Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

11 haftalık hamilegim..karın altım sert ozellikle sol tarafım..bebegin o tarafta oldugunamı isaret bu sevgili anneler :)

canım o bebeğin değildir... daha çok küçücük o annesi hemen belli edemez ki kendini onun başka bir sebebi olabilir... rahim genişlemeye çalışıyodur bebeğe yer açmaya çalışıyodur. vücudun bebeğe alışmaya çalışıyodur vs.... ama bebeği hissetmen için çok erken

evet tatlım aynen öyle... o yüzden ben içmemeye gayret gösterdim (kaynanamın zorla verdiği 5i bi arada olan çayları saymazsak... ki hepsi de içmemem gereken şeylermiş... allahtan kayınpederim düşünüyo da sağolsun, çayın içindekileri öğrenince içme sen bundan dedi de kurtuldum )

bugün öyle yattım daha yenı kendıme gelıyorum burnumda tıkandı bas agrısı derken şifayı kaptım :2: hapsırmaktan cocuk içimde zıplaya zıplaya bı hal oldu siz napıosunuz topik bugun durgun

geçmşler olsun canım... minoset tablet alsaydın bi tane, rahatlatırdı... burnun tıkandıysa deniz suyu burun spreyinden kullanabilirsin fena mı çucuuna spor yaptırmışın işte

ben bugün sonunda gidebildim kuaförüme bi güzel boyattım saçlarımı ohhh ama gece 3 te kalktım ya bi uykum geldi ki sorma oturduğum yerde uyukluyorum biraz önce de oğluşmun odasına girdim ufak tefek bişeyleri yerleştirdim... sabah beşiğini odasına kurdum.. odasında kullanacağım uyku setini, cibinliğini kurdum. tabi şimdilik... sırf heyecanımdan doğduğunda beşik yatakodasına gelicek, orda kullanacağım uyku seti ve cibinliği başka... ben bugün kendi odasının tekstilini serdim komple nasıl durduğunu göriym diye...

Lovely Bear Krem | Funnababy odasının tekstili bu kızlar nasıl :26: burdaki listeden sadece el sepetini ve park yatak uyku setini almadım hee bide 80*140 lık uyku setini almadım... geri kalan herşeyi aldım... e-bebektn altaçmalı küvet seti almıştım, küvetini kurdum koydm

evet benim bugünkü yaptıklarım bunlar hocam, raporumu verdim

siz de hastalıklarla boğuşmuşsunuz çok üzüldüm size yaaa nası üşüttünüz böyle

amin canım oyle tabı bak korkma artık sana bi link atıyımda onu izle 26 haftalık bu bebek :)
Frühchen Paul Noah 26 SSW.wmv - YouTube

ayyy bu ne böyle parmak çucuk yerim seni maşallah yaa

sen niye acile gittin canım hayırdır ????????

ayy sen antibiyotiklere devam ediyon mu kız ben bırakmıştır demiştim yüzümü kara çıkardın efferim sene aynnen böyle devam cınımm

öncelikle rica ederim canım ne demek

ultrasona bakarak söylüyosa korkma canım, o gelişimine bakarak onu söylüyo merak etme

e tabiiki kalkmicaksın... ben 12. haftamdan beri yataklardayım canım takan kim oohhh gel keyfim gel sadece bi dönem kalkabilirsin demişti o dönemde de kum döktüm ve hoop tekrar istirhat sonra da kasılmalarım başladı zaten... ben iyi alıştım hee böle yan gelip yatmaya

benim kanamam 1 hafta sürdü yaklaşık olarak fakat tehlikem çok büyüktü 2-3 ay kesintisiz yattım...sora da dediğim gibi işte kalkıcakken geri yattım

sakın gerilme.... adam sana yat demiş amuda kalk dememiş yat keyfine bak oohh mis gibi böyle yaparsan inan daha kolay geçecek herşey

saol canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz teyzesi

canım aynen onlardan bende tiksindim... hiç yiyemedim ki zaten bana yasak bunlar... kırmızı et ve tavuk dışında... herşey yasak.... lstem çok kabarık yazsam bitmez... sarfra kesemde taş olduğundan ve hızlı kilo aldığımdan mide doktorum da kadın doğum doktorumda güzel bi yasak listesi koydular... ve hepsi sevdiğim tek yiyebildiğim şeyler.... ama ben arada kaçamak yapıyorum tabiiiki şşşş kimse duymasın heee

