yamisy senimi kircaz yazariz roman cumle aleme anlatiriz deluuuuuklerimizi yalniz oglum copcu olcam dediya bende evde ne kadar cop varsa attirdim ona ondan sonra simdide evi supur copcu olcan ya oglum simdiden alis dedim yapti dediklerimi bi ara kayboldu ortadan bakdim odasinda agliyorne oldu oglum dedim anne ben senin copleri atmakdan yoruldum tum dunyanin copunu nasil toplayacam dedi yazik ogluma yaaa onu takmis kafaya vaz gecti copcu olmakdan kucukde bi alem ya bugun bi tavsani var bebekken aldim cikolata kokuyor adi coklet 2 saattir kafa utuledi cokleti uyumuyormus hep gozu acikmis bir turlu uyumuyor mummy coklet diyor anlatiyorum anlamiyor da yavrum onun gozu oyle diyorum acik uyuyor o kizimda ben acikmi uyuyorum` ben denedim mummy acik gozle uyunmuyor dr goturcekmis :18:ablasini kaldirmis yatagindan coklet uyuyacakmis perdeleri kapatmis gece lambasinida acmis bide ablasinin tabletinde ninni actirmis bi coklet kaldi bakmadigimiz cildircammmmmmm bide en komigi pirttttlatiyor ara sira coklet pirttt yapmak yok cok ayip git tuvalette yap diyor bu yasda bize yutturmaya calisiyor essek babasina zannedersem senin totodan cikdi pis kokulu sey dedi noooooyyyyy ben terbiyeli kicim dady bin yapmam oyle seyler coklet daha bilmiyor insanlarla yasamayi hep o yapiyor tavsan ya diyor allahim buyudu kuculdu bu cadi yamisy teyzesi begendin madem aklima geldikce yazayim oglumda daha 4 yasinda falan turkiyedeyiz annemle pazara gittiler annem kavun alcakmis oglum dur anneanne ben biliyom almayi demis kavunu alt kismindan koklamis annemde niye kokluyon demis babam hep kavun alirken totosunu kokluyor guzel kokuyorsa aliyor kokmuyorsa almiyor bide tik tik vuruyor ici dolumu bosmu bakiyor annemde sinirlenmis senin baban benim kizimida alirken boylemi yapti oglumda laf bitermi kesin koklamistir anneanne yoksa niye alsin ici bos kokusmus kadini deme yani demis annem sokda
yamisy beyaz elbiseyi denedim bugun korseyle iyi durdu ama icime sinmedi bende gul kurusu bir elbise gordum bayildim onu alicam herhalde buyuk ihtimalle giydim icimede sindi yakistirdim kendimede kizzzzlarrrr cok sansliyim heeee hediye harici hicbir masraf yapmiyacam kayinvalideme soyledim cok guzel dusunmussun dedi masraflarda bizden olsun dedioglum cok sansli dedi hemdeeeee asil bomba burda benim ufakligi 1 saat sonra gelip alicaklar biz rahat rahat eglenelim diye onun uykusu gelir zaten anammmmm sansss benden yana donmeye basladi 2014 benim yilim olsun allahim sansim bol olsun sizlerinde kizlar bebisleriniz bol sans getirsin yuvaniza
zirsizdeli bana getir yavrum ben bitiririm benim kucuge ordum tunik kazak dun bitirdim sonra utuleyim dedim annaaaammmmmmmmmm tek parcayi utuledim sadece dikmeden biri anyaya biri konyaya bakiyor yamuk yumuk birsey oldu inceldi bende atayim makineye belki duzelir dedim makine durunca heyecanla kosdum bide ne goreyim vallahi 10000 tane sahit lazim diger parcayla bu parcanin ayni ipten orulduugune hepden yamulmussumuklu gibi birsey olmus cikdi karsima bende attim cope kankim oturdum yeniden ayni parcadan ordum bugun dikdim sirin birsey oldu kankim cok zor bu isler ya hem zevkli hem ugrasmali annem lapa lapa kar yagarken canimiz sIkilirsi annemde alin size is dedi 7 yasindaydim orguyu ogrendigimde mutfak tutacagi orerdim annemde babaanneme verirdi babaannemde beni zeki ilan ederdi alt tarafi harosa yamuk yumuk orulmus bir tutacak en komigide dayimin 7 tane oglu var annem birgun yengemle konusurken yengem dert yaniyor erkekler okul tatil disari cikamiyoruz lapa lapa kar yagiyor annemde kiz olsalar yenge ver eline orgu orsun benimkiler masallah bir alisdilar orgu evde kavga gurultu bitti birgun haber vermeden yengeme gittik bide ne gorelim oglanlarin elindeki goruntu aynen bu
az cok bişeylerı var canım ama daha elımı surmedım bayramdan sonra yıkayıp ütülerim artık.
neden kesın degılmıs ?
bende inanmıyorum canım oyle seylere sadece boya yaptırmadım kımyasal var dıye. boyatmadanda kestrmek ıstemedım hepsı bır olsun ıstedım. iyi azar yemişsin ama
benim düzleştirmeme gerek yokki zaten dümdüz
valla ben onun yalancısıyım tarakla kaşıyordum dedibenimde totoda kırmızı yollar var işte kısa kısa totosu çatlayan tek insan ben değilimdir umarım
etsemde etmesemde ağrıyor zaten yapcak bişeyim yokki artık canım
inşallah muane olmuşundur kızçem ya seni bekliyorum merakla
göbeğinle sıkıştır diyor şeytan duvara
benim yapmışlığım var diyet ama harfiyen uymam aralarda yıyorum yıne çikolat falankalmaz canım kalmaz inerler inşallah biraz zayıflasak bekarlığımdan biliyorum şuan onlarında çoğu yağ
:26::26::26:eee orda marketlerde satılmıyormu yakutu içinde falan
aynen benimde
canım tek olmak da iyidir yaaa, tarihe geçecen bir ilk olarak belki de
heeeey arkidişler nasılsınız bakalım ? kim ne rejiminde okuyamadım geriye dönük yazılarınızı baya bi döktürülmüştür yine maşallah .ne rejimi kuzum .birde siz bu memiklere neden taktınız yahu millet orasından burasından yağ enjekte ettiriyor resmen işkence çekiyor be bizimkiler gibi olsun diyeben memnunum valla kızlar kendi adıma konuşayım tabii .benim daha öncesinden 75 olduğu için 90 ları görmek süper oldu yarın kardeşimle karısı geleceği için ölüyorum temizlik yorgunluğundan kızlaaaar kızlar mutfağa bi girdim çamaşır suyu beni mahvetti kocişede diyorum hadi kalk süpürgeyi aç oturmuş playstation başına bana diyoki tatlım sen neden bukadar celallendin ki ne yapıyorsun sen ? töbe dedim adam ben sabahtan beri ne işler yaptım .alışverişe gittik geldik beraber oturuş o oturuş adamda .ayyy belim koptu koptuı karnım öyle fena gerildiki anlatamam .
canım bayramdan sonra yavaş yavaş ütü olayını hallet bence
çünkü erken gelirse sıkışırsın
kotası dolduğu için dedim canım
bebeğe zararlı diye boyatmadım ama saçım artık şekle girmiyordu canım
hamilelikten iyice yıpranmıştı
sen doğur güzelce bakım yaptırırsın
evet tatlım haklısın sıkışmamam lazım daha bırsuru iş var
kotası dolsada senı araya bıyere sıkıstırsın durumunu anlat doktora boyle boyle de anlar insansa
iyi yapmıssın canım bıde sen calısıyosun hem ugrasmazsın okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?