Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

almasın ya saglık acısından da güzel bısey degılkı
nedıyolar yıne.hem ısmı neydıkı onlara neymıs

almasın bence de canım
tek dediğim bir kişiye kayra ismini beğeniyorum koymayı isterdim
bi kaç saat geçti başka biri aradı aman bak samet ve kayra asla konulmaması gereken isimler
yanılıp yenilip de aptallık yapmayın dedi
ben hönk diye kaldım, bu iki kişi de eşimin çok yakını
noluyo dedim bir an
bu en basit sinirimi bozan olay düşün

canım ya ne yapacaksın sen onları senın eşin senın yanıda sana destek oluyormuş ya sen gerisini boşver annem derki akraba dediğin hep dısarda kalan ınsandır dısardakı ınsanların lafını takmayada değmez nasılsa dısarda kalıyorlar sız kendi eşinize bakın der bu senın yavrun ısım işi falan eşine ve sana düşer onlara ne ya offf çıldırtacaklar benı ya

ya kızlar bu sizin ayzıalrın altındaki ömrümün törpüsü filan nasıl oluyor birde bebişin haftası kalan günü filan bana bi öğretiverenin kırk yıl kölesi olurum hadi

canım bak kullanıcı kontrol paneline gır üst köşeden
ordan profılını duzenleden evlılık takvımıne gel ıstenılen verılerı gırınce kaydete bas böyle evlılık takvımı cıkıcak.zırsiz delinin bebek takvımınden ıstersende yıne aynı yerden bebeğinizin doğum tarıhı kısmına yaz beklenen doğum tarıhını kaydete basınca takvımın hazırrr

ay bıan sende kendımı gördümmmm

Canım yazın kayınvalideye gideriz ve ne hikmetse köyde böcükler de örümcekler de beni bulur
özellikle tuvalete girerim çığlık çığlığa kaçarım
kayınvalidem de alıştı mendille gelir atar hemen, çağırmama bile gerek kalmıyo artık

gozun aydın canım ya gitmış ya en sonunda en önemlisi o ya bu kv nin orada olması bizide sıkmıştı nerdeyse bız toplaşıp gelip kapıya koyacaktık valla hamile kadına bır rahat yahuu

aman canım nıye takıyosun boşver.bak ben eşimle çıkarken HİRA ismini çok begenırdık .hep dıyorduk oğlumuz olursa hira olucak.megersem kızlara konuluyormuş artık.bır tanıdıkta kızına koyunca ıcımızde ukte kaldı.
bende cok kayra ıstedım ama eşim y ile r harflerını dıyemıyor kayya dıyordu çocuğa vazgeçmek zorunda kaldık.şimdide ÇINAR EMİRE karar verdik emire herkes cok yaramaz bılmem ne olur dedı.coguda çınar koyarsanız odun deriz dedıler.en basıdı gecen aksam esımın teyzesı gelmıstı bebegın ısmını sordu çınar dedim.
çokmu aradınız o ismi ben size bi isim bulayım dedi.
bende gerek yok biz isim aramıyoruz ismi çınar olucak zaten dedim boşverrr içime oturmadımı üzülmedimmi üzüldüm açıkçası ama ne istiyorsak onu koyucaz kımseyı ılgılendırmez bu

ne oldu sen neden ağlamıştın canın neye sıkkın kimin hangşi lafı içine işledi de bakim bana bi

Canım akraba düzeyini söylemiyim de birinci derece de akrabalardan
birincisi bak ben doktor meraklısıymışım
doktora gitmeden duramıyormuşum
bir aydır görmediysem nolmuşmuş
çocuk dediğin kendi kendine büyürmüş
doğunca görürmüşüz de niye doktor doktor diye diretiyormuşum
bu birinci kavga sebebimiz

Canım ailen de haksız değilmiş açıkcası
eeee siz de o kadar zaman flört edip, daha fazla ayrı kalmak istemediniz muhtemelen
canım hastalıkların illa belirtisi olmuyor maalesef

öyle işteçok şükür mutluyum her nekadar huysuz bı kocaya sahıp olsamda seviyorummm ulennnnn
öyle kuzum olmuyor demekkiii:26:

ya kızlar bu sizin ayzıalrın altındaki ömrümün törpüsü filan nasıl oluyor birde bebişin haftası kalan günü filan bana bi öğretiverenin kırk yıl kölesi olurum hadi

Canım profilini düzenle den gir
orda tarih yazabileceğin alanlar var
eşine ne ile hitap ediyorsun kısmını, düğün tarihini ve bebeğinin beklenen doğum tarihini yaz bunlar eklenir imzaya

aynen canım.bır yerde otururken kimseye gözükmezler ben şak diye görüyorum

öyle oldu biraz cahillik işteyada aşkmı bilemiyorumama ikiside gelip geçici olduğu kesinnn

Canım cahillik deme yaaa, ne kadar güzel işte
birbirinizi hiç bırakmamışsınız
aşk geçici olsaydı sizinki şimdiye biterdi, annanne dedelerimizin ki biterdi
bitmediğine göre aşk geçici değil

töbeeee ya sen ve kocişin haricinde kendi annen baban dahi olsa karışamaz evinin özeline alla allaaa nebiçim insanlar bunlar ya.bana bak tatlım başkaları onu dedi bunu dedi diye hayatı kendimize dar etmeyelim kızlar şu andan itibaren umursamama oyunu oynayalım hadi sözmü kimse takmasın kim ne derse dedin elinizin kocaman göbüşlerimize koyalım ve bebişlerimizi dinleyelim .ooooh sefamız olsun

Tatlım valla eşimin aklına girerler diye korkuyorum
arada kalacak resmen
her işime burnunu sokmaya çalışan sokamayınca da eşime şikayette bulunan insanlar var
bu da yetmezmiş gibi her konuda fikirleri var

Canım cahillik deme yaaa, ne kadar güzel işte
birbirinizi hiç bırakmamışsınız
aşk geçici olsaydı sizinki şimdiye biterdi, annanne dedelerimizin ki biterdi
bitmediğine göre aşk geçici değil

bırakmadık çok şükür canım ama aşkın kalıcı olduğuna ınanmıyorum.onun yerını zamnala ınan sevgı bağlılık becerebılırsen saygı alıyor.gerçi aşk kişiden kişiye değiştiği için kalıcılık süreside değişebilir tabi.
ama aşkı yaşadım sonuçta bittimi bitmedi tabi ama zamanla yerini başka güzel duygular dolduruyor bence

kızlar görünüyormu o kontrol paneline girdim bişiler doldurdum ama odlumu bende cıkmıyo siz görüyormusunuz

gozun aydın canım ya gitmış ya en sonunda en önemlisi o ya bu kv nin orada olması bizide sıkmıştı nerdeyse bız toplaşıp gelip kapıya koyacaktık valla hamile kadına bır rahat yahuu

Canımmmmm el birliğiyle kapıya dayanacaktık da yıkacaktık ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…