Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kizlar merak etmeyin seneye dis cikardi agrisi var yok o bu derken birkac yil sonra sizler dahada degisik yazacaksiniz bende o zaman okurum roman yerine eeee ozaman benim oglan kiz pesinde kosar artik bugun coooookkkk yorgunum sabah sabah cikdim carsiya bayram alis verisine yok onu begenme bunu begenme derken en son ikna ettik bide ufakliga lazimlik aldim geldim ogreteyim diye anlamiyor oglanda diyor ilk ben yapayim cisimi cocuk gorsun mum sakin sakin dedigim halde beni gozekliyor cisini yapmak icin ayyyy cildirtti beni yapacak diye takip etmekden beynim zonkluyor neyse ogrendi kizlar bi gorseniz ne kadar guzel ya mendil koyma yeri var sifonu bile var cisini kakasini yapinca sarki soyluyor disina damladiysa basiyor kalayiiiiiii kizzz benim yapasim geldiiiiiiiii cocuk hevesle yapiyor nerde bizim zamanimizda boyle seyler hele babamin koyune gittigimizde tahtadan tuvalet hava ala ala yapardik gizlenmekde cabasiiihatta turkiyeye gezmeye gittik babaannem onu yiktirmamis yeni ekleme yapmis evin icine klozetli luks birsey oda disarda duruyor kizimin cisi geldi hadi sen yap ben kapida bekleyim dedim 10 dk oldu ses yok 20 dk oldu cikan yok iceri girdim kizim tip tip bakiyor yavrum niye yapmiyon dedim cisini anne tuvalet yok dusundumde madem burasi tuvalet annem yap dedigine gore bende daha cozemedim nereye ne yapacagimi ona bakiyorum dedi gerci acik havada tuvalet deorantida gerek yokkk simdi kullan kullan kansere bir adim daha yaklasir olduk valla ozledim tum cocuklugumu ne guzeldi o gunler

Son düzenleme:

aaaaa ilgincmis kuzu ya benim kucuk kizimda ayniydi haftasi onden gidiyordu ve bende susuzluk vardi kuzu niye agliyon bak sera ablan su harici hicccc birsey icmez hamileyken ve daha sorunsuz saglikli bebek demek bu bebegin kilo alimini neden engelliyorki bende onu anlamadim cok guzel dedi bana burdaki drlar ustelik ayaklari boyu bayagi uzun dedi normal bebeklerden dedi et ye kuzum ya ben tiksinsem bile kofte agzima suremezdim kavurma falan iskender kebab yedim zorla bide balik cok tukettim kafayi cok sorun etme benim oglanin kafasida buyukdu inan 2 yasa kadar zor tasidi saga sola vura vura belki 6 kez dikis attirdik simdi nerde eski o kafasi nerde simdiki kafasii alakasi bile yok kuculdu kafa buyudukce zayiflayinca kafasida kuculdu tontis birseydi 2 yasina

canım yaaa valla insanın çocuk olası geliyo
oğlunun da canı istemiştir canım o kadar güzel lazımlığı görünce

tatlım o eski tuvaletleri özleme boşver, kanserojen de olsa deodarantlıları tercih ederim
insanlar kışın soğuğunda alttan hava ala ala hasta oluyolarmış
tabi spreylerden iyi aama olsun ben istemezdim
kızının şaşırması da normal, ilk kez görünce nerden başlayacağını bilememiştir

seneye bakalım derdimiz ne olacak

canım suyu bol bol içiyorum zaten
ama meyve sularına bayılıyorum
özellikle dün havuç, portakal ve elmayı karıştırıp suyunu sıkmıştım
doktora gittikten sonra onu da yasakladı
meyve kesinlikle yasak off offf
çok tonbik diyor bebişime yaaa

ilahi zirsizdeli daha dogmadan yegencigimi obez yaptin cocuk burda teyzoslariyla diyet yapcak baska care yok birak sen burasida kadinlar kulubu erkek uyede yok yandiki ne yandiii saka saka kanki meyve sisiriyordur onu kuzu ya ben normalde bile zor yerim meyveyi hic sevmemkucukken bizim yazlik evin bahcesinde vardi yesil sulu elma ona usenmeden cikar kopariir sissssstttt aramizda tisortumle bi guzel siler yerdimama burda yasak masak koymadi dr onu yemem bunu yeme demedi kuzu benim cimcimem oyleydi utanarak yaziyorum hep alttan su gelirdi birak ic camasirini pantalonuma bile islaklik gecerdi bende pet kullandim sonra 8,5 aylik olunca dogdu zaten gelisimi ondeydi dr bu kadarda erken beklemiyorduk prensesi dedi simdi bile uzun boylu cuma gunu kresde fotograf cektirdik ogretmeni siriya sokdu benimki 5 yas grubuyla hemen hemen ayni boyda anasi heves ediyor kiyafet bakarken yokkk anammmm kucuk kucuk bakip duruyom benimki 4 yada 5 yas grubuyla bir giyiniyor yasina gore kilolu degil sadece uzun boylu ve ayaklarida ince uzun seneye ablasiyla ayni numara giyer diye saka yapiyorum gercege doncek herhalde ablasida yavrum bizim komsunun kedisi bile ondan daha agir bugun veterinerden getiriyormus karsilastik ana dedi kizim benden daha kiloluymus yemiyorki hic hatirlatmayim yemek yemegi dunyanin en mutlu insani o olur o derece zorlayarak yetirtiyorum ya iki kucukler korkuyom bazen evde yiyecek olmasa beni yiyecekler diye yatana kadar agizlari bos durmuyor ama zayiflar

