Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

bacım 4. tabiki de çok zor
3 taneyle bile kesin zor başa çıkıyosundur ama bu özel kaçamaklarda hediyeyle dönmek çok meşur biliyosun

kız ne güldüm yaaaaaaaaaaaa
nasıl bir kayınvalideymiş o öyle
Allahım yaaa niye herkese karışır bu insanlar diyemeyeceğim
normal biri olsa zaten ben kendi işime bakarım der geçer
bunun ki tamamen uğraşacak işim yok bari başkalarının hayatına burnumu sokayım modu
kayınbaban böyle değişik bi adam olmasa, boşardı kesin şimdiye kadar
kocişinin işe başlamasına da çok sevindim
nerde başladı çalışmaya?
demek yeniden aşk böcükleri oldunuz
günlük konuşmayı artırdınız demek, ayrılıktan özlemden

valla alerjik bünyeler çok zor gerçekten
bende hem astım var hem de alerji
aynen bende senin gibi oluyorum sonra
birileri doğursun da bende öğreneyim azıcık bişeyler

gelgelelim banaa kendimden anlatam birazda size kızlar bugün doktora gittim kontrol için bebişimiz gayet iyiydi teyzeleri keyfi yerindeydi de doktor bana bebeğin eşi altta kendi üstte eğer kendini yorarsan kanaman olabilir dedi eş aşağıda olduğu için hele bilen varsa bana şunu siz bi anlatın kızlar ben anlamadım onun dışında çok mide yanmam vardı ya sölemiştim size onun için şurup yazdı bana hemde 4 şişe aynı şuruptan bide nefesim daralıyor gece yatamıyom dedim oo erken başlamışın dedi doktorr bu olabilir normal dedii kızımda kardeşini gördü teyzeleri ultrasonda çok sevdi anne bak kardeşim diyo bi heyecanla gittiki hastaneye kardeşimi görücez diye anlatamam bu arada orda bebeğini emziren bi kadın gördü eve geldiğimizden beri kucağında bebeğini emziriyor bide diyorki oyy oyyy oyy kıyamam daha doymadınmı annecim sen bu kız bi alem yavv kime çekti acep bilmiyorum nisanın 14 de doğacak oğlum doğum tarıhıde 14 04 2014 olacak inşallah benim oğlum doğana kadar sizinkiler 3 4 aylık olurr onlar oğluma abilik ederlerrr birde doktor bana diyet önerdi mide yanmam için acı ekşi asitli şeylerr yok dedi yoksa şurup bile içsem midem yanarmış bizde böle kızlar sizz nasılsınız bakem

canım sana da hayırlı cumalar
amin inşallah tüm muradlarımızı verir Rabbim
kaynanan da maşallah bilgilerini paylaşmak istemiş meğer
ayy sevsinler

eltin de bu kadar zaman sonra senden özenip hamile kalmasaymış şaşkın madem alışamayacak hamişliğe
valla bol bol tekrar et bebişim, de ki annemle baş başa kalmak istiyorum
kaynanam gelmese de olur annem buralardayken falan de
o bana gidene kadar çok iyi bakar, kimseye ihtiyacımız olmaz desene mesela

canım hamişliği unutmamak gerek
varya ben son günlerde bişeyi farkettim
yatakta eğilip çorabımı giyiyorum yaaa karnımdan gacır gucur ses geliyo durmadan
her eğilmem de sanki bebişimin kemiklerini eziyomuşum gibi hissetmeye başladım
neden çıkıyo olabilir o ses

dur bende çekiyim bi foto
epeydir hiç çekmedim
ama benim uzun zamandır füze gibi zaten
küçük bi karnım olmadı hiç

katlanabilirler mi hiç yaaa
baksana daha gribi bile atlatamadılar

kaçar tatlım kaçmaz mı yaaa
mesanenin üstüne oturuyolar artık resmen
sen hissetmeden bile bırakıveriyosun
doktorum normal dedi
bende şikayetciyim canım

