Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

oğlusunu yerım ne tatlıdır sımdı yaa görebılsek keske emdıgıne sukret masallah baya emıyo mama vermıyosun dımi ?
babaya dusun erkek bebek daha hıc duymmıstım genelde kızlar cok duskun olur babaya. bızımkıde ole olurda az babasıda ılgılenır ınsallah 40 ı nezman cıkıyo canım ? yengemlerden bılıyorum mevlut ısı zor baya kalabalık oluyo hazrlık fılan. bızımkıler pasta borek corek sarma fılan yapmıslrdı sımdı hedıye verılıyomus ama hıc ole bısey yapmadılar. bebek sekerı var bıtek dıye bılıyorum.
daha dogurmadık ama az kaldı morişle aynı gun dogursak ne guzel olur bı tasta ıkı kus vurmus olursun aynı anda naklen ıkımizle ılgılenırsın dogum yaklastkca korku basladı bende yaa :26:
arada bı ugra özletme kendını tatlım oğlusu koklaa benım yerıme

cok guldum he annecıgın bebıdlerı sevıyo baksana ıkısı bı arada buyur gıder demıs ya ikiz tam onluk ama sen mahfolurdun hangısıne kosardın ole bsey olsa acep

Görümcemin ikizleri var ve şu an 4.5 yaşındalar ona rağmen mahvoluyo
biri gidelim diyo biri gitmeyelim, biri yiyecem diyo diğeri yemeyecem, aklına gelebilecek her konuda ters düşüyorlar ve biri bi yandan çekiştiriyor benimle gel diye diğeri diğer yandan
senelerdir bi rahat nefes aldığını görmedim açıkcası
o yüzden ben almıyım saol diyorum anneme

Diyor ki evliliğe ne gerek var bana tek bir neden gösterin
cinsel ilişki için illa evlilik gerekmez, aşk için sevgi için de illa evliliğe gerek yok, üstelik evlilik aşkı da öldürüyor
niye bu evlilik merakı çözemedim gitti diyor
İngilizce öğretmeni canım

Ama çok kıskanırım çucuuuuumu
sevsinler tabi gerisi önemli değil de, gene de olsun o benim diyorum bazen
ne bencilleştim yavvv
4 görümcem var , hepsinin 2şer çocuğu var
çocuğa ve yiğene doymuş durumdalar da erkek kardeşlerinin ilk çocuğu diye bu heyecan
henüz elime göndermediler ama biri 2 çift converse almış ilk adım ayakkabısı, diğeri de 2 çift beşiktaşlı ilk adım ayakkabısı almış
sanırsın ikiz bekliyorum

2. sıradaki bi kargoluk örgü örecem diyordu henüz ses çıkmadı ama örüyordur eminim, eli hızlıdır bir günde yeleğini ve patiğini örüverir
1 numaralı da ben örgü falan öremem fıtıgım var, benim evin orda lcw den ne istersen alırım diyor
Son numara da mama sandalyesi verecek bebişe
bakalım merakla bekliyoruz halaları ne ciciler alacak
benim kankişim var İstanbulda, onunla 6 hafta aramız var
bebişine bişeyler alırken bizi de sıkıştırıyormuş araya
bir koli de ben yollayacam diyo bakalım neler gelecek
ilk aylar için pek bişey alma dedi bana, hastane çıkışı falan alacam dedi

sakınlesıyorum sonra arada gelıyolar tekrar sınırlenıyorum sebebını bulamadım ama kafamı dagıtmaya calısıyorum dızı fılan ızlıyorum kore dızılerıne sardım buaralar

Kore mi? İlginçmiş doğrusu
Tatlım hormonlar tavan yaptığı için normal birden sinirleniyor olman
ama bebeğini düşün sakin kalmayı dene
çabuk etkileniyorlar annenin psikolojisinden

gunduz ve aksam vardı ama geceye dogru kayboldu tatlım sendede mı ole olmustu ?

Benim gece uyumamı engellemişti maalesef
böyle bıçak saplıyorlarmış gibiydi benimki
çok acı çektim yaaa, Allah tekrar yaşatmasın
şimdi nasılsın canım, bi ağrın sızın var mı

Benim mevlüte annem kıymalı pide ayran yaptırtacak
ne uğraşsın kadın diye düşünüyorum
bizim sülaleden bi gelen olur maşallah, doyur doyur - sofra kur kur bitmez bi türlü
o yüzden en iyisi hazırına bakmak

