Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Merhabalar gunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar

hoş geldin canım aramızaaa
herzaman gel kapımız herkese açık
demek 2 sıpa daha var heeemaşallah alalh bagıslasın yavrularını

kv ye kızan kızana yaaa
kız buraya gelmiyo da nerelere yazıyo yavvv
merak ediyoruz ne yaptığını

canım valla gittiğim doktor çok ilgilenmiyo bi çok özel hastaneye göre
ama gene de son zamanlarda gördüklerim arasında en iyisi
bana 2 aralığa randevu verdi de korkuyorum çatı muayenesi falan yaparsa diye
malum daha erken, tetiklemesin doğumu
canım valla almamamız lazım da 3-5 kilo ha fazla ha eksik ne farkeder ki diyorum artık bende
sağlıkla doğsunlar da
ama kilolu olunca normal doğum sıkıntıya giriyo dedi doktorcuk
stresten tansiyon çabuk yükseliyo canım, sen evde takip edince muhtemelen normal değerlerde çıkacaktır

ya ya keşke anlatsalarda bizde anlasakannem dediki yumurtalıklarından ayrılmamıştır onu demek ıstemıstır dıyoanam birde doğar doğmaz sünnet falan demesinler cocumaaa

canım benim korkma, her erkeğin ki aynı durumda oluyo
ama bi hafta da iniyomuş aşağıya
testisler testis torbasına sanırsam 27-28den sonra iniyo
doktor bi sıkıntı olsa söylerdi merak etme

Heehe desene o zman bol bol burda olucam..tesekkur ederim sicak karsilaman icin guzel dileklerine de kocaman amiiiiiiiin diyorum

hoş geldin canım aramızaaa
herzaman gel kapımız herkese açık
demek 2 sıpa daha var heeemaşallah alalh bagıslasın yavrularını

Hosbuldum evet iki erkek sipam var.buyugu 9 kucugu 7 yasinda.. karnimdaki guzelligin de kiz olmasini diliyorum Rabbimden.ama once saglik tabii.. 3 cocuklu olma fikrinede alisma halindeyim bu arada..

canım benim korkma, her erkeğin ki aynı durumda oluyo
ama bi hafta da iniyomuş aşağıya
testisler testis torbasına sanırsam 27-28den sonra iniyo
doktor bi sıkıntı olsa söylerdi merak etme

anaaaaa dogmadan bebegin testisinin inmediginidemi anliyo bu drlar :26:benim oglum dogdukdan sonra inmemis dediler tabiki ben hic anlamamyaaa nasil inmemis diyorum esime cocugun pipisi var isteeyyyyy allahim sonra anladim 2 hafta icinde indi bu seferde ben 10 tane dr goturdum kadin drlardan tut onlar anlamaz diye erkikikkkk drlarada goturdum oda yetmedi esime dedim arkadasin oglunun bide bizimkinin orasini bakalim tespit yapalim varmi benim gibi catlak acaba

canlarim esi asagidaysa dr bile tam gun soylemeden geliyorbebisler haberiniz ola cok dikkatli olun benim iki kizinda esi asagidaydi hiihhhh desem cikacaklar diyordu tam bir iskence bebegi tasimak ve sonuc itibaren iki kizimda erken dogdular ve kanamam oldu ilk kizimda kanamayi durduramadiklari icin sezeryan oldum dogum baslamadi kanamam cokdu tam 5 gun cektirdiler aman zaten dogsunlar diye dua etmistim tasimasi tam bir iskence ozellikle son aylar hic bir is yapmayin ben 3.numarada fulll temizledim her yeri bebegin herseyini yika utule besigini hazirla derken o gun asiri yoruldum gece agrim oldu sabaha karsi ablam aradi ablacim seni gordum abla doguruyorum elimi tut diyordun dedi anam ablamla konusurken basladi caktirmadim abla cok gec oldu sonra ararim iyiyim dedim sonra dusa girdim cikdim nannnnn niye cis kaciriyorum ben donuma dedim tekrar girdim ahhhh cahil ben ilk defa dogum basladi digerleri sezeryandi bilmiyorum ki sonra tartildim not ettim cocuklari kaldirdim doyurdum ustelerini giyindirdim esim iste yavrum ne zaman geliyorsun daha varmi dedim niye diye soran esime bile ben cisimi tutamiyorum hafifde agrim vardi simdi hizlandi dedim adam bile anlamis dogumun basladigini saffffftiriiiikkkk ben anlamadim neyin kafasini yasiyorsam tam bir komediydi yahuuuuneyse pamuk prensesim simdi evin guluuuuuuu kimsecikler ona laf soyleyemez prensesssss o evde

