Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ohhh bir parça eksildi desene
açıkçası ben hiç şöyle totomun üstüne bir türlü oturamadım hatta bi ara çevreden yeter artık otur bıraz yerıne doğum yapcan sımdı demeler basladı
yahu ben bukadar harekete koşturmacaya nasıl kılo alıyorum zaten onuda anlamıyorum ya:44:
olsun kuzum deme oyle onların canları sagolsun yeterkı gonul ıster yanyana olunsun ama malum ekmek parası:26:

canım yemek yiyebilse daha iyi olacak ama hala yiyemiyor bildiğin gibi
valla her şey zor bu hamilelikte, çekmediğimiz kalmıyo

çok şükür benim öyle zor değil kuzum ya zor zamnlarda oldu ama hafta hafta degıstı gıttı bıttı işte
morişimin durumu fena ya allah yardımcısı olsunaz kaldı ama ne kaldıki şurda
bizde o vakitlere bi geleydikkk:26:

napam kızçem sıkıcı geçiyor işteburasıda soğuk kış geliyor artıkkk

canım olacağı varsa oluyo biliyorsun
ama seninki düzeldi bile baaaaaaaaaaak doktora gittin mi göreceksin demedi deme
tatlım bana et ye yeter dedi
yağlı yeme ya da haşla demedi
günlük bir porsşyon et ürünü yemelisin dedi
ama ekmek yok
canım istanbul da büyük sıkıntı burası da her yer yokuş olduğundan biliyorum
bizimde yerimiz yok ama sığdırdık napalım
cidden yürümeye burda dışarı çıksan insanların bakışlarından korkar geri içeri girersin emin ol

biz de yaşlandık azizimmmmmmmm
nerde o eski bayramlar
bayramlıkların çok kıymetli olduğu ancak bayram sabahı yeni giysileri giyebildiğimiz
onlara sarılıp heyecanla uyuduğumuz günler çok geride kaldı
şimdiki çocuklar zaten herşeye sahip ve hiçbir şeyin kıymetini bilmiyor

canım doktor ara öğünler de , yemeklerin yanında yoğurt ye diyor
sütü içme şunu yeme bunu yeme birsürü liste var
offf yaaa çok sıkıldım şimdiden
çikolatlı tatlılı hayatıma geri dönmek istiyorum ben

tatlım ben gelen giden olunca sürekli ayaktayım
onun dışında ortalığı toplamak, yemek yapmak, bulaşık yıkamak , tuvalete gitmek gibi sıradan işler dışında totomun üstündeyim
genel olarak bilgisayarda takılıyorum
okulda da merdivenleri en az 15 kez inip çıkıyorum
ama halaaaaaaaaaaaaaa kilommmmmmmmmmmmmmmm vaaaaaaaaar
pöffffffffffffff
valla bir motif eksildi bayram sayesinde çok mutluyum
ikincinin de son elli sırası
tam yarıdayım
belki cumartesi pazar da örerim bu motifte biter
çok istiyorum doğurmadan ellerimle örüp doğunca sarmayı

bacım valla Allahım ona yardım etsin de güzelce doğursun inşallah
bizde geliriz o haftalara inşallah
baksana 21-22 derken nerelere geldik

gıttıkce artıyo bı mıde yanması tatlım alev alıyorum resmen gavıscon ıcıyorum o bıle fayda etmıyo nasıl bıseyse ben ömrumde mıde yanmasını bılmezdım. dogurana kadar cekcez sanırım :/

sağol canım kötü oluyo mıde yanması benım hıc basıma gelmemıstı :/ inşallah bu hamılelıgınde olmaz mıde yanman. bende gavıscon ıcıyorum ama fayda etmıyo cunku felaket yanıyo agzıma gelıyo sankı yanma. ama gercekten süt içince hafıflıyo. ben yemeklerı sıcak yıyorum dayanamıyorum sogumasını bekleyemıyorum bıde yemege salca koyuyorum ya o bıle artırıyo yanmayı

aç aç dolasıyosunuz kıyamam ya enerjı kalmaz tabı mıdenı bastırcak meyve fılan ye elma ye bastırır. kuruyemıs al hıc yoktan ıyıdır canım aclık hıssın gıder hem kuruyemıs bebıse belkı enerjı verır. kuru yemıs derken cekırdek fılan degıl ama

bugün akşama kadar gelen misafirler o işi halletti tatlım
her yer temizlenmeden önceki haline döndü
oğluşumuz sağolsun sinema filmi izletti bize güzel güzel
umarım tekrarını yaşatır

ev temızlendıkten sonra anında pıslenmesıne dayanamıyorummmmm
fılmın 2. sı ıcın hazırlık yapıyodur o yakında sinemalarda..

ayy canım benim yaa dikkat etmek gerek
sorun yaşamayalım doğuma şurda ne kaldı ki
evi ne güzel tanımladın öyle, bayıldım

güzel tanımlarım ben canım
ben artık egılemıyorum bacaklarım cok acıyo bugunlerde cok agırlastım nedense inşallah dogurmam :/

kızlaaaar bayram nasıl geçti bakalım ? kardeşimler hala bizde oldukalrı için giremiyorum pazartesi yazışmak üzere öptümmm

bayram guzeldı canım Allahım tekrarına erdırsın. gurbetteyız ama yınede guzel gecırdık cok şükür. eşim bebegım olduktan sonra her yer guzel gelıyo ınsana. Allahım kımsenın agzının tadının bozulmasına fırsat vermesın.
senın nasıl gectı oh ne guzel kardeslerın fılan ıyı gecmsıtır :))

öyle zırsizdelicim herşey rabbimdeninşallah geçmiştir bende buna inanıyorum
banada haşla falan demedi kuzum 1 porsiyon et 1 porsiyon sebze şeklinde dile getirdi isteklerini
doğrudur doğu kısmında bayanlar 1 adım arka planda hatta bu 2-3 te olabilir :26:yazık bu cahilliğe

aynen ben gece heyecanla koyardım baka baka uyurdum vallabirtek annemim çocukluğundaki gıbı kırmızı pabuçlarım hiç olmadı o ayrııısabahın köründe kalkardım geç yatmama rağmen barış manço amcayı izlerdim şimdikiler uyanıyor bön bön bakınıyor gerçi şimdide pepe var onu izliyorlar

tamam yoğurt yıcez ama bebegın günde kalsiyumu alması gereken bi oran var 2000 di sanırım ozaman senin kaç kase yoğurt yemen gerekk bu durumda
hiçbirşeyini kısma sakın ama yedıklerın lıghtları olsun.gerçi ben henüz uygulayamasamda sen uygula:26:
çikolat tatlı yerine vanilyalı dondurma yyebilirsin azcık :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…