Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

dalga gecmiyorum tatlim askolsun... Yatar sin kuzum yatar sin... Bak yatağa sirtustu yat basinin altina iki yastik bacaklarinida havaya dik yani dizlerinden kir yukari dogrtu anlatabildimmi bilmiyorum.

Oğlunu yiyecem ohh olcak sonunda bak
yatamam yaaa offf, çok korkuyorum

benım pantolanlarım diz apagımda kalır sanırım hiç denemdim açıkçası zaten 2 aylıktım hamıle pantolanu gıymeye baslamıstımyenı kıyafetler he bu kısmı supermıs
evet seker yepisyeni ciciler aliciiim kendime

doğru soyluyorsun seninle hayalota özenip birseyler yememem lazım ama 3 buçuk aylık hamişim hiç kilo almamışım daha ustune 2 kılo vermışım doktor böle giderse bir hafta hastaneye yatırıp kontrolle kilo almamı sağlayacak çarşamba gunu gidicem bakalım ya yatırır beni içeri yada vitamin falan yazar evliliklerde sen severek evlenince kimseye birsey diyemiyorsun ki desende benim annem falan hep almanyadalar oradan ne yapabilirlerki senede bi zor görüşüyoruz zaten bende bazen diyorumki kendime farzetkı sen çocukların için varsın gerisini boşver diyorum ama bizsiz yedin kestaneyii degilmi insan bi iki tane bırakırdı bı koca leğeni yutmuş maaşallah

kızım sen ne sinir bozucusun yaaa
ben gidiyom bu topikten, tombikler topiğine taşınacam artık

Ama Ama aşkolsun ama birakicanmi bizi sen simdi gidcenmi simdi oglusum teyzoyundan ayrimi kalcek simdi uhuuuuu kiycanmi bize sen simdi :-(

Canım açıkcası ben 20. haftama kadar yanlış hatırlamıyorsam hiç kilo almadım
çünkü 18. haftamda kayserideydim daha belli olmuyordu fazla hamileliğim ve sadece göbek vardı diğer yerler zayıflamıştı
sonra ben 20. haftayı bi geçtim oooooooooooooo fırladım resmen
sen kilo işini sıkıntı yapma tatlım
eğer bebeğin gelişimi normalse ve kilosu iyiyse sen almasan daha iyi olur
şeeeeeey kestaneyi kem küm , sana da yapalım canım gel
ayıpsın

afiyet olsun datlum sana hayalot kekle çayı görünce hepimizi unutup terketti valla ya bende istemiyorum aslında kılo almak doktorumda bebek artık senden besleniyor şimdiye kadar kandan besleniyormuş sende böyle kılo falan almazsan bebişin gelişemez diyor benim kilomdan cok birsey yiyememem sorunmuş doktor oyle diyor ama ne yapıym hersey burnuma kokuyor tadı iyi gelmiyor yada kalkıp şunu yıyeyım demiyorum kendime ama bi kaç gundur bıraz geciyo sanırım yemek falan yiyorum rahatcaa

Canım o itici gelmeler geçer artık
normale dönersin merak etme
bana da itici gelse keşkeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…