bencedeellerim ayaklarım yıne cok şiştı tuzda yemıyorum tansıyonda ıyı cok sukur ama cok rahatsız oluyorum bu halımden :18: sizinde şişiyomu :44:
hee affettinmi iyi saol cınımfitile de mi kafayı takcan kızım bi dur bee ne güzel iyileşiyosun işte... hade bak bakem beğencccenmi
öncelikle silinmiş iletiler yazısı sistemsel bi hataymiş... ona çok takmayın kızlar...
hehheehhh stres yapmayın diye kolayı bile serbest bırakmışlar allahım daha ben ne diyim size bilmem ki... doktorlar bile size demeye çalışıyo ki bi kafanıza takmayın stresten uzak durun herşeyin yolunda olduğunu görürsünüz belki diye ama
canım erkekse erkektir yanılma payı yokmuş erkeklerde... kızlarda değişiklik oluyomuş... kemiğini erkek şeyine benzetebiliyolarmış da ondan...
saol canım aminnn hepimizinkine inşallah...
bence almasan bile araştırmaya başlamalısın... ben 12. haftamdan beri araştırdım... inan çok işe yarıyo
ayyyy aynı benimki vallabak bi seferinde benden kan alınıcak aç karnına gittim başımda dönüyo kocişde yanımda... kadın kanı alırken zorladı bende gayriihtiyari ah dedim hepsi bu... benimkinin rengi attı dışarı çıktı... bi çıktım ki kapının önündeki koltuğa oturmuş sapsarı olmuş bayıldı bayılıcak zor tutuyorum adamı... haydee kendimi unuttum onunla uğraşıyorum... orası da üniversiteydi.. tekrar içeri girdim dedim eşim bayıldı ne yapabiliriz... kızlar demezmi başınızın çaresine bakın diye... ne uyuzlar yaa dedim bari bi kolonya falan ver... neyse alkollü pamuk verdi gittim ayılttım kocişi
beni toparlayım derken kendi derdinizi unutucaksanız seve seve dağılırım ben canlarhiç yormayın kafanızı
he yaw düşüp kalcak diye ödüm kopuyo zatenama gircem diyo bayılmam diyo bakalım göriciiiiz dedim bende
bence o durumda bile o gelir bizlerle uğraşır
benim eşim çok sessizdir sen zorlama gün boyu tek kelime bile etmez yani o kadar
doktor da dediki bana eşiniz sanırım sizi çok seviyo ama içine atıyo
içselliği çok olduğundan da doğururken görürse kesin bayılır dedi
hatta dalga geçiyo benimle bebeğin yarısı çıkar durun ben bi şu herifi kaldırayım yerden dersin diyo
bencedeellerim ayaklarım yıne cok şiştı tuzda yemıyorum tansıyonda ıyı cok sukur ama cok rahatsız oluyorum bu halımden :18: sizinde şişiyomu :44:
görmemişim ben bunu yaaaa
ağzım açık kaldı, valla iyi dayanmışsın
sanırım ben görsem doğurmaktan vazgeçerdim
Allahım orada öylece bırakılan kadına mı yanayım senin o sancıyla şahit olduklarına mı yanayım bilemedim
Allah belasını versin öyle doktorların, öyle hastanelerin
bizde gitsek oraya demekki aynı muameleyi görecez :S
korkar oldum böyleleri yüzünden doğurmaktan
hee affettinmi iyi saol cınımfitile de mi kafayı takcan kızım bi dur bee ne güzel iyileşiyosun işte... hade bak bakem beğencccenmi
öncelikle silinmiş iletiler yazısı sistemsel bi hataymiş... ona çok takmayın kızlar...
hehheehhh stres yapmayın diye kolayı bile serbest bırakmışlar allahım daha ben ne diyim size bilmem ki... doktorlar bile size demeye çalışıyo ki bi kafanıza takmayın stresten uzak durun herşeyin yolunda olduğunu görürsünüz belki diye ama
canım erkekse erkektir yanılma payı yokmuş erkeklerde... kızlarda değişiklik oluyomuş... kemiğini erkek şeyine benzetebiliyolarmış da ondan...
saol canım aminnn hepimizinkine inşallah...
