Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Tatlım daha bekar olup benden şişman olan hocalar var ben onlara bakıp mutlu oluyorum açıkcası
2 canla bu kiloya geldim diye
napıyım canım yaaa verilir bi şekilde kilolar, tek derdimiz o olsun
benim en zayıf görümcem 80 kilo, diğeri 85, biri 95, biri 108 düşün yani ortalığı
eşimi sorarsan 60ı geçse göbek atacam ancak o kadarcık
ağlaman normal canım hormonlardan maalesef
açıldıysan sıkıntı yok

altta bugün yabancı memleketlerde anneye hediye alınıyomuş diye okudum , eşime söylüyorum bana bişeyler alsana hediye diye
adam hiç oralı değil, dövecem bu gidişle

Canım bizim okulda bayanlardan evli olan 2 kişiyiz , diğeri yeni evlenmiş
ötekiler hep bekar
36 yaşında olup bekar olan sokuyo sürekli lafları zaten

cekememezlık neden acaba evlensın oda dogursun senın canını sıkmasına ne gerek var hey Allahım..

Benim anneme kalsa hemencecik 2. yap birlikte büyüsünler diyo
kadın 1. bile o kadar çok istedi ki artık ümidini kesmişti benden
diyoki ben annanne oluyum kızım neyi bekliyon, şimdi dünyanın en mutlusu

okadar ıstedıgıne gore mutludur tabı :) ikiz olaydı senınkı daha ıyı olurmus ozamn canım ama busefer sna yazık olurdu

dogru bebek gıdınce senın göbuste gıtcek sıkıntıya gerek yok görumcenın dedıgı gıbı korkuyolar bırazda heralde dedıgın gıbı

Ben bebek düşünmüyordum
kaynananam da Allah var ağzını açıp da hadi torun isteriz falan demedi
ama her ay görümcem arardı adet dönemimde oldun mu gene tühhh falan diye
çok istediler bu bebeği
şimdi düşün hayalini seviyolar, doğunca çok kıskancam gibi duruyo

okadar ıstedıgıne gore mutludur tabı :) ikiz olaydı senınkı daha ıyı olurmus ozamn canım ama busefer sna yazık olurdu

Ayy annem konuşuyo sandım
13. haftaya kadar annem görmedi beni
sonra birlikte 16. haftamda kontrole gittik
diyo ki giderken kesin orda göremediler ikizdir o ikiz
dedim anne hayır tek, yok yok ikizdir
doktora diyelim dikkatli baksın

Slm kizlarrr biz geldikk....

Ohooo amma ucurmusunuz topikimizi maşallah size benim oglus firsat vermiyo ki girip de iki satir yazayim ya da okuyayim... Tam oturuyorum okiyim sunlari diyorum acmamla kapatmam bir oluyo benim sipam ötüyo aanneeee memeee diye bütün gün ya emziriyorum ya uyuyorum arada yemek yersem şükür gece huysuzlugumuz yok şükür uyuyoruz ama emiyoruz, haliyle ben uyuyamiyorum sipam bide babise düşkün yahu... Diyorum kiz olacakmisin da yanlismi olmusun oğlum sen erkek cucuuu babaya düşkün olurmu hic . Bizimki öyle iste... Ve hala ana-baba-ogul olarak hayatimiza devam ediyoruz ama benimkiler uzaktan da olsa cinlendiriyolar beni (kendi ailem) o konuda acayip dertliyim valla bi patlasam volkan gibi etrafimda kimse kalmicak...

Benim yeni derdim de mevlit ve 40 olayi... Mevlidini ne zaman okutmaliyim karar veremi yorum... Neyi nasil yapmaliyim... Ha bire bunu arastiriyorum.. Zirvecim sen yaptnmi canim yaptiysan bi aydinlativer beni be yada bilgisi olan kizcelerim... Sizde bildiğinizi esirgemeyin bizden

Bu arada bilgisayarim kirildi :'( tabletten de beceremiyorum ama napiyum başka biseyim kalma di...

EE kizlar siz nasilsiniz.. Neler yapiyosunuz... Hazirliklar ne alemde... Bebisler geldi gelecek hala bise almadinizmi yoksa... Bebisler nasil... Umarim hepiniz çok iyisinizdir. Tek derdiniz stres olsun onu biz hallederiz

moriş ve esha dogurmadiniz demi... Doğuma naklen baglanacagimi unutmayin bak söz verdiniz heeee

Zirsizdeli hbaksoy hayalot nesh zirve moris esha.... Ve daha aklima gelmeyen kizcelerim unuttuğum varsa affedin lütfen uykusuzum da azicik
stresten uzak durun ben yokum diye salmayin sakin heee yakinda yine buralarda yim... Kendinize çok iyi bakin benim sipam yine öttü meme istiyo gitmem lazim... İste boyle oluyo ya okunmaya baslayim diyorum okuyamadan cikiyuorum yada yaziym diyorum yazamadan cikiyorum... Şükür bu sefer yazabildim

