Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

beklesin bacım beklesin
bizde kocamdır hep bekleten taraf, uyuz olurum
canım arada kaçamak yapmak gerek
napalım hamişiz

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kek yıcemmmmm bendeeekocacım almaya gıttııııçayda demliyom haydık gelınn bıze yoksa dankek kalmayabılırrrr

Anam doğum yatagi var ya ona çatala yatmak deniyo hani bacaklar ini iki yana ayirip yatiyosun o iste aneeey bu catalida bilmeyo yaw

kızımmmmmmmmmmmmmmm baaaaaaaaaaak gelirsem oğluşunu ısırırım haaa dalga geçme benimleee
yatamayacam yamişim o masaya yaaa, nasıl olcak bu

bır kaç defa denesen yaparsın bende bir defa küçük yaptım bir defa küçük bir defa olmadı derken şimdi çok güzel yapıyorum incecik oluyoo

iceliği değilde hamurundan korkuyom ben ayarlıyamam dıyesen tarıfını yaz bana bı ara bende yapam be

Bacim ben de giremiyom eski pantolonlarimin içine yahu bir beden büyümüş totiskom gecen hastaneye giderken dedim pantolon giyim eneee o da ne ... Baldirdan yukari cikmiyo... Cikanlarda düğmeleri kapanmiyo... Yeni gardolap duzucem kendime oleey alisveris yapcem ayy çok özledim alisveris yapma yi yawww

Vaaaaaaaaaaaay beeee senin kocişin olmak lazımmış bacım
maşallah maşallah

ne yapam 19 yasında asık olup evlendim şimdi ikinci çocuğumuz olacak ne yapalım inanırmısın bana o kadar sey yaptı evlendikten sonra ama ben onu hala ılk günkü gibi seviyorum yaptıkları aklıma gelmiyormu geliyor ama ben onu eve geldiğinde en güzel şekilde karşılıyorum yemeklerımle temizliğimle kendime bakımımla ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilirr

Sen bebişi de sırtlar alışverişe çıkarsın onu bekliyorum valla bacım senden

benım pantolanlarım diz apagımda kalır sanırım hiç denemdim açıkçası zaten 2 aylıktım hamıle pantolanu gıymeye baslamıstımyenı kıyafetler he bu kısmı supermıs

iceliği değilde hamurundan korkuyom ben ayarlıyamam dıyesen tarıfını yaz bana bı ara bende yapam be

yazarım sana korkma yaparsın birsey olmaz bende önce korkuyordum ama oldu bende topkek yiycem şimdi üzümlü o kadar anlattınızki canım çektı vallaha

yok cannım o masaya yatman gerekama arabada falan doğum yaparsan gerek kalmaz o masayagercı muane ıcın yıne yatarsın amakurtulusun yok gıbı

ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama

canım sevgiden gözün görmüyor demek ki
umarım kıymetini anlar kocişin de
sen çok çok özverilisin çünkü

canım sevgiden gözün görmüyor demek ki
umarım kıymetini anlar kocişin de
sen çok çok özverilisin çünkü

biliyor bazen ama bazen de çok değişiyor onu tanıyamıyorum ama çocuklarımın babası benimde esim sonuçta bu saatten sonra değiştiremezsin onu diyorlar bana doğru söylüyorlar böyle gelmiş böyle giderr sen ne yiyeceksın hayalotla ben kek yiyoruz senin menüde ne var şu an

ohh valla sevındım canım çok sağol iyi olsunda varsın olsun girmesin valla

Ayy tamda morisime mesaj atiym diyordum mesaji görünce bekliyim dedim aman iyi olsunda oturmasin PC basina. Canim benim ya ne skintilar cekti bi dogursaydi hayirlisiyla...

kız ne ettinnnn43 kilocukmuydunanammm o neydi gıııbenim hamıle kaldığım kıloyla sen doğuma gıtmısınnnn

Epidurali yapan Dr iğneden sonra elinde kagit biseler dolduruyo bana soruyo kaç kilosu uz?? Dedim 57kiloyum. Ada min gözler ayni bise demedi sonra kaç kilo aldiniz dedi 14dedim adam bi daha ayni poz

yazarım sana korkma yaparsın birsey olmaz bende önce korkuyordum ama oldu bende topkek yiycem şimdi üzümlü o kadar anlattınızki canım çektı vallaha

Bacım şu topikte yapmayacağın tek şey hayalotla benden özenip bişeyler yemek
ikimizinde yuvarlanmasına az kaldı maalesef

canım olduğu gibi kabul etmek gerek erkekleri
benimkinin de var birsürü olumsuz yanı ama ben alırken hepsini biliyordum
şimdi kime ne diyeyim kendim seçtim
çok şükür ama memnunum heriften
ben kestane yedim bir leğen tatlım, kocişim süpriz yaptı bize

kızımmmmmmmmmmmmmmm baaaaaaaaaaak gelirsem oğluşunu ısırırım haaa dalga geçme benimleee
yatamayacam yamişim o masaya yaaa, nasıl olcak bu

dalga gecmiyorum tatlim askolsun... Yatar sin kuzum yatar sin... Bak yatağa sirtustu yat basinin altina iki yastik bacaklarinida havaya dik yani dizlerinden kir yukari dogrtu anlatabildimmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…