Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

o dolap bekleyen yemekler varyaaaa heder olmamış olur
yiriz biz yiriz vallahiiii
yerik valla
Bacım ben kocamın karşısında bile öyle duramam, utanırım
napcam bu sandalye fobimi bilemiyorum ki

ah kuzum ben bu sıpaya kavuşmak ıcın vallahi benım koca bana şempazelik yaptı ben ona
yenersin onuda merak etme sen ..düşün bikere devlet hastanesindeyim 20 yaşında genç bi çocukdoktorun asıstanıymısben 23 yasındayım gecen sene oldu bu olay.hatta eşim hala bılmıyorsımdı asıstan muane edecek sonra doktor geluıp bakıyo.nasıl tıtredım varya.cocuk benden ufakbırde bende manken gıbıydım17lık gıbı duruyodum bı zamanlaray allahım neyse.doktor dedı sen odaya gec işte hazırlan dedıtıtrıye tıtreye yattım o masaya bana smear testı yapcakları tuttumunormalde usgde baktığında doktor bakmıyor bıle orana dırek bılgısayara bakıyorama test yaparken mecbur bakıyor allahım sanki 5 çocuk doğurdum ordakıpkırmızı oldum öldüm öldüm dirildim yahudüşün bunun gibi bişey yaşasan ölürsün herhalde oracıkta

Tatlım , eşim gülüyo dağı delmekten korkmuyosun da kürek elimi acıtır diye korkuyorsun diyo
ne bileyim yaaa o masa doğumdan daha çok korkutuyo beni
doğurmakla ilgili korkum masayla ilgili

Kızçem evli olmasan oğluma alırdım yaaa
bu ne hamaratlık maşallah, Allah nazardan saklasın

bizi annem çok küçüklüğümüzden beri mutfağa soktuğu için birde beni buyudugum yerde yani antepte yemeklere çok önem verildiği için burda yapılan butun yemekleri bilir hiç üşenmeden de yaparım bazen bana derlerkı bunu senmi yaptın ben olsam sadece misafire yapardım üşenirdim diye bende derimki kocişim yesin diye yaptım misafir gelmesi şartmı derim

Canım kız çocukları da epey meraklı oluyor ki sorma
neyse yemek yapmaya devam et o zaman sen, bebişini tehlikeye atma
tatlım markette satılsa keşke, Şırnakta yaşıyorum
ve imkanlar sıfır denecek kadar az

demeeevallahamı hepsini yapabılıyomda bitek şu içli köfteyi beceremıyorummm

kalpten giderdim kesin bacım

Ahh tatlım yaaa koşulur mu hiç
dikkat etsene biraz kendine
bu kocalarda da hiç ince fikir yok maalesef
çikolata alsın aama birden kesmek de olmaz ki
yavaş yavaş azaltılır, tamamen kesilir mi yaaa

zaten ona yetişende suç.bırak beklesın sap gıbı orda çikolatta yıyemıyom zaten 2b gun once gızlı topkek yedım amacok canım cektı napammm

Tatlım , eşim gülüyo dağı delmekten korkmuyosun da kürek elimi acıtır diye korkuyorsun diyo
ne bileyim yaaa o masa doğumdan daha çok korkutuyo beni
doğurmakla ilgili korkum masayla ilgili

yok canım içini ferah tut sen bişey yok inan o masadamesela koltuğa uzan basının altına yastık koy.bacaklarınıda yukarı doğru kaldır bırazda aç yarım olcak sekıldealsana o masa evde o şekil test yap kendıne alışırsın belkıeşinin lafınada çok guldum

evet ya kızlar çok meraklı oluyo kızım yemek yaparken temizlik yaparken bir iş yaparken hep oda yapmak istiyor gecen baktım eline kesme tahtasıyla birde soğan almış bıçak istiyor bunu kesip yemek yapıcam baba gelecek yaa diyor bana ne pişiricen diyorum çorba diyo sarma yaparken falan illa kendide sarmaya çalışıyo bugünde baktım eline camsille bez almış tv ünitesini silmeye çalışıyo kendi çamaşırlarını katlamaya çalışıyo yani anlayacağın çok hamarat teyzesi erkek çocuklar öyle değil komsuda var kızımla yaşıt 7/24 tv izliyo başka bi aktıvıtesi yok çocuğunun ben senin hep konuşmalarından anlamıştım ımkanları dar biyerde oldugunuu

Vaaaaaaaaaaaay beeee senin kocişin olmak lazımmış bacım
maşallah maşallah

zaten ona yetişende suç.bırak beklesın sap gıbı orda çikolatta yıyemıyom zaten 2b gun once gızlı topkek yedım amacok canım cektı napammm

beklesin bacım beklesin
bizde kocamdır hep bekleten taraf, uyuz olurum
canım arada kaçamak yapmak gerek
napalım hamişiz

Bacım o masaya almadan normal doğurtmazlar dimi

Canım maşallah ona yaaa, ısırırım ben o bıdığı
erkek çocukları azıcık tembel oluyo açıkcası
bizde gelelim hem yemeklerini yiyelim hem de etini budunu ısıralım hanfendinin
canım maalesef kısıtlı olanaklarımız, olsun napalım buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…