beklesin bacım beklesin
bizde kocamdır hep bekleten taraf, uyuz olurum
canım arada kaçamak yapmak gerek
napalım hamişiz
Anam doğum yatagi var ya ona çatala yatmak deniyo hani bacaklar ini iki yana ayirip yatiyosun o isteaneeey bu catalida bilmeyo yaw
Bacım o masaya almadan normal doğurtmazlar dimi
bır kaç defa denesen yaparsın bende bir defa küçük yaptım bir defa küçük bir defa olmadı derken şimdi çok güzel yapıyorum incecik oluyoo
ya ya kızçem biz yanlış topikteyiz napalımbu kızçeler zayıf yoksam biz normaliz yani normalizdir herhalde tabi eger 6.aya kadar 15 kilo almak normal sayılıyorsa napak mutlu olcez alaalaa bizde zayıflıycaz elbettt ayy ogünlerde gelcek valla eski kıyafetlerimi gıyebılcemmı yahu valahi hayal kurdukça gözlerim atıyor na büle
yiyelim vallahiçikolatta yiyelimmm nolurrrrr
kesin giderdin valla
Vaaaaaaaaaaaay beeee senin kocişin olmak lazımmış bacım
maşallah maşallah
Bacim ben de giremiyom eski pantolonlarimin içine yahu bir beden büyümüş totiskomgecen hastaneye giderken dedim pantolon giyim eneee o da ne ... Baldirdan yukari cikmiyo... Cikanlarda düğmeleri kapanmiyo... Yeni gardolap duzucem kendime oleey alisveris yapcem ayy çok özledim alisveris yapma yi yawww
Bacim ben de giremiyom eski pantolonlarimin içine yahu bir beden büyümüş totiskomgecen hastaneye giderken dedim pantolon giyim eneee o da ne ... Baldirdan yukari cikmiyo... Cikanlarda düğmeleri kapanmiyo... Yeni gardolap duzucem kendime oleey alisveris yapcem ayy çok özledim alisveris yapma yi yawww
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kek yıcemmmmm bendeeekocacım almaya gıttıııı çayda demliyom haydık gelınn bıze yoksa dankek kalmayabılırrrr
iceliği değilde hamurundan korkuyom ben ayarlıyamam dıyesen tarıfını yaz bana bı ara bende yapam be
yok cannım o masaya yatman gerekama arabada falan doğum yaparsan gerek kalmaz o masaya gercı muane ıcın yıne yatarsın ama kurtulusun yok gıbı
ne yapam 19 yasında asık olup evlendim şimdi ikinci çocuğumuz olacak ne yapalım inanırmısın bana o kadar sey yaptı evlendikten sonra ama ben onu hala ılk günkü gibi seviyorum yaptıkları aklıma gelmiyormu geliyor ama ben onu eve geldiğinde en güzel şekilde karşılıyorum yemeklerımle temizliğimle kendime bakımımla ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilirr
canım sevgiden gözün görmüyor demek ki
umarım kıymetini anlar kocişin de
sen çok çok özverilisin çünkü
ohh valla sevındım canım çok sağoliyi olsunda varsın olsun girmesin valla
Sende çok almamışın ki bacım
50 kilo mu
kız ne ettinnnn43 kilocukmuydun anammm o neydi gııı benim hamıle kaldığım kıloyla sen doğuma gıtmısınnnn
yazarım sana korkma yaparsın birsey olmaz bende önce korkuyordum ama oldu bende topkek yiycem şimdi üzümlü o kadar anlattınızki canım çektı vallaha
biliyor bazen ama bazen de çok değişiyor onu tanıyamıyorum ama çocuklarımın babası benimde esim sonuçta bu saatten sonra değiştiremezsin onu diyorlar bana doğru söylüyorlar böyle gelmiş böyle giderr sen ne yiyeceksın hayalotla ben kek yiyoruz senin menüde ne var şu an
kızımmmmmmmmmmmmmmm baaaaaaaaaaak gelirsem oğluşunu ısırırım haaa dalga geçme benimleee
yatamayacam yamişim o masaya yaaa, nasıl olcak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?