Olmayını da dövsek mi napsak, motive olurdu en azından
göbek var göbekkhamilelikten önce yoga yapıyordum gene başlayacağımm
kimi kadın ne kullanırsa kullansın çatlar kimi de birşey kullanmasa da çatlamaz doktor söylemişti ve bir kere çatladıysa orası düzelmez sadece lazerle düzeltiyorlarmış diye duydum ayrıca son aylarınızda zeytinyağıyla perine masajı yapın kızlar
olacağızz
göbek var göbekkhamilelikten önce yoga yapıyordum gene başlayacağımm
kimi kadın ne kullanırsa kullansın çatlar kimi de birşey kullanmasa da çatlamaz doktor söylemişti ve bir kere çatladıysa orası düzelmez sadece lazerle düzeltiyorlarmış diye duydum ayrıca son aylarınızda zeytinyağıyla perine masajı yapın kızlar
olacağızz
ben çatlak olmasın diye zeytinyağı sürdüm arada bepanthen sürdüm başka birşey kullanmadım gögüslerinize de sürmeyi ihmal etmeyin benim çatlağım yok
kız vallahi bende anlamadım allahın işi işte :) inanki ben öle birden kilo alırımki hemde 5 kilo birden hiç anlayamam bile bünyem böle etim biraz sıkı ama zor kilo veririrm hep bana derlerdi kocişin akrabaları sen bi hamiş ol top gibi yuvarlanırsın işte boyunda kısa çok komik olucaksın diye bekliyorlardı abisi filan ama allah büyük bişi olmadım henüz 3 4 kiloda bişicik değil ama bebişim kilo alıyor önemli olan bu benim için .inna bana özel bir şey yapmıyorum önceden nasılsam şidmie öyleyim ben kahvaltıda ekmeği fazla kaçırıyrum hemde kepekli filan yemiyorumbildiğin beyaz ekmek ama sabahları erken kalkıyorum fazla uyumuyorum bununda çok faydası var bence ye yat yapmıştı benim teyzemin kızı tam 25 kilo aldı .ev işide yapmadı çalışıyordu işten ayrıldı yedi yattı yedi yatıı.herkesin bünyesi farklı şimdiye kadar almadım fazla ama bu aydan sonra birden kilo almaktan korkuyorum :)
doğru krem çatlak onleyıcı serumda gıderıcı dıyordu.
önleyıcı krem 100ml 50tl tutuyo hemen hemen kdvlerle dermoeczane.comda.
gıderıcı serumda daha pahalıydı sanıyorsam 169 falandı 2 paketi
Göğüsler aklıma hiç gelmemişti ki
gelse sürerdim kesin
şimdi çatlak çatlak oldu
pöffff
Canım benim göğüsler düzelmeyecek o zaman desene
offff yaaaa
şu yoga nasıl bir şey yahu bendemi yazılsam hamıleykende gıdılıyor degılmıama çok pahalıdır ya ben platesı sordumda 2 ay once ateş pahası valla gerçi topa gerek yok ben zaten bi yuvarlandımmı platesin alası olur benden dogru çatlak varsa yapcek bısey yok
sen ne kullanıyorsun tatlım ..bana kokusu gelmiyor alla allaa halbuki bende astım var hemen tıkanırdım he ... ama zeytinyağı çok iyi benceBen tatlı bademle çikolata yağı kullanıyordum
kokuları midemi bulandırdı
bu kreme başladım, memnunum da yani çok şükür
şu yoga nasıl bir şey yahu bendemi yazılsam hamıleykende gıdılıyor degılmıama çok pahalıdır ya ben platesı sordumda 2 ay once ateş pahası valla gerçi topa gerek yok ben zaten bi yuvarlandımmı platesin alası olur benden dogru çatlak varsa yapcek bısey yok
taş oluruz taaşşşşşbende doğum günümden 21 gün önce doğum yaptım 24 yaşında doğurdum 21 gün sonra 25 oldum
Ayyyyyyyyy tansiyonum düştüüüüüüüüüüüüüü
bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne bu yaaa altın mı alıyoruz altı üstü krem
Ayyyyyyyyy tansiyonum düştüüüüüüüüüüüüüü
bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne bu yaaa altın mı alıyoruz altı üstü krem
