Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canım sen zayıfla da bize de tüyolar ver
özellikle hayalot ve ben mutlaka zayıflamak zorunda kalıcaz

Canım bende duydum özellikle 30. haftadan sonra sadece serum yeterli gelmez diye
tatlım bi istanbul da prof bulsan da miden için ona gitsen nasıl olur?
belki de sorununu çözer ve sende rahat bi nefes alırsın
kapakçıklar için bi tedavi uygular belki de
çünkü dermansız dert olduğunu duymadım hiç ölümden başka
beceriksiz doktorların elindesin gibime geliyor

ahhh canim ya birazda buraya gelmemin sebeplerinden biri turkiyedeki haksizlikdi istesem esimi ikna edebilirdim kalmak icin saglik benim zamanimdada ayniydi bugunede bakilirsa hicbir ilerleme yok yuhhhh doktora bak sen yaaa bunlarda doktor diye ortalikda geziyorlar benim azicik kanamam oldu diye gostermek istemedigim halde doktor yalvar yakar bakti ve hastanede kalman gerekir is garanti olsun diye dedi en azindan 1 gece dedi ve kaldimda is saglik herseyde haksizlik moraia uzulme yavrum ya bak benimde canim cok SIkkin esimin saglik sorunu var diye isine son vermisler bende deli gibi is bakiyorum en azindan o ayaga kalkana kadar cv hazirladim atmadigim okul kalmadi bir yer bile aramadi ama iste burda devlet kira elektrik su ve cocuklarin ihtiyaclarini karsiliyor birimizden biri ise baslayana kadar buna sukrediyorum ya olmasaydi ayni durumda turkiyede olsaydim diye uzulme tatlim bebek erken gelirse rabbim verir rizkini sen bile anlamazsin yeterki saglikli dogsun canim muhallebide yap seker kasigiyla agzina ati ver ben kussam bile yerdim

Son düzenleme:
kızlar sizi de üzdüm .lütfen affedin..zaten gebelik hep stresle geçiyor hepiniz için, bir de ben dertlerle tasalandırdım szileri. dün eşimin bir arkadaşının haberini aldık..o da burada hep mide kanaması geçirmiş ve gebeliğin sonuna kadar hastanede koldan beslenmiş..8 kilo zayıflamış on 3 ay.. öyle diyor bilmiyorum ne kadar doğruysa..yalnız serum takviyesi çok şişmanlatmıyor bebeği..en fazla 2.5 kilo doğuyorlarmış anne ağzına lokma koyamazsa..benimki neredeyse çok sessiz artık kızlar... bebeğim bile farketti açlığı kahrediyor bu durum beni..Allah ikimizi de inşallah kurtarır ve sağlık kazandırır..

nişasta aldım..aptamil çocuk sütü bile aldık normal süt de rahatsız ediyor diye..şimdi yaptım bir mama ama o süt berbat kokuyor gerçekten..nasıl yiyecem bilmiyorum..neyse mideme bir şey girsin de..

sanırım bu mide fıtığı..mide kasılıp kasılıp duruyor..üstünde kese yamuluyor.. kapakçıkları gevşetmiş her şeyi suyu bile gönderiyor..

kızlar 2 saatte bir yarım kase çorba ve muhallebi ile geçer mi bu 6 hafta? Ne dersiniz?

Zirsizdelim aradım istanbulda bir reflü merkezini..hatta izmirde bile aradım ama doğumdan sonra anca ameliyat olur diyorlar..yapacağınız ya koldan beslenmek ya da şimdi doğurup hemen ameliyata gelmek..ama ameliyat hamile iken asla yapılmıyormuş..göbeğin ortasına bir delik açıyorlarmış lapsraskopi yöntemi ile..şimdi ise kese tam üstünde olduğu için fiziksel olarak zaten mimkün değil..

ben diyorum ki haftada 3 gün en azından acile gider besleyici serum taktırırım ya da sağlık ocağına ..sonra da her 2 saatte yarım kase çorba ve muhalebi..

