Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

merhaba kızlar nasılsınız bayram dolayısıyla pek karşılaşamaz olduk yaaa beni sorarsanız bayram bitiyor bugun antepte de felaket bi yağmur ve soğuk var kös kös oturuyoruz evdee biraz nete girdim şimdi ama baktım kimse yok yine hala bayram telaşesi var galiba neyse bugün bitiyo bayram görüşmek üzere herkesi öptümm

ayy ne tatlı ya yerim ben onu şimdi orada olup o mucize hareketlerini izlemek vardıı içinde bir canlı yaşaması onun hareketleri tekemeleri falan insana resmen huzur veriyo doğumdan sonra bi kaç ay sanki hala içindeymiş gibi hissediyorsun onu arıyorsun resmen karnındaa kucağında olması ayrı mutluluk ama karnında olması çok daha farklı oluyoo

gece gece benı buralara surukleyen felaket bı mıde yanması yatınca dayanılcak gıbı olmuyo

geçmiş olsun canım ya bende kızıma hamileyken çok çektim maalesef mide yanması doktor bana gavıscon diy bi şurup vermişti naneli gibi onu içince rahatlıyo öyle uyuyordum birde doktor ya 1 bardak soğuk sütü yudum yudum iç yada bi elma soyarak yavaş yavaş ye demişti burada önemli olan yavaş yemek veya içmek birde yemeklerini çok sıcak yeme demişti mide yanmasını arttırır demişti dikkat et kendine maalesef bu bir müddet böyle devam edecek

kızlaaaar bayram nasıl geçti bakalım ? kardeşimler hala bizde oldukalrı için giremiyorum pazartesi yazışmak üzere öptümmm

bacım valla pazardan bugüne zaman geçmek bilmiyor
karnımız aç ana oğul gurul gurul sesler duyuluyo içimizden
umarım şeker çıkmaz ikimizde de , valla diyete uymak en zor kısmı
ben aç aç dolaşıyorum kaç gündür
enerjim kalmadı

bugün akşama kadar gelen misafirler o işi halletti tatlım
her yer temizlenmeden önceki haline döndü
oğluşumuz sağolsun sinema filmi izletti bize güzel güzel
umarım tekrarını yaşatır

bacım geç kalmadan git muhakkak doktora
aldıysan da aldın kiloyu napalım yavrucum yaaa bizde böyleyiz
valla bebiş ben diyim sana burası hep yokuş
bugün hava da uçuruyordu resmen, bi rüzgar oldu mu bırak dışarı çıkıp yürümeyi dışarı çıktın mı gözünü açamıyosun topraktan
o yüzden koşu mantıklı çok mantıklı bu şehir için
ben spor salonuna yazılacaktım aylık en az 300 istediler eşimde dedi her ay o kadar parayı verene kadar koşu bantını alırız yaparsın sporunu güzel güzel
iyi de oldu hızı 2 km yürüyeceğim şekilde ayarlıyorum, yarım saat yürüyorum aralıksız
sonra duşumu alıyorum ve oturup suyumu içiyorum
gerçi benim doktora kalsa su da içmesem iyi , malum suyu çokmuş
canım doktor bana bol bol et ye dedi
kısmadı eti, ekmek falan yeme dedi ama
ben en fazla 2 dilim yiyorum günlük o da tam buğday ekmeğinin ilk iki dilimi
yani en küçüklerden
sadece kahvaltı da serbest
sulu yemekleri de mecbur marulla yiyorum
marulu ekmekmiş gibi hayal ediyorum

bizim burda etimiz de yok maalesef, gözümün önünden kaburgalar geçti ama yiyemedim
malum burdakiler bayram diye bugün bile açmadılar dükkanlarını, açsalardı arayacaktım inek kaburgası var mı diye

canım yemek yiyebilse daha iyi olacak ama hala yiyemiyor bildiğin gibi
valla her şey zor bu hamilelikte, çekmediğimiz kalmıyo

biz ailemizin yanına gidemedik mahzun kaldık
gelen misafirlerle komşularla biraz bayram hasretimizi giderdik
moralimiz bozuk açıkcası
ama moral bozukluğu tek bir şeye iyi geldi 1 motif ördük oğluşumun battaniyesine

