Ayy tamda morisime mesaj atiym diyordum mesaji görünce bekliyim dedim aman iyi olsunda oturmasin PC basina. Canim benim ya ne skintilar cekti bi dogursaydi hayirlisiyla...
He bacim 50kiloyum 1.70 de boyum var düşün artik totoyu buyuttuk bide ufacik gobusum var kimselerin göremediği ama bana batan göbus :-(
Herilt yani şekerim ayipsin oglusumu birakirmiyim ardimda hecSen bebişi de sırtlar alışverişe çıkarsın onu bekliyorum valla bacım senden
Epidurali yapan Dr iğneden sonra elinde kagit biseler dolduruyo bana soruyo kaç kilosu uz?? Dedim 57kiloyum. Ada min gözler aynibise demedi sonra kaç kilo aldiniz dedi 14dedim adam bi daha ayni poz
dalga gecmiyorum tatlim askolsun... Yatar sin kuzum yatar sin... Bak yatağa sirtustu yat basinin altina iki yastik bacaklarinida havaya dik yani dizlerinden kir yukari dogrtu anlatabildimmi bilmiyorum.
evet seker yepisyeni ciciler aliciiim kendimebenım pantolanlarım diz apagımda kalır sanırım hiç denemdim açıkçası zaten 2 aylıktım hamıle pantolanu gıymeye baslamıstım yenı kıyafetler he bu kısmı supermıs
canım olduğu gibi kabul etmek gerek erkekleri
benimkinin de var birsürü olumsuz yanı ama ben alırken hepsini biliyordum
şimdi kime ne diyeyim kendim seçtim
çok şükür ama memnunum heriften
ben kestane yedim bir leğen tatlım, kocişim süpriz yaptı bize
Herilt yani şekerim ayipsin oglusumu birakirmiyim ardimda hec
kızım sen ne sinir bozucusun yaaa
ben gidiyom bu topikten, tombikler topiğine taşınacam artık
doğru soyluyorsun seninle hayalota özenip birseyler yememem lazım ama 3 buçuk aylık hamişim hiç kilo almamışım daha ustune 2 kılo vermışım doktor böle giderse bir hafta hastaneye yatırıp kontrolle kilo almamı sağlayacak çarşamba gunu gidicem bakalım ya yatırır beni içeri yada vitamin falan yazar evliliklerde sen severek evlenince kimseye birsey diyemiyorsun ki desende benim annem falan hep almanyadalar oradan ne yapabilirlerki senede bi zor görüşüyoruz zaten bende bazen diyorumki kendime farzetkı sen çocukların için varsın gerisini boşver diyorum ama bizsiz yedin kestaneyii degilmi insan bi iki tane bırakırdı bı koca leğeni yutmuş maaşallah
Ayy inşallah yaaboğazındaki takılma hissi geçmemiş canım
uamrım geçer de, doğurur güzelce
Ama Ama aşkolsun ama birakicanmi bizi sen simdi gidcenmi simdi oglusum teyzoyundan ayrimi kalcek simdi uhuuuuu kiycanmi bize sen simdi :-(
haklı tabi
benim şu an yapabildiğim tek şey bu
oğlum olsa da bende gezsem onla bacım
bebiş arabalarıyla pata küte pata küte gezeriz
Canım açıkcası ben 20. haftama kadar yanlış hatırlamıyorsam hiç kilo almadım
çünkü 18. haftamda kayserideydim daha belli olmuyordu fazla hamileliğim ve sadece göbek vardı diğer yerler zayıflamıştı
sonra ben 20. haftayı bi geçtim oooooooooooooo fırladım resmen
sen kilo işini sıkıntı yapma tatlım
eğer bebeğin gelişimi normalse ve kilosu iyiyse sen almasan daha iyi olur
şeeeeeey kestaneyi kem küm , sana da yapalım canım gel
ayıpsın
alemsin kuzum yaa
Gezersiniz inşallah o günlerde gelicek can im yaza beraber cikip gezersiniz
afiyet olsun datlum sana hayalot kekle çayı görünce hepimizi unutup terketti valla ya bende istemiyorum aslında kılo almak doktorumda bebek artık senden besleniyor şimdiye kadar kandan besleniyormuş sende böyle kılo falan almazsan bebişin gelişemez diyor benim kilomdan cok birsey yiyememem sorunmuş doktor oyle diyor ama ne yapıym hersey burnuma kokuyor tadı iyi gelmiyor yada kalkıp şunu yıyeyım demiyorum kendime ama bi kaç gundur bıraz geciyo sanırım yemek falan yiyorum rahatcaa
Bebegin peşinde koşmaktan verirsin kilocuklari merak etme seno zaman beni zayıflat da bacım kurtulayım bu şişko psikolojisinden yaaa
çok sinirim bozuldu
yazın sağlıksal bi problemimiz olmazsa karadeniz tutu yapacağım oğluşumla
belkim bavulda yer olursa babasını da alırız yanımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?