aaaaaaaaaaaaaa ne tesadüf aynı dert bende de vardı tatlım
bitti ama bizde bittik
bu arada bugün oğlum çok güldürdü bizi pıtır pıtır karnımda yer değiştirdi
bizde dışardan izledik
bi çekirdeğimiz eksikti
gece gece benı buralara surukleyen felaket bı mıde yanmasıyatınca dayanılcak gıbı olmuyo
insanın sectıgı seylerı yıyememesı en kötü ya hele bıde hamıleyken en fazla canımızın cektıgı donem araya dıyet gırınce nasıl vakıt gecer pöff cıkmasada dıyet fılan olmasabıde bende cıkıyomus olur mu olur. işin yoksa su saatten diyet yap :/
gule gule kırletın canım :))
valla bende temızlık bıtıtıgınde kendımı yataga zor attım belım fılan tutuldu cok kötu oldum hıc boyle olmuyodum :/
agırlastım heralde artık.
oğlusunuz sıze ne guzel sınema keyfı yapmıs tatlım dönuşler mönüşler aksıyon fılmı
aynen canım son dakkada bı sorun yasamak ıstemıyorum. valla korka korka temzıledım. artık evı b.k göturuyodu napım :))
gece gece benı buralara surukleyen felaket bı mıde yanmasıyatınca dayanılcak gıbı olmuyo
evet ısırırdıkta ama işte bebekte şeker olabiliyor ozaman yada belli başlı diğer rahatsızlıklar allah korusun:26:ama bişey olmaz ya ben zaten bayramda yedim de yedim etleriama tatlı hiç yemedim gözlerimin önünden baklavalar şekerpareler geçiyor artıkk birde su çok az içmeye başladım ben ne yapcam bılmıyorum doktor zamanımızda geldi bu hafta sonu gıtmemız gerek artık ama ben tartı yüzünden gıtmek ıstemıyorum eşime dıyırum 30.haftaya ne kaldı ozaman gıdelım dıyorum ama oda ozaman daha cok kılo alçaksın sımdı gıdelım dıyor çocummmuuu cok ozledımmmm zırsizdelicim diyetlerimiz aynı ama ben 2 dılım ekmegı 3 yaptım hatta aralarda 4te olduğu oldu sabah doyuyorum 1 dılımle ama akşam yada öğlen ekmeksiz yiyemiyorum midem bulanıyor hani makarna pilav olsa ekmek yememde onlarıda yemeyınce hep sulu yawww bu arada en azından kabızlığa devam ama en azından hemoraid yokk artıkkk artık kış geldi ben nasıl yokuş çıkıcaksam bılmıyorum bizim buralar hıc duz yol degıl işim cok zor.koşu bandımda yokki sıcak yerde yuruyeyım
aleyküm selammmnasılmış durumu iyimiymiş kızçem teyzoşumla
ahh kuzum geçmiştir umarımm:26:ben hamıle kaldığımdan beri çekiyorum bulantılar falan hep geçti ama o yma yokmu felaket bişeysanki insanın midesinden ağzına kadar otlar yeşeriyor içinde başının altına çok yastık koy biraz daha hafıflıyo sankı ozaman
günaydınlarrrbiz geldikkkk anneanneye gittik oğluşumlaaa bize ciciler almışlar onlara baktık ama vermedıler bize doğuma yakın getırceklermıs aklımız orda kaldı etleride götürdük valla
sizlerde iyisiniz sanırım esham dışında onun mıde sorunu varmıs
zirvecim kızın nasıl gecıcektır ıcını ferah tut senrabbım yardımcınız olsun...
yamısımde gelmıs oglusuylamaşallah kuzum 1 ayı devırmısınız darısı bızlere ınsallah
çokkkkkkkk açıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çay demlendı hadı gelın kavaltıyaaa yoksa size kalmaz bende dimesiiii
merhaba kızlar nasılsınız bayram dolayısıyla pek karşılaşamaz olduk yaaa beni sorarsanız bayram bitiyor bugun antepte de felaket bi yağmur ve soğuk var kös kös oturuyoruz evdee biraz nete girdim şimdi ama baktım kimse yok yine hala bayram telaşesi var galiba neyse bugün bitiyo bayram görüşmek üzere herkesi öptümm
ayy ne tatlı ya yerim ben onu şimdi orada olup o mucize hareketlerini izlemek vardıı içinde bir canlı yaşaması onun hareketleri tekemeleri falan insana resmen huzur veriyo doğumdan sonra bi kaç ay sanki hala içindeymiş gibi hissediyorsun onu arıyorsun resmen karnındaa kucağında olması ayrı mutluluk ama karnında olması çok daha farklı oluyoo
geçmiş olsun canım ya bende kızıma hamileyken çok çektim maalesef mide yanması doktor bana gavıscon diy bi şurup vermişti naneli gibi onu içince rahatlıyo öyle uyuyordum birde doktor ya 1 bardak soğuk sütü yudum yudum iç yada bi elma soyarak yavaş yavaş ye demişti burada önemli olan yavaş yemek veya içmek birde yemeklerini çok sıcak yeme demişti mide yanmasını arttırır demişti dikkat et kendine maalesef bu bir müddet böyle devam edecek
kızlaaaar bayram nasıl geçti bakalım ? kardeşimler hala bizde oldukalrı için giremiyorum pazartesi yazışmak üzere öptümmm
bacım geç kalmadan git muhakkak doktora
aldıysan da aldın kiloyu napalım yavrucum yaaa bizde böyleyiz
valla bebiş ben diyim sana burası hep yokuş
bugün hava da uçuruyordu resmen, bi rüzgar oldu mu bırak dışarı çıkıp yürümeyi dışarı çıktın mı gözünü açamıyosun topraktan
o yüzden koşu mantıklı çok mantıklı bu şehir için
ben spor salonuna yazılacaktım aylık en az 300 istediler eşimde dedi her ay o kadar parayı verene kadar koşu bantını alırız yaparsın sporunu güzel güzel
iyi de oldu hızı 2 km yürüyeceğim şekilde ayarlıyorum, yarım saat yürüyorum aralıksız
sonra duşumu alıyorum ve oturup suyumu içiyorum
gerçi benim doktora kalsa su da içmesem iyi , malum suyu çokmuş
canım doktor bana bol bol et ye dedi
kısmadı eti, ekmek falan yeme dedi ama
ben en fazla 2 dilim yiyorum günlük o da tam buğday ekmeğinin ilk iki dilimi
yani en küçüklerden
sadece kahvaltı da serbest
sulu yemekleri de mecbur marulla yiyorum
marulu ekmekmiş gibi hayal ediyorum
bizim burda etimiz de yok maalesef, gözümün önünden kaburgalar geçti ama yiyemedim
malum burdakiler bayram diye bugün bile açmadılar dükkanlarını, açsalardı arayacaktım inek kaburgası var mı diye
kızlaaaar bayram nasıl geçti bakalım ? kardeşimler hala bizde oldukalrı için giremiyorum pazartesi yazışmak üzere öptümmm
valla bizde çooooooooooooook açız bacım
hemi de bu saatte pöfffffff
ne güzel çay içebiliyon bari
hiç sevmesem de ona bari izin olaydı diyorum
günde bir çaybardağı ve açık ve de şekersiz iznim var
diğer bütün içecekler de yasak üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?