takıntıı cok kotu bısey canım yaa ınsallah atlatırızzz kuzum
canım valla oyuncak olduk ellerinde
erken gelmez umarım tatlım yaaa
kıyafet alabildin mi? alabildiysen yıkayıp ütüle istersen
doktora gidecem de bakalım beni muayene edecek mi
kesin değilmiş beni muayeneye alacağı
bana hamişken kestirilmez dediler ama gittim saçımı kestirdim
babannem bi posta kızdı, kaynanam bi posta kızdı, görümcelerden de 4 posta azar işittim
ama umrumda değil, hepsi batıl inanç
canım yaaa sen çok güçlü bir insansın
kendini üzme lütfen
bugüne kadar olanlar geride kaldı, bak parlak bi hayat bekliyor seni
bebişini kucağına alacaksın veee çok mutlu bi hayat geçireceksin
ayy bacım ben senin bu çocukların hikayelerine bayılıyorum valla yaasen bunlardan bi roman yazıversene kızcem yaa valla alıp çevirip çevirip okurum bende roman konusunda ciddiyim...
canım çok güzel dşünmüşsün bence.. elbise olarak beyaz renk güzel olur tabii ama vücuduna bağlı... en ufak fazlan varsa beyaz tehlikeli bi renktir hemen gösterir... siyah giyip de o gece karalara bürünme... vucut tipine benzyen netten birinin resmini eklesen falan daha iyi yardımcı olabliriz burdan sana...
sana iyi alışverişler tatlım kolay gelsin ama yorulma sakın
ben geldim kimse yok yahu.. zırsızdelicim muayeneye gitcekmiş bakalım ne olmuş bacım gelince haber ver.. sham sende iyisindir umarım üzülme lütfen çocuğu üzme artık valla seni uzaya fırlatcak bu oğlan demedi deme
morişim nerdesin morişimmmmmmmmmmm
canım okula giderken yapıyorum bende
saçlarımı da her gün düzleştiriyorum , ohhh mis
valla ben onun yalancısıyım tarakla kaşıyordum dedicanım ben,mk,ler suratımla vajinamı işaret ediyor yön olarak
bildiğim mor mor yol damar gibi değil
bildiğin çatlak çatlak
canım tarakla mı kaşıyormuş, maşallah o da abartmış epey
aman canım dikkat et beline
inşallah muane olmuşundur kızçem ya seni bekliyorum meraklagidemiyorum ki canım yaaa , püfff
sıra bulamadık yarına
62 numarayı verdiler de 3 e kadar muayene olamama ihtimalim varmış
bekler bekler dönersin diyolar muayene olamazsan
ooo afıyet olsun kızçem benimde canım içli köfte çekiyorgeldim kızlar hoşbulduk herkes nasıl bakalım ben biraz önce girdim ama tekrar gitmek zorunda kaldım yaa burnuma kavurma kokusu geldi yemegimide yemiştim ama kalkıp kavurma yaptım yedim de gözümün önü açıldı ya bugünlerde canım sürekli et tavuk birde ayran istiyo yemediğim zamanlarda basım ağrıyo resmen zırsızdelicim üzüldüm doktor konusunda senin için benimde kızım grip olmuş yarın doktoruna götürüym dedim aradım ama senin gibi dolu sıra dediler 11 de gel 1 e kadar sıra gelirse girersin dediler bende sınır oldum senin gibi ama ne yapıym gidip mecbur bekliycem o sırayı kızım grip bayramı zehir eder yoksa bizee:2::2:
göbeğinle sıkıştır diyor şeytan duvaracanım Allah korusun yaaa
bebeği ezer gerçekten
bence yerini değiştir, karnını ezerse Allah korusun üzülürsün
benim yapmışlığım var diyet ama harfiyen uymam aralarda yıyorum yıne çikolat falanayy kızçemmmmmmmmmmm ben hayatta diyet yapamam
yapmaya kalksam da uyamam ki o diyete
umarım memikler büyük kalmaz yaaa, böyle dolaşmayalım ortalıkta
canım ben artık eski serseri ve kızgın halimden sıyrılmaya çalışıyorum
:26::26::26:eee orda marketlerde satılmıyormu yacanım herkes göndermek istiyor ama bozuluyo kargo da maalesef
içim şişiyo artık battaniyeye baktıkca canım yaaa
kizlar hepinize tesekkurlerkazayi ucuz atlattim rabbim hepimizi korusun kazalardan belalardan amin lale ye yavrum ya verirsin dogurunca ayyyy ayni kendimde soyleneni diyorum heeee banada ye ye dediler bende zaten yillarin vermis oldugu zayiflikla tecrubesizlikden duba gibi oldum kelin ilaci olsa misali kizlarrr suanda bayildim gulmekden benim kucuk susam sokagi izliyor ordaki sihirli karekterli bir kiz var diyorki cocuklar size gizli birsey soyleyecem kimse duymasin yaklasin benim minik dibine kadar girmis tv nin bagira bagira konusuyor bende kiminle konusuyor dedim odadan kosa kosa geldim bide ne goreyim tvdeki o kiz o cumleyi derken benimkide no no no annem kizar gizli seylerden ok kizlar benim cocuklar bir alem gecen hafta ogretmen cocuklara ne olcaksiniz yazin demis dunde butun velileri davet