4.cocuk falan yok onu unutun bakeemmmm3 tane yettide artiyor bile hele oglumun cinsinden bitane daha oldumu allahhh turkiyeye gelip bakirkoy sinir hastaliklari bolumunde uzun yillar tedavi gormem gerek cocuk bir sey anlatirken bile koltuga 10 kere cikip inen biri tam bir zipiiirrrr allah iyiliginizi versin emi bizde araba aldik buyuk millet esime diyormus anlayalim yani 4.cu yoldami yetmedi hanimlari ariyor yavrum 4.cu geliyor herhalde bak size demiyecem kiymetinizi bilin o kadar ozelsiniz bakemm ama onlara diyorum benim kadro tamam sizde dogurun 3 tane sonra gelin 4.nun konusunu yapin hem ben korunuyorum hic beklemeyin yok size yegen falan heee kizlar hem haksizim hemde kocam ise basladi demismiydim bilmem 10 kez ariyor naber ne yapiyorsun diye zaten 3 yada 4 kez arardi simdi daha fazla ariyor anammmm ne ballliyim ben yaaaaa kizlar benim kv dem herkese karisir tuhaf birsey simdi ben biriyle arkadas olayim falan o hemen basliyor elestirmeye insanlarin yuzune baka baka birde cok utandiriyor beni bakin bir tane anlatayim ust komsunun oglu eve kiz atmis neyse esimlede cocugun annesi babasi ayni yerde calisiyor Sabah balkondayim kvdem yanimda cocuk gunaydin yenge nasilsin dedi iyiyim sen nasilsin dedim kv sakkkkk diye atladi o nasil olsun sabaha kadar uyutmadi bize kuldan utanmiyorsun bari allahtan utan o kizdada hic akil yokmus heee evlenmeden nikahsiz senle yatip kalkiyor yakinda totosuna tekmeyi yiyince anlar akillim dedi ben yerim dibine girdim cocukda utandi sananeee beeee kadin elin yaptiginda yok boyle piskopat birsey ya karsida outran komsu bir abla kadininda adaminda ikinci evlilikleri kadin hergun gezer gece gunduz arkadas cevreside oyle Kadina diyorki sutcu bu adamda seni bosar yine yersin popona tekmeyi seni kim ne etsin ev karisi ol biraz oda yetmedi yeni evli bir bayan var onla arkadas ona diyorki bak bunla gezme 2.ci evlenmis karilik ogrenmemis senide kendi gibi yapacak artik 7 kocali gurbuz olursun valla tescilli catlak benim kvdem aynisinin tipkisi kp nasil bulmuslar birbirlerini ama hic kimse sevmiyor esimin arkadaslari bile kaciyor bunlardan
baksoy beni dovemezkikuzum sakin bir daha yapma camasir suyu beni zehirledi 2 kez hemde allahim ne korkuncdu allah korusun sen bide hamilesin yapma etme kuzum kendine acimiyorsun bebise aci dun bile tuvalete naftaline benzer renkli kokular aldim actim paketten asilacak liflerin icine koydum aninda gozum yanmaya kasinmaya basladi sonra esim geldi gozune ne oldu derdemez aynaya kosdum anammm kipkirmizi bide kenarinda kan toplamis bana cok zarar veriyor boyle seyler dusun bebisler daha nazik onlar nasil olur yapma sakin sakiiiiinnnn bidaha ver kv den gelince 1 bidon camasir suyu taslarin rengi cikana kadar ovsun bari ceneleri durur hadi dogur artik bizden burden koklayalim bebisi burdan gonder o mis kokusunu