Tatlım sözlerine çok kızıyorum bak gene söyleyeyim
birbirimize anlatmayacaksak kimle paylaşacaz
üzülüyoruz evet ama rahatsız değiliz ki seni dinlemekten
tek derdimiz senin beslenemiyor oluşun
tatlım doktor arkadaşımı aradım o da dedi ki az da olsa çorba gibi sıkılmış portakal suyu gibi besinler geçerse boğazından yesin ve mutlaka damardan beslensin dedi
serum bebeğe en azından güç verir, sende toparlanırsın
çünkü tansiyonun da düşebilir, kanın da düşebilir, direncin de düşebilir
bence de yiyebildiğin kadar çorba ye tatlım, 3 gün 4 gün de serum alsan ikisi birleşir bence faydası dokunur
azar azar çorba muhallebi taze sıkma meyve suları artık neler yiyebiliyorsan yemelisin ve etkisini farkedeceksin inan bana
serumla destekleyici olacaklar çünkü
sıkma canını bebeğin de kilo alacak bak bu ikiliyle
moralini yüksek tut yetecek bak gör

morai tabiki yaz yavrum dertlerini keske care ola bilsek bende ilk bebekde dogurana kadar kusdum serumla beslendim ama 3 kilo dogdu bebegim canim son aylar kesinlikle takmiyorlar serum senin bayagi ilerlemis hamileligin bana ilk aylar takildi son aylar kussan bile zorla kendini ddi doktor cikan ciksin kalan kardir dedi corbayi bol vitaminli yaparsan niye gecmesin keske onlari yiyebilsen azicikda meyvali yogurt yedinmi mis gibi gecer bu kadar zaman gecmis 5 hafta nedirki

vermezmiyim tatlim veririm tabi ama canim SIKKINdi bide morairai icin sIkildi

iki gündür panik atak krizleri yaşıyorum..geceler geçmek bilmiyor öksüreceğim kusacağım, nefessiz kalacağım,ciğerlerim patalayacak bebek altımdan forlayacak diye..Allah'ın bir bildiği var elbet...yemek konusu çok üzücü bir konu ama daha kötü zamanlar geçiren hamileler var..öyşe düşünrek toparlamaya çalışıyorum kendimi işte..

sera canım çok üzüldüm sizin de durumunuza ama inşallah kısa sürer bu durum..Allah büyüktür her şey düzelir inşallah..

zirsizdelicim öyle nişastadan mama yapacağım kendime ama nereye kadar, yeter mi ki?

Canım geçmiş olsun yaaa nesi var eşinin
umarım en kısa sürede iyileşir, sende iş bulursun
bak şükret haline
burda olsaydın ikinizde çalışmıyor olsaydınız kesin aç , açıkta kalırdınız
faturalar, kira , yiyecek içecek hiçbir şeyi karşılamıyor maalesef devlet

seracım senin de takmadılar mı son aylar serum..ben işte takviye olsun diye almak istiyorum.. artık yediğim kadar çorba ve mama..şu aralar ekmek bile sokamıyorum, öğütmüyor çünkü..peki son aylar kese büyüyebildi mi peki serum tedavisi ile de yoksa karnın küçük mü kaldı?

Hayırdır canım senin canını ne sıktı?

esimi isten cikardilar saglik sorunu var ama allahima sukurler olsun devlet yardim ediyor birde birikmis para var bankada pinti falan derdi arkadaslarim biraz hesapli harcarim para ne yapayim iste aniden cikardilar isten ben yapmasam hesabimi kim yapar 3 cocukla kolaymi gecinmek birde esimin saglik sorunu cikdi esim toparlana kadar ben bakayim is dedim yok yok arayan yokkkkk gerci daha 3 gun oldu email attim belki cikar kizlar ne dersiniz cikarmiki :26:hani bide okuyorum hemen is bulurum diyordum morelim bozuldu