günaydınnnnnnnnnnnlarrrrrrrrr
bütün alıntılarım gitti ya pc kapandı kendi kendineaklımda kaldığı kadarıyla yazmaya çalışayım bare
yamisimmm kuzum hoşgeldınızzzzzzzzmaşallah size ne guzelbizde ogunlere gelırız inş
tntişim hep emsin annesi kilosu yerinde olur ne güzel inşallah bizimde sütümüz olurzaten benim bu memiklerden süt çıkmaz ise kesip atcam boşu boşuna taşımamam gerek yok bunlarımevlüt için 40 çıktıktan sonra herhangi bi gün yapabılırsın.sen müsait olduğundamevlüt kısmına gelince bizde genelde pilablı ayranlı yaparlar ama şimdilerde yeni moda mevlütleri kekli sarmalı poğaçalı oluyorbirde anne maddi durumun agöre bebek şekeri yaptırıp dağıtabilir.mesela ben mevlütte tesbh dağıtıcam kçük kuran ayetleri varya onlardan alıcam birde.ek olarak kendimi ayarlıyabılırsem eger belkı şeker tarzında bir şeyde yaptırabilirim.40.gününde sizde varmı bılmıyorum ama 40 cıkarıldıktansonra 40 uçurmaya gıdılır.gıdılen evlerde renklı yumurta verılır bebeğin annesine.bebegın cebınede ısteyen para yada hedıye verır

morecikk gelmedimi daha:26:nasıl oldu acaba yine hastane yatışa almasın bu kızıinşallah duzelır ya :26:

zırsizdelicim dun ılacları yazamdım bı ara yazıcam aklımda.bu arada benim çevremde herkes zayıf.kilolu olan olsa vallahi takammkıbenım küçük eltim 50 kilo 1 çocuk annesı 2.ye hamıleencokta dalga gecen benımle o ama yapcak bısey yok.bakalım bu doktorun dedıklerını uygulayabılırsem eger bırsey farkedecekmı

zirvecim allah yardımcın olsun kuzum düzelir inş bu kızçe

eshacım canım senin alıntını unuttum ıyımıhe şimdi aklıma geldi neden agladıgımı sormustuncanım bende bılmıyorum bır anda oldu ıste:26:sanki biri ağla dedi ben ağladım.cok stres yapmıştım bayadır kendıme hem kaygana davalarını hemde bu hastane ısını.hepsının sonucunu alınca boşaldım sanırım

Canım bizde de 40 uçurma vardır
renkli yumurtayı duymadım da evine bebek ilk kez geldiğinde ya da 40 uçurmaya geldiğinde para verirler bebeğe
kaynanamlarda adetler biraz değişik açıkcası
mesela mevlütte bizim hediye ya da altın getirilir bebeğe, yastığına takarlar çocuğun
mevlüt şekeri aklımda da tesbih ve ayet fikri de değişikmiş
kına kıyafeti planlıyorum aslında kız kardeşime ve bana mevlütte giymek için bakalım daha neler gelir aklıma kimbilir
bende memişleri atacağım süt olmazsa , dana oldular maşallah ama süt vermezlerse neye yararlar ki
ilaçların isimlerini bekliyorum, özellikle çatlakların azalmasına yardımcı olacak kremin adını büyük harflerle isterim
Moriş gelmedi yaaa, çok üzülüyorum onun yaşadıklarına
yavrumun yüzü gülmedi gitti, Allahım yardımcısı olsun
Benim kardeşim benden yaklaşık 8-10 cm uzun, şuan 45lerde dolaşıyo o da en fazla
kilo aldım kilo aldım diye dolaşıyo 45 oldu mu ve bennnnnnnnnnnnn parçalayacakken kaçıyor yanımdan
arkadaş ne sinir bozucusun sen diyorum bazen ona
annem kiloludur benim, zayıfladım dediği hali 78e inebildiyse olur kiiiiiiiiiiii çok zor o kiloları görür
bende zayıflarım diye hayal ediyorum emzirirken

ozaman benım bebek barut gıbı olcak bnd cok sınırlıyım en basından beri bı turlu yatısmıyo sınırlerım ya bıde bebek oyle olursa yandık

benim kız sinirli görsen minicik ama kızdı mı ev inlior

Canım bir kez mamaya alıştı mı ister sürekli derler
valla işin zor, Allah yardımcın olsun
her zaman 2. bir doktorun fikrini almak gerekir diye düşünüyorum

yarın 2. bir doktorla görüşeceğim bakalım ne diyecek sütüm sulu doymuyor çocuk

Şimdi bile bu kadar seviyorsam doğunca nasıl severim bilmiyorum
herşeye değerler gerçekten

içine sokasınn geliyor doğduklarında ben öyleyim deli oluyorum delii

KAdınlar kadınları anlamıyo yaaa çözemedim gitti sebebini
kadın doğumcusu erkek olanlar benden memnun doktorundan
Ben mecburen gidiyorum
alttan muayenede kadına bile muayene olmak zor geliyor

benim erkekti ki eşim erkek doktor istedi ben çok memnundum doktorumdan

Canım benim teyzem bizzat test edip onayladı
çok gergin hamilelik geçirmişti kızı da o kadar gergin ki zorladı annesini özellikle bebekken

benimki de beni zorluyor sinirlenince titremeye başlıyor zilli

Kızçeyle hastaneye gidip geliyoruz teyzesi reflüsü varmış yarn usg ve idrar tahlili için gideceğiz. Ben mevlüdü haftaya pazar okutacağım cantıkla ayran dağıtacağız başka birşey dağıtmayacağım 20'si çıktıktan snra okutabilirsin mevlüdü. Oğluşunu öp benim için koklaa