bence almasan bile araştırmaya başlamalısın... ben 12. haftamdan beri araştırdım... inan çok işe yarıyo
ayyyy aynı benimki vallabak bi seferinde benden kan alınıcak aç karnına gittim başımda dönüyo kocişde yanımda... kadın kanı alırken zorladı bende gayriihtiyari ah dedim hepsi bu... benimkinin rengi attı dışarı çıktı... bi çıktım ki kapının önündeki koltuğa oturmuş sapsarı olmuş bayıldı bayılıcak zor tutuyorum adamı... haydee kendimi unuttum onunla uğraşıyorum... orası da üniversiteydi.. tekrar içeri girdim dedim eşim bayıldı ne yapabiliriz... kızlar demezmi başınızın çaresine bakın diye... ne uyuzlar yaa dedim bari bi kolonya falan ver... neyse alkollü pamuk verdi gittim ayılttım kocişi
beni toparlayım derken kendi derdinizi unutucaksanız seve seve dağılırım ben canlarhiç yormayın kafanızı
he yaw düşüp kalcak diye ödüm kopuyo zatenama gircem diyo bayılmam diyo bakalım göriciiiiz dedim bende
aklıma yenı bısey takıldı :44:
ben yeniden çalışmaya başladığım için şişiyor diye düşünüyorum
dün işten bi geldim davuldan beter, üstelik damarlarım kırmızı kırmızı öyle fena gözüküyordu ki korktum
damarlarını görüyomusun sende şişen yerlerinde
tuzsuz yememe rağmen şişiyorum bende malesef :S
aklıma yenı bısey takıldı :44:
devlet ve üniversite hastanelerinde insanlık ölmüş valla
kıllarını kıpırdatmıyolar hiçbirşeye
özele şükrediyorum iyiki varlar, büyük nimet gerçekten
eşine dikkat et bence doğumu kaldırabileceklerini sanmıyorum
ben astım hastasıyım da bi kere de astım krizindeyken acile götürmüştü eşim
orda ona buna çatıyodu niye ilgilenmiyosunuz diye ben elimde maskem bi yandan hava alıyodum bi yandan da onu sakinleştirmeye çalışıyodum
bence en hayırlısı onun kapının dışında olması
bak canım sen bile hemencecik tanımışın benineediym bu hatunlar yoksa kafayı yicekler
heheehh aynen yaa bnde kocişe öyle diyom.. bak düşer kalırsan senle uğraşamam diyom, düşersem llaki bi hemşire bakar bana sen doğur diyo manyak
benimde çok şişiyo balon gibi oldum resmen yaatombalak oldum ellerim ayaklarım bacaklarım nebiçim oldular varya
doğurmaktan vazgçilirmi kız iyi misinoldu doğum başlicak sen dicen doğurmuyorum... doktorda dicek ee sen bilirsin elbet o çıkıcak ne kadar tutarsan tut yani
ne takıldı yowrem süüle güzün aplana
evet bende görüyorum damarlarımı :/ keşke baslamasaydın dınlenseydın surda 1 aya kadar dahada agırlascaksın. ama bunye meselesi tabi..
bu kadar özverili olan insanlar şartlar değişse de yardımcı olmaya devam ederler
umarım bizde senin gibi bakabiliriz olaylara, zira öteki türlü halimiz harap :S
eşim diyo doktorları bile yola getiriyosun istediğini yapıyosun işine gelmeyene de ııııhhhhhh deyiveriyorsun
eşini alma sen alma , aklın kalmasın onda. doğur rahat rahat
balon olup uçacaz valla bu gidişle , ki ben daha yolun yarılarındayım. senin kadar olunca bebişim kesin fil gibi olurum :S
doktora dedim doktor hanım ben doğurmaktan vazgeçtim içimde tutucam bebişimi
o da dedi ki tamam şekerim , tamam sen tut içindeeşime de diyoki veririz narkozu görür sonra
bak canım sen bile hemencecik tanımışın benineediym bu hatunlar yoksa kafayı yicekler
heheehh aynen yaa bnde kocişe öyle diyom.. bak düşer kalırsan senle uğraşamam diyom, düşersem llaki bi hemşire bakar bana sen doğur diyo manyak
benimde çok şişiyo balon gibi oldum resmen yaatombalak oldum ellerim ayaklarım bacaklarım nebiçim oldular varya
doğurmaktan vazgçilirmi kız iyi misinoldu doğum başlicak sen dicen doğurmuyorum... doktorda dicek ee sen bilirsin elbet o çıkıcak ne kadar tutarsan tut yani
çalışmasam geçinmemiz zora girecek :S
muhtemelen doğuma 3-5 hafta kalana kadar çalışıcam zorunluluktan :S
şimdi ben dıyorum ki bende kan pıhtılasması olsa verdgım kan tahlıllerınden anlayabılırmıydı doktor :26: ama pıhtılaşma için bakmamıstı ya varsa ya bebegım ılerkı aylarda etkılenırse :18: bı topik okuyorumda nerdeyse herkezde var 8 aylıkken bıle bebek ölmüş karnında otopsiyle anlamıslar annede pıhtılasma oldugunu
senın şişmeler geccek ne guzel tadını cıkart tombalaklarınbızım devam son gaz
anladım canım ozaman Allah kolaylıgını verır merak etme. ama dıkkat et arada yuru dolan bırazda ayakların fılan cok şişmesin
saol canım teşekkür edrim
doktorunun dediğide süpermiş hee koptumdoğru söylüyo sen istediğin kadar sık o elbet çıkıcak.. ama zorla ama güzellikle zorlarsan narkozu yersin demiş
anaaam sen genemi okuyon oralarıkızıyom heeee... herkeste olan sende olcak diye bişe varmı allahaşkına... demiyomuyum sana neyi çağırırsan onu yaşarsın... için rahat olsun... pıhtıyı doktorun farkedebilir... yasaklıyorum sana okumayı heee hani okumicaktın öyle şeyler
sizin daha yolunuz uzun bacım yeterki stresten uzak kalın
neyse kızçelerim ben yatıyom artıkın dün de yatmadım zaten bakalım bu geçe nöbetine kaçta kalkıcamhayde iyi geceler size
doktorum yürüme dedi, niye öyle demiş olabilir ki
hamılelıgının basında fılan dusuk tehlıken vrmıydı ?
nerdeyse 13 haftanın hepsini düşük tehlikesiyle geçirdim
yaşamaz dediler her seferinde :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?