Canım geçen hafta yaşadıklarıma benziyo
bıçak gibi saplanıyosa bebekten oluyomuş
şimdi nasılsın?
Slm kizlarrr biz geldikk....
Ohooo amma ucurmusunuz topikimizi maşallah sizebenim oglus firsat vermiyo ki girip de iki satir yazayim ya da okuyayim... Tam oturuyorum okiyim sunlari diyorum acmamla kapatmam bir oluyo benim sipam ötüyo aanneeee memeee diye bütün gün ya emziriyorum ya uyuyorum arada yemek yersem şükür gece huysuzlugumuz yok şükür uyuyoruz ama emiyoruz, haliyle ben uyuyamiyorum sipam bide babise düşkün yahu... Diyorum kiz olacakmisin da yanlismi olmusun oğlum sen erkek cucuuu babaya düşkün olurmu hic . Bizimki öyle iste... Ve hala ana-baba-ogul olarak hayatimiza devam ediyoruz ama benimkiler uzaktan da olsa cinlendiriyolar beni (kendi ailem) o konuda acayip dertliyim valla bi patlasam volkan gibi etrafimda kimse kalmicak...
Benim yeni derdim de mevlit ve 40 olayi... Mevlidini ne zaman okutmaliyim karar veremi yorum... Neyi nasil yapmaliyim... Ha bire bunu arastiriyorum.. Zirvecim sen yaptnmi canim yaptiysan bi aydinlativer beni beyada bilgisi olan kizcelerim... Sizde bildiğinizi esirgemeyin bizden
Bu arada bilgisayarim kirildi :'( tabletten de beceremiyorum ama napiyum başka biseyim kalma di...
EE kizlar siz nasilsiniz.. Neler yapiyosunuz... Hazirliklar ne alemde... Bebisler geldi gelecek hala bise almadinizmi yoksa... Bebisler nasil... Umarim hepiniz çok iyisinizdir. Tek derdiniz stres olsun onu biz hallederiz
moriş ve esha dogurmadiniz demi... Doğuma naklen baglanacagimi unutmayin bak söz verdiniz heeee
Zirsizdeli hbaksoy hayalot nesh zirve moris esha.... Ve daha aklima gelmeyen kizcelerim unuttuğum varsa affedin lütfen uykusuzum da azicik
stresten uzak durun ben yokum diye salmayin sakin heee yakinda yine buralarda yim... Kendinize çok iyi bakin benim sipam yine öttü meme istiyo gitmem lazim... İste boyle oluyo ya okunmaya baslayim diyorum okuyamadan cikiyuorum yada yaziym diyorum yazamadan cikiyorum... Şükür bu sefer yazabildim
cok guldum he annecıgın bebıdlerı sevıyo baksana ıkısı bı arada buyur gıder demıs ya ikiz tam onluk ama sen mahfolurdun hangısıne kosardın ole bsey olsa acep
nneeyyyyy ole sacma bı dusunceyı 5 yasındakı cocuk bıle söylemeye agzı varmaz.
sımdı bısey dıcem ama ben demıyım bosver anlayan anlarkedı ulasamadıgı dıye baslıyo tovbe yarabbım nasıp kısmet meselesı bunlar ama kendı evlenemedı dıye nıe mıllete laf edıyo evlılık gereklı olmasa dunya ne olur acaba bunu bı ögretmen gözyle dusunmus mu hıc ne hocası o kadın?
onların yanında bı emzırırken alabılırsın bebegı :)
olsun sevsınlerde bız kıskanalım bosver :)
benım görumcemde hastane cıksımı pusetımı fılan almıs 3.4 tane takım corap zıbın benım yerıme alısverısı yapıyocok heyecanlı ılk yigenı olcak onun kızı var ama benım hc yigenım yok smdı cok heycan yaptım dıyo sagolsunlar.
bız sanslıyız ne aıleler var torununun yıgenının yuzune bıle bkmayan :/
sakınlesıyorum sonra arada gelıyolar tekrar sınırlenıyorum sebebını bulamadım ama kafamı dagıtmaya calısıyorum dızı fılan ızlıyorum kore dızılerıne sardım buaralar
bebektemı sıkıntıya gırer :26: benım sureklı aglayasım fılan glıyo ama :26:
gunduz ve aksam vardı ama geceye dogru kayboldu tatlım sendede mı ole olmustu ?
