kızlar doktorcuğumuzun zorladığı yarım saatlik yürüyüşümüzü kanter içinde bitirdik geldik
zayıflayacam alim Allah kafaya koydum
yalnız çikolata olmayınca hayatımı bi mutsuzluk kapladı sanki
ben geldim kızlar nasılsınız çoktandır giremedim ya kızımın hastalığı bayram temizliği ıvır zıvırı temizliği derken bugün açabildim pc yi sizde ne var ne yok bakalım bebişler nasıl
kız çıkolata dedin aklıma geldi yine ya gidip yiycem bak senin yüzünden ne güzel unutmuştum benim herifte sağolsun bayram diye evi çeşit çeşit çikolatalya doldurmuş evde olmasa yok diye avuturdum kendimi
ye bacım yeeeeee
ben buralarda yiyemezken sen oralarda yeeeeeee
tam ottan hayatım oldu, salata ve sebze yemekten anam ağladı resmen
ya züzüldüm bak demek açsınız yazık ya kıyamam size arada et tavuk yokmu tek otla geçermi hayat yavv ben olsam ot yerine et yiyim beyaz yada kırmızı başka bir şey yemiym derdim vallaha doktora kızım dünden beri biraz iyi teyzesi ama beni bitirdi diyebilirim mizmiz kızım yatiyor şimdi kocişimde koyun falan filan la uğraşıyor babasıyla beraber bende tv karsısında oğluşumla keyif catıyom vallaha doktor banada dedi günde yarım saat yürü diye ama işte kızımla yürümek zor iki adım gidiyo beni kucağına al dıyo kocaman kızz
Aktarda var canımCanım balmumunu nerden aldın?
canım et ürünleri hiç bana göre değil
zorla yiyyorum resmen o da bir iki lokma,
et türünün hiçbirini almıyor içim
mecburum ota anlayacağın
pilav bile yasak maalesef
canım kızının arabası varsa ona bindir iteleye iteleye yürürsün en azından
öteki türlü zor olur
Merhaba kızlarrr annemde olduğum için internete tekrar girebildim nasılsınız neler yapıyorsunuz daha olkuyamadım ama size benim minik prensesimden haber getirdim maalesef ki kızımın sol kalçasında çıkık var çıldırmak üzereyim bol bol dua edin kızlar meleğim iyileşsin çıldırmaya ramak kaldı
Aktarda var canım
Merhaba kızlarrr annemde olduğum için internete tekrar girebildim nasılsınız neler yapıyorsunuz daha olkuyamadım ama size benim minik prensesimden haber getirdim maalesef ki kızımın sol kalçasında çıkık var çıldırmak üzereyim bol bol dua edin kızlar meleğim iyileşsin çıldırmaya ramak kaldı
Aktarda var canım
canım kızım 26 aylık boyuda maaşallah normal yaşıtlarına göre uzun arabaya cok zor sığıyor ayakları ayağını koyacağı yere geliyor oda ayağını acıtıyor bırde ben sezeryanlı olduğum için belim ağrıyo bi süre ittikten sonra ben senin gibi değilim canım ya et falan yiyebiliyorum ama ot maalesef hiç yiyemiyorum
saol canım benim yaaa
valla tombikmiş doktor zayıflatalım dedi
çikolatyla bitse iyi ekmek yok makarna yok güzel olan hiçbişey yok pöffffffffffff
canım benim de hep ters gitti biliyorsun sonunda muradıma erdim ama
umarım sende erersin muradına ve görürsün bebişini
Allahım sağlıklı sıhhatli görmeni nasip etsin
teyzesi doktor bize kalp atışını dinletti korktum yaaa
maşallah en son duyduğumda çıkan sesten kat kat şiddetliydi
700-800 gram olması gerekirken 1100 olmayaydı iyiydi ama yaaa
kardeşim de diyo ki ne tatlı olur tombiş tombiş işte severiz sıktırırız
doktora deseydin zayıf olsa kaynanam bakmadın der, şişko olsa çok yedirdin der ne biçim bi düzen aynı siz de öyle yapıyosunuz diyo
telefonda iyi saydı doktoruma, benim yeğenimi nasıl zayıflatmak istermiş falan diye
bu arada teyzesi oğluşum annesine gülümsedi bi kaç kez, mutlu bi bebek demek ki dimi?
