Merhabalargunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar
oh ohhh maşallah yavrum gözün aydın :) pipisi düşmemiş demek ne güzel ) bide açıklasalarda anlasak dimi :)
hoş geldin arkidişim.biz senin gibi deneyimlilerin suyunu sıkarız sorulardan :)
helede kv mi kızdın hep gel :)
yok ben gecen gün gördüm başka yerde onu :)
boyunu ölçerken doktor eşime telden FL kısmında yazan rakamı 7 ile çarptırdı öyle çıkıyormuş tahmini boyu kızçem .
benimde tansiyonum hep düşüktü genelde 11 6 çıkar hep bu sefer 14-9 çıkmış acile in bidaha ölçsünler dedi orda düşmüştü biraz daha.şimdi ben bakıcam 15 gün kadar.
vallahi 2 kilocuk aldım diye okadar mutluyumki eminim diğer hamişler alsa bunalıma girerama benim için bayram valla
doktor bundan sonra 2 kilo bile fazla daha az yemelisin dedi ama korkuyorum çocuk almıycak dıye.zaten bukadar aldım 5 kilo daha alsam nolcak almasam nol cak
bende artık yürümekte zorluk cekıyorum kılolardan:26:kasıklarım rahmım kopuyo cekıyolar sankı ben yurudukceama daha cok yürümem lazımkı açılsın kaslarım çatı için hiç bişey demedi 15 gün sonra gel sonra duruma gore 10 günde bir çağırabilirim dedi sadece valla ikiz olsak bukadarı olur zırsizdelicim
demeeeeeeeeeeee allahım valla olabılır heee
ya ya keşke anlatsalarda bizde anlasakannem dediki yumurtalıklarından ayrılmamıştır onu demek ıstemıstır dıyo anam birde doğar doğmaz sünnet falan demesinler cocumaaa
merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz aramıza
neden kararsızsın aaaaaaaa biz burda bi aileyiz
ve her zaman ailemize yeni üyelere kapımız açık
bizim aramızda aynı bir ailenin arasında olan bağlardan var
ama aileler genişletilir biliyorsun ki
her zaman bekleriz, gel dök içini
kaynana mı kızdın anlat, çocukların mı üzüyor , kocişine mi kızdın burda at at stresleri ohhhhhhhhh rahatla
ooooooooooooo demek 2 bebişin var zaten şimdi 3. yolda, Allahım bağışlasın hepsini
umarım sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın 3. bebişini de
her müsait olduğunda gel , bizler burdayız
hoş geldin canım aramızaaa
herzaman gel kapımız herkese açık
demek 2 sıpa daha var heeemaşallah alalh bagıslasın yavrularını
canım benim korkma, her erkeğin ki aynı durumda oluyo
ama bi hafta da iniyomuş aşağıya
testisler testis torbasına sanırsam 27-28den sonra iniyo
doktor bi sıkıntı olsa söylerdi merak etme
canım benim yaaa
öncelikle çok sevindim hem oğluşunun iyi olmasına hem de kızının onu sevmesine
bende bi kaç kişiden duydum canım eşi aşağıda olanları
çok dikkat etmek gerekiyomuş
yamişime bi sormak gerek aslında
o bu konularda bilgilidir muhtemelen
canım geçen gün dedim yaaa ben sana ekşi şeyler yememek lazım
asitli şeylerden uzak durmak gerek
mide yanması için onlar kötü geliyo çünkü
Heehe desene o zman bol bol burda olucam..tesekkur ederim sicak karsilaman icinguzel dileklerine de kocaman amiiiiiiiin diyorum
anaaaaa dogmadan bebegin testisinin inmediginidemi anliyo bu drlar :26:benim oglum dogdukdan sonra inmemis dediler tabiki ben hic anlamamyaaa nasil inmemis diyorum esime cocugun pipisi var iste eyyyyy allahim sonra anladim 2 hafta icinde indi bu seferde ben 10 tane dr goturdum kadin drlardan tut onlar anlamaz diye erkikikkkk drlarada goturdum oda yetmedi esime dedim arkadasin oglunun bide bizimkinin orasini bakalim tespit yapalim varmi benim gibi catlak acaba
