Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ya ya kızçem biz yanlış topikteyiz napalımbu kızçeler zayıf yoksam biz normalizyani normalizdir herhalde tabi eger 6.aya kadar 15 kilo almak normal sayılıyorsanapak mutlu olcez alaalaa bizde zayıflıycaz elbetttayy ogünlerde gelcek valla eski kıyafetlerimi gıyebılcemmı yahuvalahi hayal kurdukça gözlerim atıyor na büle
yiyelim vallahiçikolatta yiyelimmm nolurrrrr

bu arada diyet nasıl gidiyor canım?

ne diyeti yahudiyetmi kaldı yürüyüş yapıyom ama
doktor lıght süt yoğurt peynır al dedı ama ben hıcbırını almadım hala normal sut içiyombirde çikolatı azalttım :26:
ama onun dışında yemek yıyorum maalesef cok acıkıyorum bayılcak gıbı oluyorum yemeyınce

bu çatala oturmak da ne?
herkesin dilinde ama ben bilmiyorum

canım hanı bız hamıleyız suan muane ederken masaya yatıyoruz sırt üstü.
birde onun yanında başka bir masa daha var.ayaklarını koyma yeri var ama onda yatmıyosun oturur gıbı uzanıyosun backlarını yandakı aletlere koyuyorsun.işte o masaya çatal deniliyor.normal doğumuda o masada yapıyorsun dye biliyorum ben

kızlaar iyi akşamlar :)
haberiniz varmı moiraia'dan merak ettim 1 hafta önce yazmış en son:26:
aralık annelerinden tanıyorum kendisini :26:

Canım topiği değiştirelim
şişko hamişlerin buluşma noktası diye başlık aç en iyisi sen
bende oraya geleyim
burdaki oyunbozanlarda özlesin bizi, ohhh

normal bacım yaaa 40 hafta da 30 kilo almış görümcem
bugün bende onu düşündüm kızçem
şu kıyafetlere yeniden girebilecem inşallah birgün
çikolata yiyelimmmmmmmmmmmmmmmmmm nolur nolur
şu an koca bi tabak meyve hazırladım çikolata yemeyim diye
ama ama ama canım istedi çikolata gene de kesmeyecek gibi meyve şeker ihtiyacımı

Doğumlarımız da yakın yaaa bacım yuvarlanırken çarpışıp oracıkta doğuracaz muhtemelen

ayyy bu süperdi iştteeeyakın olaydık senle yuvarlana yuvarlana giderdik hastaneyebizim buralarda hep yokuş tepe valla kendimizi ittiriverdikmi ver elini doğumhane

Canım en son 4-5 gün oldu ben onunla yazışalı
boğazından hortum salacaklardı da erken doğurur diye vazgeçirmişti doktor
sıkıntısı çoktu
bende meraktayım canım ama yazmadı bize de bi kaç gündür

iyi akşmlar canım hoş geldin.bende cok merak edıyorum en son iyi değildi yine boğazları zırsizdeli arkadaşımız yazar sımdı onlar konusmustu:26:

oyy ben sana kıyamam yettimmm gayreee

yaaa yoksunuz işte hep ben işlerimi bitirip geliyom hemen kızlarla iki çift laf ediym diye yoksunuz sayenizde kocişim bol bol yemek yiyo sizi göremeyince mutfağa tıkılıp ha bire yemek yapıyomm

Boşver bacım yaaa önemseme doktoru
onlar pis pis, kaka kaka
:2:

iyi akşmlar canım hoş geldin.bende cok merak edıyorum en son iyi değildi yine boğazları zırsizdeli arkadaşımız yazar sımdı onlar konusmustu:26:

çok teşekkürler kızlar.bende numarası var ama rahatsız etmekten çekindim.merak içindeyim bi mesaj atıyım o zaman :)

İşte ben o sandalye masa karışımı şeyden çok korkuyorum bacım yaaa
bu korkumu nasıl yenecem hiç bilmiyorum
oraya çıkıp bacaklarımı açamam gibi geliyor bana

benim annemde kardeşimde 30 kilo almıştı ama pek zayıflamış degılgercı kadın dogurdugunda 40 yaşındaydı yahubiz daha 20lik gençleriz zayıflarız elbetama eltimde ilk doğumunda 30 kılo almıssonra 40 çıkana kadar zayıflamış hemendarısı bıza ınsallah
ay topık açıp kaçalım buralardanya bu kızç.elerde kilo alsın yada terkedelım bu topıgııı
eşimde demin çay içelimmi didi bende dedim dankek alırssan demlerim vazgectı gıt meyve ye dedimeyve yıye yıye bıktım doymuyom onlarlar ya:2:

yaaa yoksunuz işte hep ben işlerimi bitirip geliyom hemen kızlarla iki çift laf ediym diye yoksunuz sayenizde kocişim bol bol yemek yiyo sizi göremeyince mutfağa tıkılıp ha bire yemek yapıyomm

bizede yemek yapsana zırsizdeliyle sana oturmaya gelelımmmbiliyon iki obur biziz bu topıkte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…