Bulmazlar mı tatlım
boşuna dememişler minareyi çalan kılıfını hazırlar diye
aynen canım ınsallah normal dogururuz bı aksılık olmadan atlatır bebişlerımıze kavusuruz
Canım ağlamak iyi geliyor tabi ama o baş ağrısı da çok fena gerçekten
terzı kendı söküğünü dikemezmiş derler ya o laf tam benlık. mantıklı konusuyorum ama mantıklı hareket edemıyorum harıka bı yapım var
Az kaldı bacım, az daha dayandık mı fırtlatcaz beraber
bak mis gibi anne olacaksın tatlım
bebişini kollarına alacaksın, seveceksin ve harika hissedeceksin
yeterki psikolojini sağlam tut
kore dizileri ne güne duruyor
Canım kendi kendimize bozuyoruz psikolojimizi resmen
yapma tatlım yapma nolur
bende senin gibiyim ama böyle yaparsak sadece bebeklere zarar verebiliriz
yamiscim gelıyo gelmıyo derken cıkıverdı senın oğlan inşallah bızımkıde oyle olur.
dogum tarıhım 9 aralık ama ıcımden bı ses kasımda dogurcagımı soyluyo 1 ay kaldı yahu saka maka gectı gıttı :/
ayy sorma yaa üşengeclıkte 1 numarayız
senın su ne alemde hala devam edıyomu?
e tabı bakalım cocuklar buyuynce ne dıyecekler
ben agrıyınca ılacta kullanmıyorum daha kotu oluyo canım ya
inşallahhhh bi anda cıkıverırler füze gibi
zaten oyle dusguup kendıme gelıyorum tatlım.
dun dızıye bı oturdum yaklasık 4 saat aralıksız ızlemısım
aynen oyle oluyo canım ılerde pskolojısı bozuk fılan olursa benım sucum olur vıcdanım sızlar oyuzden dusunmemeye calısıyorum
Demek ki korkulanlardan korkmamak gerek tatlım
mesela hamileliğimde de annem derdi ki bu kız çok nazlı kesin herşeye aş erer süründürür
daha bir kez aş erdim , onu da yemek kısmet olmadı zaten
Canı sıkılınca yemek yapma huyu bende de olsaydı keşke
benim bi huyum var o da sinirlenince temizlik yaparım eşim de hemen anlar
durduk yere temizliğe kalkıştıysam kesin kızmışımdır
mecburıyetten olmussun sende canım olmayınca mecbur olcan o durumda. bende duydum genel anestezı yogun narkoz oldugu ıcın begede gecebılıyomus o yuzden yapmamıstır doktorun. çatı belle kalcayla alakalı dıyolar dar olanın catısıda dar olurmus dogrumu acaba? görumcemın hıc kalcası belı yok gercektende catısı darmıs sezeryan oldu :44: benımde kalcam fılan yok acaba catım dar mı dıye dusunuyorum catı muayenem 36. haftada ama ben korkuyorum yaptırmak ıstemıyorum dogum basladıgında bakın dıcem bakalım ne dıcek doktor
iyi yapmissin canim alt cok lazim olur bide kis cirttttttt durmadan kaka yaparooooyyyyyy yerim onu ben valla mis gibi kokar ooo yeni dogunca benimkiler odayi bile kaplamisti mis gibi kokulari yavrum 6 tane ama bin sahit lazim ebru salliya tas cikarir tig gibi turk bide bu bayan yani bizdende cikarmis ya boyleleri bende bebek dogana kadar beyaz sari yesil alirim dogdukdan sonra cinsiyete gore agirlik veririm kiz kardesimde erkek zannettik hep mavi aldik kiz cikdi ultroson yanilmis gobusu p.... zannetmis bende duymadim kuzu ya boyle sey insan hayvan resimlleri dinen gunahmis ilk defa duydum bebek rahatsiz olurmus oyle dedi dene bakim bende torunlarda denerim kizzzzzzzzzzz benden gecti 3 tane var zaten onlari buyuteyim yeterde artar bugun birine gittim ilk defa 7 tene cocugu var ozendim kizzzzzzlarrrr yaaa civil civil ev hepside buyumus turk ailesi boyle olur dedirtti ayyyyy kafayi yedim bende yalnizlikdan her kalabaliga ozenir oldum
oyy ben sana kıyamam yettimmm gayreeeaaa kimsecıkler yok yıne hayalot yok hbaksoy yok zırsızdeli yok esha yok sera yok küstüm bende gidip kocişime yemek pişiricemm iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?