Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

amaaan tatlım ya ne canını sıkıyorsun eğer kocişin seni dinlerse hiiiç üzülmesini kırılmasını takma valla bir ömür pişman olursun aklına geldikçe sinir olursun .amaaan seninde düşündüğün şeye bak yaa kocişim üzülecek kıyamıyorum diye kv nin dediğini yapacam he peeeeh büyük laf ettirme kız bana akşam akşam töbe töbeeee

tamam mkızlar herkesin bebilerin isimleri yavaş yavaş belli oluyor.benimki TOPRAK onunki KAYRA sizinkine kızlar :)

Canım eşim de aynısını dedi
biran evvel koyalım da kurtulalım şu olaylardan dedi
benim kayınvalidem dedi ki bırakın onlar akıllarına yatan ismi koyarlar
siz karışmayın falan der herkese
sağolsun hiç bişey demedi şu ismi koyun falan diye
ama arayanlar eşimin kulağına sokuyor

aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm toprağın gelmesine 79 gün kalmış kızlaaaaaar ben bi gidimde hazırlık yapayım yavrum geliyor amanınnnn :) benim kocişe hitabım nasıl beğendinizmi

cok tatlısın ya gerçekten bu ne demek ya bızdıkcann kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdi vallahaa

tamam mkızlar herkesin bebilerin isimleri yavaş yavaş belli oluyor.benimki TOPRAK onunki KAYRA sizinkine kızlar :)

sanırım çınar bizimkisi yani şuan öyle seviyoruzikinci ismi emirde kararsız kaldık.ben kurandada geçsiz istedim ama 2 isimde istemiyorum aslındaçok zormuş isim bulmak.bütün isimler çok güzel ama hiçbiri benim oğluma uymuyor sanki

laleeee nerelerdesin canım gel aramıza .... buarada yamisy nin bebeğinin adı ne bilen varmı kızlar

buradayım tatlım kocacığıma marketten ıstedıklerimi sıralıyordum tel de malum ben pek gıdemiyorum bir yere çocukların biri karnımda biiri kucagımda benim bebişimin adını kızım şimdiden koydu arda diye ama ben hala kararsızım şimdiye kadar tek isim düşündümm o da egemen nasılll

ozaman sen ismi düşün ve eşinle ortak karar verin kimseyide aile yaşamınıza sokmayın.

bak ben sana tavsiye vereyim arda koyunbenim kardeşimin adı yaramaz ama zekidiryanlız şımartmayın ben dıyeyım tepene çıkar vallahıaman egemen koyma cok güzel ısım ama burda tanıdığım var valahhi görsen sırtını donersın oyle ıtıcı bı cocukhani derler ya yok su ısımdekıler böyle bu ısımdekıler soyle mesela ben emir düşündüm herkes cok yaramaz dıyor nekadar doğru bılınmezz

anladım canım
malum biz evleneli daha pek olmadığı için biter mi bitmez mi pek yorum yapamıyorum
alışkanlık oldu onu biliyorum da aşk sevgi konusunda yorumsuzum

yok canım ben rüyamda gördüm 3 . ıkınmamda çıkıyordu benım oglanacıyodu ama ben dıyeyım

valla kızlar içinizi karartmıymda bende ilk çocuğum yani kızımda oyle dıyordum çatır çatır dogurucam dıye ama olmadı maalesef ki bu işler maalesef bizim isteğimizle olmuyor ben 4 gun de fazladan bekledim acaba olurmu diye ama doktor 1 cm bile açıklık yok çocuk fazladan 4 gündür bekliyor karnınızda maalesef sezeryan olacaksınız dedi ben suni sancı istedim ama hiç açıklık olmadan suni sancı verilmiyormuş sezeryanla oldu kızım bu da ikinci bebeğim şimdi biraz korkuyorum çünkü ilk bebekte basınıza ne geleceğini bilmeden giriyorsunuz ama ikincide herseyi bilerek olacak korkuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…