kanki tuvaleti degil cocuklugumu cokkk ozluyorum babaannemin bir tuhaf kokan evini o koku halen burnuma gelir koy evleri ne guzel kokuyor yaaa temiz havadan midir nedir sonracigima sabah mis gibi ev ekmegi kokar evin her kosesi esen ruzgar tahtadan olan cerceveleri tinkir tinkir sallardi ne uyurdum beeee arada cisimide kacirirdim annem babaannemden korkusuna yatagi ters cevirirdiyoksa 40 yil soylenir durur halamda annemden mi alismis ne yapmis kizi bize geldiginde cisini yapar halamda yatagi ters cevirirdi ama annem aninda enselerdiahhh kankim ne cok isterdim cocuklarimin benim gibi bir cocuklugu olsun tum aileyi tanisinlar hep bi yanlari eksik bunu soru sormalarindan benim cocuklumu anlatmami istemelerinden anliyorumsimdi bayram sadece 2 yil once benim ailemle birlikde bayrami gecirdiler hep internetten kutluyorlar benim ailemin bayramini onlarda benimkilerde hep eksiklik burukluk var bi yanlarinda bunu cok iyi anliyorum ama kimsenin uzulmesini istemiyorum caktirmamaya bakiyorum hayat iste devam ediyor bi sekilde

valla super birseymissin sen ya tuuuuu tuuuu ben danteli evlenince ogrendim kvdeme baka baka sonrada ordum birseyler sevemedim gittiorguyuuuuu cok seviyorum dikiside makina aldim ilk beceremedim dikmeyi sonra karistira karistira ogrendim simdi cooookkk keyifli bir suru seyler diktim yalniz merdiven altina attim ustunede allah ne verdiyse attimigne sirf usengeclikden cikaripda birsey dikemiyorum ne guzel kumaslar aldim halbusem igne oyasina hic heves etmedim bayagi zora benziyor kvdem yaparken gordum igneyi tutmakdan bende hoslanmiyorumayni kafadan cikdik bak

tatlım bebeğinin iyi olmasına cok ama cok sevındım maşallah ne guzel kılolu işte annesi uzulme sen :) doktorun dedgı gıbı cıkolata fılan yeme gerısınıde kafana takma bak saglıklı bı bebısın var ve suyunda gıttı dıyodun ama fazlaymıs cok sevındım :) artık takma kafana rahatca uyu gül eğlen bayramında guzel gecer bu haberle :) her sabah mutlaka yumurta ve peynır ye 2. 3 gunde bı fılanda tavuk ye hergun tavuk yersen mıden almaz bıda yıyemessın. Allahım bı gun banada nasıp eder inşallah bebeğimi görmeyi :/ gercı alıskınım herseyımın ters gıtmesıne...

canım diyete sokacam doğar doğmaz bu gidişle
tatlım valla benim bebek baştan beri öndeydi de bu sefer abartmış biraz
hem suyunun fazla olmasına da kızdı doktor
anacım ben napıyım sanki içeriye iğneyle su enjekte ediyorum
sağlıklı olsun da umrumda değil şişko ya da zayıf oluşu
ben biraz fazla almışım ama öyle dedi doktor
teyzem de annem de hamileliklerinde 30ar kilo almışlar
onlara göre normal

senin kız gibi uzun boylu olur umarım
ben kısayım babiş kısa biraz zor sankim uzun boylu olması
benim de sürekli suyum gidiyo ama doktor hanım inanmadı
dedi suyun zaten çoooooooooooooook fazla , üstelik gidiyorsa oooooooo işimiz var dedi

