Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Allahım ayrdım etsin tatlım
umarım şeker çıkmaz
28i ya da 29unda gidip yaptıracam bende
bu hafta tatil, haftaya da çalışmam gerek çünkü

inşallah cıkmaz tatlım. burda bı tanıdıgımda cıktı doktor dıyet verdı uygulayamıyorum demıstı ama bebişi dogdu 15- 20 gun oluyo saglıklı maşallah :)

hepinize hayırlı bayramlar kızlaarrr benim sıpamdan anca vakit buldumda yazıyorum o da hala kucağımda da oyüzden yazabiliyorum hepiniz iyisinizdir umarım.

eshaaa kolay gelsin canım ama yorulma sakın dikkat et allah korusun erken doğumu başlatma hee

sağol canım sanada hayırlı bayramlar.
oğlusunu öpüyorum
dinlene dinlene temızlıyorum evi hıcte sevmem otura otura ıs yapmayı bıanda yapıp bıtırmek ıstıyorum ama şartlar el vermıyo artık çatı kemıklerım acıyo

Son düzenleme:
inşallah cıkmaz tatlım. burda bı tanıdıgımda cıktı doktor dıyet verdı uygulayamıyorum demıstı ama bebişi dogdu 15- 20 gun oluyo saglıklı maşallah :)

inşallah çıkmaz canım
bu diyete uymam bile zorluyor beni
yeni bi diyete hazır değilim açıkcası

temızlık yapıyorum yardıma gelın kızlaaarrrr

aaaaaaaaaaaaaa ne tesadüf aynı dert bende de vardı tatlım
bitti ama bizde bittik
bu arada bugün oğlum çok güldürdü bizi pıtır pıtır karnımda yer değiştirdi
bizde dışardan izledik
bi çekirdeğimiz eksikti

yamişim 1 ayı doldurdu mu cidden oğluşun
maşallah ona yaaa

az kaldı tatlım doğuma
doğurduktan sonra istersen hiç dinlenme
ama şimdi dikkatli olman gereken dönemdesin

ayy aynı biz biz de elimizde kamera hareketlerini videoya çekerdik... eşim derdi sanki film izliyoz

inşallah çıkmaz canım
bu diyete uymam bile zorluyor beni
yeni bi diyete hazır değilim açıkcası

insanın sectıgı seylerı yıyememesı en kötü ya hele bıde hamıleyken en fazla canımızın cektıgı donem araya dıyet gırınce nasıl vakıt gecer pöff cıkmasada dıyet fılan olmasa bıde bende cıkıyomus olur mu olur. işin yoksa su saatten diyet yap :/

gule gule kırletın canım :))
valla bende temızlık bıtıtıgınde kendımı yataga zor attım belım fılan tutuldu cok kötu oldum hıc boyle olmuyodum :/
agırlastım heralde artık.
oğlusunuz sıze ne guzel sınema keyfı yapmıs tatlım dönuşler mönüşler aksıyon fılmı

az kaldı tatlım doğuma
doğurduktan sonra istersen hiç dinlenme
ama şimdi dikkatli olman gereken dönemdesin

aynen canım son dakkada bı sorun yasamak ıstemıyorum. valla korka korka temzıledım. artık evı b.k göturuyodu napım :))

gece gece benı buralara surukleyen felaket bı mıde yanması yatınca dayanılcak gıbı olmuyo

evet ısırırdıkta ama işte bebekte şeker olabiliyor ozaman yada belli başlı diğer rahatsızlıklar allah korusun:26:ama bişey olmaz ya ben zaten bayramda yedim de yedim etleriama tatlı hiç yemedim gözlerimin önünden baklavalar şekerpareler geçiyor artıkkbirde su çok az içmeye başladım ben ne yapcam bılmıyorumdoktor zamanımızda geldi bu hafta sonu gıtmemız gerek artık ama ben tartı yüzünden gıtmek ıstemıyorum eşime dıyırum 30.haftaya ne kaldı ozaman gıdelım dıyorum ama oda ozaman daha cok kılo alçaksın sımdı gıdelım dıyorçocummmuuu cok ozledımmmm zırsizdelicim diyetlerimiz aynı ama ben 2 dılım ekmegı 3 yaptım hatta aralarda 4te olduğu oldu sabah doyuyorum 1 dılımle ama akşam yada öğlen ekmeksiz yiyemiyorum midem bulanıyorhani makarna pilav olsa ekmek yememde onlarıda yemeyınce hep sulu yawwwbu arada en azından kabızlığa devam ama en azından hemoraid yokk artıkkkartık kış geldi ben nasıl yokuş çıkıcaksam bılmıyorumbizim buralar hıc duz yol degıl işim cok zor.koşu bandımda yokki sıcak yerde yuruyeyım

kızlar morişin herkese selamı var
sizler yoksunuz ama gene de yazayım dedim
girince görürsünüz
aleyküm selammmnasılmış durumu iyimiymiş kızçem teyzoşumla

gece gece benı buralara surukleyen felaket bı mıde yanması yatınca dayanılcak gıbı olmuyo

ahh kuzum geçmiştir umarımm:26:ben hamıle kaldığımdan beri çekiyorum bulantılar falan hep geçti ama o yanma yokmu felaket bişeysanki insanın midesinden ağzına kadar otlar yeşeriyor içindebaşının altına çok yastık koy biraz daha hafıflıyo sankı ozaman

günaydınlarrrbiz geldikkkk anneanneye gittik oğluşumlaaabize ciciler almışlar onlara baktık ama vermedıler bize doğuma yakın getırceklermıs aklımız orda kaldıetleride götürdük valla
sizlerde iyisiniz sanırım esham dışında onun mıde sorunu varmıs
zirvecim kızın nasıl gecıcektır ıcını ferah tut sen rabbım yardımcınız olsun...
yamısımde gelmıs oglusuylamaşallah kuzum 1 ayı devırmısınız darısı bızlere ınsallah

çokkkkkkkk açıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çay demlendı hadı gelın kavaltıyaaa yoksa size kalmaz bende dimesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…