kim ne derse desin takmaaaaa.... boşver sen keyfini çıkar... aç netten bebekle ilgili herşeye bak bakıştır... insanın kafası okadar güzel dağılıyo ki onları gördükçe... hem hazırlığına da ön araştırma yapmış olursun

aynen bende gerginim tabiiki ama benim yapım da da var biraz asabiyet.... bende eşime hamilelikten diyorum adam bana diyoki yok yaaa sen öyle san terör estiriyon valla diyo allah herkesi senin şerrinden korusun diyo bide gülüyo mnyak herif

ayy korktun mu canım... geçmiş olsun... sakinleş otur biyere hatta yat dinlen... geçer onu düşünmemeye çalışmalısın

arkadaşımın kocası onunla beraber doğuma girecekmiş de çok şaşırdım doğrusu
benim kocamda hastanenin içine bile girmeyecekmiş

nerlerdesın sen yamiscim ya korkuttun bizi aaa habersız cekıp gıtmeler fılan ama oğlusunun hatrına affettım masallah herseyını halletmıssın bısey kalmamıs gule gule kullansın tosunum antıbıyotgı bırakmadım yuzunu kara cıkardım heyoo 5 gun kaldı bıtmesıne gun sayıyorum smdı o btcek doktor kontrolum var buseferde mantar ıcın fıtıl vercek 100de 100 bı 5 gunde ole kafayı yesem sonra rahatımm mınosete baktımda evde yokmus ya :26: su yolladıgın lınkede bakıyım bakem nasılmıs

öncelikle bana bildirimler silinmiş iletiyi cevapladı diye geliyo neden acaba anlamadım ben :S
sanırım yeni olduğum için cahil kaldım biraz
devlet çalışanıyım ben, mecbur rapor aldım kanamam olduğunda ve yatmak zorunda kaldım ama gelen giden, insanların lafları derken çıldırdım sonunda ve yatamam ben dedim kalktım işe gittim
sancıma ağrıma rağmen çalıştım , çünkü benim binamdaki teyzeler öyle korkunç hikayeler anlatıyolardı ki sağolsun halime şükredeyim diye
bende çok çabuk kilo alıyorum, henüz bi yasak gelmedi ama gelirse yandım
bir tek kolayı yasaklatacaktı eşim doktor da eşime bırak içsin yaaa dedi
psikolojisini düzeltiyorsa otursun bilgisayarda oyun oynasın, çikolata yesin, kola içsin hiç karışma dedi
eşimin ağzı açık kaldı resmen, tabi benimde
sanırım durumum o kadar kötüydü ki doktor kendimi toparlamamı sağlamaya çalışıyodu
bişey daha sormak istiyorum kusura bakmayın iyice şişirdim kafanızı
benim 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi doktor, 14ten sonrada her gittiğim doktor erkek dedi, ayrıntılıda da erkek dedi doktor ama bana öyle hikaye anlattı ki binadaki teyzoşlar inanamaz oldum doktora
sanki doğruyu bilemezlermiş de yanılırlarmış gibi hisseder oldum
haklı olup olmadıklarını doğumda mı öğrenecem ben :S

valla hayret bı olay. bıyandanda dıyorum gırmemesı daha ıyı onu mu sakınlestrcem dogum mu yapıcam aynen benımkıde dısarda beklıycekmiş

ne güzel bebişin odasının hazırlıklarıyla uğraşmak
Allahım uzun ömür versin
ben daha bi iğne almadım, ne zaman alacağımı da bilmiyorum

valla canım kocakarı lafları dıe bısey vardır bılırmısın sen her lafa ne aldırıyosun benımde 13. hftadan ıtıbaren hep erkek dedı halen daha ole dıo erkek cocukta yanılma olmazmıs ama kızda olabılırmıs. buyuklerımız doktorlardan gercekten bazı konularda tecrubelı ama doktorda ultrsndan bakıo doktoruna güven. sanadamı kolayı ysaklamadı bende cok streslı oldugum için iç dedı bısey olmaz dedı 1 lıtre içmede dedı

valla hayret bı olay. bıyandanda dıyorum gırmemesı daha ıyı onu mu sakınlestrcem dogum mu yapıcam aynen benımkıde dısarda beklıycekmiş

benim ilk kanamam olduğunda acilde yan yatağa da eşimi yatırdılar
bana hiç kıyamaz , kalbi de tansiyonu da kaldırmaz, girmemesi daha iyi
kardeşimle eşim doğumhaneye yakın olsalar doktorların onlarla ilgilenmesi gerekirdi bende sanırsam bas bas bağırır beyinlerini yerdim artık

