aynen canım aaa buarada bak sana demeyı unuttum.dün alışveriş yaparkene gırdıgımız han hep bebek üzerineydi.doğal olarak herkeste hamıleydıBugün okuduklarımdan sonra hiçbişeyi dert edeceğimi sanmıyorum canım
haklısın bugünümüze şükür
Allahım sağlıkla sıhhatle versin de bebişlerimizi
haklısın canım okumamam gerekıyo Allah kımsenın kucagıı bos bırakmasın dogmus dogmamıs evlat acısı vermesın. takıntı oldu bende az oynamasa aklıma gelıyo kendıme cok kızıyorum bende :/
ne istedi canın yiyemedin yaa üzüldüm bak
keşke bende temizlik yapsaydım ya bazen bakıyorum tencere tencere yemek yapmışım bi sürü yemek olmuş dolapta ye ye bitmiyoo vallaha
Canım benim yaaa
senin gibi doğursak keşke bizde
koca göbüş gitti dimi canım şimdi
valla benim beli kalındı ama yinede olmadı 40 beden benim belim kalçamda var o kemik yapısıyla alakalı demişti bana doktor bazı ınsanlarınkı bı hıkmetle doğumda açılır bazılarınınkıde hiç açılmaz derdi daha ilk çatı muayenemde ve öylede oldu açılmadı doğum başlayına olmazki canım o zaman doğum şekline karar veremezler bence çünkü bu direk açılan birsey değilmiş her muayenede 2 3 4 cm açıklık oluyormuş bunuda doktorlar sürekli bakıp kontrol ediyorlarmış ben öyle duydum ama benim çatı muayenem rahat oldu ya belkide açıklık yok diye elini çok itmedi doktor ama bende çok acımadı 2 defa oldum ıkısındede o kadar acımadı zaten jel sürüyorlar oraya
Gitti tabi... Küçücük ayva gobeegi kaldi oda oğlumdan hediye benden başka kimse farketmiyo bilesaka biyana gören herkes hic doğum yapmis gibi görünmüyorsun diyor darisi size
Canım o muayeneyi yaparken de şu doğum sandalyesine mi oturtuyorlar
bende o sandalye korkusu var da :18: :18::18: :18:
dorum cır cır kaka yepcekler şimdik ay allahım yaşıyabılcekmıyım acaba o gunlerı yarabbım kankim bu millet nasıl büle zayıf hatun oluyorlar ya yaw ben ilkini çıkarana kadar kımbılır nasıl olucam allahımmm çocumun bu arada hiç sarı kıyafeti yok.sarılık neyin olmasa bare aboww türk ailesi kalabalıkmı olurmuş o türk ise demekki ben japon falanım kökenimden şüphe ettim bian
Aslında çok basit bişet tatlım
güzel bir sosu olan tavuk dürüm
Gitti tabi... Küçücük ayva gobeegi kaldi oda oğlumdan hediye benden başka kimse farketmiyo bilesaka biyana gören herkes hic doğum yapmis gibi görünmüyorsun diyor darisi size
yamiscim gelıyo gelmıyo derken cıkıverdı senın oğlan inşallah bızımkıde oyle olur.
dogum tarıhım 9 aralık ama ıcımden bı ses kasımda dogurcagımı soyluyo 1 ay kaldı yahu saka maka gectı gıttı :/
yamisim maşallahsen kaç kilo almıştın dogumda
Dalga geçmezsen bişey soruyum mu
baksana yazdıklarımız bile aynı
yamişim nazar değmesin valla sana
aynen canım aaa buarada bak sana demeyı unuttum.dün alışveriş yaparkene gırdıgımız han hep bebek üzerineydi.doğal olarak herkeste hamıleydıorda gördümki benden şişkolarda varmış gııı nasıl sevındım nasıl sevındım hatta dedımkı bunu kesın zırsizdelime anlatmalıyımmm bi göreydın bebek kıyafetlerinden cok mılletın gobeklerıne popolarına baktım hep eşim bile farketmiş yeter artık hayatım dedi didim okadar cok belli edıyormuyum ama dünkü mutluluğumu anlatamam kızçem vallahi benden kilolularda varmış hemide daha göccücük göbecikleri vardı valla onlar son aylarına gelene kadar
He yaw gelmiyordu sipa nisandan tam 10gun sonra geldiduydunmu nisandan 10gun sonra dogurani orijinal canim benim oglus
Sen hissediyosan olabilir bak ben hep eylül basi doğacak dedim hatta esimle iddiaya bile girmiştik bak dediğim oldu. Hissediyosan olabilir hazirlikli ol bence... Ama sakin korkma... Bebeğini kucagina aldigin anda boşuna korkmusum diceksin ve buna değer diceksin inan bana...
sor kuzum nıye dalga geçeyimmm
bende sımdı senın yazdığını okuyup güldüm vallahiiiahh napcez biz senle kuzukulağım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?