yerik valla
o dolap bekleyen yemekler varyaaaa heder olmamış olur
yiriz biz yiriz vallahiiii
Bacım ben kocamın karşısında bile öyle duramam, utanırım
napcam bu sandalye fobimi bilemiyorum ki
yok canım benım ıstemedıgın bıseyde kendını kastığında doktor zaten anlıyo hemenve senı rahatlatır emın ol.savunmasızlıkla alakası yok canım benım hıc sıkıntıya sokma kendınızaten normal doğum olursa emın ol o sancıyla o masa bıle aklına gelmıycek
yamisim maşallahsen kaç kilo almıştın dogumda
Kızçem evli olmasan oğluma alırdım yaaa
bu ne hamaratlık maşallah, Allah nazardan saklasın
canım ben biraz el işiyle falan ugrasmak istiyorum ama biliyon benim bi kızım var meraklı Melahat hemen gelip çekiştiriyor bende yapıcam diyor illa bırakmıyor o gibi işleri elimde üzüldüm aş erdiğin seyi yiyememene aslında bizim burada marketlerde lavaş satılıyo paketlerde ordada varmıdır bilmiyorum canım sen nerede oturuyorsun sorması ayıp senin orada imkanlar kısıtlı sanki biraz bana öyle geldi hayalotla el ele tutuşup gelin ben size dolaptakileri yedirmem size taze taze yaparım yemekleri vallaha size
herşey yolundaymış iyiymiş nete girmiyomuş sadece kızlar..
çok şükür rahatladım valla :)
gelin bacım gelin ben yiyemiyom belki sizi görünce iştahım açılır benimde size içli köfte dolma tarhana çorba el açımı börek patlıcan kebabı mercimekli köfte daha suan aklıma gelmeyen bir sürü antep yemeği yaparım vallaha
yerik valla
ah kuzum ben bu sıpaya kavuşmak ıcın vallahi benım koca bana şempazelik yaptı ben ona
yenersin onuda merak etme sen ..düşün bikere devlet hastanesindeyim 20 yaşında genç bi çocukdoktorun asıstanıymıs ben 23 yasındayım gecen sene oldu bu olay.hatta eşim hala bılmıyor sımdı asıstan muane edecek sonra doktor geluıp bakıyo.nasıl tıtredım varya.cocuk benden ufak bırde bende manken gıbıydım 17lık gıbı duruyodum bı zamanlar ay allahım neyse.doktor dedı sen odaya gec işte hazırlan dedı tıtrıye tıtreye yattım o masaya bana smear testı yapcakları tuttumu normalde usgde baktığında doktor bakmıyor bıle orana dırek bılgısayara bakıyor ama test yaparken mecbur bakıyor allahım sanki 5 çocuk doğurdum orda kıpkırmızı oldum öldüm öldüm dirildim yahu düşün bunun gibi bişey yaşasan ölürsün herhalde oracıkta
Ahh tatlım yaaa koşulur mu hiç
dikkat etsene biraz kendine
bu kocalarda da hiç ince fikir yok maalesef
çikolata alsın aama birden kesmek de olmaz ki
yavaş yavaş azaltılır, tamamen kesilir mi yaaa
Ben 43kiloyla hamile kaldim 57kiloyla doğuma girdim şuan 50kiloyum
Tatlım , eşim gülüyo dağı delmekten korkmuyosun da kürek elimi acıtır diye korkuyorsun diyo
ne bileyim yaaa o masa doğumdan daha çok korkutuyo beni
doğurmakla ilgili korkum masayla ilgili
Canım kız çocukları da epey meraklı oluyor ki sorma
neyse yemek yapmaya devam et o zaman sen, bebişini tehlikeye atma
tatlım markette satılsa keşke, Şırnakta yaşıyorum
ve imkanlar sıfır denecek kadar az
bizi annem çok küçüklüğümüzden beri mutfağa soktuğu için birde beni buyudugum yerde yani antepte yemeklere çok önem verildiği için burda yapılan butun yemekleri bilir hiç üşenmeden de yaparım bazen bana derlerkı bunu senmi yaptın ben olsam sadece misafire yapardım üşenirdim diye bende derimki kocişim yesin diye yaptım misafir gelmesi şartmı derim
bu çatala oturmak da ne?
herkesin dilinde ama ben bilmiyorum
Ben 43kiloyla hamile kaldim 57kiloyla doğuma girdim şuan 50kiloyum
zaten ona yetişende suç.bırak beklesın sap gıbı ordaçikolatta yıyemıyom zaten 2b gun once gızlı topkek yedım ama cok canım cektı napammm
yok canım içini ferah tut sen bişey yok inan o masadamesela koltuğa uzan basının altına yastık koy.bacaklarınıda yukarı doğru kaldır bırazda aç yarım olcak sekılde a lsana o masa evde o şekil test yap kendıne alışırsın belkı eşinin lafınada çok guldum
demeeevallahamı hepsini yapabılıyomda bitek şu içli köfteyi beceremıyorummm
evet ya kızlar çok meraklı oluyo kızım yemek yaparken temizlik yaparken bir iş yaparken hep oda yapmak istiyor gecen baktım eline kesme tahtasıyla birde soğan almış bıçak istiyor bunu kesip yemek yapıcam baba gelecek yaa diyor bana ne pişiricen diyorum çorba diyo sarma yaparken falan illa kendide sarmaya çalışıyo bugünde baktım eline camsille bez almış tv ünitesini silmeye çalışıyo kendi çamaşırlarını katlamaya çalışıyo yani anlayacağın çok hamarat teyzesi erkek çocuklar öyle değil komsuda var kızımla yaşıt 7/24 tv izliyo başka bi aktıvıtesi yok çocuğunun ben senin hep konuşmalarından anlamıştım ımkanları dar biyerde oldugunuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?