umarım seninkini de en kısa zamanda görürsün ve gülücükler saçar annişine
ayyyyy ne guzel yaaa kv kotude olsa sirf evi icin gidilir oraya yaaaaarkadasim bende safranboluyu cok merak ettim turistlikmi bir yermi bende gideyim cocuklarla gezeyim orayi mardinide bizim misirli ogretmen anlatti cok guzel diye inan utandim yahuuuu elin yabancilari karis karis biliyor turkiyeyi ben canim ulkemin belirli yerlerini biliyorum ama cocuklar artik buyuduler gezecem kismetse safranboluyu internetten bakdim hosuma gitti gezebilirim esim ve cocuklarla bayramlar bizdede oyle canim ya annemler butun aile ayni mahallede yasiyorlar dedemden miras kaldi bir sokak onlara ait simdi yine koca bir site kaldi dedemden yine ayni alana gittiler diger evlerini kiraya verip cok neselilier her aksam muhabbet ederler disarda ama burda kv kp deri kimse sevmiyor bayramlarda dahil kimse gitmiyor kv kp herkese laf sokustururlar kimsede hoslanmiyor kapilarinin onunden gecer yegenleri onlara ugramazlar bazen uzuluyorum bunlarda huzunleniyor kimse gelmiyor diye biz esimle gidiyoruz tum buyuklere benim ailem kusluk olmaz bayramlarda diye ogretti lafda sokustursalar gidiyorum artik alttada kalmiyorum aninda bende savunmaya geciyorum kendimi offfff ya bayram bayram okul var elin yabancilari ne bilsin bizim bayramimizi cok devamsizlikda yaptim simdi gitmeme hakmida kaybettim tuhhhhhh
ayy makarna yokmu hıc dayanamam ben makarnaya cok severım. ama mecbursun canım yeme seytana uyupta. tabı tombıs tombıs sevmesı guzel olur ısıra ısıra buyutursunuz oğlusu teyzesı haklıgulumsedımı oyy ben onu yerım mutlu tabı baksana gulucuk sacmıs annesıne
canım o noktada çok haklısın
benim eşimin ailesi köyde yaşıyorda söylemesi ayıp çoooooooook güzel
tabi böcükleri saymazsak
kışın sobalı ev, üstünde ekmek kızartıyor kaynanam hemi de köy ekmeği
kestane yapıyor, gece karanlıkta sobadan yansıyan alevin görüntüsüyle uykuya dalıyorsun
çok güzel cidden
ben tahta evlere bayılırım
ya mardinin evleri gibi ya da safranbolunun evleri gibi bir yerde yaşamak isterdim
kışın sıcak, yazın soğuk olan püfür püfür esen evler
bu arada benim ailem çok düşkündür birbirine
gidilir gelinir, bayramlarda da düğünlerde de çooooooook güzel olur
ancak ben doğdum doğalı gurbette olduğum için çok nadir gidebiliyoruz bayramlara
gurbetteyken işim gereği daha da gurbete düştüm
benim bebişim de seninkiler gibi olur muhtemelen
boynu büküklüğü ben çok iyi bilirim, maalesef oğluşum da tadacak
canım varyaaa öyle kötüyüz ki ana oğul
canımız birsürü şey istiyor ama yiyemiyoruz maalesef
yemiyorum henüz ama ne kadar dayanabilecem bilemiyorum
mutlu olmasına sevinirim
gülümsemesi çok tatlıydı yaaa
umarım seninki de gülümser
canım ben has ve has safranboluluyum tam yerınde yazdın gıtmek ıstedıgınımemleketım cok guzeldır unesco tarafından koruma altında dunya mıras kentı lıstesınde zaten orda gezerken kalabalıgın % 90nı turıst. kucuk japonya dıyolar
ben safranboluluyum canım evlerımızdekı sıcaklık gercekten cok guzeldır bıdaha gelcegın zaman haber ver suan gurbetteyım ama bende gecerım memleketıme görüsürüz oğluslarımızla beraber inşallah. mısafırımız olursunuz :) ılk defa memleketımden ayrı kaldım 4 ay oldu hala burnumda tutuyo safranbolum
inşallah tatlım.
ayy bende yemıyorum pek fazla ac karnına sekerım bıraz yuksek cıkmıstı ama demın tatlı yedım hemde bı tabak napım ya
suan karnımda acıktı ama gece mıdemın yanması bogazıma dogru gelıyo yıyemıyorumda ya off :/
canım bu yaz nasip olursa yeniden görmek isterim oraları
gerçekten çok sıcak yaaa
geçen sene tam gezememiştim , sen bilen olarak gezdirirsen çok memnun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?