canım o noktada çok haklısın
benim eşimin ailesi köyde yaşıyorda söylemesi ayıp çoooooooook güzel
tabi böcükleri saymazsak
kışın sobalı ev, üstünde ekmek kızartıyor kaynanam hemi de köy ekmeği
kestane yapıyor, gece karanlıkta sobadan yansıyan alevin görüntüsüyle uykuya dalıyorsun
çok güzel cidden
ben tahta evlere bayılırım
ya mardinin evleri gibi ya da safranbolunun evleri gibi bir yerde yaşamak isterdim
kışın sıcak, yazın soğuk olan püfür püfür esen evler
bu arada benim ailem çok düşkündür birbirine
gidilir gelinir, bayramlarda da düğünlerde de çooooooook güzel olur
ancak ben doğdum doğalı gurbette olduğum için çok nadir gidebiliyoruz bayramlara
gurbetteyken işim gereği daha da gurbete düştüm
benim bebişim de seninkiler gibi olur muhtemelen
boynu büküklüğü ben çok iyi bilirim, maalesef oğluşum da tadacak

bacım benim aney ben küçükken çooooook uğraşırdı dikiş makinesiyle
sırf iğne var diye yaklaşmazdım
görümceler ikişer yıl dikiş nakışa gitmişler mesela
istesem belki öğretirler ama iğnenin i'sinden bile hoşlanmıyorum
şöyle diyim elime iğne alınca öyle ürperiyorum ki eşim şok oldu ilk gördüğünde
şimdi dikilecek bişey olduğunda iğneyi göstermez bile
ben varyaaaa dantel olsun bir ömür örerim, iyi model çıkarırım üstelik
havlu kenarı falan da severim örmeyi
annem iğne oyası, mekik falan da yapar ama öğrenemedim gitti

saol canım benim yaaa
valla tombikmiş doktor zayıflatalım dedi
çikolatyla bitse iyi ekmek yok makarna yok güzel olan hiçbişey yok pöffffffffffff
canım benim de hep ters gitti biliyorsun sonunda muradıma erdim ama
umarım sende erersin muradına ve görürsün bebişini
Allahım sağlıklı sıhhatli görmeni nasip etsin
teyzesi doktor bize kalp atışını dinletti korktum yaaa
maşallah en son duyduğumda çıkan sesten kat kat şiddetliydi
700-800 gram olması gerekirken 1100 olmayaydı iyiydi ama yaaa
kardeşim de diyo ki ne tatlı olur tombiş tombiş işte severiz sıktırırız

doktora deseydin zayıf olsa kaynanam bakmadın der, şişko olsa çok yedirdin der ne biçim bi düzen aynı siz de öyle yapıyosunuz diyo
telefonda iyi saydı doktoruma, benim yeğenimi nasıl zayıflatmak istermiş falan diye
bu arada teyzesi oğluşum annesine gülümsedi bi kaç kez, mutlu bi bebek demek ki dimi?
umarım seninkini de en kısa zamanda görürsün ve gülücükler saçar annişine

ayyyyy ne guzel yaaa kv kotude olsa sirf evi icin gidilir oraya yaaaaarkadasim bende safranboluyu cok merak ettim turistlikmi bir yermi bende gideyim cocuklarla gezeyim orayi mardinide bizim misirli ogretmen anlatti cok guzel diye inan utandim yahuuuu elin yabancilari karis karis biliyor turkiyeyi ben canim ulkemin belirli yerlerini biliyorum ama cocuklar artik buyuduler gezecem kismetse safranboluyu internetten bakdim hosuma gitti gezebilirim esim ve cocuklarla bayramlar bizdede oyle canim ya annemler butun aile ayni mahallede yasiyorlar dedemden miras kaldi bir sokak onlara ait simdi yine koca bir site kaldi dedemden yine ayni alana gittiler diger evlerini kiraya verip cok neselilier her aksam muhabbet ederler disarda ama burda kv kp deri kimse sevmiyor bayramlarda dahil kimse gitmiyor kv kp herkese laf sokustururlar kimsede hoslanmiyor kapilarinin onunden gecer yegenleri onlara ugramazlar bazen uzuluyorum bunlarda huzunleniyor kimse gelmiyor diye biz esimle gidiyoruz tum buyuklere benim ailem kusluk olmaz bayramlarda diye ogretti lafda sokustursalar gidiyorum artik alttada kalmiyorum aninda bende savunmaya geciyorum kendimiofffff ya bayram bayram okul var elin yabancilari ne bilsin bizim bayramimizi cok devamsizlikda yaptim simdi gitmeme hakmida kaybettim tuhhhhhh

