Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Ben ondan da yaramazmışım tatlım
umarım benimki daha beter olmaz
ohhh keyfe bak yaaa yattığın yerden sipariş ver anniş pişirsin ohhh

Ayyy ne güldüm yaaaa
senin çocukalrın hepsi birbirinden alem valla canım benim
Allah sana güç versin, üçü de fırlama
zira çoooooooook enerjiye ihtiyacın olacak

seni kameraya almak da nasıl akıllarına gelmiş, maşallah valla zeka küpü hepsi
sen ne yediysen tarifini verde bende yiyim onlardan

Bizim kocişin kuzen sıvı sabunu arabaya devirmişti de yıka yıka arındıramamıştık köpükten
amannnnnnnn onlara göre hava hoş canım
ne var ki azıcık sabunla oynadıysa

yaa ne varki oynadıysa değilmi sen bi doğur senin oğlan söyle bi sürünmeye başlasın o zaman konuşuruz bunlarıı ya başka birseyi kırıp dökseydi bi şişe sıvı sabun köpürüp köpürüp geldi ya gitmedi bi turlu banyodann

Canım valla daha doğmadan kıymete bindi oğlu
doğunca napar bilmiyorum
ama altını temizlemez orası kesin, sırf o yüzden bile benimle arasını iyi tutar

Dimi ama
o kadar iş yapmış çocuk, yorulmuş, acıkmış işte

değilmi o kadar yaramazlık yaptı enerji sarf etti kıymalı makarna yaptım şimdide mayonez yok diye kavga etti benimle bende kalmadı zaten o zararlı birşey dedim o zaman babada yemesin sende yeme bi daha diyo bana pabuç kadar dil var bu kızda ya

Canım şaka bir yana şimdiki çocukların üzerinden bir dakika çekmeyeceksin gözünü
Allah korusun kendine zarar falan verir

Ayyy maşallah yaaa tam ısırmalık
annesinin sinirlerini zıplatmanın yolunu da biliyor kereta

Ayyy maşallah yaaa tam ısırmalık
annesinin sinirlerini zıplatmanın yolunu da biliyor kereta

evet bilir herşeyi bu devirdeki çocuklar helede kız çocukları canım önceden gözüm hep üstündeydi o yüzden bütün işlerimi o uyuyunca yapardım ama şimdi o uyuyunca bende uyuyorum malum bebiş uykumu getiriyor onun yanında yapıyorum bütün işlerimi o da bildiği beğendiği ne varsa yapıyor

Canım valla daha doğmadan kıymete bindi oğlu
doğunca napar bilmiyorum
ama altını temizlemez orası kesin, sırf o yüzden bile benimle arasını iyi tutar

bu erkeler alt falan değiştirmezler ya sadece sevmeyi bilirler hiç bu kadın 9 ay karnında taşıdı bende biraz yardımcı oluym demezler acıkır getirir sana verirler altını kirletir ağlar sana verirler benim kocişinde almanyada semineri varmış oraya gidecekmiş martta senide götürüym aileni gör diyo nisandada benim doğumum doğuma tam 1 ay kala gitmiş olucam gitsemmi gitmesemmi karar veremedim ya yollarda doğurmaktan korkuyorum da biraz

Epidurali yapan Dr iğneden sonra elinde kagit biseler dolduruyo bana soruyo kaç kilosu uz?? Dedim 57kiloyum. Ada min gözler ayni bise demedi sonra kaç kilo aldiniz dedi 14dedim adam bi daha ayni poz
banada kal geldı vallahı
He bacim 50kiloyum 1.70 de boyum var düşün artik totoyu buyuttuk bide ufacik gobusum var kimselerin göremediği ama bana batan göbus :-(
ay hemıde boyuda var bu hatunun
Ayy tamda morisime mesaj atiym diyordum mesaji görünce bekliyim dedim aman iyi olsunda oturmasin PC basina. Canim benim ya ne skintilar cekti bi dogursaydi hayirlisiyla...
amın amınnn
yazarım sana korkma yaparsın birsey olmaz bende önce korkuyordum ama oldu bende topkek yiycem şimdi üzümlü o kadar anlattınızki canım çektı vallaha
ye kuzum dünde kek yüzünden degıl mısafır geldıde çıkmak zorunda kaldım oyuzdenyoksam keke dalıp sızı unutmadımmm

