Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kosun bacular kosunyamisynin zayiflama kampina sloganimiz bu sakkkkk dogurdunuz kocumuz yamisybende dahil kampa giriyoruz zayiflama kampinakizlar bugun tam fiyoskoyum yaaa benim cocuklarin okul tatiliydi 2 haftadir evdeydiler kucukde 1 haftadir atesleniyor gece yanimizda yatmak istiyordu bizde nerde yattigimiz belli degil esimle ortamizda tekmelerde cabasi bu sabah cocuklari doyurdum okula gonderdim minikle tekrar yattim ben bir guzel uyu minik kalk sen benim telden okul arkadasimi ara annem uyuyor de kadin birsey soruncada kapaceneni annem uyuyor sessiz ol demisbide bunlari turkce dese gam yemicem ingilizce demis turkce zaten bu kadar iyi cumle kuramiyor sonra git b......kklu bezini halinin uzerinde cikar mutfak copune atsonra kuvete gir totoyu yikamis yetmemis mutfak dolaplarindan sen git recel kavanozlarini al kulahda vardi tezgahin uzerinde renkli renkli dondurma yapmis guya oyle dedi yetmemis tekrar cisini yap halinin ustuneonlarda yetmemis yumurtalari tek tek kir cirpiciyida al el cirpicisi allahdan dadysine kek yap hep zirsizdeli hayalot teyzesinin yuzunden kek kek dediler cocukda hazirladi iste size keksonra eline kitaplari al kitap dolabindan yataga geri gel bakdim yanagimla sacimi seviyor bende herseyden habersiz askim anneyimi seviyorsun eeee eee uyu mumy everthink ok bide hersey normal hicbir sorun yok dedi kizzllllaaaaaarrr yaaaa arkadasin aramasiyla uyandim sana birsey oldu zannettim dedisok oldum yatak odamdan bir cikdim heryer heryerde hayatimda ilkdefa uyumusum basima gelenlere bakin kalpkrizi gecircek bana bu yasda neyseki opucuge boyadi beni birde telefonun kablosunu saklamis nerde kizim deyince telasli telasli copten cikardi biraz kirli mumy ama sarj dolar dedi yinede anasi af etti mutfak copunu balkonda kullanayim kizlar halilari yikattircam baska caresi yok kururmu ki ya soguk havada :44:kizimida artik camasir makinesi atip 90 derecede yikadimmi is tamamdiriyiki esim evde yokdu adam asiri titiz birak eve gelmemeyi ulkeyi terk ederdi o derece titiz kaka yaptigini bile soylemiyecem recel dokmus diyecem yoksa istemez o halilari evde masraf acar basima bidaha yok zamandacok isim var cooookkkk simdi nemi yapiyor benim ne kadar taki varsa takmis elma yiyor yerlere atma isirip isirip dedim diye kek yaptim sana ye onlari ok mi diye bagiriyor bide

Son düzenleme:

öldüm öldüm gülmekten valla senin şu mındıkı görmeyi çok isterdim resim filan koysana canım be :) allah aklıyla yaşatsın emi okadar rezilliğin içinde bi,dekek yuaptım ye onları emi de töbe töbeeee dünya yansa yorganı yok içinde bıdığın :) gülermisin ağlarmısın olmuş seninki tatlım .yıkat bişeycik olmaz kurur halılar zaten başka çaren yok babişinize söylemeyin :13: maşallah diyorum senin kıza

ay bu çocuk bi alem ya dua etki canım kendine zarar verecek birsey yapmamış çünkü korku pek olmuyo çocuklarda çok güldürdü ama beni hele telefon konuşması gelip ısırıcam şimdi onuu Allahtan yumurtaları falan yatağa getirip tepende kırmamışş ben birgün senin gibi uyurken kızım koltukların üzerinde yumurta kırmıştı allahım günlerce sildim o kokuyu evden gönderene kadar üstelik yatağımdada 3 4 tane muz ezmişti sinirden ağlamıştım o gün resmenn

yatakda kirsa iyiydi kuzu yaaa benim yatakda islaklik gecirmeyen havlulu ortu var ustunde carsaf birsey olmazdi cikar yika zaten onlarida yikadim cisli cisli geldi yanima arkadasi sorma yaaa bide hintli kadin konusmasi normal ama bagirarak konusuyorya bende korkdum konuyuda anlamadim uyku sersemligine valla carpildim zannettim yumurta kokusu deme bana dunyanin en igrenc kokusu oooooooevden gitmezdi ama bir firmayi aradim bugun alcaklar halilari yikayip kurutup getirecekler ohhhh beeesenin kizda bizimkinden asagi degilmis heeebenimkiyle kanki olsalar ev ne hala gelirdi dusuncesi bile kotu

yaaa kanki olsalar evin halini düşünemiyorum ben az önce camasır katlarken banyodan ses geldi koştum ne oldu diye benim kız güzelim banyo takımımın sıvı sabunluğunu kırmış her yer sabun olmuş oda yetmez gibi banyo paspaslarıyla sabunları silmeye çalışmış banyodaki köpüğü bir saattir yıkıyorum yinede köpürüp geliyor adile nasitin sabun köpüğünden kötü deli olucamm allahım bugun bi işim yoktu adı oturacaktım papaslarıda makınaya attım sıvı sabun makınayı bozmazsa iyi kendinide banyo yaptırdım her yeri sabun yatıyor simdi ama umrunda bile değil onun anne kıyıldımı kıyıldımı deyip duruyor dahaa

