor tutuyo agzının payını vercen aslında ama işte...
bencede 2yı bıle sanmıyorum 3e anca yetısır okusam eve ılk usg makınesı alırım
Belli canım belli
kilolu olan bebişler değil ki anaları, boşver senin halin hepimizden iyi
Canım bunları söyleyenlere ne dersen de etki eder mi sence
zihniyetle alakalı bi durum
aralarından biri bana sırf doğum izni ve nöbet tutmamak için çocuk yapıyolar bile dedi düşün
takmıyorum bile öylelerini
normaller yetiyor
daha birinci doğmadı kv de bana diyo ki 4 çocuğunun da 2şer tane var da sende 2ye tamamlarsın artık sırayı bozmazsın diyo
Merhaba kızlar dün miniğimi doktora götürdük reflü dedi ilaç verdi pazartesi usg ve idrar tahlili yapılacak mama su kesinlikle verme dedi ama zilli mamayı yemeden durmyor gece yiyecek illa ki uyumuyor yoksa oofff off
gecmıs olsun canım inşallah hemen iyileşir prenses. mamaya alıstysa cocuk yemeden durmaz tabı nasıl bas etceksın doktorlarda bı alem
eşim şimdi bile bana tombulum dıyo kılo az daha kılolu olsaydım ne dıcektı acaba
aaaa lafa bak o yuzden hamılemı olunur zıhnıyetle alakalı ama zıhnıyet yok ıste oylelerınde
kolay mı cocuk buyutmek ben kendımı toparlayıp mınımum sorunsuz bı hayatım olana kadar 2.yı dusunmuyorum. cunku hamıleyken uzulmek apayrı bısey. kendını nemzn hazır hısserdsen ozman olur 2. cocuk
daha 1. yolda bısmıllah :)
Merhaba kızlar dün miniğimi doktora götürdük reflü dedi ilaç verdi pazartesi usg ve idrar tahlili yapılacak mama su kesinlikle verme dedi ama zilli mamayı yemeden durmyor gece yiyecek illa ki uyumuyor yoksa oofff off
birde diyor neden mama veriyorsun çocuğa taburcu olurken doktor söyledi dedim doktor söylemez dedi uyduruyormuyum yaa dedim sinir etti beni
Geçmiş olsun canım yaaa
bebeklerde reflü çok sık görülür oldu son zamanlarda
mamaya alıştıysa nasıl ayıracaksın peki tatlım?
Biz doktor ne yap derse onu yapan insanlarız
söyledmediği bişeyi niye söyledi diyesin ki Allah Allah
İnsan dediğin o nedenle hamile kalır onlara göre
işten kaçma yolu olarak görüyorlar
bilseler neler çektiğimizi anlarlardı insanların bebiş sevgisi dışında hamile kalma nedeni olamayacağını
birde diyor neden mama veriyorsun çocuğa taburcu olurken doktor söyledi dedim doktor söylemez dedi uyduruyormuyum yaa dedim sinir etti beni
Benimki de diyo ki sen kilolu görmemişsin, ablamlara bak babama bak
onlar gibi olduğunda üzülmeye başlayabilirsin diyo
İnsan dediğin o nedenle hamile kalır onlara göre
işten kaçma yolu olarak görüyorlar
bilseler neler çektiğimizi anlarlardı insanların bebiş sevgisi dışında hamile kalma nedeni olamayacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?