ayyy delirtecek bu kızzz beni allahımben bu kadar yaramaz bi çocuk değilmişim bu kime çektide böyle olduu yattığı yerden sipariş veriyo şimdi kıymalı makarna istiyormuş birde ayran başıma açtığı işleri bitiremedim daha birde yemek siparişi verdi şimdii ben nerelere gidiym allahımmmmm:84::84:
resim esim istemez koymami tatlim facebook bile koymuyor kesinlikle karsi sorma arkadasim yaaa bugun benimde okul basladi giderken dedimki bugun anneyi cok uzdun normalde ben geldigimde uyurdu uyumamis beni beklemis iceri girer girmez sende beni uzdun kik yaptim sana yimedin yemedin yemedin cuuuukkkk yumurta koydum icine yemedin ellerini beline koymus bide halilari kaldirdin sogukda mi durcaz simdi heeehhh heeehhhh sanki ben cis yaptim recel dokdum babasina demedik kuzu ya katiyen atar adamin huyunu biliyom sonrada hem masraf hem cenesi susmaz niye bakmadin cocuga diyeben bunlardan ne cekdim kanki yaaa 3.numarayada hamileyken uyurdum agirlik basardi bir iki defa cocuklar babalarina sikayet ettiler annem hep uyuyor bizle ilgilenmiyor diye bende ayyy benim gibi anne bulmussunuz falan filan kanki sen ben yine birgun uyurken benim telefona cek kayit yap beni bunlar aksam olunca annem bugun yine uyudu bizde televizyon izledik yalaaaaaaaaaaaannnnnnn yalannnnnn soyluyorlar dedim kanitli gosterdiler esime ben yerin dibine girdim esimde bayildi gulmekden ilahi sera uyuyorsan uyu tatlim onlar seninde benimde oz cocuklarimiz kime hesap vericezde yok uyumadim falan diyorsun sonra onlara dondu anneniz uyur sizde kapiyi kimseye acmayin yaramazlikda yapmayin anneyede yardimci olun dedi
yerim onun siparis veren dillerini acmi kalsin cocuk annesi sende
Bizim kocişin kuzen sıvı sabunu arabaya devirmişti de yıka yıka arındıramamıştık köpükten
amannnnnnnn onlara göre hava hoş canım
ne var ki azıcık sabunla oynadıysa
Boyleler anam bunlar oğullar ini alip bizi aticaklar kenara.. Benimki de öyle diyo sonra da donup bana diyor ben seni atar miyim sensiz dururmuyum... Dedim oglani bulunca beni gorurmu gözün. Dedi niye görmesin.. Bende dedim Benim gözüm seni görmez deyaaa boyley yaparlar adama iste kal geldi adama neye ugradigini sasirdi
Dimi ama
o kadar iş yapmış çocuk, yorulmuş, acıkmış işte
yaa ne varki oynadıysa değilmi sen bi doğur senin oğlan söyle bi sürünmeye başlasın o zaman konuşuruz bunlarıı ya başka birseyi kırıp dökseydi bi şişe sıvı sabun köpürüp köpürüp geldi ya gitmedi bi turlu banyodann
değilmi o kadar yaramazlık yaptı enerji sarf etti kıymalı makarna yaptım şimdide mayonez yok diye kavga etti benimle bende kalmadı zaten o zararlı birşey dedim o zaman babada yemesin sende yeme bi daha diyo bana pabuç kadar dil var bu kızda ya
Ayyy maşallah yaaa tam ısırmalık
annesinin sinirlerini zıplatmanın yolunu da biliyor kereta
Canım valla daha doğmadan kıymete bindi oğlu
doğunca napar bilmiyorum
ama altını temizlemez orası kesin, sırf o yüzden bile benimle arasını iyi tutar
Epidurali yapan Dr iğneden sonra elinde kagit biseler dolduruyo bana soruyo kaç kilosu uz?? Dedim 57kiloyum. Ada min gözler aynibise demedi sonra kaç kilo aldiniz dedi 14dedim adam bi daha ayni poz
He bacim 50kiloyum 1.70 de boyum var düşün artik totoyu buyuttuk bide ufacik gobusum var kimselerin göremediği ama bana batan göbus :-(
amın amınnnAyy tamda morisime mesaj atiym diyordum mesaji görünce bekliyim dedim aman iyi olsunda oturmasin PC basina. Canim benim ya ne skintilar cekti bi dogursaydi hayirlisiyla...
