Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Görüşürüz tatlım
iyi örmeler sana
ben öyle halsiz oluyorum ki kaldıramıyorum kollarımı resmen
yağmur yağmadan al ipini gel canım

Dondurmadan sende yiyince barıştım gitti
hayatımda hep hamileleri çok beğenmişimdir ama şimdi kendimi çok itici buluyorum

hosbulduk once agrı kesıcı pek kullanmak ıstemıyorum zaten cok darda kalınca bır tane ıcıyorum bazen mıde bulantısı ılacınıda bır kutu ıctım bır daha ıcmek ıstemıyorum doktorum metpamıd bırsey yapmaz dedı ama ben netten baktım bebısımın ılerkı zamanda suyunu azaltırmıss bılmıyorum annemı cagırıcam heralde bu gıdısle gelıp baksın bana cunku hıc bı ış guc yapamıyorum kızıma yemek temızlık eşimin getir goturu hıc bırsey yapamıyorum yaparken surunuyorum sankı gozum sureklı yatakta işte bıraz buraya gırıp yazdıklarınızı falan okuyup kendıme zaman gecirtiyorumm

sagolun kızlar hepınız ışık oldunuz bana ıyıkı varsınız optumm nanaktann

Canım hamilelik zor bir süreç , sıkma canını şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum diye
anneni çağır bence başında dursun sen düzelene kadar
hem psikolojin biraz düzelir hem de elin ayağın olur annen
bildiğim kadarıyla bazı bulantı haplarının yan etkisi olmuyo bebek için
istersen başka bi doktora da görün
bulantı büyük sıkıntı hamilelikte maalesef

geçer zamanla en moralini yüksek tut bebişini düşün ilk 3 ay bende öyleydim ikinci 3 ay yerimde duramıyordum son 3 ay uyku kardeşle birlikteydim

noldu yawww:26::26:

ınsanın akraba dedıklerı uzaktanda olsa uzuyolar ıste tatlım istemedgım bısey yaptı kuzenım ona sınırlendım ama cok sınırlenmıstım oyle boyle deıl. bılerek yapıo bazı ınsanlar bazı seylerı ya.

Tatlım noldu hayırdır yaaa

kuzenım üzdu canım ıstemedıgım bısey yaptı benden habersız. bılrek mı yapıyo ınsanlar bılmıyorum ben kımseyı kırmak ıstemeyen bırıyım ama hıc anlayanım yok Allaha haval edıyorum kım ne dusunuyosa

ne guzel anlatmıs doktorun canım dedıklerını ınsallah uygulayabılrısın kasap doktorda. dogumunu o doktordamı yapcaksın?

yaw bende artık örmek istiyorum şu battaniyeyi bi bitiremedimki 2 sıra örüyorum ama belim kopuyo fazla oturamıyorum öyle sabittşu pcde oturrurken bile sizle konuscam dıye 40 takla atıyorum koltuk tepesınde
hadı bakalım ıyı günlerde gıydır yavruna ıns.emınım cok güzle olmuştur annesı

Dondurmadan sende yiyince barıştım gitti
hayatımda hep hamileleri çok beğenmişimdir ama şimdi kendimi çok itici buluyorum
aynen bende sana katılıyorumgaletalara gelince bırakmam okadar para verdim yahu onlara kaç peket aldım ben onlardan sen bılıyonmu
esham doğru tahmın etmısım dun.salla gıtsın.ahh bı bılsen ben neler cekıyorum cevremdenboşver gerektıgı yerde kendını savun et ama degmıyecek ınsanlarıda allaha havale et kendını hıc sıkıntıya sokmaya degmez

Ama böyle üstü kapalı konuşursan daha çok merak ediyorum ben tatlım
ne yaptı düşüncesiz insanlar

Canım yaaa neden hamileleri üzerler ki böyle durduk yere
çok kızıyorum öyle insanlara, çok

ne guzel anlatmıs doktorun canım dedıklerını ınsallah uygulayabılrısın kasap doktorda. dogumunu o doktordamı yapcaksın?

Saolsun canım çok ilgili bi bayan
arkadaşım onda doğurdu da o tavsiye etmişti, 2. yi de aynı doktorda doğuracak vardır bi bildiği diyorum açıkcası
kısmet olur da erken doğum olmazsa, bu şehirde doğurmazsam onda doğurmayı istiyorum
mesela su gelince de telefonla onu aramıştım da o söylemişti turnusol pedi
markasını da Moriş söylemişti Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…