aman canım nıye takıyosun boşver.bak ben eşimle çıkarken HİRA ismini çok begenırdık .hep dıyorduk oğlumuz olursa hira olucak.megersem kızlara konuluyormuş artık.bır tanıdıkta kızına koyunca ıcımızde ukte kaldı.
bende cok kayra ıstedım ama eşim y ile r harflerını dıyemıyor kayya dıyordu çocuğa vazgeçmek zorunda kaldık.şimdide ÇINAR EMİRE karar verdik emire herkes cok yaramaz bılmem ne olur dedı.coguda çınar koyarsanız odun deriz dedıler.en basıdı gecen aksam esımın teyzesı gelmıstı bebegın ısmını sordu çınar dedim.
çokmu aradınız o ismi ben size bi isim bulayım dedi.
bende gerek yok biz isim aramıyoruz ismi çınar olucak zaten dedim boşverrr içime oturmadımı üzülmedimmi üzüldüm açıkçası ama ne istiyorsak onu koyucaz kımseyı ılgılendırmez bu
bende normal ıstıyorum ama bakalım becerebılcekmıyızzz
Tatlım valla eşimin aklına girerler diye korkuyorum
arada kalacak resmen
her işime burnunu sokmaya çalışan sokamayınca da eşime şikayette bulunan insanlar var
bu da yetmezmiş gibi her konuda fikirleri var
öyle işteçok şükür mutluyum her nekadar huysuz bı kocaya sahıp olsamda seviyorummm ulennnnn
öyle kuzum olmuyor demekkiii:26:
canım ilgilendirmez ama kayınbabama kadar iletiyorlar fikirlerini
eşim babasının dediğini çok dikkate almaz ama annesinin fikrini çok önemser
kayınpeder de annen şu ismi koysan çok mutlu olur, ötekinden vazgeç diyo
neymiş kayra sosyetikmiş
daha koyacaz bile demedim valla, sadece koymak isterdim dedim
aynen canım.bır yerde otururken kimseye gözükmezler ben şak diye görüyorum
töbeeee ya sen ve kocişin haricinde kendi annen baban dahi olsa karışamaz evinin özeline alla allaaa nebiçim insanlar bunlar ya.bana bak tatlım başkaları onu dedi bunu dedi diye hayatı kendimize dar etmeyelim kızlar şu andan itibaren umursamama oyunu oynayalım hadi sözmü kimse takmasın kim ne derse dedin elinizin kocaman göbüşlerimize koyalım ve bebişlerimizi dinleyelim .ooooh sefamız olsun
canım ilgilendirmez ama kayınbabama kadar iletiyorlar fikirlerini
eşim babasının dediğini çok dikkate almaz ama annesinin fikrini çok önemser
kayınpeder de annen şu ismi koysan çok mutlu olur, ötekinden vazgeç diyo
neymiş kayra sosyetikmiş
daha koyacaz bile demedim valla, sadece koymak isterdim dedim
Tatlım örgüyü de bitiremedik, doğuma da işimiz zor gibi
bırakmadık çok şükür canım ama aşkın kalıcı olduğuna ınanmıyorum.onun yerını zamnala ınan sevgı bağlılık becerebılırsen saygı alıyor.gerçi aşk kişiden kişiye değiştiği için kalıcılık süreside değişebilir tabi.
ama aşkı yaşadım sonuçta bittimi bitmedi tabi ama zamanla yerini başka güzel duygular dolduruyor bence
kocan çok mu huysuz canım benim?
Allah yardımcın olsun gerçekten
aman çok yorucu belirtileri olan hastalıklarımız olmasın da
kızlar görünüyormu o kontrol paneline girdim bişiler doldurdum ama odlumu bende cıkmıyo siz görüyormusunuz
Benden de hiç kaçmaz canım, direk görürüm
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm toprağın gelmesine 79 gün kalmış kızlaaaaaar ben bi gidimde hazırlık yapayım yavrum geliyor amanınnnn :) benim kocişe hitabım nasıl beğendinizmi
ya onlara ne senın bebegıne ne ısım koyucandan ne zaman hangı doktora gıdıcenden valla canım bunlar varrya nerdeyse yatak odamıza kadar müdahale edecekler tövbe tövbeebence umursamıycaz bunları onlarda bır iki konuşur çenelerini kaparlar heralde bizi kimse takmıyor diye boşver sen takma kafana birşeyy mutlu olman lazım bebiş içinn hayat boşş eğlen coşş
Canım aşkın geçici olduğunu düşünmüyorum
başka tür bir aşk oluyordur ara da
saygı olmazsa hiç olmuyor çünkü
umarım uzun sürer aşkınız
tam sana yazıyordummm süper olmuşşşş
bızdıkcan heee hiç aklıma gelmedi böyle bi kelimeee
yane yapayım hayatım tatlım aşkımm filan bana göre değil kızlar biraz komediyimdir kv yakınalrda olmadığı zamanlarda :) ay anmıyım şunu .yaruından itibaren normale dönerim ben yavaş yavaş
canım benim kv nin kızı yok iki oğlu var.bunlar birgün kp le ikisi balkonda nişanlıyken otururken yukarıdan yağmur suyu damlamış demişlerki evlenince kızımız olunca adını damla koyalım .bizde evlenmeden nişanlıyken kararlaştırdık isimleri bebklerin hatta yüzüklerimizin içinde bebişlerin isimleri yazardı.ama ben kv den sonradan nefret edince bebişin cinsiyetide daha belli değilken kız olursa başka bir isim bulucaz ben damla filan istemiyorum diye tutturdum sırf o kadının fikri olacak diye .ama kocişte biraz mırın kırın etti ama benim dediğim oalcaktı çokşükür erkek olacak yavrum yine benim dediğim olacak :))) karıştırma tatlım eşine öyle söyle bak de saygısızlık değil bu sonuçta bizim bir parçamız ve o çocuğa bir ömür boyu biz sesleneceğiz adını taşıyacak ben istiyorum ki evladım bizim istediğimiz ve sevdiğimiz bir isimi taşısın de bakalım akıl vermek gibi olmasında ben öyle yapmıştım bilkmem belki senin kocişte dinler bunu bir dene bakalım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?