Hoşgeldim canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben burdayken uçmaz mı bu topik, bu çeneyle konuşturuyorum herkesi
ben onun memeeeeeee isteyen ağlamalarını yirim valla
ahh ahh Allahım nasip eder bizlere de inşallah
babasına düşkün olduğunu nasıl anladın tatlım
gülüyo mu yoksa babişe devamlı

hayırdır tatlım annişler niye sinirlendiriyo seni
özel değilse anlatır mısın neye kızıyosun , belki başka bi bakış açıcı getiririz sana
canım 40ını çıkarmayı da nasip eder umarım Rabbim
mevlüt 40ı çıkartıldıktan sonra okutulsa daha iyi derler
bebek elden ele gezdiriliyo bizim oralarda, o yüzden mikrop olasılığı daha yüksek
mevlüt için şeker yaptırılır, hocalar gelir, süslenirsin püslenirsin güzel geçer inşallah

bilgisayarın neden kırıldı , hayırdır tatlım
ben iyiyim çok şükür, bebişle uğraşıyoruz sürekli
daha bir iğne bile almadım, sıfıra sıfırım hala
bebek çantası aldım doğum için, içini doldurmak da nasip olur inşallah

Stres bizden nasıl uzak dursun ki canım
doktorlar böyle olduğu sürece

Hoş buldum şekerim... Aldim oglusu kucagima emiyo şuanda..

Nasil anladim biliyomusun?? Bazen agzindaki memeyi kaybediyo ve sinirleniyuo bulamiyo... Basini ceviriyorum kaldirip tekrar vermeye calisiyorum bulamiyo baba si geliyor piss piss yapiyo donup memeyi buluyor... En bariz bu suanda ... Bi sefer yapsa şans tir dicem... Her seferinde boyle oluyo... Baba sinin kucaginda rahatladigi çok oluyo... Altini aciyorum bacaklar ini kasiyo actiramiyorum baba si geliyor iki pis pis yapiyo. Çocuk adami görüp sesini duyunca rahatliyo aciyo bacaklar ini... Babalarin sesinin bebeklerde rahatlatici etkisi olduğunu biliyordum ama bukadarini tahmin etmemistim oglusum ikimize de çokça guluyo kizcem.. Orda bizi ayirmiyo saolsun

Can im diğer sorunlari özelden yazarim buradan tehlikeli olabilir benim icin biliyon mu

Bebegin elden ele dolasmasi olayindan ben acayip nefret ediyorum... Yeni doğmuş bebeği mincik mincik opmeek istiyorlar yaa ... Ya bu cumartesi yapi çam ya kurban dan sonra... 1haftada ayarliyamam herhalde ... Kurban sonuna kaldi...

Bilgisaytarimin ekran kirildi can im kaza sonucu...

İyi olmaniza sevindim ama al artik biseler yahu doguracan hala cucuun giyecek bi şeyi yok.. Çanta yi giydirirsin artikin oglusa doğduğunda

Doktorlarin neyi var ki canim anlamadim ... Sanirim ben yokken konuşulan bi konu... Yoksa hala kasaplar mi... Amaaan allah korusun kasaplardan yahu...

ayyy yaaa yerim onu yerim
babasının sesine rahatlaması ne güzel tatlım
sana yardım eden bir o var, bak ne güzel sesi de yardımcı oluyormuş
umarım hep mutlu mutlu yaşarsınız oğluşunla
valla en nefret ettiğim kısım elden ele geçiyor oluşu
çocuğu mıncıklamaları bi yana bebek çok korkuyo o kadar insandan
ağlamaktan yırtıyo kendini çoğu çocuk
hayırlısı canım istediğin zaman yap, bebişinle güzel güzel giyinin süslenin
özelden beklerim tatlım sorunları
tabiki açık etme burdan, ama merak ettiğimi unutma
en kısa zamanda yazarsan sevinirim
valla doktorum doğum iznine çıkmış 1,5 aylığına ve benim gidecek buralarda doktorum kalmadı
evde doğurcam yakında
eshacığımın da eşinin sigortasını yatırmamışlar o da gidemiyor şimdilik bunlar sorunumuz
eşime diyorum çanta dışında bişiyciği yok bebişimin diye
alırız canım alırız hele bi 3 hafta kalsın, seni anneme götürelim orda herşeyini tamamlarız diyor
ne rahat adam yahuuuuu, ağlıyacam sinirimden
bilgisayarda nasıl bir kaza sonucuysa gitmiş, yazık olmuş cidden

cok guldum he annecıgın bebıdlerı sevıyo baksana ıkısı bı arada buyur gıder demıs ya ikiz tam onluk ama sen mahfolurdun hangısıne kosardın ole bsey olsa acep

Evlilik gereksiz diyor
neymiş efendim toplum gözünde evde kalmadı desinler diye kocaya varıyomuş kızlar
pöhhh

nneeyyyyy ole sacma bı dusunceyı 5 yasındakı cocuk bıle söylemeye agzı varmaz.
sımdı bısey dıcem ama ben demıyım bosver anlayan anlar kedı ulasamadıgı dıye baslıyo tovbe yarabbım nasıp kısmet meselesı bunlar ama kendı evlenemedı dıye nıe mıllete laf edıyo evlılık gereklı olmasa dunya ne olur acaba bunu bı ögretmen gözyle dusunmus mu hıc ne hocası o kadın?

onların yanında bı emzırırken alabılırsın bebegı :)
olsun sevsınlerde bız kıskanalım bosver :)
benım görumcemde hastane cıksımı pusetımı fılan almıs 3.4 tane takım corap zıbın benım yerıme alısverısı yapıyo cok heyecanlı ılk yigenı olcak onun kızı var ama benım hc yigenım yok smdı cok heycan yaptım dıyo sagolsunlar.
bız sanslıyız ne aıleler var torununun yıgenının yuzune bıle bkmayan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…