etti cocuklar okuyacakmis neler istediklerini falan sahneye benim oglan cikdi herkes masalllah polis ogretmen doktor derken bende bi guzel meslek bekliyorum eeeee cevrede herkes oglun coooookkk akilli buyuyunce iyi yere gelcek falan gaziyla beklerken benim oglan ben buyuyunce copcu olcam demesiyle soka girdim devaminda diger mesleklerin sabit yerlerde gunesi yagmuru ruzgari kacirdigini soyledi copculerinde copcu arabasinin arkasinda temiz hava aldigini karda ruzgarda yagmurda gunesde surekli gezecegini soyledi bide bunlarda yetmezmis gibi elinde mikrofonla ne var anne copculuk kotu meslekmi dedi butun millet bana bakdi arkadan kizim cikdi ben ogretmen olcam cunku bol tatilli meslek parasida cok iyi arastirdim dedi allahim esimle konustuk esim utangiclikdan andimizi zor okurmus deluuuuuugine kime benziyor bunlar dedi ayni analari ama caktirmadim bilmemki askim dedim benden ozetler bunlar kizlar sizler neler yaptinizzzzz
kizlar her aksam usenmeden hindisyancevizi krem surun hic usenmeyin ben her aksam surdum usenmeden 1.cisinde ablam dedi yaptim 2.sinde oyle 3.sunde esime surdurdum ara sira ogluma dogru duzgun catlak yok bende toplasan 3 etmez onlarda belirsiz cok dikkatli bakmak gerek benim arkadasim bekar zayif oldugu halde birgun denize gitmisdik sokagirdi benim vucudu gorunce yavrum nasil bakdin bu vucuda 3 cocuk dogurdugun halde kendisi bir gosterdi allahim gobegini carsaf katlar gibi topladi bikininin icine soktu toto haritasina donmus bende sok oldum tontis ve catlaksiz annnesin sen sera yilin catlaksiz vucutlu 3 cocuklu anne odulu sana dedim
kizlar siz yoksunuz emme gelince okursunuz kizlar ben telefonuma kayit etmistim esimin dogum gununu 2 hafta oncesi haber ver diyesimdi yillarca hatirlamayan biiinnnnn esimin cpk sevdigi abisi var onla konustum onun cemiyet yapma salonu var orda kutlama yapicaz abi para falan teklif bile etme kirilirim dedi diger arkkadasida her turlu video hazirliyor simdi salonda kocaman dev ekran var diyorum kayahanin bizimkisi bir ask hikayesi muzigiyle bizim ilk fotoraflarla bir giris olsun tabiki kayahanin sarkinin sonu olmayacak ozlemek falan biz her yan yanayiz ya arkadasi havai fisek patlatiriz o muzik ve sizin fotolar donerken ekranda dedi onlara eglence olsun bayildilar zaten sonra ki sarki sezen aksudan hosgeldin olcak bizim nisan fotolari doncek yuzukler takilirken falan olan fotolar sonrada ben hamileyken hepsine tek tek mustafa ceceli hastalikda ve saglikda sonra duygusal ilk kizimin dogumu ferhat abi aglatcak bizi kizim sarkisi calcak sonra butun resimler cocuklarda olcak rafet el romandan bana sen lazimsin ondan sonra fatih urek dokturcez doktur dokturebildigin kadar olcak nasil guzelmi fikir verin canlarim:26:hem beyaz mi elbise giyeyim yesilmi iki tane elbise begendim kelebeklerimde bayaz giyincek oglumda kara karga gibi giyincek takimlari erkek diye yalniz esimin universiteden bekar kiz arkadaslarida olcak obnlarin yaninda pooffffff olmayim simdi soyleyin bakemmm fikirlerinizi guzelmi benim fikirler yoksa pofffff hicmi baslamayim evde pasta alipmi kutlayim
bir selam verip kaçıcam hemen
geçmişe bilem bakamadım
annemler gelıcek yarın kızçelerim birde kendıme bırseyler bakmaya cıkıcam oarada
bayramda gıyıcek hıcbırseyım yok cunku
sizi sevıyorummma şam gelırım opuyorum hepınızı
ayy bacım ben senin bu çocukların hikayelerine bayılıyorum valla yaasen bunlardan bi roman yazıversene kızcem yaa valla alıp çevirip çevirip okurum bende roman konusunda ciddiyim...
canım çok güzel dşünmüşsün bence.. elbise olarak beyaz renk güzel olur tabii ama vücuduna bağlı... en ufak fazlan varsa beyaz tehlikeli bi renktir hemen gösterir... siyah giyip de o gece karalara bürünme... vucut tipine benzyen netten birinin resmini eklesen falan daha iyi yardımcı olabliriz burdan sana...
sana iyi alışverişler tatlım kolay gelsin ama yorulma sakın
ben geldim kimse yok yahu.. zırsızdelicim muayeneye gitcekmiş bakalım ne olmuş bacım gelince haber ver.. sham sende iyisindir umarım üzülme lütfen çocuğu üzme artık valla seni uzaya fırlatcak bu oğlan demedi deme
morişim nerdesin morişimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?