Bacım şu topikte yapmayacağın tek şey hayalotla benden özenip bişeyler yemek
ikimizinde yuvarlanmasına az kaldı maalesef
aynen katılıyorumoyy şiştim yahu

zayıflama kampı heeekızçem sen nasıl yudun yahu kız neler yapmısssdur ben gülmiyeyim ee nedemısler gülme komsuna gelır basınaısırcam ben kızı cok tatlı maşllah ya

şimdik gelelim bana.2-3 gündür belim kasıklarım agrıyo adet ağrısı gıbı.sat 10 idi ondan sanırım.
bu arada gün geçtikçe göbeğim aşağıya doğru ınıyor benım.daha erken degılmı kızlar.:26:sizlerinde oylemıydı bu haftalarda yada zırsizdelicim senın göbişte bı degısıklık varmı.benım karnımı gören bıle gobegın ınmeye başlamış dıyor okadar farkedılıyor yanı.
mesela hanı ılk aylar kasıklarımız top gıbıydı ya daha sonra göbeğe doğru çıkmaya başladı.şimdi yine göbek var ama kasıklarım tekrar sısıyo sankı göbekteki sıslık kasıklarıma gerı gelıyo
bu sıralar yıne cısımı tutamamaya başladım bırde kasıklarımda baskı oluyo cunku hemen.

Canım yaaa şimdiki çocuklar büyümüş de küçülmüş resmen
ben o kızını çıtır çıtır yirim haaaaa
beğendiğini yapıyo demek bücürük

Canım uçağa almıyorlar sanırım 8. ayında
gideceksen biraz erken git madem orda annenlerde doğur
yollarda bişey olmaz da geri gelemezsin bi süre onu göze alarak git gideceksen
valla benim kociş peşin peşin söyledi ben altını alamam diye
sever sever bana yollar senin dediğin gibi

Canım adet sancısı yerine olabilir o ağrı
gene de bi doktoruna muayene olmanda fayda var bence
valla benim göbüş de bi değişiklik görünmüyo şimdilik
varsa da ben farketmemiş olabilirim

canım bende çok sık tuvalete gider oldum gene , sanki ilk aylara geri döndüm ben

hımm gitmicem galiba ya orada doğur sezeryan olacağım için hemen gelemem de baya orada kalmam lazım kocişimin bileti ücretsiz geliyor cebit ten seminere davet için tarihine baktı dün kargoyla gelmişti 10 mart yazıyo o zaman benim erken gidip o sonradan gelecek falan amannn bi sürü iş sonra o dönecek ben dönemeyecem falan ben burada doğururum bacım kucağımda iki çocukla rezil olacam Hannover yollarında her sene gidiyor zaten bende bir dahaki seneye giderim hem oğlusumda buyumuş olur o zamana kadar rahat rahat giderim

hayalot bende son aylara doğru senin gibi olmuştum bebek aşağı ıner gibi ama doktor bana korkma bebek doğum pozısyonu ıçın yavaş yavaş kendini hazırlıyo kafasını aşağıya döndürüyor demişti hem böle yavaş yavaş asagı doğru ınmeye baslarsa doğumunda kolay olur demişti bende bi kaç günsenin gibi kasıklarımda sancı hıssetmıştım oda bebek pozisyon değiştirdiği için demişti ama yinede sen bi doktoruna görün derim ben benim kızım kafasını doğum şekline hazır etmişti hersey normaldi ama işte benim çatım dar olduğu için doguramadımm çişin geldiği zaman hemen tuvalete git çünkü hemen gitmezsen ıdrar yollarıyla mesanede iltihap oluyormuş bende bugun nette okudum bunu

