kızlar bir haftada bir süveter ördüm yavruma maviş maviş oldu çok tatlı.unutmuşum ama örgüyü yaka açmayı filan .çok güzel oyalanıyor insan kafan dağılıyor birde kazak öreyim yada yelek çıkıp bir ip alayımda geleyim yağmur yağmadan hadi öpüyorum hepinizi kocaman kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun yavrularınızla kocişlerinizle .
75 bedendim ki 75 beden sutyen büyük geliyordu şimdi 85 takıyorum benimkilerde yumuşaktı ama inek gibi süt veriyorum
kız vallahi haklısın hamile dediğin durmadan herşeyi aşerir sanki ilk defa tadıan bakıyotmuş gibi böle erol taş misali yer .kilo dediğin hiç düşünmeden dert etmeden hamişlikte alınır .bunları hamişken yaşamıcazda ne zaman yaşıcaz anacım hiiiiiiç dert etmeyin hadi yiyelim birer dondurma oh mis :) oldumu affettin mi beni tatlım konuş ama benle küserim he
hadi şekerlerim ben kaçtım öpüldünüz...
Canım öncelikle hoşgeldin
her hamilelik birbirinden bağımsız tatlım
o yüzden farklı geçiyordur, bazıları maalesef hep böyle çıkarıyor haftalarca
migreni tetikliyormuş hamilelik sende de öyle olmuş olabilir
ağrı kesiciyi pek kullanmasan iyi olur
bence kızına bakması için anneni ya da kayınvalideni çağır
sen yat bol bol, çünkü yattıkca vücudunun direnci de artar , kusmazsın da
canım migrense eğer ses, ışık bile tetikler maalesef
eee hormonlarda değiştiği için çok artabiliyomuş
benim fikrimi sorarsan birini çağır yanına ve bebeğine o baksın
sen yat en azından bi süreliğine dinlenmiş olursun
Bizim de sütümüz gelir inşallah tatlım yaaa
hosbulduk once agrı kesıcı pek kullanmak ıstemıyorum zaten cok darda kalınca bır tane ıcıyorum bazen mıde bulantısı ılacınıda bır kutu ıctım bır daha ıcmek ıstemıyorum doktorum metpamıd bırsey yapmaz dedı ama ben netten baktım bebısımın ılerkı zamanda suyunu azaltırmıss bılmıyorum annemı cagırıcam heralde bu gıdısle gelıp baksın bana cunku hıc bı ış guc yapamıyorum kızıma yemek temızlık eşimin getir goturu hıc bırsey yapamıyorum yaparken surunuyorum sankı gozum sureklı yatakta işte bıraz buraya gırıp yazdıklarınızı falan okuyup kendıme zaman gecirtiyorumm
hosbulduk once agrı kesıcı pek kullanmak ıstemıyorum zaten cok darda kalınca bır tane ıcıyorum bazen mıde bulantısı ılacınıda bır kutu ıctım bır daha ıcmek ıstemıyorum doktorum metpamıd bırsey yapmaz dedı ama ben netten baktım bebısımın ılerkı zamanda suyunu azaltırmıss bılmıyorum annemı cagırıcam heralde bu gıdısle gelıp baksın bana cunku hıc bı ış guc yapamıyorum kızıma yemek temızlık eşimin getir goturu hıc bırsey yapamıyorum yaparken surunuyorum sankı gozum sureklı yatakta işte bıraz buraya gırıp yazdıklarınızı falan okuyup kendıme zaman gecirtiyorumm
noldu yawww:26::26:
Tatlım noldu hayırdır yaaa
Tatlım benim doktorum kayseride
gelmeden ayrıntılı konuşmuştum ben işte şu zaman gidiyorum
muayeneye gelemeyecem falan dedim
doğum iznine ne zaman çıkayım dedim 35. haftada çık dedi
ne yapayım peki bu dönemden sonra dedim
24. haftanı bekle dedi, sonra kan ilacı , magnezyum ve kalsiyum yazdır dedi
50 mg lık şeker yüklemesi yaptır dedi
o da olmasa ben napardım, Allah razı olsun cidden
aman canım yeme ceza falan
aynı fikirler bende de var
benimki uyandırır diye tahmin ediyorum
ama uyandırdıktan sonra napar orasını kestiremiyorum açıkcası
aman kuzu kalma zatenben hiç bir şeyden geri kalmam
yaw bende artık örmek istiyorum şu battaniyeyi bi bitiremedimki 2 sıra örüyorum ama belim kopuyo fazla oturamıyorum öyle sabittkızlar bir haftada bir süveter ördüm yavruma maviş maviş oldu çok tatlı.unutmuşum ama örgüyü yaka açmayı filan .çok güzel oyalanıyor insan kafan dağılıyor birde kazak öreyim yada yelek çıkıp bir ip alayımda geleyim yağmur yağmadan hadi öpüyorum hepinizi kocaman kendinize iyi bakın ALLAH a emanet olun yavrularınızla kocişlerinizle .
Tatlım valla bu kızlar bi değişik yaaa
hamile dediğin biz gibi olur yuvarlanır işte
hıhhh konuşmayalım onlarla, gel yiyelim dondurmamızı ohhhhhhhhhhh mis :131: :131:
aynen bende sana katılıyorumDondurmadan sende yiyince barıştım gitti
hayatımda hep hamileleri çok beğenmişimdir ama şimdi kendimi çok itici buluyorum
esham doğru tahmın etmısım dun.salla gıtsın.ahh bı bılsen ben neler cekıyorum cevremdenınsanın akraba dedıklerı uzaktanda olsa uzuyolar ıste tatlım istemedgım bısey yaptı kuzenım ona sınırlendım ama cok sınırlenmıstım oyle boyle deıl. bılerek yapıo bazı ınsanlar bazı seylerı ya.
ınsanın akraba dedıklerı uzaktanda olsa uzuyolar ıste tatlım istemedgım bısey yaptı kuzenım ona sınırlendım ama cok sınırlenmıstım oyle boyle deıl. bılerek yapıo bazı ınsanlar bazı seylerı ya.
kuzenım üzdu canım ıstemedıgım bısey yaptı benden habersız. bılrek mı yapıyo ınsanlar bılmıyorum ben kımseyı kırmak ıstemeyen bırıyım ama hıc anlayanım yok Allaha haval edıyorum kım ne dusunuyosa
ne guzel anlatmıs doktorun canım dedıklerını ınsallah uygulayabılrısın kasap doktorda. dogumunu o doktordamı yapcaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?