oğlusunu yerım ne tatlıdır sımdı yaa görebılsek keskeemdıgıne sukret masallah baya emıyo mama vermıyosun dımi ?
babaya dusun erkek bebek daha hıc duymmıstım genelde kızlar cok duskun olur babaya. bızımkıde ole olurda az babasıda ılgılenır ınsallah40 ı nezman cıkıyo canım ? yengemlerden bılıyorum mevlut ısı zor baya kalabalık oluyo hazrlık fılan. bızımkıler pasta borek corek sarma fılan yapmıslrdı sımdı hedıye verılıyomus ama hıc ole bısey yapmadılar. bebek sekerı var bıtek dıye bılıyorum.
daha dogurmadık ama az kaldı morişle aynı gun dogursak ne guzel olur bı tasta ıkı kus vurmus olursun aynı anda naklen ıkımizle ılgılenırsındogum yaklastkca korku basladı bende yaa :26:
arada bı ugra özletme kendını tatlım oğlusu koklaa benım yerıme
günaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrrrr
bütün alıntılarım gitti ya pc kapandı kendi kendineaklımda kaldığı kadarıyla yazmaya çalışayım bare
yamisimmm kuzum hoşgeldınızzzzzzzzmaşallah size ne guzel bizde ogunlere gelırız inş
tntişim hep emsin annesi kilosu yerinde olur ne güzel inşallah bizimde sütümüz olurzaten benim bu memiklerden süt çıkmaz ise kesip atcam boşu boşuna taşımamam gerek yok bunları mevlüt için 40 çıktıktan sonra herhangi bi gün yapabılırsın.sen müsait olduğunda mevlüt kısmına gelince bizde genelde pilablı ayranlı yaparlar ama şimdilerde yeni moda mevlütleri kekli sarmalı poğaçalı oluyor birde anne maddi durumun agöre bebek şekeri yaptırıp dağıtabilir.mesela ben mevlütte tesbh dağıtıcam kçük kuran ayetleri varya onlardan alıcam birde.ek olarak kendimi ayarlıyabılırsem eger belkı şeker tarzında bir şeyde yaptırabilirim.40.gününde sizde varmı bılmıyorum ama 40 cıkarıldıktansonra 40 uçurmaya gıdılır.gıdılen evlerde renklı yumurta verılır bebeğin annesine.bebegın cebınede ısteyen para yada hedıye verır
morecikk gelmedimi daha:26:nasıl oldu acaba yine hastane yatışa almasın bu kızıinşallah duzelır ya :26:
zırsizdelicim dun ılacları yazamdım bı ara yazıcam aklımda.bu arada benim çevremde herkes zayıf.kilolu olan olsa vallahi takammkıbenım küçük eltim 50 kilo 1 çocuk annesı 2.ye hamıle encokta dalga gecen benımle o ama yapcak bısey yok.bakalım bu doktorun dedıklerını uygulayabılırsem eger bırsey farkedecekmı
zirvecim allah yardımcın olsun kuzum düzelir inş bu kızçe
eshacım canım senin alıntını unuttum ıyımıhe şimdi aklıma geldi neden agladıgımı sormustun canım bende bılmıyorum bır anda oldu ıste:26:sanki biri ağla dedi ben ağladım.cok stres yapmıştım bayadır kendıme hem kaygana davalarını hemde bu hastane ısını.hepsının sonucunu alınca boşaldım sanırım
ozaman benım bebek barut gıbı olcak bnd cok sınırlıyım en basından beri bı turlu yatısmıyo sınırlerım ya bıde bebek oyle olursa yandık
Canım bir kez mamaya alıştı mı ister sürekli derler
valla işin zor, Allah yardımcın olsun
her zaman 2. bir doktorun fikrini almak gerekir diye düşünüyorum
Şimdi bile bu kadar seviyorsam doğunca nasıl severim bilmiyorum
herşeye değerler gerçekten
KAdınlar kadınları anlamıyo yaaa çözemedim gitti sebebini
kadın doğumcusu erkek olanlar benden memnun doktorundan
Ben mecburen gidiyorum
alttan muayenede kadına bile muayene olmak zor geliyor
Canım benim teyzem bizzat test edip onayladı
çok gergin hamilelik geçirmişti kızı da o kadar gergin ki zorladı annesini özellikle bebekken
Slm kizlarrr biz geldikk....
