Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bencede ellerim ayaklarım yıne cok şiştı tuzda yemıyorum tansıyonda ıyı cok sukur ama cok rahatsız oluyorum bu halımden :18: sizinde şişiyomu :44:

ben yeniden çalışmaya başladığım için şişiyor diye düşünüyorum
dün işten bi geldim davuldan beter, üstelik damarlarım kırmızı kırmızı öyle fena gözüküyordu ki korktum
damarlarını görüyomusun sende şişen yerlerinde
tuzsuz yememe rağmen şişiyorum bende malesef :S

aklıma yenı bısey takıldı :44:

bence o durumda bile o gelir bizlerle uğraşır

bak canım sen bile hemencecik tanımışın beni neediym bu hatunlar yoksa kafayı yicekler

heheehh aynen yaa bnde kocişe öyle diyom.. bak düşer kalırsan senle uğraşamam diyom, düşersem llaki bi hemşire bakar bana sen doğur diyo manyak

bencede ellerim ayaklarım yıne cok şiştı tuzda yemıyorum tansıyonda ıyı cok sukur ama cok rahatsız oluyorum bu halımden :18: sizinde şişiyomu :44:

benimde çok şişiyo balon gibi oldum resmen yaa tombalak oldum ellerim ayaklarım bacaklarım nebiçim oldular varya

doğurmaktan vazgçilirmi kız iyi misin oldu doğum başlicak sen dicen doğurmuyorum... doktorda dicek ee sen bilirsin elbet o çıkıcak ne kadar tutarsan tut yani

devlet ve üniversite hastanelerinde insanlık ölmüş valla
kıllarını kıpırdatmıyolar hiçbirşeye
özele şükrediyorum iyiki varlar, büyük nimet gerçekten
eşine dikkat et bence doğumu kaldırabileceklerini sanmıyorum
ben astım hastasıyım da bi kere de astım krizindeyken acile götürmüştü eşim
orda ona buna çatıyodu niye ilgilenmiyosunuz diye ben elimde maskem bi yandan hava alıyodum bi yandan da onu sakinleştirmeye çalışıyodum
bence en hayırlısı onun kapının dışında olması

evet bende görüyorum damarlarımı :/ keşke baslamasaydın dınlenseydın surda 1 aya kadar dahada agırlascaksın. ama bunye meselesi tabi..

aklıma yenı bısey takıldı :44:

aynen öyle... ne devlet ne üni... en iyisi "iyi" bi özel hastane... özellerinde manyakları var... iyisini bulmak lazım

bncede seninki dışarda kalsın benimki kalmaz ama illaki girecektir napiiym buyursun

bu kadar özverili olan insanlar şartlar değişse de yardımcı olmaya devam ederler

umarım bizde senin gibi bakabiliriz olaylara, zira öteki türlü halimiz harap :S

eşim diyo doktorları bile yola getiriyosun istediğini yapıyosun işine gelmeyene de ııııhhhhhh deyiveriyorsun

eşini alma sen alma , aklın kalmasın onda. doğur rahat rahat

balon olup uçacaz valla bu gidişle , ki ben daha yolun yarılarındayım. senin kadar olunca bebişim kesin fil gibi olurum :S

doktora dedim doktor hanım ben doğurmaktan vazgeçtim içimde tutucam bebişimi

o da dedi ki tamam şekerim , tamam sen tut içinde eşime de diyoki veririz narkozu görür sonra

ne takıldı yowrem süüle güzün aplana

şimdi ben dıyorum ki bende kan pıhtılasması olsa verdgım kan tahlıllerınden anlayabılırmıydı doktor :26: ama pıhtılaşma için bakmamıstı ya varsa ya bebegım ılerkı aylarda etkılenırse :18: bı topik okuyorumda nerdeyse herkezde var 8 aylıkken bıle bebek ölmüş karnında otopsiyle anlamıslar annede pıhtılasma oldugunu

saol canım teşekkür edrim

doktorunun dediğide süpermiş hee koptum doğru söylüyo sen istediğin kadar sık o elbet çıkıcak.. ama zorla ama güzellikle zorlarsan narkozu yersin demiş

senın şişmeler geccek ne guzel tadını cıkart tombalakların bızım devam son gaz

çalışmasam geçinmemiz zora girecek :S
muhtemelen doğuma 3-5 hafta kalana kadar çalışıcam zorunluluktan :S

anladım canım ozaman Allah kolaylıgını verır merak etme. ama dıkkat et arada yuru dolan bırazda ayakların fılan cok şişmesin

anaaam sen genemi okuyon oraları kızıyom heeee... herkeste olan sende olcak diye bişe varmı allahaşkına... demiyomuyum sana neyi çağırırsan onu yaşarsın... için rahat olsun... pıhtıyı doktorun farkedebilir... yasaklıyorum sana okumayı heee hani okumicaktın öyle şeyler

senın şişmeler geccek ne guzel tadını cıkart tombalakların bızım devam son gaz

sizin daha yolunuz uzun bacım yeterki stresten uzak kalın

neyse kızçelerim ben yatıyom artıkın dün de yatmadım zaten bakalım bu geçe nöbetine kaçta kalkıcam hayde iyi geceler size

Son düzenleme:
saol canım teşekkür edrim

doktorunun dediğide süpermiş hee koptum doğru söylüyo sen istediğin kadar sık o elbet çıkıcak.. ama zorla ama güzellikle zorlarsan narkozu yersin demiş

benim bütün doğurma hevesim kaçtı, içimde tutsam olmuyo mu yaaa

seytan dürttü okudum okumıycam yaa ne bılım bebek pek oynamıyo sebep arastırıyorum aklımca :/ iyi geceler canm mumkunse nobete kalkmada doğumdan sonrasına enerjı depola bebıse anca yetısırsın Allah rahatlık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…