gıssssllaaaaar nasılsınız bakalım bugün :) hepimizin cuması mübarek olsun hayırlara vesile olsun günahlarımız affolsun gönlümüzden geçen muradımız kabul olsun inşallah :) AMİİİİN ... aaay ay dün yattım akşama kadar hiç kafam kalkmadı halbuki bisürü işim var .en çokta ne zor geliyor biliyor musunuz sabah kocişi gönderdikten sonra kahvaltı hazırlamak :) ne tembelim dimi ? ama ne yapayım ya artık zor geliyor önceden birgüzel özene bözene hazırlardım yerdim çoks everim kahvaltı sefasını tekte olsam hazırlarım kendime.ama bu ara artık kafam kalkmıyor göbüşüm kalkmıyor bide gece uykumu tam alamıyorum yorgunluk çöküyor üstüme artık.az önce kv aradı nasılsın nasıl gidiyor diye :) bana suyun nişanın filan gelirse korkma korkuyor musun evde teksin tedirginmisin diye soruyo bende dedim benim herşeyden haberim var bilinçliyim ben internetten herşeyi öğreniyorum dedim :) işte yengene söylüyordum wc ye gşrince dikkat et son zamanlarda bunalr olur diyordum ama sana demedim bunalrı bi diyeyim diye aradım nasılsın dedi.bende iyiyim çok yiyim şükür ağrım sızım yok rahatım yatıyorum kalkıyorum evin işiyle uğraşıyorum dedim ohhhh mis :) eltim aldı sonra telefonu yeni çiçeği burnunda hamişya kendileri :) hala sindirememiş içine 10 yıl sonra gelen bebiş haberini şaşkın :) baya konuştuk .dedim yarın annem babam geliyor aaaa daha erken değil mi diyo dedim ben en son onları ramazan bayramında gördüm özledim dedim annem yanımda olsun istiyorum dedim.o bana bakar dedim .diyo yani şey demek istiyorum hani doğumdan sonra da lazım sana kalabilecek mi o kadar dedi bende kalır kalır dedim :) annemle bi hafta filan yalnız kalmak istiyorum sonrada kv gelir ondan sonra da zaten bişey kalmıyor toprak gelecek hayırlısıyla dedim :) iyi demişmiyim kızlaaaaaaarya şu wc bekçiliği ne zaman bitecek allahım .gidiyorum bikaç damla offff. bide odanın kapısını acarken yazık kocişte uyanıyo adam sabah işe gidicek rahatsız oluyo yahu .çamaşır atayım bari ben kalkayımda makinaya .
seni bi döverim bi döverim şaşar kalırsın hemide bu göbeğimle he :) deli kız senin yaptığın şeyin hakkı kötektir o kadarrrrtamam bidaha çamaşır suyuyla bişey yapmam.ya ben unutuyorum kızlar bazen hamileliğimin artık sonlarına geldiğimi :) öyle enerji patlamaları oluyor ki neler neler yapıyorum yaa.bazı şeyleride koca göbeğim engelliyo eğilip bükülürken zorlanınca ahaaaa diyorum ben hamileyim arkadaş benim içimde kocaman bi canlı var rahatsız oluyordur diyorum bazen aşırıya kaçınca ona bişey olucak diye korkuyorum kalbi durur kordon dolanır filan sonra sırt üstü yatıp onun hareketlerini takip ediyorum yok birdaha yapmam töbe diyorum ama yine yapıyorum :) kocişe söylemiyorum da akşama kadar neler yapıyorum diye o gördüklerine kızıyor ya sana kendini yorma artık yat diyorum sen dinlemiyorsun diyo bana bide görse beni neler yapıyorum :) kv nerdeeeee çamaşır suyuyla iş yapsın hem yapsa bile ben asla demem arkidişim o yapılcak bu yapılcak filan diye .valla yarın kendi annem gelecek ben iş kalmasın diye yapmaya çalışıyorum hala düşün bu kendi annem zaten ben demeden o yapar ama ona bile iş bırakmıyorum.ya neyse tatlım ben asıl konuya geleyim.vallahi çooooook sevindim barıştığınızaaaaa hadi bakalım bidaha yapma emi zaten seracım öyle ayrılık ve küslüklerden sonra (tabii ufak küslükler daha makbul ) barışmak kadar güzeli yok ohhh :) aman nazar değmesin kıskananlar çatırrrr çatır çatlasın işşaaalllaahh