Valla yemek istiyorum senin presnsesi
ne tatlıdır meleğim benim yaaa, ahh ahh kendi meleğimi de alsam kucağıma keşke
göster canım doktora , her zaman başka bi fikir de iyidir

seracım daha önceden en son mesajda sana da yazmıştım ama alıntı olmadığı için görmedin galiba. Birkaç gün önce doktora gittiğimizde dr koldan beslenmenin artık yeterli olmayacağını yemem gerektiğini söyledi..ben zaten onu anlatıyorum dedim..iyiyemiyorum..mekanik bir problem var. midem keseden sıkışmış ve kapakçıkları hasar görmüş, su bile içsem tee kulağımın içine kadar çıkartıyor..bu gidişle akciğer ödeminden öleceğim çünkü hava aspirasyonu yani akciğere yiyecek kaçımı var..minick bir bisküvi yesem de kaçıyor.. hiçbir şey tutmuyor mide..düşün 3 günde 1 kilo verdim..pazartesi drla tekrar konuşacağım..en azından vitaminli bir serum versin..yoksa bebğimle ikimiz de çok kötü olacağız.. senin serum besleyici bir serumdu değil mi? nasıl dr bana yetersiz kalır diyor anlayamıyorum ya hu...

kizlar panik yapmayin sera ablaniz basliyor diyete o zayiflarsa 7 yil aradan sonra sizdse zayiflarsiniz simdik gidip kendime ne yemem gerekir onlarin listesini yapacam siz dogurana kadar ben zayiflarim sizin kocunuz olurum heeegobek ayri tota ayri takiliyo bugun gordum olamaz arkamdaki birininmi goruntusu bu dedim tam 3 kez bakdim benim yahuuuneyse aglamakla olmuyor yarin basliyorum moraire nerde kuzucuk hastaneyemi yatirdilar yiyemiyorsa yatirirlar buyuk ihtimalle banada yat dediler ama pipirikli kaynanam istemedi evde bakariz dedi evde tedavi gordum

Kızlarr nasılsınız..inanın hiçbir şeye keyfim yok..panik atak krizlerim de başladı..almadığım ilaç denemediğim yyöntem kalmadı elbet..kötüyüm..Allah daha beterinden saklasın..nasıl dayanacağım 5-6 hafta daha bilemiyorum..hep doğacak diye ödüm patlıyordu erkenden ..şimdi ise nasıl besleyeceğim..kese her gün büyürken ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağım diye korkuyorum..berbat psikolojim..dra reflü böyle de yapıyor..biu bir başka türü diyorum o diğer reflüyü göstererek en fazla ağzına gelir bu kadar öksürtüp gıcık yapmaz diyor.bakın şimdi günlük 3000 mg ilaç işe yaramadı. yemek borumun içinde kocaman bir ödem su bile içirtmiyor bana..her saat başı çeyrek kase çorba içiyorum..bir kilo vermişim..su içtiğim için daha fazla vermedim ama daha fazla vereceğim doğuma kadar bunu hissediyorum..bebeğime inşallah bir şey olmaz. Eşim gitti şimdi nişasta ve aptamil çocuk sütü aldı..öyle kızlar..sıkmayayım sizleri..pazartesi başka bir dra kendim gideceğim..bakalım ne diyecek..?

ah moiraia ne cektin yavrum ya senin sorunun buyuk bebis benim sorunum kusmakdan hicbirsey yiyemiyordum besleyeci serum vermislerdi hatta ustune basa basa sordum birsey yemesem olurmu diye bu zaten beslenmen icin onemli degil yiyip icmen dendi evet tatlim koldan beslenme bir yere kadar burdada oyle ama gercekdn turkiyede zor burda olsa kontrol altina alinmisti en azindan yatirirlardi durumunu takip etmek icin pes dogrusu ne denirki bilmem cok uzuldum durumuna

Canım yaaa kıyamam hiç sana
peki çorbayı alıyor mu için?
eğer alıyorsa saat başı çeyrek kasede olsa içmeye devam et çorbayı
ondan bari olsun gerekli vitaminlerini alır
mesela patates , havuç gibi sebzelerden çorba yapıp blender dan geçirsen
sonra o çorbadan içsen az da olsa
vitamin ve mineral alırsınız bebiş de sende

Canım Türkiyedeki sağlık durumunu kısaca şöyle özetleyeyim sana
Ben 22 haftalıkken suyum geldi diye gittim
doktor dedi ki git evine, niye buraya geldin
doğurcak olsan bile bebeğin ölecek evde dursaydın bari dedi
kibarcası bu, düşün yani adamların işi neyse o hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…