aldırmamaya çalışıyorum ama olmuyo olmuyo olmuyo :S
umarım görümcemde olduğu gibi 9 ay erkek diyip de kız doğurtmaz bana
doktorlar iyi yaaa yasaklayamıyolar bile bunların psikoloji bozuk diye
bu silinmiş iletiyi yanıtladı bildirimi ne hala çözemedim ben :S

kızlar ben yokken topikimizi uçurmuşunuz anca okuya okuya geliyom işte

senn varya evde doğurmaya kalksan oracıkta düşer kalırsın narkoz yemiş gibi artık gözzünü açtığında çocuk kucağında seni emiyo halde de bulursun heralde keşke sen o devirde doğursaymışın kız bak ne güzel demişin en ufak bişeyde panikliyoruz diye

amaaan takma boşver... eniyisi üniversitenin yakınından bile geçmemek

yok kız benim gittiğim hastanede hemen tanıyolar... fotocusu bile beni görünce hemen selam veriyo tanıyo ki kendi doktorum zaten sanki arkadaşım gibi yaklaşıyo... mesela bana hep şey der, sen ağrım var deyince ben endişeleniyorum, kolay kolay ağrım var diyecek biri değilsin der... tanıyo kadın beni artıkın canım

neee okadar insanın içinde alttan mı baktı ayyy ben olsam baktırmazdım heralde... manyakmı ne bunlar kendini bişe sanıyolar bacım eniyisi uzak durmak...

seninki de ayrı alemmiş yani... deseydin muayyyen gününüzdesiniz galibaa

allaaah bu kadın canlı doğum gördüyse yandık... zaten zor sakinleştirmeye başlamıştık... anacım kapa gözünü ne bakıyon sende aaaa ama yazık kadına beee nst de doğurtturdular hee pes yani ne diyim... allah ıslah etsin...

ayy buna sahıt mı oldun moricim off tam benlık cok merak ederım herkeesın bebişi okadar kolay cıksa ne guzel olur

aman sakın bide sen görme sakın... senle hiç başedemeyiz sonra

benimki de doğuma gircek diyom tiksniceğini düşünüyosan gelme doğuma bide orda bayılır kalırsın uğraşmiyim senle diyorum yok diyo gelcem iyi dedim gel

hayırlı uğurlu olsun kızlar bi oğlumuz daha oldu ve ben gene en yaşlınızım

hbaksoy arkadaşım bizim hepimizin bebişi erkek... hepiniz yaklaşık aynı haftalardasınız ben 36

oyy yerim ben onu yerimmm

ahahaa staj yaptırdı koptum yaaa

Yawrum sen neredesin? korkutuyorsun beni ...

burdayım bidenem korkma hala iki canlıyım

eferim canım sakın ihmal etme antibiyotiklerini.. bak nasıl düzelmeye başlayacaksın sen de göreceksin..

bu arada Yamisy nerede ya, valla onu merak ediyorum

he yaw bizimki almış ilaçları baksana.. tarih yazdı heee not edelim tarihi bence

kız gece uyuyamadım bugünde kafayı boyattım eve bi geldim ki bayılıyom artık uykusuzluktan... bide kardeşim bendeydi o halde yemek yap diyom gelip bana soruyo o nasıl bu nasıl diye... kalkıp kendim yaptım gözüm kapana kapana yedik... sonra başım bi tuttu ki öffff... pcyi aldım elime ama bırak okumayı mouseyi bile göremiyom okada zombi gibi olmuşum... bende napiym azcık uzandım sora kalktım çucuumun odasıyla oyalandım geldim...

ama kadın gercekten tek basına dogurmus cok uzuldum yazık gunah yaa hiçbir anne bu muameleyı devlet hastanesı dahı olsa haketmıyo

evet canım aynen öyle valla... yazık ne diyelim...