Ohooo amma ucurmusunuz topikimizi maşallah sizebenim oglus firsat vermiyo ki girip de iki satir yazayim ya da okuyayim... Tam oturuyorum okiyim sunlari diyorum acmamla kapatmam bir oluyo benim sipam ötüyo aanneeee memeee diye bütün gün ya emziriyorum ya uyuyorum arada yemek yersem şükür gece huysuzlugumuz yok şükür uyuyoruz ama emiyoruz, haliyle ben uyuyamiyorum sipam bide babise düşkün yahu... Diyorum kiz olacakmisin da yanlismi olmusun oğlum sen erkek cucuuu babaya düşkün olurmu hic . Bizimki öyle iste... Ve hala ana-baba-ogul olarak hayatimiza devam ediyoruz ama benimkiler uzaktan da olsa cinlendiriyolar beni (kendi ailem) o konuda acayip dertliyim valla bi patlasam volkan gibi etrafimda kimse kalmicak...
Benim yeni derdim de mevlit ve 40 olayi... Mevlidini ne zaman okutmaliyim karar veremi yorum... Neyi nasil yapmaliyim... Ha bire bunu arastiriyorum.. Zirvecim sen yaptnmi canim yaptiysan bi aydinlativer beni beyada bilgisi olan kizcelerim... Sizde bildiğinizi esirgemeyin bizden
Bu arada bilgisayarim kirildi :'( tabletten de beceremiyorum ama napiyum başka biseyim kalma di...
EE kizlar siz nasilsiniz.. Neler yapiyosunuz... Hazirliklar ne alemde... Bebisler geldi gelecek hala bise almadinizmi yoksa... Bebisler nasil... Umarim hepiniz çok iyisinizdir. Tek derdiniz stres olsun onu biz hallederiz
moriş ve esha dogurmadiniz demi... Doğuma naklen baglanacagimi unutmayin bak söz verdiniz heeee
Zirsizdeli hbaksoy hayalot nesh zirve moris esha.... Ve daha aklima gelmeyen kizcelerim unuttuğum varsa affedin lütfen uykusuzum da azicik
stresten uzak durun ben yokum diye salmayin sakin heee yakinda yine buralarda yim... Kendinize çok iyi bakin benim sipam yine öttü meme istiyo gitmem lazim... İste boyle oluyo ya okunmaya baslayim diyorum okuyamadan cikiyuorum yada yaziym diyorum yazamadan cikiyorum... Şükür bu sefer yazabildim
benim kız sinirli görsen minicik ama kızdı mı ev inlior
yarın 2. bir doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek sütüm sulu doymuyor çocuk
içine sokasınn geliyor doğduklarında ben öyleyim deli oluyorum delii
benim erkekti ki eşim erkek doktor istedi ben çok memnundum doktorumdan
benimki de beni zorluyor sinirlenince titremeye başlıyor zilli
moirai nasil olduncanim ah bir dogursanda kurtulsan yavrum ya ayni bende dogurunca koca bir tir kalkti uzerimden dedim son aylar resmen bir tirin altinda kalmissinda o derece yorgun bitkin oluyorsun bebek dogunca oyle hafifliyorsunki butun cektiklerin hersey ucup gidiyorbende aksam cok hasta oldum esimin saglik sorunu var 2 tane ilac kullaniyor utanarak yaziyorum afola o ilaclar yuzunden bende mikrop cikdi oldum bel agrisi karin agrisi bide kahverengi kanamam oldu dr esinde senide test yapacagiz dedi esimin kullandigi ilaclar yuzundenmis :18:zavalli kocacigim nasil uzuldu cok ozur dilerim askim dedi senin ne sucun var dedim kardes kardes yatariz olur biter dedim nerde kardes kardes yatmak kim esim kim kesin dr yanilmistir aksamdan beri bide beni ihna etmeye calisiyor yok senden bulasmis diyorum drun yaninda evet dedi eve gelince ozur diledi ama simdi 60 derece dondu iyi oldugumu gorduya sabah baska dr daha gidelim benim kullandigim ilaclar sende niye mikrop yapsin sacma diyor bransi neymis dr ne testi yapmis adamin takildigi seye bak karisi oldu agridan sabaha kadar yok anam erkek milletine laf soylemiyecen adami cileden cikartiyorlar
