Tatlım dedim eşime demesine de sorun şu ki eşim beni kırmaz biliyorum
ama annesinin istediği ismi koymak isteyecektir muhakkak
bana da diyemeyecektir ve kendini üzecektir boş yere
ona kıyamadığımdan üzülüyorum
nolur ki girmeseler çocuğun aklına
kayınvalidem de sadece şu isim olsa iyi olurdu demiştir
koysunlar demez hayatta, ama benim kocaya annen çok istiyo diye aktarıyolar
kayınvalidem hayatta öyle bi insan değil
sırf bana gıcıklıktan yapıyolar biliyorum
valla senın ısınde zor.
ben çocuğuma sahsen kaynanmların bulduğu ısmı bıle koymam ki isim bulun ıstersenız bıle demedım.ama bak kayınlarıma soyledım abı ıstersenız ısım bulun ben seceyım ıclerınden dıye.onlarda ısım buldu begenmedım tabı o ayrıama kaynanamın bulduğu ısmı beğensem bıle koymazdım cunku kadını sevmıyorum.eşimde bılıyor zaten öyle bir durumda cesaret bıle edemez
aynı sekılde kayınvalıdem hanı ıyıymıs gıbı yapıyo bana annenlerın ılk torunu annenler ısım bulsun sıze dedıgınde.bizde öyle adetler ytoktur bebeklere ısmı anne baba koyar dedım büyükler karışmaz ayıptır dedım oda sustu cok sukur
valla canım bir an önce isme karar ver ve esınle bunu koyduk deyın yoksa basın daha cok agrır
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm toprağın gelmesine 79 gün kalmış kızlaaaaaar ben bi gidimde hazırlık yapayım yavrum geliyor amanınnnn :) benim kocişe hitabım nasıl beğendinizmi
bencede tatlım
tamam mkızlar herkesin bebilerin isimleri yavaş yavaş belli oluyor.benimki TOPRAK onunki KAYRA sizinkine kızlar :)
huysuz biraz ama başedebiliyorum
cok tatlısın ya gerçekten bu ne demek ya bızdıkcann kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi vallahaa
laleeee nerelerdesin canım gel aramıza .... buarada yamisy nin bebeğinin adı ne bilen varmı kızlar
laleeee nerelerdesin canım gel aramıza .... buarada yamisy nin bebeğinin adı ne bilen varmı kızlar
Canım eşim de aynısını dedi
biran evvel koyalım da kurtulalım şu olaylardan dedi
benim kayınvalidem dedi ki bırakın onlar akıllarına yatan ismi koyarlar
siz karışmayın falan der herkese
sağolsun hiç bişey demedi şu ismi koyun falan diye
ama arayanlar eşimin kulağına sokuyor
Doğurcaz çatır çatır sıkma canını
gör bak tek ıkınmayla fırlatacaz
canım birde nünü var bu nasıl :)
Senin başedemeyeceğin birşey olduğunu sanmıyorum ben canım
buradayım tatlım kocacığıma marketten ıstedıklerimi sıralıyordum tel de malum ben pek gıdemiyorum bir yere çocukların biri karnımda biiri kucagımdabenim bebişimin adını kızım şimdiden koydu arda diye ama ben hala kararsızım şimdiye kadar tek isim düşündümm o da egemen nasılll
canım geçici şöyle geçici.mesela ilk zamanlar eşimi görmek için can atardım.gece gözümü kapadığımda eşimin yüzü aklımdaydı.
yada onu gördüğümde yanında olduğumda kalbım yerınden cıkıcak gıbı olurdu.ama zamanla bunların hepsine alışıyorsun ve askın o heyecanı kalmıyor.demekkı askı yasayıp bıtırmıs oluyorsunbazen aralarda olmuştur eşime bi an bakışım da der bana aşık oluyorum galıba der bendede oldu bu durum tam 3 kez farklı zamnalarda.
yanı bı gülümsemeyle bı bakışla alevlenebılır belkı ama zamanla soner başka duygular alır yerını sevgın çoğalır ama aşk aynı tatla kalmaz.
yok canım ben rüyamda gördüm 3 . ıkınmamda çıkıyordu benım oglanacıyodu ama ben dıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?