bende öyleeşimede diyorum valla sancım tuttuğunda vur bi tekme ben kendi kendime hastane yolunu bulurum dıyorum yuvarlanarak
yazdığı kremler
pregnacare
bonal f plus
lierac bitane daha yazmış ama anlayamadım elustela gibi yazmış googelden yazınca benzeri bile çıkmıyor onun yerine bepanten çıkıyor acaba omu kararsız kaldım.eğer bepanten ise senin farklı bişey almana gerek yok canım.
doktor bu 4ünden birini al dedi bana.hangisi uygun gelirse:26:ama nette heryerde bu liearcı tavsıye edıyorlar
bana yardımcı olun ya oluyorum benım 13 haftayı doldurmama rağmen şiddetli bir mide bulantım ve mıgren krızıne benzer bas ağrılarım oluyo agrı kesıcı ıcıyorum ama bas ağrımda hıc bı kıpırdama yok üstelik birde mide bulantısı gece gunduz devam edıyorr su bıle içsem bazen gerı çıkarıyorum sızdede böyle olmuşmuydu yoksa bendemı bı anormallik var bu benım ıkıncı gebeliğim 26 aylık bır kızım var ona hamıleyken hıc böyle seyler olmamıştı sadece bazen sabah bulantım olurdu o da cok az dun doktora gıttım bebegın 100 de 80 erkek dedı acaba bu erkekmı dıye boylekı bılmıyorum ya tek care uyumak dıye sureklı uyumak ıstıyorum ama kızım var uyuyamıyorum sadece onun uyku saatlerınde uyuyorum cunku kızım daha kucuk onun da bakıma ıhtıyacı var ustelık kızıma bakabilecek kımsemde yok yanımdaa ne yapabılırım sızce bır yol gosterınn bana
ben hamile kaldığımda 45 kiloydum doğuma girerken 62 kiloydum şimdi 55 kiloyum boyumda 1.70
karnımda futbol topu varmış gibiydim arkadan baktığında hamile gibi durmuyordum şimdi biraz göbek kaldı sezeryanla oldum normaldir o da ama onuda eriteceğimmm17 kilo aldım ben hamileliğimde
Canım peki oluşan çatlakları düzelteni var mı bunlar arasında
çatlak önleyici mi yoksa düzeltici mi
canım geçmiş olsun.hoşgeldın aramıza.benim bahsettiğin şekilde şiddetli değildi .mide bulantılarım vardı evet ve sürekli uyuma istegı.bunlar zaten hormonlar degıstıgı ıcın yasanabılecek seyler.doktora gitmedinmi bu yaşadıklarına bir çözüm üretmedimi peki:26:bu arada kızınıda Allahbagıslasın
maşallah ben daha şimdiden 15 kilo aldım bile
offf aman napammdoğumdan sonra bende zayıflarım artık
17lik genç kız gibim olurumolurum dime zirvem
olmasan ne olur şekerim bizde 25 lik oluveririz
aaaayyy nezamandır uzak kaldım sizlerden kızlaar nasılsınız herbiriniz iyisinizdir inşallah
bana yardımcı olun ya oluyorum benım 13 haftayı doldurmama rağmen şiddetli bir mide bulantım ve mıgren krızıne benzer bas ağrılarım oluyo agrı kesıcı ıcıyorum ama bas ağrımda hıc bı kıpırdama yok üstelik birde mide bulantısı gece gunduz devam edıyorr su bıle içsem bazen gerı çıkarıyorum sızdede böyle olmuşmuydu yoksa bendemı bı anormallik var bu benım ıkıncı gebeliğim 26 aylık bır kızım var ona hamıleyken hıc böyle seyler olmamıştı sadece bazen sabah bulantım olurdu o da cok az dun doktora gıttım bebegın 100 de 80 erkek dedı acaba bu erkekmı dıye boylekı bılmıyorum ya tek care uyumak dıye sureklı uyumak ıstıyorum ama kızım var uyuyamıyorum sadece onun uyku saatlerınde uyuyorum cunku kızım daha kucuk onun da bakıma ıhtıyacı var ustelık kızıma bakabilecek kımsemde yok yanımdaa ne yapabılırım sızce bır yol gosterınn bana
tatlım bana doktor lierac önerdi bir broşürünü verdi bundan al dedi bu hem çatlak oluşumunu engelliyor hemde oluşanları yok etmeye yarıyormuş yurtdışındaki kadınların çoğu bundan kullanıyormuş bir bildikleri vardır bence :)
Şekerim hedefimiz büyük
tığ gibi olucaz hele bi doğuralım
Canım peki oluşan çatlakları düzelteni var mı bunlar arasında
çatlak önleyici mi yoksa düzeltici mi
teşekkür ederim canım güzel dıleklerın ıcın doktora sureklı gıdıyorum ama o da metpamıd bırde parol yazıp yolluyor her seferınde başka ılac falan veremeyiz cunku bebeğe zararlı dıyor yzdıgı ılaclarında hıc bır faydası olmuyor maalesef 12 haftadan sonra geçecek demıştı ama hıçte oyle olmadı dun gece kac defa uykudan uyandım bas ağrısından sabaha karsı zar zor uyudumm bıtkın dustum artık ne temızllık ne yemek ne başka bırsey yapamıyorum resmen sürünerek yapıyorum o da kızım ıcın kızım olamasa emınım akşama kadar yatardımm
maşallah ben daha şimdiden 15 kilo aldım bile
offf aman napammdoğumdan sonra bende zayıflarım artık
17lik genç kız gibim olurumolurum dime zirvem
Bu kadar sinir bozucu olmak zorunda mısın yaaaa
ne vardı tonton olsaydın, püfffffffffff
Ne zaman vereceğimi bilmiyorum ama iyi kilo aldım ben
pöfffffffffffff
teşekkür ederim canım güzel dıleklerın ıcın doktora sureklı gıdıyorum ama o da metpamıd bırde parol yazıp yolluyor her seferınde başka ılac falan veremeyiz cunku bebeğe zararlı dıyor yzdıgı ılaclarında hıc bır faydası olmuyor maalesef 12 haftadan sonra geçecek demıştı ama hıçte oyle olmadı dun gece kac defa uykudan uyandım bas ağrısından sabaha karsı zar zor uyudumm bıtkın dustum artık ne temızllık ne yemek ne başka bırsey yapamıyorum resmen sürünerek yapıyorum o da kızım ıcın kızım olamasa emınım akşama kadar yatardımm
yerim ben seni yaaaavalla hedef oldumu yapılamaz diye bir şey yok hadşi bakalım hele bir doğuralım hayırlısıyla ondan sonrada zayıflama anılarımızı anlatırız buradan
Geçmiş olsun canım
umarım biran evvel düzelirsiniz
Canım olmaz mıyızzzzzzzzzzzz
fit olucizzzzzzzzzzz gör bak demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?