Daha çocukla imtihan olmadık ama hamilelik beni çok yordu
2. yi şuan düşünemiyorum bile
Allah Allah nıye yalan söyleyesınkı demekı ole gerekmıs mama verıyosun. doktorun hıc alı yokmu ayrıca bebek alısmıs bıkere dururmu mamasız olmadı basa doktora gıdersın canım ıcın rahat etmezse
pazartesi başka doktorla görüşeceğim sinir oldum kadına
bencede bı gorus belkı farklı bısey soyler
oyy kuzum gecmıs olsun.ama nasıl olacak mamaya alıstımı cok zor mamasız doymazkı artık o.bence başka doktorada bı sorsan.mutlaka ona gore mamalar vardırMerhaba kızlar dün miniğimi doktora götürdük reflü dedi ilaç verdi pazartesi usg ve idrar tahlili yapılacak mama su kesinlikle verme dedi ama zilli mamayı yemeden durmyor gece yiyecek illa ki uyumuyor yoksa oofff off
Tatlım okudum da okumamazlıktan gelmek istiyorum
ne o öyle yaaa kuş doymaz onunla, beni öldürmek mi istiyor neeee
ben yürüyüş yapamıyorum açıkcası canım
ama okulda yaptıklarım yürüyüşe girmez mi?
sürekli alt kata üst kata yürüyüp duruyorum ve durmadan ders anlatıyorum
günlük sporum bu olsa benim olmaz mı
ben reçel yemiyorum zaten de gerisi biraz yaş
et zaten sevmem de sebze yemeğine gömülecem sanırım ben
bakalım durdurabilecek miiyz bu gidişi
kılolarımızı degıstrelım tatlım bnde cok yıyıp kılolu olmak ıstıyorum
sen benı guldurdun Allahta senı guldursun canım dogru ac ayı oynamaz
oyy kuzum gecmıs olsun.ama nasıl olacak mamaya alıstımı cok zor mamasız doymazkı artık o.bence başka doktorada bı sorsan.mutlaka ona gore mamalar vardır
pazartesi başka doktora gideceğim tahlilleri vermeden önce ki ben günde 1 defa mama veriyorum yani kadın öyle bir konuşuyor ki sanki sırf mamayla besleniyor bebek
delirmelik yaa dövecektim kadını oldum olası kadın doktordan uzak dururum
oyy kuzum gecmıs olsun.ama nasıl olacak mamaya alıstımı cok zor mamasız doymazkı artık o.bence başka doktorada bı sorsan.mutlaka ona gore mamalar vardır
he sımdı anladım canım valla bende duymamamzlıktan gelmeyı cok ısterdım ama ne yazıkkı.bu arada yeme yeme ıstedıgın kadar meyve ye dedı ama ben doymuyorumkı bugun yuruyuste yapamadım zaten tansıyı-onum hala cok dusuk ve sana en son yazarken bı ağlama krızı geldı ılk defa neden oldu bılmıyorum gunlerın bırıkımıydı galıba:26:ama rahatladım sımdıde basım ağrıyor hala tansıyonum dusuk bu kilolar dururumu bılmıyorumda becerenler varmış caım ıns bızde başarırız
keşke böyle bı şansımız olaydı
ahh kuzum ben tam tersı ağlıyordum o dakıkalarama olsun sımdı guluyorummmgecıkmelıde olsa
sol gögsumde bı agrı var kalbım gıbı kolumda agrıyo
al bendende okadar hepsımı gıcık olur ya anlatsan anlamıyolar bı havalar bende kadın doktorları hıc tercıh etmıyorum cunku kac tane kadın doktora gıttıysem hıc ılgılenmedıler kbb olsun dahılıye olsun hepsınde aynılar
stresten olabilir
felaketler yaa hele de kadın olan kadın doğumcuya hiç gitmeyeceksin
sakin ol senin stresin bebeğe yansıyor ben hamileleğimde çok sinirliydim bebekte öyleevet buaralar cok streslıyım sanırım ondan :26:
sakin ol senin stresin bebeğe yansıyor ben hamileleğimde çok sinirliydim bebekte öyle
ayıramıyorum saati geldiğinde evi yıkıyor ki günde bir defa veriyorum
sinir oldm yaa pazartesi başka doktora göstereceğim
eşimle en az 5 yıl çocuk yapmayalım demiştik en başta ama ben dayanamadım istedim yaptım oohh iyi kide yapmışım melek o meleeek dünyadaki en güzel şey çektiğim herşeye değer
motıve etme seklı guzelmıs canımhem bızımkı keyfımızden mı hamılelıkten
soyleyenlerın ya cocugu yok yada hamileliklerı cok ıyı gecms. streslı ve sıkıntılı hamılelık cok yıpratıyo sonunda bebek olmasa kım katlanabılır
bende canım Allahım hayırlı zamanda hayırlısını versın
delirmelik yaa dövecektim kadını oldum olası kadın doktordan uzak dururum
Ben geçen kayınvalidemlerdeyken diyodum ki dana gibi oldum
görümcem de diyoki senin ki göbek mi babamınki büyük senden
hem o doğurmayacak sen çıkarcan bebeği kurtulacan
sıkma canını diye
öyle motive ediyolar valla, bidaha çocuk yapmam diye korkularından sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?