biz daha şeker yükleemsi de yaptırmadık canım
yüksek çıkarsa diye korkuyorum
bi doktor yesen de yemesen de yüksek çıkacaksa çıkar demişti gerçi
bilemiyorum , kafam çok karışık
inşallah tatlım cok guzel olur seve seve gezdırırım tabı. yanında ıyı bılen bırı olmadıkca gezdıgın yerı eksık gezıyosun oylede tadı cıkmıyo
bende yukleme yaptırmadım canım ama sekerımı ölcutler ac karnına.
seker olsa boyle olmazdın demsti doktor. hamılelıkte seker bıraz yukselıyomus. aman yukleme yaptırmasanda dert etme yedıgıne dıkkat ettıkten sonra. cunku sekerın yuksek cıksada dıyetten baska bısey yaptırmıyolar e doktor zaten soylemıs sana sunları ye bunları yeme dıye
canım ben has ve has safranboluluyum tam yerınde yazdın gıtmek ıstedıgınımemleketım cok guzeldır unesco tarafından koruma altında dunya mıras kentı lıstesınde zaten orda gezerken kalabalıgın % 90nı turıst. kucuk japonya dıyolar
canım gecmıs olsun ınsallah en kısa surede tedavı olurda duzelır prensesımız. doktor ne dedı nasıl duzelcekmıs? bızım bı tanıdıgımızın bebegındede kalca cıkıgı vardı ama tedavı etmişler duzelmıs hıc bıseyı yokmus suanda için rahat olsun
tatlım hoşgeldin
hayırdır canım yaaa neden çıkık oluştu
acaba sen görmeden eşinin kızı falan mı bişey yaptı
Rabbim şifa verir umarım
dualarım seninle
ama aklımdan türlü türlü şeyler geçiyo, normal doğum olsa doğum sırasında olmuştur diyeceğim ama normal de değil
doktor ne dedi canım, ne yapman gerekiyomuş?
merhaba canım çok geçmş olsun peki konşmadınmı doktorla kalça çıkığına bi çözüm yokmuymuş inşallah bi an önce bi çözüm bulunurr
bayramınız mübarek olsun kızçelerimmmm
zırsizdelicim kuzum yok zatıflatılan ilk bebek seninki değildir ilahimaşallah de çocuğa.amaç zayıflatmak değilde hem sağlıklı bir doğum hemde sağlıklı bır bebek için bütün amaç.meyvenin yasak olması gayet doğal çünkü şeker var ondada ve bebeğin kilo almasında çok yararı var.ama çikolata tarzı seylerde senin açından zararlı.
aynı şeyleri doktor banada yasakladı sadece meyveyi yasaklamadı .
ekmek günde 2 dilim demişti oda kavaltıda..
tabi ben uygulayamadım sürekli aralarda kaçamak yaptığımda oldu o ayrıinşallah sen başarırsın.
yürüyüş yap ama ben yapıyorum ama benim doktorum bana 1 saat dedi yürüyüşüpestilim çıkıyor vallahii
zirvem geçmiş olsun kuzum düzelir inşallah doktor nededi tam okuyamadım geçmişi:26:dua topiğinde bir arkadasın bebegındede cıktı kalça cıkıklıgı :26:yenıdoganlarda oluyor ozellıkle kız bebeklerde..atlatıcaksınız inşallah
bir ay boyunca alt bezini iki tane üst üste bağlayacağım bir ay sonra usg ile bakacaklar eğer düzelmemişse ortapediye gideceğiz oprda tedavi edilecek bandaj vs gibi şeyler varmış ilk altı ayda düzelme şansı %95, eğer ilk altı ayda düzelmezse altıncı aydan sonra genel anestezi altında yerine oturtuyorlarmış kalçayı sonrada alçıya alıyorlarış. Bunun bir sürü sebebi var sezeryan, ilk kız bebek olması, genetik faktörler ve anne karnındaki ters duruşlar, kundak ama ben hiç kundak yapmadım kızımı ve benim son zamanlarda suyum azalmıştı büyük ihtimalle ondan oldu çünkü kıpırdayamıyordu içimde ondan oılmuş olabilir ama size tavsiye sakın kundak yapmayın bebeğinize en büyük sebebi o çünkü, ben ne yaptım ne yaptırdım.
Tek avuntum böyle düzelenlerin olması gene de rabbime şükür çözümsüz bir hastalık değil en azından bütün avuıntum da bu zaten
merhaba kızlar herkesin bayramını kutluyorum inşallah bir dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz sağlıkla mutlulukla bayram mesajı atan herkese bende iyi bayramlar dilerim ha bu arada kavurma ve bayram şekerini çok yiyip kilo almayın ha ona göre gözüm üzerinizdee
bayramınız mubarek olsun..
Bayramın mübarek olsun yavrum nasıl gidiyo bayram ?
eneee bende tam sana msj attıydım kalp kalbe karsıymıs :) iyi gidiyo yavrum cok şükür.
senın nasıl gıdıyo?
canım bişeyi merak ediyorum
şeker olduğunda belirtisi ne oluyormuş
canım onunla ilgılı pek bısey dememıstı ama annenın aldıgı fazla kıloyla pek alakalı degılmıs cocugun aldıgı kıloyla alakalı ama annenınde dıkkat etmesı lazım fazla tuketılen karbonhıdrat vucutta şekere donusuyo. avuc ıcınde fılan yanma cok oluymus bende cok var ama şekerım yok cok sukur. yaı dert etme sen doktorun dedıklerını uygula
benim bebek çok kilo almış yaaa şeker olabilir yani öyle mi
avuç içlerim acayip yanıyo
hele geceleri ayaklarım bile yanıyo yaaa
umarım şeker çıkmaz
canım senın bebek kılolu ama her bebek kılolu olunca seker olmuyokı yapısıyla alakalı. sen panık yapma yanı seker vardır dıye. bak ben 12 kılo aldım ama avuc ıclerım felaket ynıyo sekerım yok sanırım yanı tek ögrenebılcegın seker testı her belırtı seker olmayabılıyo. bende ayın 25i 26 sı gıbı seker testı yaptırmayı dusunuyorum inşllah bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?