ooooo yavrum daha ilerki haftalarda o göbüşün çok fena olucak füze gibi :) ben bi resim çektim 34. haftamda yada 32 miydi neyse yukarıdan göbeğimin üstünden halıya doğru ayaklarımın ucu görünüyo çok komik ama şimdş 36. haftamdayım ayaklarım hiç görünmüyor yukardan bakınca çok komik oluyo valla kociş çok güldü resme hatta pc de masa üstü resmi yapmış şaşkın :) göbek büyüyünce daha zor kalkıyorsun hatta bi taraftan bi tarafa dönmek çoook zor oluyo ki benim göbüşüm fazla büyük değildi 8. ay bitene kadar herkes aaaa küçücük göbeğin diyordu .ama şimdü füze füze :)
aynen yaa çok zor valla erkekler yapamazlar bunu varya asla hiçbirine bile katlanamazlardı hamileliğin getirdiklerinin :) ben söylemesi ayıptır bir kaç kez kaçırdım bi kaç damlane yapiyim ya dimi ama toprakta geldi oturdu mesanenin üstüne kardeşim alla allaaa :)
taaaammmmaaaaammmm
ya evet neden öyle oluyo ki bende giriyorum anaa diyorum kimsecikler gelmemiş ama topiğe bakınca oooo yazılmışta yazılmış .şikayetçiyim arkadaaarş
gelgelelim banaa kendimden anlatam birazda size kızlar bugün doktora gittim kontrol için bebişimiz gayet iyiydi teyzeleri keyfi yerindeydi de doktor bana bebeğin eşi altta kendi üstte eğer kendini yorarsan kanaman olabilir dedi eş aşağıda olduğu için hele bilen varsa bana şunu siz bi anlatın kızlar ben anlamadım onun dışında çok mide yanmam vardı ya sölemiştim size onun için şurup yazdı bana hemde 4 şişe aynı şuruptan bide nefesim daralıyor gece yatamıyom dedim oo erken başlamışın dedi doktorr bu olabilir normal dedii kızımda kardeşini gördü teyzeleri ultrasonda çok sevdi anne bak kardeşim diyo bi heyecanla gittiki hastaneye kardeşimi görücez diye anlatamam bu arada orda bebeğini emziren bi kadın gördü eve geldiğimizden beri kucağında bebeğini emziriyor bide diyorki oyy oyyy oyy kıyamam daha doymadınmı annecim sen bu kız bi alem yavv kime çekti acep bilmiyorum nisanın 14 de doğacak oğlum doğum tarıhıde 14 04 2014 olacak inşallah benim oğlum doğana kadar sizinkiler 3 4 aylık olurr onlar oğluma abilik ederlerrr birde doktor bana diyet önerdi mide yanmam için acı ekşi asitli şeylerr yok dedi yoksa şurup bile içsem midem yanarmış bizde böle kızlar sizz nasılsınız bakem
ya bacım yoruyorum işte ne bileyim enerji patlaması oluyo arada öyle uçuşuyorum ama büyük hata ettim o çamaşır suyu işinde haklısın .ben çok korkuyorum bide bebişe geçer diye ben rahatsız oluyorum kimbilir toprak ne yaptı içerde yazık yahuevet canım annem babam gelecek kısmetse yarın pazar babiş dönecek ama olsun annem kalacak ohhhhh .darısı herkesin başına inşallah anacıkalr gelsin bize baksın :)
tatlım benim kociş ye ye diyip duruyo neymiş hergün ceviz balık ve bide süt allahımmmmm yenmiyor arkadaş yanmiyoooor.bıkıyo insan ya bide klak kendin hazırla canı istemiyo zaten insanın hergün hergün.heee o çikolata işini hiç sorma her sabah nutellamı yerim arkadaş ona karışanı yakarım :) inşallah tatlım doktorun tosuncuğuna bi baksın bakalım resimlerine filan ve gel hemen buradan bize anlat yavrunu oldumu :) benimde pazartesi yada salı randevum artık haftada bir sonrada 3 günde bir miş anammm doğurucam az kaldı :18:
canım benim yaaa
öncelikle çok sevindim hem oğluşunun iyi olmasına hem de kızının onu sevmesine
bende bi kaç kişiden duydum canım eşi aşağıda olanları
çok dikkat etmek gerekiyomuş
yamişime bi sormak gerek aslında
o bu konularda bilgilidir muhtemelen
canım geçen gün dedim yaaa ben sana ekşi şeyler yememek lazım
asitli şeylerden uzak durmak gerek
mide yanması için onlar kötü geliyo çünkü
canımcım yine çıktı midem boğazıma kadar hem yanıyor hem ekşiyor yaa şurubumu içtim inşallah geçer tühh tamda canım çikolatalı sıcak süt istemişti içemiycemmevet ya bende çok şaşırdım bugün kızımın kardeşini sevmesine şimdi mandalina soymuşş anne bunu yede bebek büyüsün diyo babasından öğrendi sanırsamm bi kaç gündür içinde bi bebek sevgisi varki sorma gitsin bu eşi aşağıda olma meselesi canımı sıktı biraz ya kızımda hiç böle bişey olmamıştı annemi aradım sormak için ama onunda şansıma telefonu kapalıı
biz geldikkk
öncelikle çocumun yüzünü hiç göremedikelleriyle suratını kapamıştı doktor ne yaptıysa indirmedi sıpa ellerini
ama kalın dudakları var dedi çeneside ufak biraz sivri dedi
pipisi daha düşmemiş dedi ne anlama geliyor anlamadım o ara sormakta aklıma gelmedi valla
sonra kilosu 2 kilo 264 gr
boyuda 47 cm dedi
çocumm hemen hemen şuan 34 haftalık gözüküyormuş
bende 2 kilo daha alarak toplamda 20 kilo almış bulunmaktayımama vallahi bu sefre hiç üzülmedim çünkü sadece 2 kilocuk almışım normlade biliyosunuz her ay 5-6 kilo alarak geldim bu aya kadar.
bebeğin suyu falan herşeyi normalmiş yalnız yeri çok daralmış bundan sonra 15 günde bir gelceksin dedi 15 gün sonra 10 güne düşürcem haberin olsun doğum yaklaşıyor dedi.
bebeğin ayakları yukarda idi göğüs kafesimde ama dönüp dönmemesiyle ilgili bir şey söylemedi.
işte böyle benimde tansiyonum yüksek çıktı bu sefer15 gün boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçücem ona göre bakılcak gidişata göre 14-9 u geçerse hastaneye gıdıcekmısım.
çok kilo aldığım için yüksek tansiyona sebep olabilirmiş.
işte bizden haberler böyle rabbime şükürler olsunkii şuanlık herşey yolunda teyzeleriii
Merhabalargunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar
oh ohhh maşallah yavrum gözün aydın :) pipisi düşmemiş demek ne güzel ) bide açıklasalarda anlasak dimi :)biz geldikkk
öncelikle çocumun yüzünü hiç göremedikelleriyle suratını kapamıştı doktor ne yaptıysa indirmedi sıpa ellerini
ama kalın dudakları var dedi çeneside ufak biraz sivri dedi
pipisi daha düşmemiş dedi ne anlama geliyor anlamadım o ara sormakta aklıma gelmedi valla
sonra kilosu 2 kilo 264 gr
boyuda 47 cm dedi
çocumm hemen hemen şuan 34 haftalık gözüküyormuş
bende 2 kilo daha alarak toplamda 20 kilo almış bulunmaktayımama vallahi bu sefre hiç üzülmedim çünkü sadece 2 kilocuk almışım normlade biliyosunuz her ay 5-6 kilo alarak geldim bu aya kadar.