canım neden inmiyomuş peki
indiğini nasıl anladın peki cidden

canım eşi aşağıda olunca söyler bütün doktorlar dimi
bilirler yani aşağıda olduğunu
bende ha doğurdum ha doğuracam gibi hissediyorum da
erken doğurdun demek ikisini de
diğerinde de amma cahilmişsin şekerim yaaa , 2 çocuğun üstüne

zorlasan normal doğurcaktın yani hem de 2 sezeryanın ardından

YA CANIMCIM DOKTOR SADECE BANA DEDİKİ SENİN ÖNCEKİ DOĞUMUN NORMALMİ YOKSA SEZERYANMI DEDİ BENDE SEZERYAN DEDİM NEDEN SORDUNUZ DEDİM BEBEĞİN EŞİ AŞAĞIDA DEDİ VE KANAMAN OLABİLİR DEDİ BENDE NE ZAMAN KANAMA OLUR DEDİM SORUMA CEVAP VEREMEDEN ACİL HASTASI İÇİN YUKARIYA ÇIKTI HEMEN GELİYORUM DEDİ BAYA BEKLEDİM DOKTORU SONRA HASTASININ DOĞUMUNUN BAŞLADIGINI YARIM SAATTEN ÖNCE GELEMEYECEGINI SÖLEDİLER BENDE BEKLMEDİM EVE GELDİM AMA SONRADA PİŞMAN OLDUM KEŞKE BEKLEYİP İYİCE ÖĞRENSEYDİM DİYEE AMA SERA DA DOĞUMA YAKIN KANAMA OLACAGINI YAZMIŞ BİLEMEDİMKİ KIZIMA HAMİLEYKEN HİÇ BÖLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIM
MERHABA ŞEKERLER DEMEKKİ SENİN OĞLAN UTANDI YÜZÜNÜ KAPADI CANIM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİMM CANIM TANSİYON YÜKSEKLİĞİ ÇOK TUZ TÜKETİYORSAN ONDAN DA OLABİLİR HAA BİDE BOL SU İÇMEN LAZIM BU AYLARDA İNŞALLAH BI SIKINTI OLMAZZ
Merhabalar gunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar
MERHABALAR CANIMCIM HOŞGELDİN ARAMIZA AYY NE GÜZEL İKİ YAVRUN DAHA VAR DEMEK MAAŞALLAH
ya ya keşke anlatsalarda bizde anlasakannem dediki yumurtalıklarından ayrılmamıştır onu demek ıstemıstır dıyoanam birde doğar doğmaz sünnet falan demesinler cocumaaa
KUZUM BENCE KORKMANA GEREK YOK ŞİMDİKİ DOĞUM YAPANLAR HEP SÜNNETİDE AYNI GÜN YAPTIRIP ÖLE ÇIKIYORLAR HASTANEDEN VALLA BEN OLSAM 1 GÜNLÜK BEBEĞİME KIYAMAM BEN O YÜZDEN DOĞAR DOĞMAZ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUMM KIZ VALLA UYUZUM HA BU DOKTORLARA NEDEN BİİZİM ANLAYACAGIMIZ DİLDEN KONUŞMAK YERİNE TIP DİLİNDE KONUŞUYORLARKİİ BENDE AYNEN SENİN GİBİYİM ŞU AN DOKTORUN DEDİKLERİNDEN BİŞEY ANLMADIMM
Hosbuldum evet iki erkek sipam var.buyugu 9 kucugu 7 yasinda.. karnimdaki guzelligin de kiz olmasini diliyorum Rabbimden.ama once saglik tabii.. 3 cocuklu olma fikrinede alisma halindeyim bu arada..
ALIŞIRSIN CANIM YA 3 ÇOCUK FİKRİNE HELE Bİ OYNAMAYA BAŞLASIN KARNINDA DAHA ÇOK ALIŞIRSIN BEN BU YAŞTA HEMDE KIZIM DAHA ÇOK KÜÇÜKKEN 2 BEBEK FİKRİNE ALIŞTIYSAM SENDE ALIŞIRSINN HIMM DAHA BELLİ DEĞİL SANIRSAM BEBEİŞİN CİNSİYETİİ:26::26::26:
TAMAMDA CANIM BENİM DOĞUMUM SEZERYANLA OLUYO BU KANAMAYA KAFAYI TAKTIM DOKTOR KANAMAN OLABİLİR DEDİ AMA BEN NE ZAMAN DİYE SORAMADAN ACİL DOĞUMA ÇIKTII EE BEN SEZERYANLA DOĞURDUĞUMA GÖRE BENDE ERKEN DOĞUM FALAN OLMAZ HERALDE OFF BİLEMEDİMKİİ NE YAPSAM Kİ ACABA YARIN TEKRAR MI GİTSEM HASTANEYE KIZIMI GÖTÜRÜCEM DOKTORA KONTORLE BENDEMİ Bİ GİTSEMM :26::26::26:

canım senin bebeğin eşi aşağıda olsa şimdiye kadar belli olurdu heralde çünkü eşi aşağıda olan gebeliklerde normal doğum olmuyormuş eş önde olduğu için hani normal doğumda önce bebeğin gelmesi lazım ya ondan dolayıı eeee zırsızdelicim senin artık doğuracam gibi hissettmen normal çünkü doğumuna çok az bi zaman kaldı artık bebeğin yavaş yavaş aşağıya inecek sonra başını aşğıya getirecek böle hissetmen çok normall

hbaksoyum nerelerdesin kuzum yaaa kız valla senin birgün buraya yazmamış görsem doğurdu bacım heralde diyom nedensee aklıma hep doğurdun gibi geliyor kız bizden habersiz doğurmaa haa bi haber et bize baktın sancı geldi hemen yaz ben doğurmaya gidiyom diyee haaa ama hatırladım şimdi senın anacın gelmişti demi şimdi onunla muhabbettesindir senn hadi bakalım hasret giderin iyice bi doğumdan önceee kız bu arada senin bu yeni resimdeki şey ne anlamadım benn baktım baktım ama çıkaramdım bu ne kuzum bi yaz bakalım ben merak ettim bunuu :26::26:

canım neden inmiyomuş peki
indiğini nasıl anladın peki cidden

yavrum hastanede yatarken her gelen dr cocugumun pipisini elliyor not tutuyordu allah allah dedim son gelen dr aciklama yapti kimi bebek dogdukdan sonra belirli bir sure icinde iner sana su kadar sure verip bekleyecegiz o surenin sonunda 6 haftaydi sanirsam ozel dr biz ayarlayip gondercez dediler onun uzmanina gercekdende gonderdiler dr inmis dedi ama arkadasimin oglunun inmemis hastane bile soylememis annesi nasil anladiysa goturmus dr gec kalindigini soylemisler curumus hatta orda ameliyat oldu

