Mineral ve vitamin açısından zengin diye dedi canım
gripten de koruyor diye, yoksa tabiki asitli zor ama azıcık sulandırıp kabul ederse için içmende fayda var sanki
tabi zorlayamam seni,hastalığını da neleri yiyebileceğini de ancak sen bilirsin
grip daha da tetikler öksürüğü diye korkusundan C vitamini alması lazım dedi
yeşil biberle domatesi atsan rondoya böyle sıvı kıvama getirsen de azıcık alsan ağzına gene mi rahatsız eder
biliyorsun C vitamini yeşil biberde çok bulunuyor
çok sağ ol canım ne demek karışmak olur mu ne güzel fikirler veriyorsun bana..mercimek gaz yapıyor diye yiyemedim ama havuç patates mutlaka alacağım..lütfen öyle düşünme iyi ki varsın ve bana buradan ışık tutup yardımcı oluyorsun, Allah Razı olsun canım benim..çok çok sağ ol, lütfen fikir vermeye devam et bana..
hepisni denemeye çalışacağım..biber de aldırayım bari eşime..portakalları attık, reflüye kötü geliyor diye..yerine sütle karıştırıp tarhana çorbası yaptım..bugün patates çorbası yedim iki kase 2 saat aralıkla..bir de dünden yoğurt çorbası duruyor, onu yiyeycem biraz sonra..ara bir gidip bir kaşık bal atıyorum ağzıma enerji versin diye..acaba daha başka ne yapabilirim..
Ohh ohh bi ucundan tutmuşsun işte canım ne güzel
yoğurtlu ıspanak çorbası da deneyebilirsin yemediysen daha önce
herkes ıspanağı sevmez ama tam mevsimi
tazecik ıspanaklar ve bol vitaminli
inşalah canım..inanıyorum kalpten yazdıklarına..bu hafta en azından tamir haftası olsun barii, yediklerim bellii olsun..sık ama çok az olsa da bir şey girsin boğazımdan..inşallah haftaya 31 de bitecek..ben görür müydüm bu günleri derdi daha su geldiği zamanlarda..çok çok şükür..riskli haftlar da geçip gidiyor..hepimiz için..
evet çok doğru diyorsun neler neler çeken var.. Rabbim inanıyorum bırakmayacak ellerimizi..
havuç çorbası da çok iyi fikir tavuk suyu çorba da ..hepsi de nasıl aklına geldi canım benim çok çok sağ ol..ıspanağı ben çok severim ama iste ancak ondan çorba yapabilirim..istemez mide biliyorum katı verirsem çıkarır hemen..onu da brokoli gb yapabilirim doğru söylüyorsun..
Canım keşke elimden daha fazlası gelse
düşünüyorum düşünüyorum benden anca bunlar çıkıyo
ıspanağı haşlayıp püresini yapıp suyla ya da sütle açarak çorba yapabilirsin
ben çok severim ve mevsimi diye dedim
nar dokunur mu midene, suyunu sıkıp içsen
biliyorsun o da vücut için çok faydalı ama bilemiyorum sana iyi gelir mi
canim bende kardesime sordum onunda oglunda vardi reflu az az sIk SIk beslen yatmadan 2 yada 3 saat onceden kati yiyecek yeme
beyaz leblebi
makarna
pirinc
patates bunlarida tukete bilirsin zirsizdeli yazmis zaten sagolsun birde poratakal suyu sakin icme o tetikliyormus
birde pisirme cok onemliymis haslama firinda buharda pisirme iyi geliyormus eger sebze yaparsan cok az yag koy bol soganli salcali yemekde iyi gelmiyormus
canlarım sağ olun var olun..Allah razı olsun ne güzel yazmışsınız...