ye kuzum dünde kek yüzünden degıl mısafır geldıde çıkmak zorunda kaldım oyuzdenyazarım sana korkma yaparsın birsey olmaz bende önce korkuyordum ama oldu bende topkek yiycem şimdi üzümlü o kadar anlattınızki canım çektı vallaha
ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama ama
aynen katılıyorumBacım şu topikte yapmayacağın tek şey hayalotla benden özenip bişeyler yemek
ikimizinde yuvarlanmasına az kaldı maalesef
kosun bacular kosunyamisynin zayiflama kampina sloganimiz bu sakkkkk dogurdunuz kocumuz yamisy bende dahil kampa giriyoruz zayiflama kampina kizlar bugun tam fiyoskoyum yaaa benim cocuklarin okul tatiliydi 2 haftadir evdeydiler kucukde 1 haftadir atesleniyor gece yanimizda yatmak istiyordu bizde nerde yattigimiz belli degil esimle ortamizda tekmelerde cabasi bu sabah cocuklari doyurdum okula gonderdim minikle tekrar yattim ben bir guzel uyu minik kalk sen benim telden okul arkadasimi ara annem uyuyor de kadin birsey soruncada kapaceneni annem uyuyor sessiz ol demis bide bunlari turkce dese gam yemicem ingilizce demis turkce zaten bu kadar iyi cumle kuramiyor sonra git b......kklu bezini halinin uzerinde cikar mutfak copune at sonra kuvete gir totoyu yikamis yetmemis mutfak dolaplarindan sen git recel kavanozlarini al kulahda vardi tezgahin uzerinde renkli renkli dondurma yapmis guya oyle dedi yetmemis tekrar cisini yap halinin ustune onlarda yetmemis yumurtalari tek tek kir cirpiciyida al el cirpicisi allahdan dadysine kek yap hep zirsizdeli hayalot teyzesinin yuzunden kek kek dediler cocukda hazirladi iste size kek sonra eline kitaplari al kitap dolabindan yataga geri gel bakdim yanagimla sacimi seviyor bende herseyden habersiz askim anneyimi seviyorsun eeee eee uyu mumy everthink ok bide hersey normal hicbir sorun yok dedi kizzllllaaaaaarrr yaaaa arkadasin aramasiyla uyandim sana birsey oldu zannettim dedi sok oldum yatak odamdan bir cikdim heryer heryerde hayatimda ilkdefa uyumusum basima gelenlere bakin kalpkrizi gecircek bana bu yasda neyseki opucuge boyadi beni birde telefonun kablosunu saklamis nerde kizim deyince telasli telasli copten cikardi biraz kirli mumy ama sarj dolar dedi yinede anasi af etti mutfak copunu balkonda kullanayim kizlar halilari yikattircam baska caresi yok kururmu ki ya soguk havada :44: kizimida artik camasir makinesi atip 90 derecede yikadimmi is tamamdir iyiki esim evde yokdu adam asiri titiz birak eve gelmemeyi ulkeyi terk ederdi o derece titiz kaka yaptigini bile soylemiyecem recel dokmus diyecem yoksa istemez o halilari evde masraf acar basima bidaha yok zamanda cok isim var cooookkkk simdi nemi yapiyor benim ne kadar taki varsa takmis elma yiyor yerlere atma isirip isirip dedim diye kek yaptim sana ye onlari ok mi diye bagiriyor bide
evet bilir herşeyi bu devirdeki çocuklar helede kız çocukları canım önceden gözüm hep üstündeydi o yüzden bütün işlerimi o uyuyunca yapardım ama şimdi o uyuyunca bende uyuyorum malum bebiş uykumu getiriyor onun yanında yapıyorum bütün işlerimi o da bildiği beğendiği ne varsa yapıyor
bu erkeler alt falan değiştirmezler ya sadece sevmeyi bilirler hiç bu kadın 9 ay karnında taşıdı bende biraz yardımcı oluym demezler acıkır getirir sana verirler altını kirletir ağlar sana verirler benim kocişinde almanyada semineri varmış oraya gidecekmiş martta senide götürüym aileni gör diyo nisandada benim doğumum doğuma tam 1 ay kala gitmiş olucam gitsemmi gitmesemmi karar veremedim ya yollarda doğurmaktan korkuyorum da biraz
şimdik gelelim bana.2-3 gündür belim kasıklarım agrıyo adet ağrısı gıbı.sat 10 idi ondan sanırım.
bu arada gün geçtikçe göbeğim aşağıya doğru ınıyor benım.daha erken degılmı kızlar.:26:sizlerinde oylemıydı bu haftalarda yada zırsizdelicim senın göbişte bı degısıklık varmı.benım karnımı gören bıle gobegın ınmeye başlamış dıyor okadar farkedılıyor yanı.
mesela hanı ılk aylar kasıklarımız top gıbıydı ya daha sonra göbeğe doğru çıkmaya başladı.şimdi yine göbek var ama kasıklarım tekrar sısıyo sankı göbekteki sıslık kasıklarıma gerı gelıyo
bu sıralar yıne cısımı tutamamaya başladım bırde kasıklarımda baskı oluyo cunku hemen.
Canım uçağa almıyorlar sanırım 8. ayında
gideceksen biraz erken git madem orda annenlerde doğur
yollarda bişey olmaz da geri gelemezsin bi süre onu göze alarak git gideceksen
valla benim kociş peşin peşin söyledi ben altını alamam diye
sever sever bana yollar senin dediğin gibi
şimdik gelelim bana.2-3 gündür belim kasıklarım agrıyo adet ağrısı gıbı.sat 10 idi ondan sanırım.
bu arada gün geçtikçe göbeğim aşağıya doğru ınıyor benım.daha erken degılmı kızlar.:26:sizlerinde oylemıydı bu haftalarda yada zırsizdelicim senın göbişte bı degısıklık varmı.benım karnımı gören bıle gobegın ınmeye başlamış dıyor okadar farkedılıyor yanı.
mesela hanı ılk aylar kasıklarımız top gıbıydı ya daha sonra göbeğe doğru çıkmaya başladı.şimdi yine göbek var ama kasıklarım tekrar sısıyo sankı göbekteki sıslık kasıklarıma gerı gelıyo
bu sıralar yıne cısımı tutamamaya başladım bırde kasıklarımda baskı oluyo cunku hemen.
hımm gitmicem galiba ya orada doğur sezeryan olacağım için hemen gelemem de baya orada kalmam lazım kocişimin bileti ücretsiz geliyor cebit ten seminere davet için tarihine baktı dün kargoyla gelmişti 10 mart yazıyo o zaman benim erken gidip o sonradan gelecek falan amannn bi sürü iş sonra o dönecek ben dönemeyecem falan ben burada doğururum bacım kucağımda iki çocukla rezil olacam Hannover yollarında her sene gidiyor zaten bende bir dahaki seneye giderim hem oğlusumda buyumuş olur o zamana kadar rahat rahat giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?