Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

heç işte 5 kiloda neymişşşzırsizdelicim nazarımız değermişte bu kızçe son ayda kiloda tavan yaparmışşş

noldu kuzu ya anlat bi

Aman Allah korusun kuzum yaaa
kızçem nazarımız yüzünden kilo almasın
bizim aldığımız kilolar bize yeter
canım ağzı kapanmayan insanların sözleri çok yaktı canımı
oğlumun ismi dahil her konuda üzerime geldiler

Tatlım ailen niye istememişti ki
canım yaşlarımız küçüktü birde okumamızı ıstedıler doğal olarak.bizde tam tersını işte
Canım sezeryan olmak isteyen olsun da , sırf para için istemeyenleri zorlamasınlar yaaa
evet o konuda haklısın onu bende kınıyorum
Kan sonuçlarında ne çıktı ki canım?
lökosit çıktı ama anlamadımki bende bişeygeyet sağlamdım o sıralar:44:
Kanatlarını kaynanan çıkarmış dimi

öyle oldu sanırsammm

Benim gibi imkansızlıklar içinde yaşamaya çalışan birinin bu konu hakkında hiçbir fikri yok açıkcası

almasın ya saglık acısından da güzel bısey degılkı
nedıyolar yıne.hem ısmı neydıkı onlara neymıs

Canım benimde fare yılan korkum yoktur
ama örümcekten böcekten deli gibi tırsarımmm

eğer kişi sezaryen olmak istiyora bu engellenmemeli bunu da savunurum bu doktorla hasta arasında karar verilecek birşey yasalar karışmamalı

yapamamki

Canım doktor para için sezeryanı zorunlu yapmamalı bence
insan istiyorsa olsun, istemiyorsa kimse zorlamasın

bencede öyle.şahsen ben normal düşünüyorum ama sezeryan olmayı istesem karsıma yasa çıkarsalar herhalde karsı cıklardımki bu benım doğal hakkım bence.

Canım bende normal istiyorum ama kaç arkadaşımı sırf para yüzünden sezeryana aldılar
bende o yüzden korkuyorum

haydıkkkkkkkkkkk gözünnnnnnnnnnnn aydınnnnnnnnnnnnnn gel halay cekelım serefıneee

Son düzenleme:

Canım gece o susturdu zaten
saatlerce durup dururp ağladım
bak canım şöyle yaparız böyle yaparız sıkma canını dedi
gerekirse borç alırız annenlere götürürüm kurbanda dedi
ama yetmiyo canım yaaa, o insanların sözü içime içime işliyo

ne oldu sen neden ağlamıştın canın neye sıkkın kimin hangşi lafı içine işledi de bakim bana bi

Canım ailen de haksız değilmiş açıkcası
eeee siz de o kadar zaman flört edip, daha fazla ayrı kalmak istemediniz muhtemelen
canım hastalıkların illa belirtisi olmuyor maalesef

ya kızlar bu sizin ayzıalrın altındaki ömrümün törpüsü filan nasıl oluyor birde bebişin haftası kalan günü filan bana bi öğretiverenin kırk yıl kölesi olurum hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…