hayalot huuuuuuuuuu
bende bugun ipçiye gıdıcem battanıyenın ıpı bıtmek uzereçok ip gidiyıor bu örnekte
canım aslında ipten ipede farklı oluyor ılmekler.ben 50 ilkmeklede başladığım oldu 70 ilmeklede
olsun süeteri giydirirsin her zaman merak etme.benim 50 ilmekli ördüğüm anca 40a kadar gıyer.70lık 3ayına kadar olur sanırım ..ayy bende mavılı kremlı bı ıp alsamada başlasam süveter yaka kesmeyı bılmıyorum ama öğrenırım artık
bende ıyıyım baksoyum napaım.doktor benı dıyete soktu işte başım belada açım dolanıyom öylehepinizi yerim şuan
:125::125::125::125::125:
Nassın şekerparem
ay bende seni yerim ya canım benim demek diyettesin ondan taktınız siz galetaya filan :) yavrum neden diyettesin sen fazlamı kilo alıyormuşsun ? bana bak kremle mavi çok güzel olur başka sende süveter insanı çok güzel oyalıyor inan ama fazla oturamıyorsan biraz kalk gezin .zaten beni yesen sen doyarsın çatlarsın bile aylarca bişicikler yemezsin yavrum :)
iyiyim tatlım iyiyim de laleye kv demden dert yanıyordum coşmuştum yineAllaha şükür sıkıntım yok canım ya iyiyim iyi geçiyor hamişlik bende .ben şanslılardanım bakalım inşallah doğumumda böyle güzel olur :) Allah herkese böyle hamişlikler nasip etsin .benim evin aşşasında sağlıkocağı vardı bi gideyimde tartılayım ben du
he kuzum diyetteyim sanırım
eee 6 ayına kadar 15 kilo birden alırsan
bende başlıycamda şu battaniyeden gözüm korkuyor işte
kız sen 3 kilocuk almışın sadece senın yesem doymamkii
şimdi okuyordum kızçem.salla gitsin benimkide tepemde her akşam kapıyı çalar bön bön bakıp giderıkı çiftte lafı tıkar ağzıma kapı duvar sonrası amın canım amın inş doğumunda böyle güzel olur.rabbıme sukurler olsun bende işimi yapamayacak derecede degılım herseyımı yapabılıyorum cok sukur.tek yapamadığım benım herıfe naz onuda belkı loğusalıkta başarırım ıns.
Lalecim gözün aydın eşin geliyormuşşş
yavrum ben tombik başlayanlardanım :)
yok anma yok biz o nazı baştan yapamadık beceremedik sonra dan hiiiiiç yapamayız hamurumda yok .
sagol canım kac gundur canım sıkılıyordu esım yoktu cok sukur bugun gelıyorr cok ozlemişimm yaaa kocişimii
bende 2 aylıkken başladım halaörüyorum benimde yarıya gelmedi dahasendemi örüyordun battaniye bende 2 aylıkken başladım hala yarıya bıle gelemedim yahu
sagol canım kac gundur canım sıkılıyordu esım yoktu cok sukur bugun gelıyorr cok ozlemişimm yaaa kocişimii
hadi allah kavuştursun bakalım.bende herıfsız yatamam aslında gece tekte yatamam ondan kaynaklı sanırım belkı bebegım doğunca alışırım bende
öyle canım bende beceremedim vallahı. annemde dıyor bıraz naz yap et görüyor herşeye koşturduğumu kadın.
diyorum anne sana cekmısım ıste.loğusalıkta deneyecgım ama bakalım basarabılcekmıyım
canımmmmm hayırlı olsun inşallah minicik minicik giydir cicilerini yavruna.merak etme nettekinin aynısı dışarda aldıklarında içini ferah tut ben ne aldıysam kendime yada bebişe aynısı geldi buzamana kadar.negüzel bir duygu dimi insan hep bişeyler almak istiyor onuda alayım bunu da alayım derken kendinden geçiyorsun
hayırlı olsun canım neler aldınn merak ettım ben sadece bır tane hastane takımı aldım sadece ılk bebegım kızdı bu erkek onun kıyafetlerını gıyemeyecek bu bebegımın hıc bırseyı yok maalesef herseyı sıl bastan alıcam açıkçası daha ne alıcamıda bılmyorum ılk bebegımın herseyını annem almıştı benım hıc tecrubemm yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?