heç işte5 kiloda neymişşş zırsizdelicim nazarımız değermişte bu kızçe son ayda kiloda tavan yaparmışşş
noldu kuzu ya anlat bi
tamam canım bizzat sorucammm kelebekmi bastı evinizi yavru
canım yaşlarımız küçüktü birde okumamızı ıstedıler doğal olarak.bizde tam tersını işteTatlım ailen niye istememişti ki
evet o konuda haklısın onu bende kınıyorumCanım sezeryan olmak isteyen olsun da , sırf para için istemeyenleri zorlamasınlar yaaa
lökosit çıktı ama anlamadımki bende bişeyKan sonuçlarında ne çıktı ki canım?
Kanatlarını kaynanan çıkarmış dimi
kızlar şimdi yürüyüş yaptım da öyle hemde sağlık ocağında 20 gün önce kan vermiştim alamamıştım oara
kanda lökasit gözüküyor dedi.o sıralar ateşleme falan oldumu yada bir hastalığın varmıydı dedı yok dedım yada hatırlamıyorum:26:
lökosit aralığı max 12 iken bende 18 küsür çıkmış :44:
b12 eksikliğide min 127 ikenbenim 101 çıkmış.folatta azcıkın yüksek çıkmış:26:
birdahaki ay tekrarlayalım dedi bişey olurmuki acaba ya :26:bebeğe bi zararı varmıdır bu lökositin:44:
Aman Allah korusun kuzum yaaa
kızçem nazarımız yüzünden kilo almasın
bizim aldığımız kilolar bize yeter
canım ağzı kapanmayan insanların sözleri çok yaktı canımı
oğlumun ismi dahil her konuda üzerime geldiler
Ben geçen sene akvaryumu bırakıp gitmiştim
evi kelebek basmış ve akvaryuma girmişler su içmeye
abowww Allahtan havalandırma yok bizim evde çünkü benim öyle uçan kantlılara yerde sürüngenlere tikim var:104::104nları görünce bana kal geliyor vallahi birde bende çığlığı basarım senin bebeler gibi bende elime terlik alırım şimdi vur hayalot hadı hayalot dıye dıye o hayvan kaçar gıder ama bak cogu ınsan fareden yılandan korkarkene ben hıc korkmam benım sınek böcek gıbı hayvanlara karsı bı korkum var sadece kız hadi ben evcilik oynuyormuşum sen napıyomusun kazık kadar herıfle vallahi ben korkardım hee harbıden bula bula sübyancıyı bulmuşun kankim neysekı sonra enıstemı bulmuşun bak şanslı hatunmusun ayyy ben anamdan ne cektım herıfımle cıkarkene.kadın ermiş gibi pat der önümüze çıkardı hep hatta bikere altıma çiş kaçırdığım bile olmuştur korkudan
Benim gibi imkansızlıklar içinde yaşamaya çalışan birinin bu konu hakkında hiçbir fikri yok açıkcası
eğer kişi sezaryen olmak istiyora bu engellenmemeli bunu da savunurum bu doktorla hasta arasında karar verilecek birşey yasalar karışmamalı
yapamamki
tatlım valla düşünce olsa zaten bu kadın kv denen kadın gelmez ya yatsın aklksın rahatça der bana ihitiyacı olunca ben gelirim der ama erdeeee daha benden bekliyor .ya
canımın içi sen daha çok yenisin allahın izniyle hepsi geçecek rahata ereceksin bebişinin hareketlerini hissedince dünyalar senin olacak ..kayınvalide bakalım bugün gidecek kızlar ama az önce yişne soktu lafı :) amaaaan
valla bılmıyorum ya kotuyum bugun yıne canım olmadı yarın tekrar doktora gıdıcem senı bı kaç gun ıçerı yatıralım demişti yatırsınn artık amann senın bu kv yı en sonunda ben postalıycamm haaa ne işi varya kaç zamandır orada sen hamilesın ıstedıgın zaman yatıp istedıgın zzaman kalkmak ıstedıgın gıbı yemeğini falan yemek eşinle zaman gecırmek ıstersın bu kadının yaptığıda bıraz yuzsuzluk haa sende lafını esırgeme ona sok lafı hıç altta kalma
Bacım aldığın azıcık kiloları söylemesene yaaaa
atcam göbeğimin yarısını kesip bu gidişle
[/QUOT
tamam söylemem kuzum birdaha kızma :)
aynen bende sana katılıyorum en az 15 alacak hamiş dediğin lardeş :)Geldim bacım geldim, bunlarda arkadaş olacaklar 5 kilocuk pehhhh
ben hamişe hamiş demem 20 kilo alıp doğurmadıkca
tamam canım kızmabana baksanaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeen
