Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Tatlım sen nerelerdesin kaç gündür yaaa
iyisin , herşey yolunda dimi?

iyiyim tatlım şükür işte geçenlerde anlattığım gibi kocişimin abisi taşındı 3 gün filan giremedim galiba sonra bir güzel temizliğe giriştim bebişimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim filan haftasonuda kociş le cam sildik .en kötüsüde dün kv geldi öffffffffffffffffff bugün girebildim nete öle işte siz iyisiniz anlaşılan iyi iyi aman iyi olun hepiniz ağzımızın tadı bozulmasın efeem

sen aldın mı tatlım?
kullandın mı memnun musun?
kaç paraymış bu krem?
ben almadım canımın içi ala biraz pahalı birşeymiş almayı düşündüm birara ama ben şimdi buaralar tatlı badem yağını kullanıyorum sonra ilerde zeytin yağını devreye sokucam annee anane babaanne usulü

canım lierac çatlaklarıda düzeltiyomus ama sıtelerden baktımda çatlakları düzelten ayrı önleyici ayrı dıye gördüm:44:bende ıkısını bır sanıyodum
yavrum bi krem çatlak önleyici birde serum varmış buda mevcut çatlakları düzgünleştirmeye yardımcı ben netten öle gördüm

Canım peki oluşan çatlakları düzelteni var mı bunlar arasında
çatlak önleyici mi yoksa düzeltici mi

ben çatlak olmasın diye zeytinyağı sürdüm arada bepanthen sürdüm başka birşey kullanmadım gögüslerinize de sürmeyi ihmal etmeyin benim çatlağım yok

doğru krem çatlak onleyıcı serumda gıderıcı dıyordu.
önleyıcı krem 100ml 50tl tutuyo hemen hemen kdvlerle dermoeczane.comda.
gıderıcı serumda daha pahalıydı sanıyorsam 169 falandı 2 paketi

ben çatlak olmasın diye zeytinyağı sürdüm arada bepanthen sürdüm başka birşey kullanmadım gögüslerinize de sürmeyi ihmal etmeyin benim çatlağım yok

benim şimdiden var yahu ben direk bu gidericiden alsam daha iyi sanırsam

yaparız ayoooool yapanların bizden ne fazlası var hem bizim daha bi fazlamız var :) ben 28 haftalık oldum kızlar ama hala 3 3,5 kilo almışım önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalıom ne duurmdayım ama bebişim ne zayıf en kilolu normalmiş çok kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor amaaan sağlıklı ossun yavrum yeter hem kolay doğururum demi kızlar.heee spora gelince spor yapmıyorum valla ne yalan söyliyim ev işleri sadece işimi herşeyimi kendim yapıyorum bilmem yetmez tabii ama spor yapasım yok ya içimden gelmiyor artık doğsunda ondan sonra salona giderim zaten ben hamiş olmadan önce salona gidiyordum söylemesi ayıp biraz tombiştim de 1,60 boyla 66 kiloda hamiş oldum ben tam adile naşit gibiyim göbüşümle bide benim gaza gelmme lazım kilo verebilmem için beni gaza getir kuşum doğumdan sonra verdiğiniz kilolarınızı boool bol yazın bana buradan bende hevesleneyim

bende çok şiddetli baş ağrısı çekiyordum o kadar ki başımı duvarlara vuruyordum ve çok bulatım vardı su içemiyordum hastaneden yattım bir süre ondan sonra baya düzeldi hem erkek değil kız benimkisi

canım lierac çatlaklarıda düzeltiyomus ama sıtelerden baktımda çatlakları düzelten ayrı önleyici ayrı dıye gördüm:44:bende ıkısını bır sanıyodum

Ben düzelticisinden alayım bari
karnım için bephanten'i kullanıyorum ve memnunum
göğüslerim çatladı yaa onları dert ediyorum

ay nazarım degmesınde bacım nasıl becerıyonuz ya 3 kilo almayı:44:bebek zaten 1 kılo desek ee bunun suyu eşi derkene zaten 6 kılo atıyorlar yaw siz nasıl böyle kalıyonuzkıne ben anlamıyorum :44:

Ben düzelticisinden alayım bari
karnım için bephanten'i kullanıyorum ve memnunum
göğüslerim çatladı yaa onları dert ediyorum

boşver tatlım çatlasın çatııır çatır çatlasın üzülme sağlığın yerinde bebişin iyi onları düşün.annelik kadını güzelleştiriyor gerçekten öyle dünyaya bir bebiş getiriyoruz varsın memişler çatlasın oooh sefamız ossuuuuun

170 boya ve bu kıloya spormu yapcen bıde zayıflamak ıcın
ayy şimdi bayılacağım tutun beniiii

göbek var göbekk hamilelikten önce yoga yapıyordum gene başlayacağımm

benim şimdiden var yahu ben direk bu gidericiden alsam daha iyi sanırsam

kimi kadın ne kullanırsa kullansın çatlar kimi de birşey kullanmasa da çatlamaz doktor söylemişti ve bir kere çatladıysa orası düzelmez sadece lazerle düzeltiyorlarmış diye duydum ayrıca son aylarınızda zeytinyağıyla perine masajı yapın kızlar

olcez olcez evet başarcaz

olacağızz

Ben tatlı bademle çikolata yağı kullanıyordum
kokuları midemi bulandırdı
bu kreme başladım, memnunum da yani çok şükür

Dün ki yüzüme hapşuruk yedikten sonra bende gribim şekerim maaalesef
Öksürük başladı bir anda öksür öksür delindi ciğerlerim bugün neden acaba
birden başladı

aaa bak şimdi günahımı alıyon bikerem ben hiç öksürmüyorumkihapşurıyorum sadecesende öksürük varsa sen başkasından kaptın şifayı anacımmmgecmıs olsun kuzum ya şaka falan bı yana bal ye sabahları 1 kaşık

ay nazarım degmesınde bacım nasıl becerıyonuz ya 3 kilo almayı:44:bebek zaten 1 kılo desek ee bunun suyu eşi derkene zaten 6 kılo atıyorlar yaw siz nasıl böyle kalıyonuzkıne ben anlamıyorum :44:

kız vallahi bende anlamadım allahın işi işte :) inanki ben öle birden kilo alırımki hemde 5 kilo birden hiç anlayamam bile bünyem böle etim biraz sıkı ama zor kilo veririrm hep bana derlerdi kocişin akrabaları sen bi hamiş ol top gibi yuvarlanırsın işte boyunda kısa çok komik olucaksın diye bekliyorlardı abisi filan ama allah büyük bişi olmadım henüz 3 4 kiloda bişicik değil ama bebişim kilo alıyor önemli olan bu benim için .inna bana özel bir şey yapmıyorum önceden nasılsam şidmie öyleyim ben kahvaltıda ekmeği fazla kaçırıyrum hemde kepekli filan yemiyorumbildiğin beyaz ekmek ama sabahları erken kalkıyorum fazla uyumuyorum bununda çok faydası var bence ye yat yapmıştı benim teyzemin kızı tam 25 kilo aldı .ev işide yapmadı çalışıyordu işten ayrıldı yedi yattı yedi yatıı.herkesin bünyesi farklı şimdiye kadar almadım fazla ama bu aydan sonra birden kilo almaktan korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…