Canım bizde de 40 uçurma vardır
renkli yumurtayı duymadım da evine bebek ilk kez geldiğinde ya da 40 uçurmaya geldiğinde para verirler bebeğe
kaynanamlarda adetler biraz değişik açıkcası
mesela mevlütte bizim hediye ya da altın getirilir bebeğe, yastığına takarlar çocuğun
mevlüt şekeri aklımda da tesbih ve ayet fikri de değişikmiş
kına kıyafeti planlıyorum aslında kız kardeşime ve bana mevlütte giymek için bakalım daha neler gelir aklıma kimbilir
bende memişleri atacağım süt olmazsa , dana oldular maşallah ama süt vermezlerse neye yararlar ki
ilaçların isimlerini bekliyorum, özellikle çatlakların azalmasına yardımcı olacak kremin adını büyük harflerle isterim
Moriş gelmedi yaaa, çok üzülüyorum onun yaşadıklarına
yavrumun yüzü gülmedi gitti, Allahım yardımcısı olsun
Benim kardeşim benden yaklaşık 8-10 cm uzun, şuan 45lerde dolaşıyo o da en fazla
kilo aldım kilo aldım diye dolaşıyo 45 oldu mu ve bennnnnnnnnnnnn parçalayacakken kaçıyor yanımdan
arkadaş ne sinir bozucusun sen diyorum bazen ona
annem kiloludur benim, zayıfladım dediği hali 78e inebildiyse olur kiiiiiiiiiiii çok zor o kiloları görür
bende zayıflarım diye hayal ediyorum emzirirken
günaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrrrr
bütün alıntılarım gitti ya pc kapandı kendi kendineaklımda kaldığı kadarıyla yazmaya çalışayım bare
yamisimmm kuzum hoşgeldınızzzzzzzzmaşallah size ne guzel bizde ogunlere gelırız inş
tntişim hep emsin annesi kilosu yerinde olur ne güzel inşallah bizimde sütümüz olurzaten benim bu memiklerden süt çıkmaz ise kesip atcam boşu boşuna taşımamam gerek yok bunları mevlüt için 40 çıktıktan sonra herhangi bi gün yapabılırsın.sen müsait olduğunda mevlüt kısmına gelince bizde genelde pilablı ayranlı yaparlar ama şimdilerde yeni moda mevlütleri kekli sarmalı poğaçalı oluyor birde anne maddi durumun agöre bebek şekeri yaptırıp dağıtabilir.mesela ben mevlütte tesbh dağıtıcam kçük kuran ayetleri varya onlardan alıcam birde.ek olarak kendimi ayarlıyabılırsem eger belkı şeker tarzında bir şeyde yaptırabilirim.40.gününde sizde varmı bılmıyorum ama 40 cıkarıldıktansonra 40 uçurmaya gıdılır.gıdılen evlerde renklı yumurta verılır bebeğin annesine.bebegın cebınede ısteyen para yada hedıye verır
morecikk gelmedimi daha:26:nasıl oldu acaba yine hastane yatışa almasın bu kızıinşallah duzelır ya :26:
zırsizdelicim dun ılacları yazamdım bı ara yazıcam aklımda.bu arada benim çevremde herkes zayıf.kilolu olan olsa vallahi takammkıbenım küçük eltim 50 kilo 1 çocuk annesı 2.ye hamıle encokta dalga gecen benımle o ama yapcak bısey yok.bakalım bu doktorun dedıklerını uygulayabılırsem eger bırsey farkedecekmı
zirvecim allah yardımcın olsun kuzum düzelir inş bu kızçe
eshacım canım senin alıntını unuttum ıyımıhe şimdi aklıma geldi neden agladıgımı sormustun canım bende bılmıyorum bır anda oldu ıste:26:sanki biri ağla dedi ben ağladım.cok stres yapmıştım bayadır kendıme hem kaygana davalarını hemde bu hastane ısını.hepsının sonucunu alınca boşaldım sanırım
Canım bizde de 40 uçurma vardır
renkli yumurtayı duymadım da evine bebek ilk kez geldiğinde ya da 40 uçurmaya geldiğinde para verirler bebeğe
kaynanamlarda adetler biraz değişik açıkcası