canım çok şükür kayınvalidem melek gibi kadındır
şimdiye kadar sesini yükselttiğini bile görmedim
Allah nazardan saklasın, torununun ayağı takılabilir diye normal bahçede taş bırakmayan bir kadın sen düşün artık
biz uyuruz mesela tatillerde o 6da kalkar
biz uyanana kadar kimseyi evin etrafına yaklaştırmaz bebekler uyuyo diye
hiç kalk şunu yap diyen bi kadın değildir, bundan sonra der mi onu da bilmiyorum açıkcası
sabah 6dan akşam 11e kadar hiç yerinde oturmaz
benim çocuk doğsun bahçeye beton attırıp çim ektirecem diyo
olurda düşerse diye, çooooook pimpiriklidir o konuda
güzel bir huy diye düşünüyorum çünkü ilgisiz biri olsaydı yapamazdım muhtemelen
bana bakmaya gelecek doğumdan sonra ve inan hiç korkum yok
ben uyanana kadar evimin işini de bitirir yemeğimi de yapar, gık da demez
valla canım mardin de çok güzel safranbolu da
ben çocukluğumdan beri çok gezen bir insanım
babam sağolsun birçok yeri görmemi sağladı
eşim de benim gibi gezmeyi seven biri
evlendik evleneli pek çok şehri gezdik beraber
mardin, urfa, maraş, antep, batman, siirt, ağrı, van, samsun, kastamonu, karabük ( safranbolu evleri burda ama kastamonu da da örnekleri var ) , kayseri, niğde, nevşehir, adana, mersin, kırşehir, ankara, konya, kütahya, eskişehir, sakarya, amasra, istanbul, izmit hatırlayamadığım vardır mutlaka
biz çok severiz gezmeyi paramız olursa daha da gezecez Allahın izniyle
bu yaz oğluşumuzla Karadeniz turu yapalım diyorum, bakalım kısmet olur mu

canbonlarım geliyorum gıdıyorum yazamıyorum ya
nasılsınız ıyımısınız biz hem ıyıyız hem kotuyuz aslında nasıl olduğumu bılmıyorum tek bıldıgım ben agrı içinde kıvranıyorum ama cok sukur çocumunn tekmeleri yerinde
dün annenmler bendeydi sabah 7de kalkmıştım tatlı falan yemek yetıstırıcem dıye .sabahın 7sınden aksam 6ya kadar hıc oturmadım desem yerıdır.annemler gelınce ara ara oturdum annemın zoruyla ama dınlenemedım acıkcasıgece boyu doğal olarak yıne kramplarım başladı yürürken kasıklarımda batmada vardı ama onun dışında bıseyımız yok cok sukur.
eşim hernekadar doktora gıdelım desede ben burdaki devlete gıtmek ıstemıyorum.hem cok kotu terslıyorlar hemde muhtemelen alttan bakıcak bende o şekil bakılmasını ıstemıyorum suan ıcın.korkuyorum bişey olur diye:26:
sabahta 8 buçuk gıbı kalktım ama kasık ağrım gecmemıstı dınlerım dedım ama şansa yatak odasına baza almıştık o geldı eltımler yardım etı gercı ama bende ucundan tutunca 2 buklum kalakaldım:26:
napsam gıtsemmı sadece kasıklarım ağrıyor bıçak batması gıbı bırde doğal olarak belımle bacaklarım ağrıyor.
hiç dınlenmıyorum ya yapıyorum sonra agrı oluncada kalakalıyorum ıste
şimdi o hastaneye gıdersem dıycekkı kanaman akıntın varmı ben yok dıycem ozaman nıye geldın dıycek bende delı olucam napıyım sızce bebek tekmeliyor ama bısey olmaz dıme yınede:26:

zırsizdelimmm kuzum hastaneden geldıgın gece senın ıcın gırdım okudum yazdıklarını ama sana yazacak ınan hıc halım yoktuçok sevındım bebeişkoda maşşalahhı var kuzum
şuan coık agrıom var bıraz dınleneyım sonra gecmıse donucem ınsallah olurmu çok öpüyorum hepınızııı

sana tek cümleyle fikrimi özetleyeyim canım
senin canın dayak istiyor
kesinlikle işin özü bu
hamile halinle ne işin var (ki bunu diyen bayram temizliği sırasında unuttu hamile olduğunu onu itti bunu çekti ama olsun gene de )
canım maalesef devlet kanaman falan olmayınca ciddiye almıyor
tatil olduğu için acilden giriş yapman gerekiyor
ama pek çok özel hastane açık bugün git görün istersen
benim çocuk da pek hareketli, meğersem tokluktanmış oynamaması
aç kalınca oynuyo

kızlar doktorcuğumuzun zorladığı yarım saatlik yürüyüşümüzü kanter içinde bitirdik geldik
zayıflayacam alim Allah kafaya koydum
yalnız çikolata olmayınca hayatımı bi mutsuzluk kapladı sanki

saol canım benim
ama anne karnında zayıflatılan ilk bebek olacak sanırsam

sen biraz toparlan görüşürüz tatlım

ben geldim kızlar nasılsınız çoktandır giremedim ya kızımın hastalığı bayram temizliği ıvır zıvırı temizliği derken bugün açabildim pc yi sizde ne var ne yok bakalım bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…