bize koca göbekli demesen nolurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
varyaaaaaaaaaaaaaaa göbüşümle seni duvara sıkıştırıp döverim haaaasenin o göbüşünü yerim ben kız
tatlım gitti gitttiiiiiicanım gidecek mi gerçekten
kandırıyor olmasın
ne dedi tatlı diliyle merak ettimama varya kızlar yattığı odayı şey götürüyo yatağını bile kaldırmadı banyo yaptığı havlular orda burda inanınki inadına yapıyor ama bende toplamadım yatak yorgan kanepe açık ortalarda havlular yarın sabah kocişe göstereceğim ama annen bide bana bakacak öylemi kocacığım diyeceğim toplamadım valla bile bile .ya kızlar acaba camdan atsam da kaza süsümü versem he ne dersiniz
Valla bebişim senin kaynana da maşallahı olan bi kadın sanırım
oğlunu iyi yetiştirmiş ki bu kadar tesiri var üzerinde
insanların çenesi kapanmıyor maalesef
biz dün gece boşansak boşanacaktık mesela bu çeneler yüzünden
cıglık ha ıyıymısss he kuzum evcılık oynuyorduk vallahı. gidip bankta oturyorduk karda kıyamette ben utanıyordum oğlan parası yemeğe benımkıde sagolsun bı alıp cafeye falan götürmezdi ama sonra çatır çatır parasını yedım evlenınce intikamım acı oldu sorma zaten kendi ergenliğimi anlıyamadan onun ergenliğiyle uğraşmakla gectııı oyüzden ömrümün törpüsü yazdım ya alta
Canım benimde fare yılan korkum yoktur
ama örümcekten böcekten deli gibi tırsarımmm
bencede öyle.şahsen ben normal düşünüyorum ama sezeryan olmayı istesem karsıma yasa çıkarsalar herhalde karsı cıklardımki bu benım doğal hakkım bence.
Canım doktor para için sezeryanı zorunlu yapmamalı bence
insan istiyorsa olsun, istemiyorsa kimse zorlamasın
tatlım valla düşünce olsa zaten bu kadın kv denen kadın gelmez ya yatsın aklksın rahatça der bana ihitiyacı olunca ben gelirim der ama erdeeee daha benden bekliyorBacım aldığın azıcık kiloları söylemesene yaaaa
atcam göbeğimin yarısını kesip bu gidişle
tamam söylemem kuzum birdaha kızma :)
aynen bende sana katılıyorum en az 15 alacak hamiş dediğin lardeş :)
tamam canım kızmasenin o göbüşünü yerim ben kız
tatlım gitti gitttiiiiiiama varya kızlar yattığı odayı şey götürüyo yatağını bile kaldırmadı banyo yaptığı havlular orda burda inanınki inadına yapıyor ama bende toplamadım yatak yorgan kanepe açık ortalarda havlular yarın sabah kocişe göstereceğim ama annen bide bana bakacak öylemi kocacığım diyeceğim toplamadım valla bile bile .ya kızlar acaba camdan atsam da kaza süsümü versem he ne dersiniz
off canım ya ne dıym bılemedımkı bu akrabalar yüzünden çıkan huzursuzluklara oyle gıcığım kı anlatamam bızde sureklı kv yüzünden tartısıyoruzda kv hayatımızda olmasa ınan cok mutluyuz bızz ne yapalım kı tek elımızden gelen ağlayıp hıncımızı çıkarmak ben 2 gun ağladım esım eve gelmedı kv de kaldı dıye ama hıc bırsey olmadı esim eve ıkıdal çiçekle geldi ve hersey bıttı sandı bır daha olmaz dedı ama ınankı 10 gun sürmez annesını bıze mudahele edıp onun goz yumması neyse ya kendı derdime daldım yıne eşin birsey demedimi bugun ozur gıbı falan mesela
ben onu buyuttum o beni değilllömrüm gitti beee
Canım gece o susturdu zaten
saatlerce durup dururp ağladım
bak canım şöyle yaparız böyle yaparız sıkma canını dedi
gerekirse borç alırız annenlere götürürüm kurbanda dedi
ama yetmiyo canım yaaa, o insanların sözü içime içime işliyo
canım yaşlarımız küçüktü birde okumamızı ıstedıler doğal olarak.bizde tam tersını işte
evet o konuda haklısın onu bende kınıyorum
lökosit çıktı ama anlamadımki bende bişeygeyet sağlamdım o sıralar:44:
öyle oldu sanırsammm
Yanlış anlama da bacım dünyanın en zor işini seçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?