mesela mevlütte bizim hediye ya da altın getirilir bebeğe, yastığına takarlar çocuğun
mevlüt şekeri aklımda da tesbih ve ayet fikri de değişikmiş
kına kıyafeti planlıyorum aslında kız kardeşime ve bana mevlütte giymek için bakalım daha neler gelir aklıma kimbilir
bende memişleri atacağım süt olmazsa , dana oldular maşallah ama süt vermezlerse neye yararlar ki
ilaçların isimlerini bekliyorum, özellikle çatlakların azalmasına yardımcı olacak kremin adını büyük harflerle isterim
Moriş gelmedi yaaa, çok üzülüyorum onun yaşadıklarına
yavrumun yüzü gülmedi gitti, Allahım yardımcısı olsun
Benim kardeşim benden yaklaşık 8-10 cm uzun, şuan 45lerde dolaşıyo o da en fazla
kilo aldım kilo aldım diye dolaşıyo 45 oldu mu ve bennnnnnnnnnnnn parçalayacakken kaçıyor yanımdan
arkadaş ne sinir bozucusun sen diyorum bazen ona
annem kiloludur benim, zayıfladım dediği hali 78e inebildiyse olur kiiiiiiiiiiii çok zor o kiloları görür
bende zayıflarım diye hayal ediyorum emzirirken
seracım daha önceden en son mesajda sana da yazmıştım ama alıntı olmadığı için görmedin galiba. Birkaç gün önce doktora gittiğimizde dr koldan beslenmenin artık yeterli olmayacağını yemem gerektiğini söyledi..ben zaten onu anlatıyorum dedim..iyiyemiyorum..mekanik bir problem var. midem keseden sıkışmış ve kapakçıkları hasar görmüş, su bile içsem tee kulağımın içine kadar çıkartıyor..bu gidişle akciğer ödeminden öleceğim çünkü hava aspirasyonu yani akciğere yiyecek kaçımı var..minick bir bisküvi yesem de kaçıyor..hiçbir şey tutmuyor mide..düşün 3 günde 1 kilo verdim..pazartesi drla tekrar konuşacağım..en azından vitaminli bir serum versin..yoksa bebğimle ikimiz de çok kötü olacağız.. senin serum besleyici bir serumdu değil mi? nasıl dr bana yetersiz kalır diyor anlayamıyorum ya hu...
Kızlarr nasılsınız..inanın hiçbir şeye keyfim yok..panik atak krizlerim de başladı..almadığım ilaç denemediğim yyöntem kalmadı elbet..kötüyüm..Allah daha beterinden saklasın..nasıl dayanacağım 5-6 hafta daha bilemiyorum..hep doğacak diye ödüm patlıyordu erkenden ..şimdi ise nasıl besleyeceğim..kese her gün büyürken ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağım diye korkuyorum..berbat psikolojim..dra reflü böyle de yapıyor..biu bir başka türü diyorum o diğer reflüyü göstererek en fazla ağzına gelir bu kadar öksürtüp gıcık yapmaz diyor.bakın şimdi günlük 3000 mg ilaç işe yaramadı. yemek borumun içinde kocaman bir ödem su bile içirtmiyor bana..her saat başı çeyrek kase çorba içiyorum..bir kilo vermişim..su içtiğim için daha fazla vermedim ama daha fazla vereceğim doğuma kadar bunu hissediyorum..bebeğime inşallah bir şey olmaz. Eşim gitti şimdi nişasta ve aptamil çocuk sütü aldı..öyle kızlar..sıkmayayım sizleri..pazartesi başka bir dra kendim gideceğim..bakalım ne diyecek..?
ah moiraia ne cektin yavrum ya senin sorunun buyuk bebis benim sorunum kusmakdan hicbirsey yiyemiyordum besleyeci serum vermislerdi hatta ustune basa basa sordum birsey yemesem olurmu diye bu zaten beslenmen icin onemli degil yiyip icmen dendi evet tatlim koldan beslenme bir yere kadar burdada oyle ama gercekdn turkiyede zor burda olsa kontrol altina alinmisti en azindan yatirirlardi durumunu takip etmek icin pes dogrusu ne denirki bilmem cok uzuldum durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?