bebeğin suyu falan herşeyi normalmiş yalnız yeri çok daralmış bundan sonra 15 günde bir gelceksin dedi 15 gün sonra 10 güne düşürcem haberin olsun doğum yaklaşıyor dedi.
bebeğin ayakları yukarda idi göğüs kafesimde ama dönüp dönmemesiyle ilgili bir şey söylemedi.
işte böyle benimde tansiyonum yüksek çıktı bu sefer15 gün boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçücem ona göre bakılcak gidişata göre 14-9 u geçerse hastaneye gıdıcekmısım.
çok kilo aldığım için yüksek tansiyona sebep olabilirmiş.
işte bizden haberler böyle rabbime şükürler olsunkii şuanlık herşey yolunda teyzeleriii
hoş geldin arkidişim.biz senin gibi deneyimlilerin suyunu sıkarız sorulardan :)Merhabalargunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar
helede kv mi kızdın hep gel :)merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz aramıza
neden kararsızsın aaaaaaaa biz burda bi aileyiz
ve her zaman ailemize yeni üyelere kapımız açık
bizim aramızda aynı bir ailenin arasında olan bağlardan var
ama aileler genişletilir biliyorsun ki
her zaman bekleriz, gel dök içini
kaynana mı kızdın anlat, çocukların mı üzüyor , kocişine mi kızdın burda at at stresleri ohhhhhhhhh rahatla
ooooooooooooo demek 2 bebişin var zaten şimdi 3. yolda, Allahım bağışlasın hepsini
umarım sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın 3. bebişini de
her müsait olduğunda gel , bizler burdayız
kızlar eshacım doğurdu mu yoksam?
ooooooooooo hoşgeldiniz ballı bademler
ohh ohh maşallah ne güzelmiş değerleriniz
bizim doktor boyunu tam ölçemedi 42ye kadar ölçebildim dedi , o nasıl oluyosa
kız senle hemen hemen aynı dönemde ilerliyo benim oğlan
ikimizde erken doğurmayalım da
ayy yüzünü kapatmış desene utangaç çucukkkk
kalın dudaklı olacaklar desene , kız biz ikiz falanmıydık da bilmeden ayrı ailelere verildik
hemen hemen herşeyimiz benziyo
tansiyonumu ölçmediler benim ama genel olarak hep düşük çıkıyo tansiyonum
canım testisler testis torbasına iniyomuş da onu mu demek istedi acaba doktorun
bi haftadan sonra iniyo demişlerdi
benimki de 15 gün sonraya randevu verdi ama ben pazartesi çalışmak zorunda olduğum için cumartesi gidecem mecburen
benim kararlı arkadaşım bravoooooooooooooooooooooo, 2 kilo almak da mucize maşallah
senle ben malum iyi gidiyoruz kilo alımında
ben 17 kilo aldım da gerisi geliyo hissediyorum, bebişim yürütmüyo da artık beni
aniden kramp giriyo 10 dakika yürüsem bile, rahatlayamıyorum 3-4 saat ovalasam da
canım kilo alımından da olabilir, strese girmiş de olabilirsin
strese girdiğinde biliyosun ki tansiyon yükseliyo, fırlıyo aniden hatta
inşallah bi kaç haftaya yolunu da bulur bebişin
çatı muayenesi için bişey dedi mi peki doktorun?
kızlar eshacım doğurdu mu yoksam?
oh ohhh maşallah yavrum gözün aydın :) pipisi düşmemiş demek ne güzel ) bide açıklasalarda anlasak dimi :)
hoş geldin arkidişim.biz senin gibi deneyimlilerin suyunu sıkarız sorulardan :)
helede kv mi kızdın hep gel :)
yok ben gecen gün gördüm başka yerde onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?