Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canım peki oluşan çatlakları düzelteni var mı bunlar arasında
çatlak önleyici mi yoksa düzeltici mi

canım geçmiş olsun.hoşgeldın aramıza.benim bahsettiğin şekilde şiddetli değildi .mide bulantılarım vardı evet ve sürekli uyuma istegı.bunlar zaten hormonlar degıstıgı ıcın yasanabılecek seyler.doktora gitmedinmi bu yaşadıklarına bir çözüm üretmedimi peki:26:bu arada kızınıda Allahbagıslasın

Son düzenleme:
karnımda futbol topu varmış gibiydim arkadan baktığında hamile gibi durmuyordum şimdi biraz göbek kaldı sezeryanla oldum normaldir o da ama onuda eriteceğimmm 17 kilo aldım ben hamileliğimde

Ne zaman vereceğimi bilmiyorum ama iyi kilo aldım ben
pöfffffffffffff

tatlım bana doktor lierac önerdi bir broşürünü verdi bundan al dedi bu hem çatlak oluşumunu engelliyor hemde oluşanları yok etmeye yarıyormuş yurtdışındaki kadınların çoğu bundan kullanıyormuş bir bildikleri vardır bence :)

teşekkür ederim canım güzel dıleklerın ıcın doktora sureklı gıdıyorum ama o da metpamıd bırde parol yazıp yolluyor her seferınde başka ılac falan veremeyiz cunku bebeğe zararlı dıyor yzdıgı ılaclarında hıc bır faydası olmuyor maalesef 12 haftadan sonra geçecek demıştı ama hıçte oyle olmadı dun gece kac defa uykudan uyandım bas ağrısından sabaha karsı zar zor uyudumm bıtkın dustum artık ne temızllık ne yemek ne başka bırsey yapamıyorum resmen sürünerek yapıyorum o da kızım ıcın kızım olamasa emınım akşama kadar yatardımm

Canım öncelikle hoşgeldin
her hamilelik birbirinden bağımsız tatlım
o yüzden farklı geçiyordur, bazıları maalesef hep böyle çıkarıyor haftalarca
migreni tetikliyormuş hamilelik sende de öyle olmuş olabilir
ağrı kesiciyi pek kullanmasan iyi olur
bence kızına bakması için anneni ya da kayınvalideni çağır
sen yat bol bol, çünkü yattıkca vücudunun direnci de artar , kusmazsın da

sen aldın mı tatlım?
kullandın mı memnun musun?
kaç paraymış bu krem?

canım lierac çatlaklarıda düzeltiyomus ama sıtelerden baktımda çatlakları düzelten ayrı önleyici ayrı dıye gördüm:44:bende ıkısını bır sanıyodum

canım migrense eğer ses, ışık bile tetikler maalesef
eee hormonlarda değiştiği için çok artabiliyomuş
benim fikrimi sorarsan birini çağır yanına ve bebeğine o baksın
sen yat en azından bi süreliğine dinlenmiş olursun

maşallah ben daha şimdiden 15 kilo aldım bile
offf aman napammdoğumdan sonra bende zayıflarım artık
17lik genç kız gibim olurumolurum dime zirvem

Bu kadar sinir bozucu olmak zorunda mısın yaaaa
ne vardı tonton olsaydın, püfffffffffff

Ne zaman vereceğimi bilmiyorum ama iyi kilo aldım ben
pöfffffffffffff

bende yakında spora başlayacağım yakında dediğim 2ay sonra

ben en yoğun gecırdıgım dönemlerde bıle ılaç kullanamdım açıkçası.ilaçlardan herzaman korkmuşumdur.
canım zaten hamılelıkte başka agrı kesıcı yazmazlar.bırde mınoset ıcılıyor dıye bılıoyorum.ama 3 aya kadar en sıddetlı donemler senın de geçer azalır ıns.benım 16.haftama kadar surmustu bulantılarım ama kusmuyordum tabı allah yardımcın olsun.her hamılelık bır olmuyor malesef

yerim ben seni yaaaa valla hedef oldumu yapılamaz diye bir şey yok hadşi bakalım hele bir doğuralım hayırlısıyla ondan sonrada zayıflama anılarımızı anlatırız buradan

Bacım senin de kaçışın yok
zaten moriş zayıf, eee zirveye diyecek yok
senin yolun uzun , benim uzun, hayalot'un uzun
en iyisi doğurur doğurmaz koordine olup spor yapmak ve kiloları atmak

çok iyimser gördüm kendimi, umudum yok zayıflama konusunda ama gene de inanıyorum bu işe girişince yaparım
yapabilir miyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…