canım benim yaaa
öncelikle çok sevindim hem oğluşunun iyi olmasına hem de kızının onu sevmesine
bende bi kaç kişiden duydum canım eşi aşağıda olanları
çok dikkat etmek gerekiyomuş
yamişime bi sormak gerek aslında
o bu konularda bilgilidir muhtemelen
canım geçen gün dedim yaaa ben sana ekşi şeyler yememek lazım
asitli şeylerden uzak durmak gerek
mide yanması için onlar kötü geliyo çünkü

toprağı düşünmek lazım canım
herşeyden önemlisi o biliyosun
ayyyyyyyyyyy annişi de gelirmiş sevsinleeeeeeeer
hazırlıklar hazırlıklar, bi heyecanlar heyecanlar
ne güzel cidden
valla ben sütü epeydir içmedim, balık ve ceviz de yemedim
çikolatama karışan olursa da oyarım resmen

inşallah bebeğimi yeniden görünce verirse doktor teyze fotolarını , yüklerim nete
vay beee 3 günde bir oldu desene
ne az kalmış doğumaaaaaaaaaaa, ayyy o günleri bende görür müyüm acaba

canımcım yine çıktı midem boğazıma kadar hem yanıyor hem ekşiyor yaa şurubumu içtim inşallah geçer tühh tamda canım çikolatalı sıcak süt istemişti içemiycemmevet ya bende çok şaşırdım bugün kızımın kardeşini sevmesine şimdi mandalina soymuşş anne bunu yede bebek büyüsün diyo babasından öğrendi sanırsammbi kaç gündür içinde bi bebek sevgisi varki sorma gitsin bu eşi aşağıda olma meselesi canımı sıktı biraz ya kızımda hiç böle bişey olmamıştı annemi aradım sormak için ama onunda şansıma telefonu kapalıı

tatlım doktor bişey dedi mi
sıkıntı falan var mıymış?
midene dikkat etmen gerek cidden
kızına da maşallah sevsin kardeşini
sana da geçmiş olsun mu desem , Allah yardımcın mı olsun desem bilemedim
yavruşun sana tutunur ama ben inanıyorum
eşi aşağıda olsa da sorun olmayacaktır diye inanıyorum

biz geldikkk
öncelikle çocumun yüzünü hiç göremedikelleriyle suratını kapamıştı doktor ne yaptıysa indirmedi sıpa ellerini
ama kalın dudakları var dedi çeneside ufak biraz sivri dedi
pipisi daha düşmemiş dedi ne anlama geliyor anlamadım o ara sormakta aklıma gelmedi valla
sonra kilosu 2 kilo 264 gr
boyuda 47 cm dedi
çocumm hemen hemen şuan 34 haftalık gözüküyormuş
bende 2 kilo daha alarak toplamda 20 kilo almış bulunmaktayımama vallahi bu sefre hiç üzülmedim çünkü sadece 2 kilocuk almışım normlade biliyosunuz her ay 5-6 kilo alarak geldim bu aya kadar.
bebeğin suyu falan herşeyi normalmiş yalnız yeri çok daralmış bundan sonra 15 günde bir gelceksin dedi 15 gün sonra 10 güne düşürcem haberin olsun doğum yaklaşıyor dedi.
bebeğin ayakları yukarda idi göğüs kafesimde ama dönüp dönmemesiyle ilgili bir şey söylemedi.
işte böyle benimde tansiyonum yüksek çıktı bu sefer 15 gün boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçücem ona göre bakılcak gidişata göre 14-9 u geçerse hastaneye gıdıcekmısım.
çok kilo aldığım için yüksek tansiyona sebep olabilirmiş.
işte bizden haberler böyle rabbime şükürler olsunkii şuanlık herşey yolunda teyzeleriii

