Canım bişey öğrenirsen bize de haber ver olur mu
çok merak ettik onu
yaaa yoksunuz işte hep ben işlerimi bitirip geliyom hemen kızlarla iki çift laf ediym diye yoksunuz sayenizde kocişim bol bol yemek yiyo sizi göremeyince mutfağa tıkılıp ha bire yemek yapıyomm
Boşver bacım yaaa önemseme doktoru
onlar pis pis, kaka kaka :2:
çok teşekkürler kızlar.bende numarası var ama rahatsız etmekten çekindim.merak içindeyim bi mesaj atıyım o zaman :)
Aslında çok basit bişet tatlım
güzel bir sosu olan tavuk dürüm
benim annemde kardeşimde 30 kilo almıştı ama pek zayıflamış degılgercı kadın dogurdugunda 40 yaşındaydı yahu biz daha 20lik gençleriz zayıflarız elbet ama eltimde ilk doğumunda 30 kılo almıs sonra 40 çıkana kadar zayıflamış hemen darısı bıza ınsallah
ay topık açıp kaçalım buralardanya bu kızç.elerde kilo alsın yada terkedelım bu topıgııı
eşimde demin çay içelimmi didi bende dedim dankek alırssan demlerim vazgectı gıt meyve ye dedimeyve yıye yıye bıktım doymuyom onlarlar ya:2:
bizede yemek yapsana zırsizdeliyle sana oturmaya gelelımmmbiliyon iki obur biziz bu topıkte
korkma kuzum ya ben 2.5 yıl her ay çıkıp ındım o masaya hatta bazı aylar 3-4 kez.birşey yok inan bana
İşte ben o sandalye masa karışımı şeyden çok korkuyorum bacım yaaa
bu korkumu nasıl yenecem hiç bilmiyorum
oraya çıkıp bacaklarımı açamam gibi geliyor bana
tamam canımcım haber veririm mutlaka..
aa neden yıyemedin eşin alsaydı sana bi kaçtane burada olsan valla yapardım tatlım sana yemek benim eskiden hemşire bi komşum vardı çalışan misafiri geleceği zaman sabahtan bana malzemeleri bırakırdı ben o gelene kadar en az iki tencere yemek yapardım ona çok mutlu olurdu gelince hatta bi kaç defa illa sana bunun karşılığında bi ücret falan veriym dedi ama kabul etmedim sen malzemelerini al yeter demiştimm evet canım çatı muayenesini çatal denen koltukta yapıyorlar doğum yapacağın koltukta
canım bişey yokki ondaona yattığında derin nefes alıcaksın başka degısen bırsey yok ilk yattığında bacaklarını koyduğun kısım bıraz zorlu olabılır donuyolar cunku doktor yardım edıyor ama uzanmana yanlış yatarsan eger ben ılk zamanlar bacaklarımı dengesız koyuyordum doktor duzeltıyordu hep sonra öğrendim ama
bizede yemek yapsana zırsizdeliyle sana oturmaya gelelımmmbiliyon iki obur biziz bu topıkte
Bacım valla çokomilk, çilekli ve portakallı topkek evde olmazsa yaygarayı basıyom
kocişin gözü yemiyo bana şişko demeye
yoksa biliyo doğuma kadar gider anamda kalırım, bakmam yüzüne
git kendine zayıf karı bak derim
ben ona şişmanla diyomuyum
gene zayıflamış 58e inmek üzere, pöfffffffffff ben şişiyom o iniyo resmen
gelin bacım gelin ben yiyemiyom belki sizi görünce iştahım açılır benimde size içli köfte dolma tarhana çorba el açımı börek patlıcan kebabı mercimekli köfte daha suan aklıma gelmeyen bir sürü antep yemeği yaparım vallaha
yaaa nasıl çıkacam bilemiyorum yaaaa
utanırım, ama en önemlisi korkarım bebeğim
ben hep ipleri elimde tutmak isteyen biriyim
orda savunmasız kalacakmışım gibi geliyor
yani istediğimde bacaklarımı bile kapatamayacak olmak, herşeyin doktorun elinde olması ürkütüyo
bugün bende küstüm zaten telefonu suratına kapadımkoşa koşa indim 5.kattan belli biyerde eşimle bulusucaktık.ben yürüyerek gıdıcem blusma yerıne oda ısten cıkıcak.gec kalınca hızlı hareket ettım osırada aradı tabı nerdesın dedı dedım yenı çıktım daha. bi başladı gülmeye dedi sen daha yenı cıkmısın ama maroton kosmus gıbı nefesın kesılmıs dedı hemde yanında patronuda vardı bende bağırdım teli kapadım suratına
yemek yedık dısarda bana doydunmu dedi gulerekdoydum dedım bende aslında azcık daha açtım bizim evde artık çiolatlar yasak eşim almıyokı bana ..
Bacım 7 24 yemek yapacağına al eline örgüyü de battaniye ör
biz biraz dengesiziz ne zaman gireceğimiz belli olmuyo
en çok da beni yalnız bırakıyolar bu topikte
herşey yolundaymış iyiymiş nete girmiyomuş sadece kızlar..
çok şükür rahatladım valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?