canlarim esi asagidaysa dr bile tam gun soylemeden geliyorbebisler haberiniz ola cok dikkatli olun benim iki kizinda esi asagidaydi hiihhhh desem cikacaklar diyordu tam bir iskence bebegi tasimak ve sonuc itibaren iki kizimda erken dogdular ve kanamam oldu ilk kizimda kanamayi durduramadiklari icin sezeryan oldum dogum baslamadi kanamam cokdu tam 5 gun cektirdiler aman zaten dogsunlar diye dua etmistim tasimasi tam bir iskence ozellikle son aylar hic bir is yapmayin ben 3.numarada fulll temizledim her yeri bebegin herseyini yika utule besigini hazirla derken o gun asiri yoruldum gece agrim oldu sabaha karsi ablam aradi ablacim seni gordum abla doguruyorum elimi tut diyordun dedi anam ablamla konusurken basladi caktirmadim abla cok gec oldu sonra ararim iyiyim dedim sonra dusa girdim cikdim nannnnn niye cis kaciriyorum ben donuma dedim tekrar girdim ahhhh cahil ben ilk defa dogum basladi digerleri sezeryandi bilmiyorum ki sonra tartildim not ettim cocuklari kaldirdim doyurdum ustelerini giyindirdim esim iste yavrum ne zaman geliyorsun daha varmi dedim niye diye soran esime bile ben cisimi tutamiyorum hafifde agrim vardi simdi hizlandi dedim adam bile anlamis dogumun basladigini saffffftiriiiikkkk ben anlamadim neyin kafasini yasiyorsam tam bir komediydi yahuuuu neyse pamuk prensesim simdi evin guluuuuuuu kimsecikler ona laf soyleyemez prensesssss o evde
YA CANIMCIM DOKTOR SADECE BANA DEDİKİ SENİN ÖNCEKİ DOĞUMUN NORMALMİ YOKSA SEZERYANMI DEDİ BENDE SEZERYAN DEDİM NEDEN SORDUNUZ DEDİM BEBEĞİN EŞİ AŞAĞIDA DEDİ VE KANAMAN OLABİLİR DEDİ BENDE NE ZAMAN KANAMA OLUR DEDİM SORUMA CEVAP VEREMEDEN ACİL HASTASI İÇİN YUKARIYA ÇIKTI HEMEN GELİYORUM DEDİ BAYA BEKLEDİM DOKTORU SONRA HASTASININ DOĞUMUNUN BAŞLADIGINI YARIM SAATTEN ÖNCE GELEMEYECEGINI SÖLEDİLER BENDE BEKLMEDİM EVE GELDİM AMA SONRADA PİŞMAN OLDUM KEŞKE BEKLEYİP İYİCE ÖĞRENSEYDİM DİYEE AMA SERA DA DOĞUMA YAKIN KANAMA OLACAGINI YAZMIŞ BİLEMEDİMKİ KIZIMA HAMİLEYKEN HİÇ BÖLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIMtatlım doktor bişey dedi mi
sıkıntı falan var mıymış?
midene dikkat etmen gerek cidden
kızına da maşallah sevsin kardeşini
sana da geçmiş olsun mu desem , Allah yardımcın mı olsun desem bilemedim
yavruşun sana tutunur ama ben inanıyorum
eşi aşağıda olsa da sorun olmayacaktır diye inanıyorum
MERHABA ŞEKERLER DEMEKKİ SENİN OĞLAN UTANDI YÜZÜNÜ KAPADI CANIM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİMM CANIM TANSİYON YÜKSEKLİĞİ ÇOK TUZ TÜKETİYORSAN ONDAN DA OLABİLİR HAA BİDE BOL SU İÇMEN LAZIM BU AYLARDA İNŞALLAH BI SIKINTI OLMAZZbiz geldikkk
öncelikle çocumun yüzünü hiç göremedikelleriyle suratını kapamıştı doktor ne yaptıysa indirmedi sıpa ellerini
ama kalın dudakları var dedi çeneside ufak biraz sivri dedi
pipisi daha düşmemiş dedi ne anlama geliyor anlamadım o ara sormakta aklıma gelmedi valla
sonra kilosu 2 kilo 264 gr
boyuda 47 cm dedi
çocumm hemen hemen şuan 34 haftalık gözüküyormuş
bende 2 kilo daha alarak toplamda 20 kilo almış bulunmaktayımama vallahi bu sefre hiç üzülmedim çünkü sadece 2 kilocuk almışım normlade biliyosunuz her ay 5-6 kilo alarak geldim bu aya kadar.