çokkkkkkkk açıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çay demlendı hadı gelın kavaltıyaaa yoksa size kalmaz bende dimesiiii

valla bizde çooooooooooooook açız bacım
hemi de bu saatte pöfffffff
ne güzel çay içebiliyon bari
hiç sevmesem de ona bari izin olaydı diyorum
günde bir çaybardağı ve açık ve de şekersiz iznim var
diğer bütün içecekler de yasak üstelik

valla burda hava çok soğuk
bugün gün boyu misafirimiz vardı
elektriğimiz de taaa 19.00 da geldi
rüzgar evi temelinden sarsıyor korkuyorum açıkcası
yağmur falan yok ama bildiğin toz bulutu var

canım benim Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın ne kadar farklı bişey dimi
ben kendimi bulutların üstündeymiş gibi hissediyorum
herkesten aynı şeyi duyuyorum kucağıma almak çok güzelde içerdeyken bambaşkaydı diye
birde içerdeyken sadece senin , doğunca tüm herkesin

doktor bebişime sütü bile yasakladı teyzesi
biz mide yanmamız olursa ne yapalım peki

kızlaaaar bayram nasıl geçti bakalım ? kardeşimler hala bizde oldukalrı için giremiyorum pazartesi yazışmak üzere öptümmm

ben senin kadar şanslı değildim canım
kocişle kendi evimizde ailelerimizden kilometrelerce uzaklarda geçirdik bayramı
misafir ve komşularla kutlamaya çalıştık, ancak o kadar

gitcez artık napalım zaten özledimde minnakımı.birde malum ölçüm yapılcak aslında buyüzdende gitmek istemiyorum umarım bir şey çıkmaz rabbim büyüktür yinede ama düşünmedende edemiyorum:26:
et yiyorum ama yapılan etler kavurma olunca malum yağlı oluyorhaşlama eti hayatta yemem sote şeklinde haftada 2 kez yıyorum ama kırmızı et zaten.bayramda biraz yağlı tarafları kaçtı o ayrı
marul falan ben yememki eşimde yemez hayatta biizm eve girmez öyle kıvırcık falan misafir gelicekte anca
bizim burasıda öyle hoş toprak değil İstanbul gibi bi şehirde beton yığınlarının arasında o toprak büyük nimet sayılıyor kuzum
ama bakkala gıtsen yokuş markete gıtsen yokuş bi seçeneğin yok yani
spor salonlarını bizde araştırdık ama çok pahalı maalesef ve haftada en fazla 3 günkoşu bandını eşim alıcaktı ama koyucak yerım yok benim.oyuzden iş başa düşştü işte

nasıl olsun kuzum eskidende o bayramlarvalla şimdiki çocukların hallerine çok üzülüyorum bayram heyecanları hiç yok şimdikilerin yazık valla.annem derdi bana ahh ahhh nerde benim cocuklugundakı bayramlar oyunlar diye şimdi ben söylüyorum şimdiki çağın çocuklarına zaman gectıkçe monotonlaşıyor herşeyhadi bakalım gözün aydın gorusuruk pazartesiii

bukadar sıkma kuzum kendını sonuçta karnındakı bebek 1500 gram deguıl ya..
zaten o kiloda olması gerek sadece max sınırda yoksa normal yani çok aşırı değil bebeğin kilosusen ye bacım ama az ye çikolatları şekerli şeyleri kesmen yerterli birde çayı şekerli içme.ben çok şekerli içiyorum mesela
içeceklere gelince sütü falan içmelisin ama lıght olarak kalsıyum alacak o çocuk senın doktorda kafayımı yemiş neebende cok acımm ama yapcek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…