Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ay bende seni yerim ya canım benim demek diyettesin ondan taktınız siz galetaya filan :) yavrum neden diyettesin sen fazlamı kilo alıyormuşsun ? bana bak kremle mavi çok güzel olur başka sende süveter insanı çok güzel oyalıyor inan ama fazla oturamıyorsan biraz kalk gezin .zaten beni yesen sen doyarsın çatlarsın bile aylarca bişicikler yemezsin yavrum :)

:125::125::125::125::125:
Nassın şekerparem

iyiyim tatlım iyiyim de laleye kv demden dert yanıyordum coşmuştum yine Allaha şükür sıkıntım yok canım ya iyiyim iyi geçiyor hamişlik bende .ben şanslılardanım bakalım inşallah doğumumda böyle güzel olur :) Allah herkese böyle hamişlikler nasip etsin .benim evin aşşasında sağlıkocağı vardı bi gideyimde tartılayım ben du

he kuzum diyetteyim sanırım
eee 6 ayına kadar 15 kilo birden alırsan
bende başlıycamda şu battaniyeden gözüm korkuyor işte
kız sen 3 kilocuk almışın sadece senın yesem doymamkii

şimdi okuyordum kızçem.salla gitsin benimkide tepemde her akşam kapıyı çalar bön bön bakıp giderıkı çiftte lafı tıkar ağzıma kapı duvar sonrasıamın canım amın inş doğumunda böyle güzel olur.rabbıme sukurler olsun bende işimi yapamayacak derecede degılım herseyımı yapabılıyorum cok sukur.tek yapamadığım benım herıfe nazonuda belkı loğusalıkta başarırım ıns.

yok anma yok biz o nazı baştan yapamadık beceremedik sonra dan hiiiiiç yapamayız hamurumda yok .

yok anma yok biz o nazı baştan yapamadık beceremedik sonra dan hiiiiiç yapamayız hamurumda yok .

öyle canım bende beceremedim vallahı. annemde dıyor bıraz naz yap et görüyor herşeye koşturduğumu kadın.
diyorum anne sana cekmısım ıste.loğusalıkta deneyecgım ama bakalım basarabılcekmıyım

sagol canım kac gundur canım sıkılıyordu esım yoktu cok sukur bugun gelıyorr cok ozlemişimm yaaa kocişimii

hadi allah kavuştursun bakalım.bende herıfsız yatamam aslında gece tekte yatamam ondan kaynaklı sanırımbelkı bebegım doğunca alışırım bende

sendemi örüyordun battaniyebende 2 aylıkken başladım hala yarıya bıle gelemedim yahu
bende 2 aylıkken başladım halaörüyorum benimde yarıya gelmedi daha benim kız bir aylık olacak yarın bitcek inşallah bi ara

sagol canım kac gundur canım sıkılıyordu esım yoktu cok sukur bugun gelıyorr cok ozlemişimm yaaa kocişimii

kaç gündür yok diyosun kız ben hazirandan beri annemde kalıyorum haftasonları görüyorum sadece eşimi erken doğum riskim vardı haziranda geldim ama bu pazar gidiyorum evime

hadi allah kavuştursun bakalım.bende herıfsız yatamam aslında gece tekte yatamam ondan kaynaklı sanırımbelkı bebegım doğunca alışırım bende

bende kac gundur yatamıyordumm canım sıkılıyordu bugun erkenden kalktım ış guc temızlık falan yaptım kendıme cekı düzen verdım aksama ne pişirecegımı planladım eşim benı hasta gormesın dıye benı hasta görünce o da cokk uzuluyor dıye

kaç gündür yok diyosun kız ben hazirandan beri annemde kalıyorum haftasonları görüyorum sadece eşimi erken doğum riskim vardı haziranda geldim ama bu pazar gidiyorum evime[/QUOTE]

hımm anladım canım ama zor ya ben 4 yıllık evlıyım esımı 2 gun görmesem sarılıp uyumasam canım sıkılır kendımı cok yalnız kımsesız hıssederımm halbukı yalnız degılım evde kızımda var ama galiba bubun adı aşkk

hımm anladım canım ama zor ya ben 4 yıllık evlıyım esımı 2 gun görmesem sarılıp uyumasam canım sıkılır kendımı cok yalnız kımsesız hıssederımm halbukı yalnız degılım evde kızımda var ama galiba bubun adı aşkk [/QUOTE]

benimde bu ay 1 sene olcak evleneli başlarda zordu ama alıştım mecburen fakat çok özlüyorum

ahh ahhhh bende hiç naz yapmadım hamileliğimde sezeryan oldum gene yapmadım naz beceremiyom ben bu naz işini

Canım elinle dokunmadan almak tedirgin ediyor ama napalım çaremiz yok başka
ayyyyyyyyy ne tatlı şeyler varrrrrrr, doğsa da giydirsem, ısırsam onu

valla ben bu ayki kredi kartı kesimi yapılmadan başka bişey alamam artık, limit kalmadı maalesef

canım 2. bebeğin demek
ahh ne güzel bir duygu
hayırlı olsun 2. bebişinde öncelikle
açıkcası benim bebişimin de hiçbirşeyi yok henüz
bebek uyku seti aldım, patikli alt aldım iki farklı renk, iç dış zıbın aldım bir tane, 4lü eldiven, 10lu mendil, 1 tulum, 1 tane de havlu aldım
amaaaaaaaaaaaa verdiği mutluluk paha biçilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…