Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Bugün okuduklarımdan sonra hiçbişeyi dert edeceğimi sanmıyorum canım
haklısın bugünümüze şükür
Allahım sağlıkla sıhhatle versin de bebişlerimizi

aynen canım aaa buarada bak sana demeyı unuttum.dün alışveriş yaparkene gırdıgımız han hep bebek üzerineydi.doğal olarak herkeste hamıleydıorda gördümki benden şişkolarda varmış gııınasıl sevındım nasıl sevındım hatta dedımkı bunu kesın zırsizdelime anlatmalıyımmmbi göreydın bebek kıyafetlerinden cok mılletın gobeklerıne popolarına baktım hepeşim bile farketmiş yeter artık hayatım dedididim okadar cok belli edıyormuyumama dünkü mutluluğumu anlatamam kızçem vallahi benden kilolularda varmış hemide daha göccücük göbecikleri vardı vallaonlar son aylarına gelene kadar

haklısın canım okumamam gerekıyo Allah kımsenın kucagıı bos bırakmasın dogmus dogmamıs evlat acısı vermesın. takıntı oldu bende az oynamasa aklıma gelıyo kendıme cok kızıyorum bende :/

evet kızçem okuma sakın.bende senin gibiyim herkes öyledir oynamasalar hemen duygular devreye gırıyor ama sakın olmamız gerek böyle durumlarda.

Canım benim yaaa
senin gibi doğursak keşke bizde
koca göbüş gitti dimi canım şimdi

Gitti tabi... Küçücük ayva gobeegi kaldi oda oğlumdan hediye benden başka kimse farketmiyo bile saka biyana gören herkes hic doğum yapmis gibi görünmüyorsun diyor darisi size

Canım o muayeneyi yaparken de şu doğum sandalyesine mi oturtuyorlar
bende o sandalye korkusu var da
:18: :18::18: :18:

Gitti tabi... Küçücük ayva gobeegi kaldi oda oğlumdan hediye benden başka kimse farketmiyo bile saka biyana gören herkes hic doğum yapmis gibi görünmüyorsun diyor darisi size

yamisim maşallahsen kaç kilo almıştın dogumda

Son düzenleme:

sarı da al bebişim daha vaktin var

He yaw gelmiyordu sipa nisandan tam 10gun sonra geldi duydunmu nisandan 10gun sonra dogurani orijinal canim benim oglus
Sen hissediyosan olabilir bak ben hep eylül basi doğacak dedim hatta esimle iddiaya bile girmiştik bak dediğim oldu. Hissediyosan olabilir hazirlikli ol bence... Ama sakin korkma... Bebeğini kucagina aldigin anda boşuna korkmusum diceksin ve buna değer diceksin inan bana...

ayyyy bacımmmmm ne güldüm yaaa akşam akşam
Allah da seni güldürsün inşallah
desene alışveriş de bebek kıyafetleri yerine popo kilo kontrolü yaptın
ohhh beeeeeee rahatladım şimdi
biz en beter olacaz diye bişey yok ki, biz normaliz
bu sitede takılan bazı oyun bozan arkadaşlar var, onlar zayıf bize ne ki
hıhhhh

hem hamişiz, hem şişkoyuz hem de mutluyuz napalım bacım
gel yemek yiyahhhhhhhhhhhhhh

Bacım bir topiğe bir erken doğuran yeter
zamanını beklesin boşver

zaten zayıf mı bebişim diye dert edip duruyor erken doğurcak olursa sakinleştiremeyiz hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…