Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

kız çıkolata dedin aklıma geldi yine ya gidip yiycem bak senin yüzünden ne güzel unutmuştum benim herifte sağolsun bayram diye evi çeşit çeşit çikolatalya doldurmuş evde olmasa yok diye avuturdum kendimi

benim oğlum aç
doyur diye vuruyo duruyo ama yasak
ekmeksiz hayat mahvetti ikimizi de, en kötüsü çikolata yiyememek
yarım saat yürüdük ana oğul 2 kilometre yol yaptık
bir de bayram temizliği yaptık işte
senin kızın nasıl oldu?

kız çıkolata dedin aklıma geldi yine ya gidip yiycem bak senin yüzünden ne güzel unutmuştum benim herifte sağolsun bayram diye evi çeşit çeşit çikolatalya doldurmuş evde olmasa yok diye avuturdum kendimi

ye bacım yeeeeee
ben buralarda yiyemezken sen oralarda yeeeeeee

tam ottan hayatım oldu, salata ve sebze yemekten anam ağladı resmen

ye bacım yeeeeee
ben buralarda yiyemezken sen oralarda yeeeeeee

tam ottan hayatım oldu, salata ve sebze yemekten anam ağladı resmen

ya züzüldüm bak demek açsınız yazık ya kıyamam size arada et tavuk yokmu tek otla geçermi hayat yavv ben olsam ot yerine et yiyim beyaz yada kırmızı başka bir şey yemiym derdim vallaha doktora kızım dünden beri biraz iyi teyzesi ama beni bitirdi diyebilirim mizmiz kızım yatiyor şimdi kocişimde koyun falan filan la uğraşıyor babasıyla beraber bende tv karsısında oğluşumla keyif catıyom vallaha doktor banada dedi günde yarım saat yürü diye ama işte kızımla yürümek zor iki adım gidiyo beni kucağına al dıyo kocaman kızz

canım et ürünleri hiç bana göre değil
zorla yiyyorum resmen o da bir iki lokma,
et türünün hiçbirini almıyor içim
mecburum ota anlayacağın
pilav bile yasak maalesef
canım kızının arabası varsa ona bindir iteleye iteleye yürürsün en azından
öteki türlü zor olur

Merhaba kızlarrr annemde olduğum için internete tekrar girebildim nasılsınız neler yapıyorsunuz daha olkuyamadım ama size benim minik prensesimden haber getirdim maalesef ki kızımın sol kalçasında çıkık var çıldırmak üzereyim bol bol dua edin kızlar meleğim iyileşsin çıldırmaya ramak kaldı

Canım balmumunu nerden aldın?
Aktarda var canım

canım kızım 26 aylık boyuda maaşallah normal yaşıtlarına göre uzun arabaya cok zor sığıyor ayakları ayağını koyacağı yere geliyor oda ayağını acıtıyor bırde ben sezeryanlı olduğum için belim ağrıyo bi süre ittikten sonra ben senin gibi değilim canım ya et falan yiyebiliyorum ama ot maalesef hiç yiyemiyorum

merhaba canım çok geçmş olsun peki konşmadınmı doktorla kalça çıkığına bi çözüm yokmuymuş inşallah bi an önce bi çözüm bulunurr

tatlım hoşgeldin
hayırdır canım yaaa neden çıkık oluştu
acaba sen görmeden eşinin kızı falan mı bişey yaptı
Rabbim şifa verir umarım
dualarım seninle
ama aklımdan türlü türlü şeyler geçiyo, normal doğum olsa doğum sırasında olmuştur diyeceğim ama normal de değil
doktor ne dedi canım, ne yapman gerekiyomuş?

maşallah canım benim
uzun olsun boşver, benimki anne babaya benzerse kısa olur diye korkuyorum
kardeşlerim uzun ama ben aralarında çok kısa kaldım
canım sezeryan bunca zaman geçmesine rağmen kendini hissettiriyo dimi?
normal hareketlerin kısıtlanıyo ister istemez dimi?
valla ben hamilelikte etten bi tiksindim hala içim almıyo
az önce bir parçanın ucundan ısırık aldım kusmak üzereyim

canım gecmıs olsun ınsallah en kısa surede tedavı olurda duzelır prensesımız. doktor ne dedı nasıl duzelcekmıs? bızım bı tanıdıgımızın bebegındede kalca cıkıgı vardı ama tedavı etmişler duzelmıs hıc bıseyı yokmus suanda için rahat olsun

ayy makarna yokmu hıc dayanamam ben makarnaya cok severım. ama mecbursun canım yeme seytana uyupta. tabı tombıs tombıs sevmesı guzel olur ısıra ısıra buyutursunuz oğlusu teyzesı haklı gulumsedımı oyy ben onu yerım mutlu tabı baksana gulucuk sacmıs annesıne

canım ben has ve has safranboluluyum tam yerınde yazdın gıtmek ıstedıgını memleketım cok guzeldır unesco tarafından koruma altında dunya mıras kentı lıstesınde zaten orda gezerken kalabalıgın % 90nı turıst. kucuk japonya dıyolar

canım varyaaa öyle kötüyüz ki ana oğul
canımız birsürü şey istiyor ama yiyemiyoruz maalesef
yemiyorum henüz ama ne kadar dayanabilecem bilemiyorum
mutlu olmasına sevinirim
gülümsemesi çok tatlıydı yaaa
umarım seninki de gülümser

ben safranboluluyum canım evlerımızdekı sıcaklık gercekten cok guzeldır bıdaha gelcegın zaman haber ver suan gurbetteyım ama bende gecerım memleketıme görüsürüz oğluslarımızla beraber inşallah. mısafırımız olursunuz :) ılk defa memleketımden ayrı kaldım 4 ay oldu hala burnumda tutuyo safranbolum

inşallah tatlım.
ayy bende yemıyorum pek fazla ac karnına sekerım bıraz yuksek cıkmıstı ama demın tatlı yedım hemde bı tabak napım ya
suan karnımda acıktı ama gece mıdemın yanması bogazıma dogru gelıyo yıyemıyorumda ya off :/

çok güzel gerçekten canım

canım bu yaz nasip olursa yeniden görmek isterim oraları
gerçekten çok sıcak yaaa
geçen sene tam gezememiştim , sen bilen olarak gezdirirsen çok memnun oluruz

biz daha şeker yükleemsi de yaptırmadık canım
yüksek çıkarsa diye korkuyorum
bi doktor yesen de yemesen de yüksek çıkacaksa çıkar demişti gerçi
bilemiyorum , kafam çok karışık

canım bu yaz nasip olursa yeniden görmek isterim oraları
gerçekten çok sıcak yaaa
geçen sene tam gezememiştim , sen bilen olarak gezdirirsen çok memnun oluruz

inşallah tatlım cok guzel olur seve seve gezdırırım tabı. yanında ıyı bılen bırı olmadıkca gezdıgın yerı eksık gezıyosun oylede tadı cıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…