aaa bak şimdi günahımı alıyon bikerem ben hiç öksürmüyorumkihapşurıyorum sadece sende öksürük varsa sen başkasından kaptın şifayı anacımmm gecmıs olsun kuzum ya şaka falan bı yana bal ye sabahları 1 kaşık
Ama mor mor çizgiler çok çirkin görünüyor
ağlıyorum aynaya her baktığımda
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Canım bebişi dünyaya getiriyoruz da kendimizi de bu kadar salmamamız gerekiyor
baksana benim halime saldım gitti resmen
yoga yapıyorum ama pilates yapmayı bende istiyorum bakalım şu 2 ayda bir geçsin sonra birşeyler yapacağım
evde en güzeli ya salona kim gitcek gelcek bebekte var evde ister yap ister yapma
kız vallahi bende anlamadım allahın işi işte :) inanki ben öle birden kilo alırımki hemde 5 kilo birden hiç anlayamam bile bünyem böle etim biraz sıkı ama zor kilo veririrm hep bana derlerdi kocişin akrabaları sen bi hamiş ol top gibi yuvarlanırsın işte boyunda kısa çok komik olucaksın diye bekliyorlardı abisi filan ama allah büyük bişi olmadım henüz 3 4 kiloda bişicik değil ama bebişim kilo alıyor önemli olan bu benim için .inna bana özel bir şey yapmıyorum önceden nasılsam şidmie öyleyim ben kahvaltıda ekmeği fazla kaçırıyrum hemde kepekli filan yemiyorumbildiğin beyaz ekmek ama sabahları erken kalkıyorum fazla uyumuyorum bununda çok faydası var bence ye yat yapmıştı benim teyzemin kızı tam 25 kilo aldı .ev işide yapmadı çalışıyordu işten ayrıldı yedi yattı yedi yatıı.herkesin bünyesi farklı şimdiye kadar almadım fazla ama bu aydan sonra birden kilo almaktan korkuyorum :)
Banane canım senin hapşuruktan oldum ben
vicdanın sızlasın, ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Almazsın bacım almazsın
sen bu kiloyla doğurursun hayalotla ben topiğin tombişleri oluruz gör bak
sen ne kullanıyorsun tatlım ..bana kokusu gelmiyor alla allaa halbuki bende astım var hemen tıkanırdım he ... ama zeytinyağı çok iyi bence
yavrum plates hamilelikte pek işe yaramıyormuş yapan arkidişlerimden duymuştum.bizim yapabileceğimiz hareketler var netten bak istersen birkaç kez yaptınmı alışırsın sabahları kalktınmı yap kahvaltıdan önce yada sonra .ben üşeniyorum valla ya nasıl olcak bilmem
ben hiç anlamıyorum helede ben eğer bu kiloda kaldıysam sonradan acısının çıkmasından korkuyorum .hamişlikten önce 66 kilodaydım şu ana kadar 69 çıktı ama bilmiyorum bu aydan sonra alırsın diyolar bana da korkuyorummmmmmmmmmmmmmm.benim memişler 75 ten 90 a fırladı fena oldu göbeğimde büyük nebileyim ben bu kilolar nerde yahu .
Almazsın bacım almazsın
sen bu kiloyla doğurursun hayalotla ben topiğin tombişleri oluruz gör bak
e daha ne tatlım hergün sen erkenden evden çıkıyorsun ders anlatıyorsun efor sarf ediyorsun daha nolsun kız aaaaaaaaa bişicik olmaz doğumdan sonra sen bu hareketlilikle cabuk kilo kaybedersin üzülme ...
yoga yapıyorum ama pilates yapmayı bende istiyorum bakalım şu 2 ayda bir geçsin sonra birşeyler yapacağım
evde en güzeli ya salona kim gitcek gelcek bebekte var evde ister yap ister yapma
ben gidiyom yabidahada buraya gelmem
ay kızçem memik dedinde lk zamanlar göğüsler sertti herkes dedı sut sut dıyeşimdi yumuşacık sanırım benden süt çıkmayacak memikleride bir görsen mübarek sanarsınki 10 bebe doyuurur
haklısın tabii tatlım ama olmuşla ölmüşe çare olmaz bundan sonraki durumlara dikkat ediverirsin olur biteeer .benim hamişlikten önce vardı bacaklarımda çatlaklar göbekte yok ama bilmme kesin olur herhalde bakıciz
yap yap platestende gerı kalma emii
gel kankim biz senle dondurma yıyelım boşver hastalığı bu kiloları yahu :131::131:
Canım doğumdan sonra kısmetse eylüle kadar çalışmaya niyetim yok
valla bu tempoyla daha da kilo alıyorum yaaa ağlayacam
6da çıkıyorum evden sen düşün halimi
püfff şişko oldum ben
Senin kilon dert midir benimkinin yanındaaaaaaaaaaaa
arabeske bağlamak üzereyim bacım
benden uzunsun ve zayıfsın
ben ne şişkolamışım meğer, ühüüüüüüüüüüüüüüüü
Bacım benimkiler süt verirse mahalle doyar gibi geliyor bana
dana gibi olduk maşallah, süt gelir gelir sıkma canını
şimdi yağ dokusu artıığı için yumuşamıştır sadece
Tatlım valla bu kızlar bi değişik yaaa
hamile dediğin biz gibi olur yuvarlanır işte
hıhhh konuşmayalım onlarla, gel yiyelim dondurmamızı ohhhhhhhhhhh mis :131: :131:
zirsizdelicim bu galeteler varya onlardan aldım dun tok tutsun dıye yedıkçe acıkıyorum bensanırım bende bı sorun var
eshayla morem gelmedı henüz:26:iyilerdir inş
az işlerim var çıkıyorum sımdılık yıne gelrıım kızçeler
yahu ben zaten tombik başladım hamişliğe tatlım 1,60 boyla 69 kilo ne demek enim boyumdan geniş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?