Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

pazartesi başka doktorla görüşeceğim sinir oldum kadına

Merhaba kızlar dün miniğimi doktora götürdük reflü dedi ilaç verdi pazartesi usg ve idrar tahlili yapılacak mama su kesinlikle verme dedi ama zilli mamayı yemeden durmyor gece yiyecek illa ki uyumuyor yoksa oofff off
oyy kuzum gecmıs olsun.ama nasıl olacak mamaya alıstımı cok zor mamasız doymazkı artık o.bence başka doktorada bı sorsan.mutlaka ona gore mamalar vardır

he sımdı anladım canım valla bende duymamamzlıktan gelmeyı cok ısterdım ama ne yazıkkı.bu arada yeme yeme ıstedıgın kadar meyve ye dedı ama ben doymuyorumkı bugun yuruyuste yapamadım zaten tansıyı-onum hala cok dusuk ve sana en son yazarken bı ağlama krızı geldı ılk defa neden oldu bılmıyorum gunlerın bırıkımıydı galıba:26:ama rahatladım sımdıde basım ağrıyor hala tansıyonum dusukbu kilolar dururumu bılmıyorumda becerenler varmış caım ıns bızde başarırız

kılolarımızı degıstrelım tatlım bnde cok yıyıp kılolu olmak ıstıyorum
keşke böyle bı şansımız olaydı
sen benı guldurdun Allahta senı guldursun canım dogru ac ayı oynamaz

ahh kuzum ben tam tersı ağlıyordum o dakıkalarama olsun sımdı guluyorummmgecıkmelıde olsa

delirmelik yaa dövecektim kadını oldum olası kadın doktordan uzak dururum

al bendende okadar hepsımı gıcık olur ya anlatsan anlamıyolar bı havalar bende kadın doktorları hıc tercıh etmıyorum cunku kac tane kadın doktora gıttıysem hıc ılgılenmedıler kbb olsun dahılıye olsun hepsınde aynılar

neden aglıyodun tatlım

sol gögsumde bı agrı var kalbım gıbı kolumda agrıyo

stresten olabilir

felaketler yaa hele de kadın olan kadın doğumcuya hiç gitmeyeceksin

sakin ol senin stresin bebeğe yansıyor ben hamileleğimde çok sinirliydim bebekte öyle

ozaman benım bebek barut gıbı olcak bnd cok sınırlıyım en basından beri bı turlu yatısmıyo sınırlerım ya bıde bebek oyle olursa yandık

ayıramıyorum saati geldiğinde evi yıkıyor ki günde bir defa veriyorum

sinir oldm yaa pazartesi başka doktora göstereceğim

Canım bir kez mamaya alıştı mı ister sürekli derler
valla işin zor, Allah yardımcın olsun
her zaman 2. bir doktorun fikrini almak gerekir diye düşünüyorum

eşimle en az 5 yıl çocuk yapmayalım demiştik en başta ama ben dayanamadım istedim yaptım oohh iyi kide yapmışım melek o meleeek dünyadaki en güzel şey çektiğim herşeye değer

Şimdi bile bu kadar seviyorsam doğunca nasıl severim bilmiyorum
herşeye değerler gerçekten

motıve etme seklı guzelmıs canım hem bızımkı keyfımızden mı hamılelıkten

Ben geçen kayınvalidemlerdeyken diyodum ki dana gibi oldum
görümcem de diyoki senin ki göbek mi babamınki büyük senden
hem o doğurmayacak sen çıkarcan bebeği kurtulacan
sıkma canını diye
öyle motive ediyolar valla, bidaha çocuk yapmam diye korkularından sanırsam

soyleyenlerın ya cocugu yok yada hamileliklerı cok ıyı gecms. streslı ve sıkıntılı hamılelık cok yıpratıyo sonunda bebek olmasa kım katlanabılır

Canım bizim okulda bayanlardan evli olan 2 kişiyiz , diğeri yeni evlenmiş
ötekiler hep bekar
36 yaşında olup bekar olan sokuyo sürekli lafları zaten

bende canım Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versın

Benim anneme kalsa hemencecik 2. yap birlikte büyüsünler diyo
kadın 1. bile o kadar çok istedi ki artık ümidini kesmişti benden
diyoki ben annanne oluyum kızım neyi bekliyon, şimdi dünyanın en mutlusu

dogru bebek gıdınce senın göbuste gıtcek sıkıntıya gerek yok görumcenın dedıgı gıbı korkuyolar bırazda heralde dedıgın gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…