bebeğin suyu falan herşeyi normalmiş yalnız yeri çok daralmış bundan sonra 15 günde bir gelceksin dedi 15 gün sonra 10 güne düşürcem haberin olsun doğum yaklaşıyor dedi.
bebeğin ayakları yukarda idi göğüs kafesimde ama dönüp dönmemesiyle ilgili bir şey söylemedi.
işte böyle benimde tansiyonum yüksek çıktı bu sefer15 gün boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçücem ona göre bakılcak gidişata göre 14-9 u geçerse hastaneye gıdıcekmısım.
çok kilo aldığım için yüksek tansiyona sebep olabilirmiş.
işte bizden haberler böyle rabbime şükürler olsunkii şuanlık herşey yolunda teyzeleriii
MERHABALAR CANIMCIM HOŞGELDİN ARAMIZA AYY NE GÜZEL İKİ YAVRUN DAHA VAR DEMEK MAAŞALLAHMerhabalargunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar
KUZUM BENCE KORKMANA GEREK YOK ŞİMDİKİ DOĞUM YAPANLAR HEP SÜNNETİDE AYNI GÜN YAPTIRIP ÖLE ÇIKIYORLAR HASTANEDEN VALLA BEN OLSAM 1 GÜNLÜK BEBEĞİME KIYAMAM BEN O YÜZDEN DOĞAR DOĞMAZ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUMM KIZ VALLA UYUZUM HA BU DOKTORLARA NEDEN BİİZİM ANLAYACAGIMIZ DİLDEN KONUŞMAK YERİNE TIP DİLİNDE KONUŞUYORLARKİİ BENDE AYNEN SENİN GİBİYİM ŞU AN DOKTORUN DEDİKLERİNDEN BİŞEY ANLMADIMMya ya keşke anlatsalarda bizde anlasakannem dediki yumurtalıklarından ayrılmamıştır onu demek ıstemıstır dıyo anam birde doğar doğmaz sünnet falan demesinler cocumaaa
ALIŞIRSIN CANIM YA 3 ÇOCUK FİKRİNE HELE Bİ OYNAMAYA BAŞLASIN KARNINDA DAHA ÇOK ALIŞIRSIN BEN BU YAŞTA HEMDE KIZIM DAHA ÇOK KÜÇÜKKEN 2 BEBEK FİKRİNE ALIŞTIYSAM SENDE ALIŞIRSINN HIMM DAHA BELLİ DEĞİL SANIRSAM BEBEİŞİN CİNSİYETİİ:26::26::26:Hosbuldumevet iki erkek sipam var.buyugu 9 kucugu 7 yasinda.. karnimdaki guzelligin de kiz olmasini diliyorum Rabbimden.ama once saglik tabii.. 3 cocuklu olma fikrinede alisma halindeyim bu arada..
TAMAMDA CANIM BENİM DOĞUMUM SEZERYANLA OLUYO BU KANAMAYA KAFAYI TAKTIM DOKTOR KANAMAN OLABİLİR DEDİ AMA BEN NE ZAMAN DİYE SORAMADAN ACİL DOĞUMA ÇIKTII EE BEN SEZERYANLA DOĞURDUĞUMA GÖRE BENDE ERKEN DOĞUM FALAN OLMAZ HERALDE OFF BİLEMEDİMKİİ NE YAPSAM Kİ ACABA YARIN TEKRAR MI GİTSEM HASTANEYE KIZIMI GÖTÜRÜCEM DOKTORA KONTORLE BENDEMİ Bİ GİTSEMM :26::26::26:canlarim esi asagidaysa dr bile tam gun soylemeden geliyorbebisler haberiniz ola cok dikkatli olun benim iki kizinda esi asagidaydi hiihhhh desem cikacaklar diyordu tam bir iskence bebegi tasimak ve sonuc itibaren iki kizimda erken dogdular ve kanamam oldu ilk kizimda kanamayi durduramadiklari icin sezeryan oldum dogum baslamadi kanamam cokdu tam 5 gun cektirdiler aman zaten dogsunlar diye dua etmistim tasimasi tam bir iskence ozellikle son aylar hic bir is yapmayin ben 3.numarada fulll temizledim her yeri bebegin herseyini yika utule besigini hazirla derken o gun asiri yoruldum gece agrim oldu sabaha karsi ablam aradi ablacim seni gordum abla doguruyorum elimi tut diyordun dedi anam ablamla konusurken basladi