En güzelini ancak sen bilirsin tatlım
nasıl rahat edeceksen, içine sinecekse öyle yap
peki annen gelemez mi doğuma

yamisy yavrum catir catir catlattin beni bende 168 boyla 43 kgdum sonra dogurdum 168le 50 kg dum kizzzzzz kemiklerim sayiliyordu ama ben cok mutluydum simdi dubaya dondum normalde senin kilon cok dusuk bacim yeeee gitsin 70kg kadar yolun var kizlar ben cok balik ve bol salata tulumba tatlisi yedim bunlara hamileyken ilk kizim haric ondanmi zipir oldular bilmem kizlarrr bu telefon olayi basima bela olcak yaaaa bunun ilk vukuati degil bu daha oncede benim telefonun son arananlardaki listeden rast gele ariyor benim cok bilmis bicirik tesaduf annem cikmis lotodan annemi aramis sesden annemi tanimis eeeee anneanne seni aramadim ben dedemi aradim ama sen actin yanlislik oldu deyip kapatmis birkeresindede benim eski telefonu atacakdim cocuklar istedi verdim aklima hic gelmedi acil arama araniyor ya ararlarsa diye nitekim oldu sen ara acil aramayi oglum demis yetisin ablam beni oldurcek onlarda konusmaya tutmuslar ablanin elinde ne var oglumda yag bicagi annen nerde kizimda annem buhar oldu uctu elyinlar aldi bizde goremiyoruz son birkac yildironlarda soru ustune soru neyse bunlar kapatmis telefonu kizim dedi anne senin telefondan biz heryeri ariyoruz nasil yani bir bakdim hep acil arama anammmmmm pespese kac yer aradi orda hersey yolundami diye tek tek aciklama yaptim basima is aldircaklardi nerdeysebakin birtane daha anlatayim birgun kizim oglum ben trenle gezmeye gidiyoruz adamin biri gitar elinde hem caliyor hem sarki soyluyor isteyende para atiyor sonra oglum sordu anne adama neden para veriyorlar bende oglum evsizmis oyle yazmis yiyecek icecek yatacak yer ihtiyaci varmis iste boyle parasini kazaniyor dedim sonra ok dedi oglum oglumun bir huyu var yaninda hep defter ve kalem tasir yazar cizer sonra gezdik tozduk geri eve gelecegiz tren bekliyoruz oglum arkamda ben gormuyorum millet bize bakiyor bi ona bide kizimla bana allah allah dedim millet ne olduda birden bana bakar oldular ben dusunmeye koyulurken bi ara gozum takildi ogluma bir dondum ne goreyim benim dilenci oglum kagida kocaman harflerle yazmis biz annem ablam ve ben evsiz aciz 10 binliraya ihtiyacimiz var ama soru sormayin ben dilsizim parayi onume atin ve gidin ayyyyy cildirdim resmen yaaaa daha bunlarin ergenlikleri var yandim ki ne yandim :18:

Son düzenleme:

tatlım ben kontrole gittiğimde kasıklarım ağrıyor demiştim oda fazla ayakta kalırsan fazla yorarsan kendini adet sancısı gibi sancıların krampların olabilir dikkat et demişti.fazla ayakta kalıyıorsun yoruluyorsun canım.korkma göbeğinin şekli için canımıniçi erken filan değil herkesin bünyesi farklıdır ve bebişlerimiz doğuma kadar çok şekil alıyor farklı pozisyonlarda duruyor karnımızda bende şu 3 gündür göbüşümde çok değişiklik görüyorum pazartesi sabah bi kalktım göbüş aşağıya düşecek gibi :) miğdema kadar çıkmıştı göbüş ama şimdi üst taraf basık alt taraf şişik :) kasık ve alt bölgede ağrım çoğaldı sanki aşağıdan çıkıverecekmiş gibi iyice aşağıya indi merdiven çıkarken bile zorlanıyorum artık.öfffff bugün benim tetanoz aşım vaaaaar he birde seninde dediğin gibi wc yi kimselere kaptırmıyorum hep ben hep ben :) gece uykum çok bölünüyor birde ben sola değilde sağa yattığımda daha rahatım anormalmiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…