Tatlım yeteeeeeeeeeeeeeeer yeter
sen sıkma canını
belki de mamayla başlayacaksın zamanla başka şeylerde yiyebileceksin kimbilir, Allah büyük
sen moralini yüksek tut yeter
biliyorum çok zor zamanlar geçiriyorsun, hiç kıyamıyorum da sana
ama ben kalpten inanıyorum herşey yoluna girecek
paşacık tosun gibi doğacak , hepimiz maşallah diyeceğiz
annene çok çektirdin ama değdi beee oğluşum diyeceksin kucağına alınca
bak hayaldi gerçek oldu 30u deviriyorsun, tü tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüü (çok tükürdüm kusura bakma
)
azıcık yüzün gülsün canım, neler çekenler var
Allahım görüyo çektiklerini, kesin mükafatın var bi yerlerde
sabret demek saçma ve zor biliyorum ama Ahmet Ata
memişi emmeye başlayınca annnnnneeeeeeeeeeeeeeeee diye koşunca aklından herşey silinip gidecek
mutluluktan ağlayacaksın gör bak

Zırsizelicim sağ ol canım benim sen bir de doktoru aramışşsın benim için. Allah razı olsun arkadaşım, çok sevindim yazdıklarına...

şimdi portakal suyu asitli diye kabul etmiyor ama şu bir hafta deneyeceğim ..inşallah iyiye gider durum..

artık dr kabul etmezse serumu, acilden isterim ben de durmadan acile giderim ne yapalım..

Canım Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
bak devlette destek oluyormuş ne güzel, sıkma canını herşey yoluna girer
iş bulma süreci maalesef biraz sancılı geçiyor
ama bulursun zamanla, azıcık sabır lazım sadece
bak hesaplı olman ne güzel olmuş, köşede birikmiş lazım her zaman için
keşke bende azıcık hesaplı biri olabilsem de biriktirebilsem

Mineral ve vitamin açısından zengin diye dedi canım
gripten de koruyor diye, yoksa tabiki asitli zor ama azıcık sulandırıp kabul ederse için içmende fayda var sanki
tabi zorlayamam seni,hastalığını da neleri yiyebileceğini de ancak sen bilirsin
grip daha da tetikler öksürüğü diye korkusundan C vitamini alması lazım dedi
yeşil biberle domatesi atsan rondoya böyle sıvı kıvama getirsen de azıcık alsan ağzına gene mi rahatsız eder
biliyorsun C vitamini yeşil biberde çok bulunuyor

moris buyudu ama cok oldu yalnis bilgi vermeyim diye hatirlamaya calisiyorum tatlim ondan sonra 2 kez daha hamilelik gecirdim ya karistirmamaya calisiyorum ama 100%100 eminim son aylar takmadilar ama sen mutlaka sor bakalim belki sana takarlar benim sorunum kusma ve migrendi benim normaldede migrenim tuttumu kusarim igne vurulurum o kadar seye ragmen bebek 3 kilo dogdu buda cok iyi bir kilo serum kesinlikle fayda etti azicikda kizmisdim dogumdan sonra hizla kilo aldirmisti bana ama bebek icin elimizden gelen birsey yok

Son düzenleme:

Canım doktora göre bebeğin senden alacağı bi domates büyüklüğünü geçmiyormuş bile
çorbaya bol sebze katabilir ve 2 saatte bir, 1 saatte bir yiyebilsen biraz çorba güzel olurdu
hem seni besler hem de bebişi
karışmak gibi olmasın da mercimek çorbasına havuç, kabak, patates, karnabahar gibi yiyebileceğin sebzeleri atıp blenderdan geçirsen vitaminleri çorbayla almış olursun
çok konuştum kusura bakma, işine karışmak değil niyetim
sadece yardımcı olmak istiyorum

inşalah canım..inanıyorum kalpten yazdıklarına..bu hafta en azından tamir haftası olsun barii, yediklerim bellii olsun..sık ama çok az olsa da bir şey girsin boğazımdan..inşallah haftaya 31 de bitecek..ben görür müydüm bu günleri derdi daha su geldiği zamanlarda..çok çok şükür..riskli haftlar da geçip gidiyor..hepimiz için..

evet çok doğru diyorsun neler neler çeken var.. Rabbim inanıyorum bırakmayacak ellerimizi..

çok sağ ol canım ne demek karışmak olur mu ne güzel fikirler veriyorsun bana..mercimek gaz yapıyor diye yiyemedim ama havuç patates mutlaka alacağım..lütfen öyle düşünme iyi ki varsın ve bana buradan ışık tutup yardımcı oluyorsun, Allah Razı olsun canım benim..çok çok sağ ol, lütfen fikir vermeye devam et bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…