Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Banane canım senin hapşuruktan oldum ben
vicdanın sızlasın, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

haklısın tabii tatlım ama olmuşla ölmüşe çare olmaz bundan sonraki durumlara dikkat ediverirsin olur biteeer .benim hamişlikten önce vardı bacaklarımda çatlaklar göbekte yok ama bilmme kesin olur herhalde bakıciz

Almazsın bacım almazsın
sen bu kiloyla doğurursun hayalotla ben topiğin tombişleri oluruz gör bak

Canım benim astım alerjik astım
dokunuyor birsürü şeyin kokusu
bephantol hamile kremini kullanıyorum hiç kokusu yok
yoga yapmak lazım ama benden geçti o günler

zirsizdelicim bu galeteler varya onlardan aldım dun tok tutsun dıye yedıkçe acıkıyorum bensanırım bende bı sorun var

eshayla morem gelmedı henüz:26:iyilerdir inş
az işlerim var çıkıyorum sımdılık yıne gelrıım kızçeler

Benimkilerde 80den 90-95 e fırladı
ve alt kısmı mor mor yol oldu

e daha ne tatlım hergün sen erkenden evden çıkıyorsun ders anlatıyorsun efor sarf ediyorsun daha nolsun kız aaaaaaaaa bişicik olmaz doğumdan sonra sen bu hareketlilikle cabuk kilo kaybedersin üzülme ...

Canım doğumdan sonra kısmetse eylüle kadar çalışmaya niyetim yok
valla bu tempoyla daha da kilo alıyorum yaaa ağlayacam
6da çıkıyorum evden sen düşün halimi
püfff şişko oldum ben

yoga yapıyorum ama pilates yapmayı bende istiyorum bakalım şu 2 ayda bir geçsin sonra birşeyler yapacağım
evde en güzeli ya salona kim gitcek gelcek bebekte var evde ister yap ister yapma

Senin kilon dert midir benimkinin yanındaaaaaaaaaaaa
arabeske bağlamak üzereyim bacım
benden uzunsun ve zayıfsın
ben ne şişkolamışım meğer, ühüüüüüüüüüüüüüüüü

Bacım benimkiler süt verirse mahalle doyar gibi geliyor bana
dana gibi olduk maşallah, süt gelir gelir sıkma canını
şimdi yağ dokusu artıığı için yumuşamıştır sadece

Bacaklarımda da oldu ama onları söylemeyecen, şişşşşşşşşşşşş üstüme gelmeyin söylemem hayatta

kızlar bir haftada bir süveter ördüm yavruma maviş maviş oldu çok tatlı.unutmuşum ama örgüyü yaka açmayı filan .çok güzel oyalanıyor insan kafan dağılıyor birde kazak öreyim yada yelek çıkıp bir ip alayımda geleyim yağmur yağmadan hadi öpüyorum hepinizi kocaman kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun yavrularınızla kocişlerinizle .

gel kankim biz senle dondurma yıyelım boşver hastalığı bu kiloları yahu :131::131:

Tatlım valla bu kızlar bi değişik yaaa
hamile dediğin biz gibi olur yuvarlanır işte
hıhhh konuşmayalım onlarla, gel yiyelim dondurmamızı ohhhhhhhhhhh mis
:131: :131:

75 bedendim ki 75 beden sutyen büyük geliyordu şimdi 85 takıyorum benimkilerde yumuşaktı ama inek gibi süt veriyorum

Tatlım valla bu kızlar bi değişik yaaa
hamile dediğin biz gibi olur yuvarlanır işte
hıhhh konuşmayalım onlarla, gel yiyelim dondurmamızı ohhhhhhhhhhh mis
:131: :131:

kız vallahi haklısın hamile dediğin durmadan herşeyi aşerir sanki ilk defa tadıan bakıyotmuş gibi böle erol taş misali yer .kilo dediğin hiç düşünmeden dert etmeden hamişlikte alınır .bunları hamişken yaşamıcazda ne zaman yaşıcaz anacım hiiiiiiç dert etmeyin hadi yiyelim birer dondurma oh mis :) oldumu affettin mi beni tatlım konuş ama benle küserim he

zirsizdelicim bu galeteler varya onlardan aldım dun tok tutsun dıye yedıkçe acıkıyorum bensanırım bende bı sorun var

Canım galetaları öyle yapmışlar
tok tutmak yerine yedikce daha çok yediriyor
o yüzden bırak bence biran evvel, sende sorun yok emin ol

eshayla morem gelmedı henüz:26:iyilerdir inş
az işlerim var çıkıyorum sımdılık yıne gelrıım kızçeler

Umarım iyilerdir canım
dün eshaya noldu çok merak ediyorum
bende çıkacam az, görüşürüz inşallah

yahu ben zaten tombik başladım hamişliğe tatlım 1,60 boyla 69 kilo ne demek enim boyumdan geniş kız

bacım ama ama ama ne diyim ki şimdi
senin için iyi tabiki az kilo alman ama 70leri geçtim ben pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…