benim sadece sağ bacağımda azbir çatlak oldu dizinizle kasığınız arasındaki üst bacağnızı ihmal etmeyin yoga dvdleri aldım onlardan yapıyordum ben nasıl gidicem salona falan ev kira ben çalışmıyorum faturalar vs eşimin maaşı anca yetiyor bende evde yapıyorum
yaparız ayooooolyapanların bizden ne fazlası var hem bizim daha bi fazlamız var :) ben 28 haftalık oldum kızlar ama hala 3 3,5 kilo almışım önümüzdeki hafta kontrolüm var bakalıom ne duurmdayım ama bebişim ne zayıf en kilolu normalmiş çok kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor amaaan sağlıklı ossun yavrum yeter hem kolay doğururum demi kızlar.heee spora gelince spor yapmıyorum valla ne yalan söyliyim ev işleri sadece işimi herşeyimi kendim yapıyorum bilmem yetmez tabii ama spor yapasım yok ya içimden gelmiyor artık doğsunda ondan sonra salona giderim zaten ben hamiş olmadan önce salona gidiyordum söylemesi ayıp biraz tombiştim de 1,60 boyla 66 kiloda hamiş oldum ben tam adile naşit gibiyim göbüşümle bide benim gaza gelmme lazım kilo verebilmem için beni gaza getir kuşum doğumdan sonra verdiğiniz kilolarınızı boool bol yazın bana buradan bende hevesleneyim
benim sadece sağ bacağımda azbir çatlak oldu dizinizle kasığınız arasındaki üst bacağnızı ihmal etmeyin yoga dvdleri aldım onlardan yapıyordum ben nasıl gidicem salona falan ev kira ben çalışmıyorum faturalar vs eşimin maaşı anca yetiyor bende evde yapıyorum
Tatlım sen hamişlikte almamışsın ki kilo
sen ne dert ediyorsun, bizim senden hiçbir farkımız yok
Adile Naşit 2 olabilirim senin yanında
Ben spor yapmıyorum da her gün 7 saat ders anlatmak, merdiven inmek çıkmak- okula gitmek gelmek birde ev işleri sanırım spor yapmış kadar yapıyor
ay nazarım degmesınde bacım nasıl becerıyonuz ya 3 kilo almayı:44:bebek zaten 1 kılo desek ee bunun suyu eşi derkene zaten 6 kılo atıyorlar yaw siz nasıl böyle kalıyonuzkıne ben anlamıyorum :44:
boşver tatlım çatlasın çatııır çatır çatlasın üzülme sağlığın yerinde bebişin iyi onları düşün.annelik kadını güzelleştiriyor gerçekten öyle dünyaya bir bebiş getiriyoruz varsın memişler çatlasın oooh sefamız ossuuuuun
Bir kere bebek var, suyu var, eeee rahim büyüdüğü için 3 kiloya yakın onun ağırlığı oluyormuş
benim göğüsler gibi yağlanmada olduysaaaa ohoooooooooo
benim için hayal 3 kilo ve cidden bende anlayamıyorum
ben nasıl kalamıyorum ki o kadarcık kiloyla
püfff
ya bende dedim plates topu alayım ama ev ufak üstüne zaten ben plates topundan genişim ee bide top olcak ayrıyeten sığacak yer yok yahu:
olsun tatlım herşeyin bir çaresi var illaki salona gideceğiz diye bir şey yokki.evde daha güzel olur rahat rahat ohhh .bana biri hadi kalk dese kalk spor yapıcaz dese ben yapsam çok üşeniyorum ya hiç canım istemiyor çarşı pazar evde temizlik kocişin yemeği getiri götürü derken bazen çok yoruluyorum .bide gec saatte bişi yemeyorum kızlar okadar
Bir kere bebek var, suyu var, eeee rahim büyüdüğü için 3 kiloya yakın onun ağırlığı oluyormuş
benim göğüsler gibi yağlanmada olduysaaaa ohoooooooooo
benim için hayal 3 kilo ve cidden bende anlayamıyorum
ben nasıl kalamıyorum ki o kadarcık kiloyla
püfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?