GÜNAYDINLARRRRR
Hosbuldum cnm..alisicam mutlaka..3.cocuk tamamen kiz olur belki fikriyle gelisti..buyuklerim yap sonra pisman olursun dediler ben de yaptim pisman degilim :-D bu arada cinsiyet belli degil..biraz daha zaman gecsin ki kesin belli olsun diye bekliyorum.. bu arada kizim olursa adini lale koyucam..ablamin adi yaw cok ilginc ama kendimi cok cahil hissediyorum bu bebek de..ikisinde net yoktu..dr ne derse sadece onu biliyordum..simdi arastiriyorum,okuyorum ya bi baska geliyor bana.. yarin 12.haftama giriyorum.3.ayim bitiyor artik..iki hafta sonra gideyim diyorum dra..herhalde kesin soyler cinsiyetini demi?

Haahaha ben de ilk oglanda boyle olmustum..normal yapicam die hesapliyorduk..daha iki hafta vardi gunumun dolmasina..gunduz esimle piknige gitmistik..ben tabi ne bulursam yemistim :-D ksam da 1 kilo portakali huplettim.yattik..tabii bu yediklerim ameliyattan sona muthis gaz sancisi seklinde geri dondu..oldum resmen agridan..gece bi uyandim yataga isiyorum :-D esim bagirdim kalk isiyorum tutamiyorum diye..ama hic sancim yoktu.saat 3..ablmi aradim suyun geliyo hastaneye hemen dedi..gittik..sabah 10 kadar bekledik..belime sanci vuruyordu ara ara..baska bisey yok..acilma da yeterlidegil..mecbur sezeryana aldilar..ama esim cok ugrasti sezeryan olmasin diye :-D 2.cide 2 yil sonra gelince o da mecbur sezeryan oldu..bu da oyle olacak malesef.. cok isterdim normal dogumu yasamayi..nasip olmadi :-(

Son düzenleme:
gıslaaaaar hepinize günaydınlar nasılsınız iyimisiniz ?ben iyiyim hala fırtlatmadım :) annem babam geldi cumartesi günü yaşasınnnnnnn :) babam hiç istemesede yazık dün gitti dönip dönip bakıyo yazık gidemedi geri döndü geldi idoda turnikeden öpüştük tekrar tekrar ay ağlayasım geldi göbeğimi filan seviyo ay canım yav .neyse gitti işte .cumartesi pazar gezdik yine bende tabii geri kalır mıyım arkalarındaydım :) yürüyüş iyide araba işi fena oluyo fazla oturunca kızlar toprak midemi mahvediyor kasıkalrıma bıçak saplanıyo ama çaktırmıyorum tabii :) akşamda eve gelince karnım çok sertleşiyor hemen yağlıyorum iyi geliyor .neyse kızlar artık geceleri uyunmuyor yav dönmek zorlaştı karnımın içi çok acıyo .babam cumartesi geldiğinde kocişe diyoki bu deli hala geziyo gezerken yollarda gelecek toprak göreceksiniz diyo :) kocişte dedi ya bende anlamadım başkası olsa yatar kalkamaz ama benim hatunun maşallahı var çok rahat hamilelik yaşıyor dedi babamda o öyledir mız mı zdeğildir bünyesi çok dayanıklıdır dedi.kocişte evet valla maşallahı var hiç aşermedi bile başkası olsa adamın canını alır nazdan dedi e tabii bana dediği gibi at gibi maşallah diyemedi birbirimize baktık güldük anladı hemen sus die işaret ediyo bana :) neyse kızlar okudum yazdıklarınızı güldüm baya bi :) pipiler filan havada uçuşmuş domates cınım hoşgelmişsin tekrar oh ne güzel 3. bebeiş yolda maşallah maşaallh :) hadi ben buralardayım daha gelin .

geldim geldim ben geldim günlerden sonra.. hadi gözün yadın canım.. annen gelmiş. 2-3 haftaya da oğluş gelir ooohh değmeyin keyfine

aboooww topik yine uçmuuuuş uçmuuşş... bekle beni dadlum okuyup gelem... kaybolma heeeee

dur gııı önce emziriverem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…