Ispanak konusu çok iyi bir konu bence..deneyeceğim mutlaka..nar sanırm dokunuyor..üzüm de öyle..asitli olabilecek her şeyi geri gönderiyor mide..lkarpuz bile istemedi ya, hadi peynirle onu yiyeyim dedim ama peyniri de katı diye istemiyor...çok tuhaf..sanırım ciddi mide fıtığı var bende :44:
makarna iyi geliyor ama pilav kesinliklikle iyi gelmiyor...makarna iki gün önce yağsız ve tuzsuz yaptım. daha snra üstüne light yoğurt da kattım ama minick bir çay tabağı yedim..onu aldı mide..arkasından 2 saat sonra gene yedim onu da aldı ama aynı prosiyonda...dünden beri artık daha katı istemiyor midem..patates çorbası iyi geldi..bir de tavuk suyu çorbayı deneyeceğim..yarımşar yarımşar kase
Valla yemek istiyorum senin presnsesi
ne tatlıdır meleğim benim yaaa, ahh ahh kendi meleğimi de alsam kucağıma keşke
göster canım doktora , her zaman başka bi fikir de iyidir
Kızlarr nasılsınız..inanın hiçbir şeye keyfim yok..panik atak krizlerim de başladı..almadığım ilaç denemediğim yyöntem kalmadı elbet..kötüyüm..Allah daha beterinden saklasın..nasıl dayanacağım 5-6 hafta daha bilemiyorum..hep doğacak diye ödüm patlıyordu erkenden ..şimdi ise nasıl besleyeceğim..kese her gün büyürken ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağım diye korkuyorum..berbat psikolojim..dra reflü böyle de yapıyor..biu bir başka türü diyorum o diğer reflüyü göstererek en fazla ağzına gelir bu kadar öksürtüp gıcık yapmaz diyor.bakın şimdi günlük 3000 mg ilaç işe yaramadı. yemek borumun içinde kocaman bir ödem su bile içirtmiyor bana..her saat başı çeyrek kase çorba içiyorum..bir kilo vermişim..su içtiğim için daha fazla vermedim ama daha fazla vereceğim doğuma kadar bunu hissediyorum..bebeğime inşallah bir şey olmaz. Eşim gitti şimdi nişasta ve aptamil çocuk sütü aldı..öyle kızlar..sıkmayayım sizleri..pazartesi başka bir dra kendim gideceğim..bakalım ne diyecek..?
Canım un çorbası yapsan alır mı peki miden
tavukları çok minik didersen eğer vücuduna tavuk da girmiş olur
valla çaresizlik çok kötü
biz sana öneri de bulunalım da sen yiyebileceklerini listele ona göre gün gün pişirirsin
belki aklına gelmeyen bişey gelirde midene iyi gelir
geçmiş olsun cancağızım burda olsan eve alır bakardım ben sana bende de reflü var Allah yardım etsin kızartma,çok yağlı yeme bol bol haşlama ye keşke elimden birşey gelse
alıntı
Allah razı olsun zirvecim, çok sağ ol ne kadar iyisin..hepiniz öyle 4 bir taraftan yardımcı olmaya çalışıyorsunuz bana..çok zor ama Allah'ın bir bildiği vardır diyorum bu halim için..bebişin ne tatlı öyle..ne güzel bir yüz o öyle..hiç de bir aylık durmuyor ya ..maşallah ona çok güzel yiyor demek ki reflüsü de olsa..
al ye teyzesi gıdısını ayaklarını tombik tombik yanaklarını ye Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almaya naip etsin hepinize
Ağlamaktan astım krizine girdim
zor da olsa nefes alıyorum artık
ben çok bahtsız biriyim cidden
o benim bebiş değil internetten buldum :) ama aynen öyle tombik tombik zilli. Keşke elimizden daha fazlası gelse canım
canım o da çok iyi fikir gerçekten. onu da yazıyorum listeye mutlaka..tavuk aldıracağım yarın eşime..onu da pincik pincik edip yapayım bari..şimdi de senin fikir verdiklerinden az mercimek az soğan patates et dmates atıp bir tencerede kaynattım.mmalesef havuç bulamadım.almamışız..içine zeytin yağı da koydum..sonra da blenderdan geçirdim. bir saat sonra onu yiyeceğim eşimle..o da dedi fena görünmüyor ben de yiyeyim..ama biliyor musun böyle yedikçe ne kadar çok fark etti vucudum resmen karnım büzüldü minicik kaldı ..demek ki o gerginlik hep yediğim katı gıdalardanmış...aslında minicik karnıma da üzüldüm ..bebişimin de açlığına ama ne yapalım aksi takdirde ikimizin de hayatı tehlikeye girecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?