Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

terzı kendı söküğünü dikemezmiş derler ya o laf tam benlık. mantıklı konusuyorum ama mantıklı hareket edemıyorum harıka bı yapım var

bak mis gibi anne olacaksın tatlım
bebişini kollarına alacaksın, seveceksin ve harika hissedeceksin
yeterki psikolojini sağlam tut
kore dizileri ne güne duruyor

bak mis gibi anne olacaksın tatlım
bebişini kollarına alacaksın, seveceksin ve harika hissedeceksin
yeterki psikolojini sağlam tut
kore dizileri ne güne duruyor

zaten oyle dusguup kendıme gelıyorum tatlım.
dun dızıye bı oturdum yaklasık 4 saat aralıksız ızlemısım

Canım kendi kendimize bozuyoruz psikolojimizi resmen
yapma tatlım yapma nolur
bende senin gibiyim ama böyle yaparsak sadece bebeklere zarar verebiliriz

aynen oyle oluyo canım ılerde pskolojısı bozuk fılan olursa benım sucum olur vıcdanım sızlar oyuzden dusunmemeye calısıyorum

Bacım senin ağzından hiç hayırlı bi laf çıkmayacak mı beeee
dövecem bak seniiiiiiiiii

olumlu düşün azıcık, benim arkadaşımın doğumu 1 ekimdi 5 ekimde doğurdu baksana
olacak oldu mu bekleyedebilir

ben agrıyınca ılacta kullanmıyorum daha kotu oluyo canım ya

Zorunlu olmadıkca ilaç kullanmamak lazım tatlım
ben elevit kan şurubu ve magnezyum dışında ilaç almıyorum
progesteron falan çok çektirdi zamanında
Allahım ilaç kullanacağım durumlara getirmesin yaaa
çok korkuyorum enfeksiyon çıkacak diye zaten

Canı sıkılınca yemek yapma huyu bende de olsaydı keşke
benim bi huyum var o da sinirlenince temizlik yaparım eşim de hemen anlar
durduk yere temizliğe kalkıştıysam kesin kızmışımdır

keşke bende temizlik yapsaydım ya bazen bakıyorum tencere tencere yemek yapmışım bi sürü yemek olmuş dolapta ye ye bitmiyoo vallaha

valla benim beli kalındı ama yinede olmadı 40 beden benim belim kalçamda var o kemik yapısıyla alakalı demişti bana doktor bazı ınsanlarınkı bı hıkmetle doğumda açılır bazılarınınkıde hiç açılmaz derdi daha ilk çatı muayenemde ve öylede oldu açılmadı doğum başlayına olmazki canım o zaman doğum şekline karar veremezler bence çünkü bu direk açılan birsey değilmiş her muayenede 2 3 4 cm açıklık oluyormuş bunuda doktorlar sürekli bakıp kontrol ediyorlarmış ben öyle duydum ama benim çatı muayenem rahat oldu ya belkide açıklık yok diye elini çok itmedi doktor ama bende çok acımadı 2 defa oldum ıkısındede o kadar acımadı zaten jel sürüyorlar oraya

dorum cır cır kaka yepcekler şimdikay allahım yaşıyabılcekmıyım acaba o gunlerı yarabbımkankim bu millet nasıl büle zayıf hatun oluyorlar yayaw ben ilkini çıkarana kadar kımbılır nasıl olucam allahımmmçocumun bu arada hiç sarı kıyafeti yok.sarılık neyin olmasa bareaboww türk ailesi kalabalıkmı olurmuş o türk ise demekki ben japon falanım kökenimden şüphe ettim bian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…