Merhabalar gunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar

Son düzenleme:

ooooooooooo hoşgeldiniz ballı bademler
ohh ohh maşallah ne güzelmiş değerleriniz
bizim doktor boyunu tam ölçemedi 42ye kadar ölçebildim dedi , o nasıl oluyosa

kız senle hemen hemen aynı dönemde ilerliyo benim oğlan
ikimizde erken doğurmayalım da
ayy yüzünü kapatmış desene utangaç çucukkkk

kalın dudaklı olacaklar desene , kız biz ikiz falanmıydık da bilmeden ayrı ailelere verildik
hemen hemen herşeyimiz benziyo

tansiyonumu ölçmediler benim ama genel olarak hep düşük çıkıyo tansiyonum
canım testisler testis torbasına iniyomuş da onu mu demek istedi acaba doktorun
bi haftadan sonra iniyo demişlerdi
benimki de 15 gün sonraya randevu verdi ama ben pazartesi çalışmak zorunda olduğum için cumartesi gidecem mecburen
benim kararlı arkadaşım bravoooooooooooooooooooooo, 2 kilo almak da mucize maşallah
senle ben malum iyi gidiyoruz kilo alımında
ben 17 kilo aldım da gerisi geliyo hissediyorum, bebişim yürütmüyo da artık beni
aniden kramp giriyo 10 dakika yürüsem bile, rahatlayamıyorum 3-4 saat ovalasam da
canım kilo alımından da olabilir, strese girmiş de olabilirsin
strese girdiğinde biliyosun ki tansiyon yükseliyo, fırlıyo aniden hatta
inşallah bi kaç haftaya yolunu da bulur bebişin
çatı muayenesi için bişey dedi mi peki doktorun?

Merhabalar gunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar

merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz aramıza
neden kararsızsın aaaaaaaa biz burda bi aileyiz
ve her zaman ailemize yeni üyelere kapımız açık
bizim aramızda aynı bir ailenin arasında olan bağlardan var
ama aileler genişletilir biliyorsun ki
her zaman bekleriz, gel dök içini
kaynana mı kızdın anlat, çocukların mı üzüyor , kocişine mi kızdın burda at at stresleri ohhhhhhhhh rahatla
ooooooooooooo demek 2 bebişin var zaten şimdi 3. yolda, Allahım bağışlasın hepsini
umarım sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın 3. bebişini de
her müsait olduğunda gel , bizler burdayız

oh ohhh maşallah yavrum gözün aydın :) pipisi düşmemiş demek ne güzel ) bide açıklasalarda anlasak dimi :)
hoş geldin arkidişim.biz senin gibi deneyimlilerin suyunu sıkarız sorulardan :)
helede kv mi kızdın hep gel :)
kızlar eshacım doğurdu mu yoksam?

yok ben gecen gün gördüm başka yerde onu :)

boyunu ölçerken doktor eşime telden FL kısmında yazan rakamı 7 ile çarptırdı öyle çıkıyormuş tahmini boyu kızçem .
benimde tansiyonum hep düşüktü genelde 11 6 çıkar hep bu sefer 14-9 çıkmış acile in bidaha ölçsünler dedi orda düşmüştü biraz daha.şimdi ben bakıcam 15 gün kadar.
vallahi 2 kilocuk aldım diye okadar mutluyumki eminim diğer hamişler alsa bunalıma girerama benim için bayram valla
doktor bundan sonra 2 kilo bile fazla daha az yemelisin dedi ama korkuyorum çocuk almıycak dıye.zaten bukadar aldım 5 kilo daha alsam nolcak almasam nol cak
bende artık yürümekte zorluk cekıyorum kılolardan:26:kasıklarım rahmım kopuyo cekıyolar sankı ben yurudukceama daha cok yürümem lazımkı açılsın kaslarımçatı için hiç bişey demedi 15 gün sonra gel sonra duruma gore 10 günde bir çağırabilirim dedi sadecevalla ikiz olsak bukadarı olur zırsizdelicim

ya ya keşke anlatsalarda bizde anlasakannem dediki yumurtalıklarından ayrılmamıştır onu demek ıstemıstır dıyoanam birde doğar doğmaz sünnet falan demesinler cocumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…