biz ailemizin yanına gidemedik mahzun kaldık
gelen misafirlerle komşularla biraz bayram hasretimizi giderdik
moralimiz bozuk açıkcası
ama moral bozukluğu tek bir şeye iyi geldi 1 motif ördük oğluşumun battaniyesine
canım yemek yiyebilse daha iyi olacak ama hala yiyemiyor bildiğin gibi
valla her şey zor bu hamilelikte, çekmediğimiz kalmıyo
merhaba kızlar nasılsınız bayram dolayısıyla pek karşılaşamaz olduk yaaa beni sorarsanız bayram bitiyor bugun antepte de felaket bi yağmur ve soğuk var kös kös oturuyoruz evdee biraz nete girdim şimdi ama baktım kimse yok yine hala bayram telaşesi var galiba neyse bugün bitiyo bayram görüşmek üzere herkesi öptümm
gitcez artık napalım zaten özledimde minnakımı.birde malum ölçüm yapılcak aslında buyüzdende gitmek istemiyorum umarım bir şey çıkmazrabbim büyüktür yinede ama düşünmedende edemiyorum:26:
et yiyorum ama yapılan etler kavurma olunca malum yağlı oluyorhaşlama eti hayatta yemem sote şeklinde haftada 2 kez yıyorum ama kırmızı et zaten.bayramda biraz yağlı tarafları kaçtı o ayrı
marul falan ben yememki eşimde yemez hayatta biizm eve girmez öyle kıvırcık falan misafir gelicekte anca
bizim burasıda öyle hoş toprak değil İstanbul gibi bi şehirde beton yığınlarının arasında o toprak büyük nimet sayılıyor kuzum
ama bakkala gıtsen yokuş markete gıtsen yokuş bi seçeneğin yok yani
spor salonlarını bizde araştırdık ama çok pahalı maalesef ve haftada en fazla 3 günkoşu bandını eşim alıcaktı ama koyucak yerım yok benim.oyuzden iş başa düşştü işte
nasıl olsun kuzum eskidende o bayramlarvalla şimdiki çocukların hallerine çok üzülüyorum bayram heyecanları hiç yok şimdikilerin yazık valla.annem derdi bana ahh ahhh nerde benim cocuklugundakı bayramlar oyunlar diye şimdi ben söylüyorum şimdiki çağın çocuklarına zaman gectıkçe monotonlaşıyor herşey hadi bakalım gözün aydın gorusuruk pazartesiii
bukadar sıkma kuzum kendını sonuçta karnındakı bebek 1500 gram deguıl ya..
zaten o kiloda olması gerek sadece max sınırda yoksa normal yani çok aşırı değil bebeğin kilosusen ye bacım ama az ye çikolatları şekerli şeyleri kesmen yerterli birde çayı şekerli içme.ben çok şekerli içiyorum mesela
içeceklere gelince sütü falan içmelisin ama lıght olarak kalsıyum alacak o çocuk senın doktorda kafayımı yemiş neebende cok acımm ama yapcek bişey yok
ohhh bir parça eksildi desene
açıkçası ben hiç şöyle totomun üstüne bir türlü oturamadım hatta bi ara çevreden yeter artık otur bıraz yerıne doğum yapcan sımdı demeler basladı
yahu ben bukadar harekete koşturmacaya nasıl kılo alıyorum zaten onuda anlamıyorum ya:44:
olsun kuzum deme oyle onların canları sagolsun yeterkı gonul ıster yanyana olunsun ama malum ekmek parası:26:
çok şükür benim öyle zor değil kuzum ya zor zamnlarda oldu ama hafta hafta degıstı gıttı bıttı işte
morişimin durumu fena ya allah yardımcısı olsunaz kaldı ama ne kaldıki şurda
bizde o vakitlere bi geleydikkk:26:
napam kızçem sıkıcı geçiyor işteburasıda soğuk kış geliyor artıkkk
aleyküm selammmnasılmış durumu iyimiymiş kızçem teyzoşumla
ahh kuzum geçmiştir umarımm:26:ben hamıle kaldığımdan beri çekiyorum bulantılar falan hep geçti ama o yanma yokmu felaket bişeysanki insanın midesinden ağzına kadar otlar yeşeriyor içinde başının altına çok yastık koy biraz daha hafıflıyo sankı ozaman
geçmiş olsun canım ya bende kızıma hamileyken çok çektim maalesef mide yanması doktor bana gavıscon diy bi şurup vermişti naneli gibi onu içince rahatlıyo öyle uyuyordum birde doktor ya 1 bardak soğuk sütü yudum yudum iç yada bi elma soyarak yavaş yavaş ye demişti burada önemli olan yavaş yemek veya içmek birde yemeklerini çok sıcak yeme demişti mide yanmasını arttırır demişti dikkat et kendine maalesef bu bir müddet böyle devam edecek
bacım valla pazardan bugüne zaman geçmek bilmiyor
karnımız aç ana oğul gurul gurul sesler duyuluyo içimizden
umarım şeker çıkmaz ikimizde de , valla diyete uymak en zor kısmı
ben aç aç dolaşıyorum kaç gündür
enerjim kalmadı
bugün akşama kadar gelen misafirler o işi halletti tatlım
her yer temizlenmeden önceki haline döndü
oğluşumuz sağolsun sinema filmi izletti bize güzel güzel
umarım tekrarını yaşatır
ayy canım benim yaa dikkat etmek gerek
sorun yaşamayalım doğuma şurda ne kaldı ki
evi ne güzel tanımladın öyle, bayıldım
canım ne yedin ki?
yediğin birşey yapmıştır muhtemelen
kızlaaaar bayram nasıl geçti bakalım ? kardeşimler hala bizde oldukalrı için giremiyorum pazartesi yazışmak üzere öptümmm
canım olacağı varsa oluyo biliyorsun
ama seninki düzeldi bile baaaaaaaaaaak doktora gittin mi göreceksin demedi deme
tatlım bana et ye yeter dedi
yağlı yeme ya da haşla demedi
günlük bir porsşyon et ürünü yemelisin dedi
ama ekmek yok
canım istanbul da büyük sıkıntı burası da her yer yokuş olduğundan biliyorum
bizimde yerimiz yok ama sığdırdık napalım
cidden yürümeye burda dışarı çıksan insanların bakışlarından korkar geri içeri girersin emin ol
biz de yaşlandık azizimmmmmmmm
nerde o eski bayramlar
bayramlıkların çok kıymetli olduğu ancak bayram sabahı yeni giysileri giyebildiğimiz
onlara sarılıp heyecanla uyuduğumuz günler çok geride kaldı
şimdiki çocuklar zaten herşeye sahip ve hiçbir şeyin kıymetini bilmiyor
canım doktor ara öğünler de , yemeklerin yanında yoğurt ye diyor
sütü içme şunu yeme bunu yeme birsürü liste var
offf yaaa çok sıkıldım şimdiden
çikolatlı tatlılı hayatıma geri dönmek istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?