ayyy canim ya senin gibi bayagi tecrubeli olmus yaramazlik konusunda benim oglum cok asiri yaramazdi birgun bagiriniyorum onu kirdin bunu kirdin diye cocuk sakin sakin cevap verdi iyide niye bagiriniyorsun buyuyunce calisir toptan oderim borcunu laf cooookkkk oluyor bunlarda bide suclu cikariyorlar adami en sinir edici bolumu sende niye kiziyon cocuga bak temizlige girismis ohhhh mis gibi sabun kokutacak paspaslari yane anlamiyon bari temizlikden karisma annesi

ayyy delirtecek bu kızzz beni allahım ben bu kadar yaramaz bi çocuk değilmişim bu kime çektide böyle olduu yattığı yerden sipariş veriyo şimdi kıymalı makarna istiyormuş birde ayran başıma açtığı işleri bitiremedim daha birde yemek siparişi verdi şimdii ben nerelere gidiym allahımmmmm:84::84:

resim esim istemez koymami tatlim facebook bile koymuyor kesinlikle karsi sorma arkadasim yaaa bugun benimde okul basladi giderken dedimki bugun anneyi cok uzdun normalde ben geldigimde uyurdu uyumamis beni beklemis iceri girer girmez sende beni uzdun kik yaptim sana yimedin yemedin yemedin cuuuukkkk yumurta koydum icine yemedin ellerini beline koymus bide halilari kaldirdin sogukda mi durcaz simdi heeehhh heeehhhh sanki ben cis yaptim recel dokdum babasina demedik kuzu ya katiyen atar adamin huyunu biliyom sonrada hem masraf hem cenesi susmaz niye bakmadin cocuga diye ben bunlardan ne cekdim kanki yaaa 3.numarayada hamileyken uyurdum agirlik basardi bir iki defa cocuklar babalarina sikayet ettiler annem hep uyuyor bizle ilgilenmiyor diye bende ayyy benim gibi anne bulmussunuz falan filan kanki sen ben yine birgun uyurken benim telefona cek kayit yap beni bunlar aksam olunca annem bugun yine uyudu bizde televizyon izledik yalaaaaaaaaaaaannnnnnn yalannnnnn soyluyorlar dedim kanitli gosterdiler esime ben yerin dibine girdim esimde bayildi gulmekden ilahi sera uyuyorsan uyu tatlim onlar seninde benimde oz cocuklarimiz kime hesap vericezde yok uyumadim falan diyorsun sonra onlara dondu anneniz uyur sizde kapiyi kimseye acmayin yaramazlikda yapmayin anneyede yardimci olun dedi

yerim onun siparis veren dillerini acmi kalsin cocuk annesi sende

İyi gezmeler bu arada gülmekten yyazmayi unutmusum yaw

babasına dedim canım artık ilk planda o, ikinci planda ben, üçüncü planda da sen varsın dedim
eşimin tepkisi çok ilginçti olsun oğlum da bende birinciyiz sonuçta
birimiz baştan birimiz sondan dedi, sen kendini düşün diyo bana

Tamamm ben sizi zayiflatiym siz beni sisirin ama çok değil hee...
Ayyy onun kek yapan ellerini yerim ben çocuk sen yorulma diye kek yapmis daha ne istiyon sende annesi yahu... Kek yapmis sana ye onlari ok mi annesi maşallah allah nazardan saklasin canim kizini. Telefon macerasina da bittim yahu ne bu kiz boyle tam yemelik

Boyleler anam bunlar oğullar ini alip bizi aticaklar kenara.. Benimki de öyle diyo sonra da donup bana diyor ben seni atar miyim sensiz dururmuyum... Dedim oglani bulunca beni gorurmu gözün. Dedi niye görmesin.. Bende dedim Benim gözüm seni görmez de yaaa boyley yaparlar adama iste kal geldi adama neye ugradigini sasirdi

Ayyy yaaaaaaaaaaa bayıldım bücürüğeeeeeeeeeeee
bak sen şundaki zekaya, maşallah maşallah
canım ne kızıyosun bak herşeyi yapmış ama elinden geldiği kadar

sevimli sevimli davranıp anneyi yumuşatacak işte ne yaparsın şimdiki bebişler çok akıllı maşallah
aman kocişine deme tatlım başına masraf çıkarmasın
teyzelerine kek yapan o parmaklarını da ısırıyım azıcık yaaaa, şekerliğe bak oyyyy ölürüm ona bennnnnnnn

Bende çok merak ediyorum yaaa
dünya yansa banane ki kenara geçer ısınırım modunda işte ne güzel

kız o kadar el emeği harcasın kek yapsın siz birde beğenmeyin hıhhh size teyzeleri yok kek mek
bi tek ben yicemmmm

Allahım bunları okudukca çocuk doğunca uyuyamam gibi geliyor bana
benim bebiş de kesin alır reçeli benim üzerime sürer yatakta

Ayyy yatağa da çişli çişli mi gelmiş
oy oy oy sana epey iş çıkmış desene
ben uykulu uykulu kesin anlamazdım hiçbirşeyi
yumurta kırar birlikte halı da kanepeler de kek yaparlardı kanka olsalardı

Bizim kocişin kuzen sıvı sabunu arabaya devirmişti de yıka yıka arındıramamıştık köpükten
amannnnnnnn onlara göre hava hoş canım
ne var ki azıcık sabunla oynadıysa

Seracım senin bebeklerin kesin hamurunda özel bişey var
desene sen naptın da bu kadar dilli, bu kadar akıllı ve çok bilmiş oldu çocuklar
bayılırım böyle bıcır bıcır olan çocuklara
bende istiyorum banane böyle çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…