uyandırıldıktan sonra laf işitmeyız ınsallah
yaw bende artık örmek istiyorum şu battaniyeyi bi bitiremedimki 2 sıra örüyorum ama belim kopuyo fazla oturamıyorum öyle sabittşu pcde oturrurken bile sizle konuscam dıye 40 takla atıyorum koltuk tepesınde
hadı bakalım ıyı günlerde gıydır yavruna ıns.emınım cok güzle olmuştur annesı
aynen bende sana katılıyorumgaletalara gelince bırakmam okadar para verdim yahu onlara kaç peket aldım ben onlardan sen bılıyonmu
esham doğru tahmın etmısım dun.salla gıtsın.ahh bı bılsen ben neler cekıyorum cevremdenboşver gerektıgı yerde kendını savun et ama degmıyecek ınsanlarıda allaha havale et kendını hıc sıkıntıya sokmaya degmez
aman kuzu kalma zatenkaç kere geliyoz su dunyaya
yaw bende artık örmek istiyorum şu battaniyeyi bi bitiremedimki 2 sıra örüyorum ama belim kopuyo fazla oturamıyorum öyle sabittşu pcde oturrurken bile sizle konuscam dıye 40 takla atıyorum koltuk tepesınde
Teyzeleri bugün minişimin ilk kıyafet alışverişini yaptım netten
umarım güzeldir aldıklarım da pişman olmam
hayırlı olsun canım neler aldınn merak ettım ben sadece bır tane hastane takımı aldım sadece ılk bebegım kızdı bu erkek onun kıyafetlerını gıyemeyecek bu bebegımın hıc bırseyı yok maalesef herseyı sıl bastan alıcam açıkçası daha ne alıcamıda bılmyorum ılk bebegımın herseyını annem almıştı benım hıc tecrubemm yokk
yahu nerdesiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burdayım canım kızıma meyve yedırmeye çalışıyordum bugun sankı bıraz daha ıyıyım bırde esım bı haftadır yurt dışına gıtmıstı gorumcemı unıversıteye yazdırmak için bugun gelıyo galıba mutluluktan ıyıyımmsen nasılsın bebıs nasıl
iyiyim canım sağol.allaha şükür benim ağrım sızım şikayetim yok nazar değmesin :) canım çok sıkıldı annemle konuştum internette keşke yanımda olsaydılar diyordum kendi kendine .kayınvalidem karşımda kanepede yayılmış yatıyor ona baktıkça deliriyorum sinirden :) istemiyorum da laf aramızda :) iyi bakalım gözün aydın kocişin geliyormuş.kızın kaç yaşında ?
Canım ben elime bile alamıyorum
çok sıkılıyorummm örerken yaaaa
öfff bi bitseydi iyiydi
Canım çok paket aldım deme yaaaa
valla doyurmuyor da çok yediriyor da
ben ondan bıraktım hemen elimi eteğimi çektim galetadan
kımse senın annenı yerını dolduramıyor degılmı bende oyleyım kayınvalıdem gelıp sana bakıym dıyor ama ona lazım bı bakan yemegı cayı kahvesı vs hıc bırseyı kalkıp yapmaz ama sözde bana bakmaya geliyor bende sagol ıyıyım bı sorun olursa ararım dıyorumm her yemegı yemıyor cayını kahvesını saatınde ıstıyorr daha neler neler işte kızım 2 yas ıkı aylık eşimde kısmetse akşam burada olacakk
Günaydın kızlaaarrrrrr
Hiiçç genciz,güzeliz, anneyiz
bende geçen kıştan beri örüüyorum hala bitmedi battaniye bitmiyorrrrr
tatlım sabit oturma biraz yaz bize biraz dolan biraz yaz biraz dolan kuşum ama mutlaka gel emi buralara :) ya bir süveter ördüm ama geniş olmuş kızlar küçücük bebişe 70 ilmekle başlarsan öyle olur :) ama fena olmadı güzel oldu maviş maviş yakası komik oldu biraz ama idare eder sonuçta annesinin el emeği yavrumun .teşekkür ederim canımın içi inşallah hepimiz güle güle kullanırız yavrularımıza yaptıklarımızı.eeee sen nerelerdesin görüşmeyeli yazışmayalı yani nasılsın iyimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?