- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
11 haftalık hamilegim..karın altım sert ozellikle sol tarafım..bebegin o tarafta oldugunamı isaret bu sevgili anneler :)
canım o bebeğin değildir... daha çok küçücük o annesi hemen belli edemez ki kendini
Canım ya bugün doktora sordum ben de onu..bana ne dedi biliyor musun? ilk üç ay düşük tehlikesi yapıyormuş daha sonra da rahim kasılmalarını önlüyormuş..şaştım kaldım açıkcası
ben de bir defa içtim bıraktım zaten..içerken de çok kıllanmıştım hani :))
evet tatlım aynen öyle... o yüzden ben içmemeye gayret gösterdim (kaynanamın zorla verdiği 5i bi arada olan çayları saymazsak... ki hepsi de içmemem gereken şeylermiş... allahtan kayınpederim düşünüyo da sağolsun, çayın içindekileri öğrenince içme sen bundan dedi de kurtuldum
bugün öyle yattım daha yenı kendıme gelıyorum burnumda tıkandı bas agrısı derken şifayı kaptım :2: hapsırmaktan cocuk içimde zıplaya zıplaya bı hal oldusiz napıosunuz topik bugun durgun
geçmşler olsun canım... minoset tablet alsaydın bi tane, rahatlatırdı... burnun tıkandıysa deniz suyu burun spreyinden kullanabilirsin
ben bugün sonunda gidebildim kuaförüme
Lovely Bear Krem | Funnababy odasının tekstili bu kızlar nasıl :26: burdaki listeden sadece el sepetini ve park yatak uyku setini almadım hee bide 80*140 lık uyku setini almadım... geri kalan herşeyi aldım... e-bebektn altaçmalı küvet seti almıştım, küvetini kurdum koydm
evet benim bugünkü yaptıklarım bunlar hocam, raporumu verdim
siz de hastalıklarla boğuşmuşsunuz çok üzüldüm size yaaa nası üşüttünüz böyle
amin canım oyle tabı bak korkma artık sana bi link atıyımda onu izle 26 haftalık bu bebek :)
Frühchen Paul Noah 26 SSW.wmv - YouTube
ayyy bu ne böyle parmak çucuk
esah ben de bunları çok izlerim canım..hatta bugün acildeydik eşimle gene..eşim yenidoğanda 700 gram doğan 29 haftalık bir bebği görmüş..hayata tutunmaya çalışıyormuş minnoş..çok da hareketliymiş..Allah'a çok şükür sağlıklı olsunlar da..
sen niye acile gittin canım hayırdır ????????
ya bıtkı cayı gecırıodu benı normalde ama ouda içemıyoruz bndede var genız akıntısı öksururken kendını sıka doktor oyle ddı bana hapsırrrken ve oksururken. nasıl gecer acaba bu :/ buarada antıbıyotıklerı hergun 2 tane içiyorum moricim smdı ıctım bıtane ayy heyecandan bı hal oluyorum
ayy sen antibiyotiklere devam ediyon mu kız
öncelikle teşekkür ederim, benimle ilgilenip bu kadar uzun bir cevap yazdıgın için
evet ultrasondaki ölçümlere bakarak söylüyo tarihi, sanırım kafasının çapı, suyu ve plesanta ağırlığının ortalaması olarak bebeğin şu an ki gelişim haftasını ölçüyormuş
ölçümden çıkan haftaya göre de bana muhtemelen doğacağı tarihi söylüyor
bebişimin sağlıklı olmasından çok memnunum ama yola çıkmamı bile yasakladı doktor yeniden kanamanın başlama ihtimali var diye
ve ilk 3 aydaki kanamalarını zorda olsa durdurduk ama bundan sonrakiler bebek için ciddi tehlike yaratır dedi
o bunu söyledikce ben daha da geriliyorum hala bebişime bişey olabilir diye :S
senin yaşadıklarını bilmiyordum. öncelikle geçmiş olsun, umarım güzelce doğurursun ve alırsın bebişini kucağına
annelik de hamilelik kadar zor geçmez umarım ve kayınvalidene rağmen bebişinle çooooooook mutlu olursunuz
zaten zor dönemden geçerken etrafındakilerin sözleri ve davranışları daha bi önem kazanıyo sanki
%1 lik ihtimali olan bebişin için sen elinden gelen herşeyi yapmışsın , bebişin senden ayrılmamak için herşeyi yapmış daha kilosuna mı takılıyo kaynanan da ilginç yani
yaşayacaksa 6. ayında doğanlar bile yaşıyo kaldıki seninkinin kilosu da çok düşük değil bence gayet sağlıklı olacaktır
ben hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım ama bazı yiyeceklerden tiksindim ( balık, tavuk, et , yumurta gibi)
bunları yemediğimi görenlerin sözleeri çok canımı sıkmıştı. neymiş ben bilerek bebeğimi beslemiyormuşum, çocuk eksik doğarsa görürmüşüm günümü, kanamam varken yat diyordu doktor yatamıyordum bile
komşular gelip bin türlü laf ediyordu köpürmüştüm resmen
şuan kaynanam seninki gibi davransa kesin kavga ederdim, senin sinirlerin epey kuvvetliyöiş maşallah canım
burda benden de stresliler var galiba
eşime diyorum ki hormonlar beni bu hale getirdi, o da diyo ki alakası yok sen eskiden de sinirliydin, herşeyi kafana takıyodun, strese giriyodun hemen, ayrıca alıngandın da
adamcağızı nasıl bıktırdıysam artık
bugün set üstü ocağın düğmesi gaz kaçırıyomuş yemek yaparken alev aldı, elim ayağım boşalıverdi birden
eşimi çağırdım söndürdü ama içimde ılık ılık bişeyler aktı, kasıklarıma kramp girdi
tuvalete giriyorum çıkıyorum kontrol ediyorum acaba korkudan düşük başlar mı diye :S
ağlıyacam gerçekten
öncelikle rica ederim canım ne demek
ultrasona bakarak söylüyosa korkma canım, o gelişimine bakarak onu söylüyo merak etme
e tabiiki kalkmicaksın... ben 12. haftamdan beri yataklardayım canım
benim kanamam 1 hafta sürdü yaklaşık olarak fakat tehlikem çok büyüktü 2-3 ay kesintisiz yattım...sora da dediğim gibi işte kalkıcakken geri yattım
sakın gerilme.... adam sana yat demiş amuda kalk dememiş
saol canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz teyzesi
canım aynen onlardan bende tiksindim... hiç yiyemedim ki zaten bana yasak bunlar... kırmızı et ve tavuk dışında... herşey yasak.... lstem çok kabarık yazsam bitmez... sarfra kesemde taş olduğundan ve hızlı kilo aldığımdan mide doktorum da kadın doğum doktorumda güzel bi yasak listesi koydular... ve hepsi sevdiğim tek yiyebildiğim şeyler.... ama ben arada kaçamak yapıyorum tabiiiki
kim ne derse desin takmaaaaa.... boşver sen keyfini çıkar... aç netten bebekle ilgili herşeye bak bakıştır... insanın kafası okadar güzel dağılıyo ki onları gördükçe... hem hazırlığına da ön araştırma yapmış olursun
aynen bende gerginim tabiiki ama benim yapım da da var biraz asabiyet.... bende eşime hamilelikten diyorum adam bana diyoki yok yaaa sen öyle san terör estiriyon valla diyo
ayy korktun mu canım... geçmiş olsun... sakinleş otur biyere hatta yat dinlen... geçer onu düşünmemeye çalışmalısın