Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Canım ben elime bile alamıyorum
çok sıkılıyorummm örerken yaaaa
öfff bi bitseydi iyiydi

Canım çok paket aldım deme yaaaa
valla doyurmuyor da çok yediriyor da
ben ondan bıraktım hemen elimi eteğimi çektim galetadan

Teyzeleri bugün minişimin ilk kıyafet alışverişini yaptım netten
umarım güzeldir aldıklarım da pişman olmam

Günaydın kızlaaarrrrrr

aman kuzu kalma zatenkaç kere geliyoz su dunyaya

Hiiçç genciz,güzeliz, anneyiz

bende geçen kıştan beri örüüyorum hala bitmedi battaniye bitmiyorrrrr

tatlım sabit oturma biraz yaz bize biraz dolan biraz yaz biraz dolan kuşum ama mutlaka gel emi buralara :) ya bir süveter ördüm ama geniş olmuş kızlar küçücük bebişe 70 ilmekle başlarsan öyle olur :) ama fena olmadı güzel oldu maviş maviş yakası komik oldu biraz ama idare eder sonuçta annesinin el emeği yavrumun .teşekkür ederim canımın içi inşallah hepimiz güle güle kullanırız yavrularımıza yaptıklarımızı.eeee sen nerelerdesin görüşmeyeli yazışmayalı yani nasılsın iyimisin ?

canımmmmm hayırlı olsun inşallah minicik minicik giydir cicilerini yavruna.merak etme nettekinin aynısı dışarda aldıklarında içini ferah tut ben ne aldıysam kendime yada bebişe aynısı geldi buzamana kadar.negüzel bir duygu dimi insan hep bişeyler almak istiyor onuda alayım bunu da alayım derken kendinden geçiyorsun

hayırlı olsun canım neler aldınn merak ettım ben sadece bır tane hastane takımı aldım sadece ılk bebegım kızdı bu erkek onun kıyafetlerını gıyemeyecek bu bebegımın hıc bırseyı yok maalesef herseyı sıl bastan alıcam açıkçası daha ne alıcamıda bılmyorum ılk bebegımın herseyını annem almıştı benım hıc tecrubemm yokk

lale canım nasılsın iyi misin ? benim bebişte erkek erkek kıza ne alındıysa erkeğede aynısını alıyorsun tatlım sadece renkler farklı :)

yahu nerdesiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

burdayım canım kızıma meyve yedırmeye çalışıyordum bugun sankı bıraz daha ıyıyım bırde esım bı haftadır yurt dışına gıtmıstı gorumcemı unıversıteye yazdırmak için bugun gelıyo galıba mutluluktan ıyıyımm sen nasılsın bebıs nasıl

iyiyim canım sağol.allaha şükür benim ağrım sızım şikayetim yok nazar değmesin :) canım çok sıkıldı annemle konuştum internette keşke yanımda olsaydılar diyordum kendi kendine .kayınvalidem karşımda kanepede yayılmış yatıyor ona baktıkça deliriyorum sinirden :) istemiyorum da laf aramızda :) iyi bakalım gözün aydın kocişin geliyormuş.kızın kaç yaşında ?

kımse senın annenı yerını dolduramıyor degılmı bende oyleyım kayınvalıdem gelıp sana bakıym dıyor ama ona lazım bı bakan yemegı cayı kahvesı vs hıc bırseyı kalkıp yapmaz ama sözde bana bakmaya geliyor bende sagol ıyıyım bı sorun olursa ararım dıyorumm her yemegı yemıyor cayını kahvesını saatınde ıstıyorr daha neler neler işte kızım 2 yas ıkı aylık eşimde kısmetse akşam burada olacakk

Canım çok paket aldım deme yaaaa
valla doyurmuyor da çok yediriyor da
ben ondan bıraktım hemen elimi eteğimi çektim galetadan

kızçemmmmtahin pekmeze batırınca bi güzel oluyorki sorma
bende yemiyeciğim ya saman gibi zaten çocumun canı tatlı çekiyor teyzesi

ah tatlım ah hiç sorma o kayınvalide çilesini dediğin gibi bunlara bir hizmetçi lazım zaten .benimki bana bakaya gelmedi keyif yapmaya geldi çok şükür bakıma ihtiyacım yok hamdolsun her işimi yapabiliyorum bebişimle.benimki valla saat 2 de kalktı güzelim kadın keyfinde .ben erken kalkarım çayımı koyarım etrafı toplarım yatağımı evimi filan kahvaltımı hazırlarım bir güzel kahvaltı keyfi yaparım bulaşıklarımı yıkarım yemeğimi yaparım çarşıma pazarıma alışverişe giderim camlarımı silerim ne işim varsa yaparım bu yeni kalkar gerine gerine bir mutfağa girer bişeyler alır odaya getiriri tv karşısında yer içer bir güzel ohhhh ne yemekten haber vaar ne işten ne güçten ne benim hamilelikten ne ağrımdan ne sızımdan .akşam kociş gelir kv de bi nazlar bi nazlar sanki doğuracak o küçük kız havalarına girer benle ilgilensin diye töbe töbeeee he bide arada göz ucuyla bana bakarki ben ne yapıyorumkızıyoruymmu diye bende sadece alay eder gibi gülümsüyorum zavallı kadın ya ay canını sıkmıyım seninde neyse değmez laf etmeye işte zavallı bunlar zavallı tatlım.

bende bugun ipçiye gıdıcem battanıyenın ıpı bıtmek uzereçok ip gidiyıor bu örnekte
canım aslında ipten ipede farklı oluyor ılmekler.ben 50 ilkmeklede başladığım oldu 70 ilmeklede
olsun süeteri giydirirsin her zaman merak etme.benim 50 ilmekli ördüğüm anca 40a kadar gıyer.70lık 3ayına kadar olur sanırım ..ayy bende mavılı kremlı bı ıp alsamada başlasam süveter yaka kesmeyı bılmıyorum ama öğrenırım artık
bende ıyıyım baksoyum napaım.doktor benı dıyete soktu işte başım belada açım dolanıyom öylehepinizi yerim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…