inşallah duzelırde bıda tekrarlamaz canım. bende yamişi sorcaktım merak ettım normalde gırerdı bu vakıtlerde :44:

geldim kızçem burdayım

hahha benimki de doğuma gircek... bayılma diyorum bak bayılcaksan gelme o halde senle uğraşamam

eşinide yan yatagamı yatırdılar biz bi dogurcaz onlar 9 olsun cektıgımız skıntıyı anlasınlar yok ole beleşten evlat 9ay erkek mı demısler ! körmuydu acaba doktor hey Allahım ya. canm sılınmıs ıletı yazısı banada gelıyo ama anlamıs degılım :/

haklısın canm evde dogursam ben ne olurum acaba ayyy düşünnce bıle panıkledım ayıldıgımda cocuk 3 gunluk olur senınkıde doguma gırcekmıs gırsın bakalım aman düşüp kalmasında topikte bızle ugras , dogumhanede eşinle ugras , snra gel evde bebekle ugras sonra senıde bız toparlamaya calısırız artık

valla ben bazı insanların insan olduğundan şüpelenmeye başladım
günde 100 hasta görüyorlarmış da, birde bizim nazımızı mı çekeceklermiş de falan filan
arkadaş gereksiz yere bile gelsek korkudandır rahatlat gönder, ne korkutuyosun ki :S
Allah biedaha yaşatmaz umarım sanada o tecrübeyi

bence o durumda bile o gelir bizlerle uğraşır

benim eşim çok sessizdir sen zorlama gün boyu tek kelime bile etmez yani o kadar
doktor da dediki bana eşiniz sanırım sizi çok seviyo ama içine atıyo
içselliği çok olduğundan da doğururken görürse kesin bayılır dedi
hatta dalga geçiyo benimle bebeğin yarısı çıkar durun ben bi şu herifi kaldırayım yerden dersin diyo

doktor bıle anladıgına göre demekkı doguma gırmemesı daha hayırlı gercekten ıcıne nekadar cok atıyosan okadar patlak verıyo sen bence tek gır cnm

görmemişim ben bunu yaaaa
ağzım açık kaldı, valla iyi dayanmışsın
sanırım ben görsem doğurmaktan vazgeçerdim
Allahım orada öylece bırakılan kadına mı yanayım senin o sancıyla şahit olduklarına mı yanayım bilemedim
Allah belasını versin öyle doktorların, öyle hastanelerin
bizde gitsek oraya demekki aynı muameleyi görecez :S
korkar oldum böyleleri yüzünden doğurmaktan

doktor bıle anladıgına göre demekkı doguma gırmemesı daha hayırlı gercekten ıcıne nekadar cok atıyosan okadar patlak verıyo sen bence tek gır cnm

mecburen tek girecem de bende isterdim diyorum eşime gelip elimi tutsan da destek olsan doğumda diye
ama girmemesi en hayırlısı

hee affettinmi iyi saol cınım fitile de mi kafayı takcan kızım bi dur bee ne güzel iyileşiyosun işte... hade bak bakem beğencccenmi

öncelikle silinmiş iletiler yazısı sistemsel bi hataymiş... ona çok takmayın kızlar...

hehheehhh stres yapmayın diye kolayı bile serbest bırakmışlar allahım daha ben ne diyim size bilmem ki... doktorlar bile size demeye çalışıyo ki bi kafanıza takmayın stresten uzak durun herşeyin yolunda olduğunu görürsünüz belki diye ama

canım erkekse erkektir yanılma payı yokmuş erkeklerde... kızlarda değişiklik oluyomuş... kemiğini erkek şeyine benzetebiliyolarmış da ondan...

ne güzel bebişin odasının hazırlıklarıyla uğraşmak
Allahım uzun ömür versin
ben daha bi iğne almadım, ne zaman alacağımı da bilmiyorum

saol canım aminnn hepimizinkine inşallah...
bence almasan bile araştırmaya başlamalısın... ben 12. haftamdan beri araştırdım... inan çok işe yarıyo

ayyyy aynı benimki valla bak bi seferinde benden kan alınıcak aç karnına gittim başımda dönüyo kocişde yanımda... kadın kanı alırken zorladı bende gayriihtiyari ah dedim hepsi bu... benimkinin rengi attı dışarı çıktı... bi çıktım ki kapının önündeki koltuğa oturmuş sapsarı olmuş bayıldı bayılıcak zor tutuyorum adamı... haydee kendimi unuttum onunla uğraşıyorum... orası da üniversiteydi.. tekrar içeri girdim dedim eşim bayıldı ne yapabiliriz... kızlar demezmi başınızın çaresine bakın diye... ne uyuzlar yaa dedim bari bi kolonya falan ver... neyse alkollü pamuk verdi gittim ayılttım kocişi

beni toparlayım derken kendi derdinizi unutucaksanız seve seve dağılırım ben canlar hiç yormayın kafanızı

he yaw düşüp kalcak diye ödüm kopuyo zaten ama gircem diyo bayılmam diyo bakalım göriciiiiz dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…