caktirmadim abla cok gec oldu sonra ararim iyiyim dedim sonra dusa girdim cikdim nannnnn niye cis kaciriyorum ben donuma dedim tekrar girdim ahhhh cahil ben ilk defa dogum basladi digerleri sezeryandi bilmiyorum ki sonra tartildim not ettim cocuklari kaldirdim doyurdum ustelerini giyindirdim esim iste yavrum ne zaman geliyorsun daha varmi dedim niye diye soran esime bile ben cisimi tutamiyorum hafifde agrim vardi simdi hizlandi dedim adam bile anlamis dogumun basladigini saffffftiriiiikkkk ben anlamadim neyin kafasini yasiyorsam tam bir komediydi yahuuuu neyse pamuk prensesim simdi evin guluuuuuuu kimsecikler ona laf soyleyemez prensesssss o evde
canım eşi aşağıda olunca söyler bütün doktorlar dimi
bilirler yani aşağıda olduğunu
bende ha doğurdum ha doğuracam gibi hissediyorum da
erken doğurdun demek ikisini de
diğerinde de amma cahilmişsin şekerim yaaa , 2 çocuğun üstüne
zorlasan normal doğurcaktın yani hem de 2 sezeryanın ardından
oh ohhh maşallah yavrum gözün aydın :) pipisi düşmemiş demek ne güzel ) bide açıklasalarda anlasak dimi :)
hoş geldin arkidişim.biz senin gibi deneyimlilerin suyunu sıkarız sorulardan :)
helede kv mi kızdın hep gel :)
yok ben gecen gün gördüm başka yerde onu :)
canım neden inmiyomuş peki
indiğini nasıl anladın peki cidden
MERHABALAR CANIMCIM HOŞGELDİN ARAMIZA AYY NE GÜZEL İKİ YAVRUN DAHA VAR DEMEK MAAŞALLAH
ALIŞIRSIN CANIM YA 3 ÇOCUK FİKRİNE HELE Bİ OYNAMAYA BAŞLASIN KARNINDA DAHA ÇOK ALIŞIRSIN BEN BU YAŞTA HEMDE KIZIM DAHA ÇOK KÜÇÜKKEN 2 BEBEK FİKRİNE ALIŞTIYSAM SENDE ALIŞIRSINN HIMM DAHA BELLİ DEĞİL SANIRSAM BEBEİŞİN CİNSİYETİİ:26::26::26:
canlarim esi asagidaysa dr bile tam gun soylemeden geliyorbebisler haberiniz ola cok dikkatli olun benim iki kizinda esi asagidaydi hiihhhh desem cikacaklar diyordu tam bir iskence bebegi tasimak ve sonuc itibaren iki kizimda erken dogdular ve kanamam oldu ilk kizimda kanamayi durduramadiklari icin sezeryan oldum dogum baslamadi kanamam cokdu tam 5 gun cektirdiler aman zaten dogsunlar diye dua etmistim tasimasi tam bir iskence ozellikle son aylar hic bir is yapmayin ben 3.numarada fulll temizledim her yeri bebegin herseyini yika utule besigini hazirla derken o gun asiri yoruldum gece agrim oldu sabaha karsi ablam aradi ablacim seni gordum abla doguruyorum elimi tut diyordun dedi anam ablamla konusurken basladi caktirmadim abla cok gec oldu sonra ararim iyiyim dedim sonra dusa girdim cikdim nannnnn niye cis kaciriyorum ben donuma dedim tekrar girdim ahhhh cahil ben ilk defa dogum basladi digerleri sezeryandi bilmiyorum ki sonra tartildim not ettim cocuklari kaldirdim doyurdum ustelerini giyindirdim esim iste yavrum ne zaman geliyorsun daha varmi dedim niye diye soran esime bile ben cisimi tutamiyorum hafifde agrim vardi simdi hizlandi dedim adam bile anlamis dogumun basladigini saffffftiriiiikkkk ben anlamadim neyin kafasini yasiyorsam tam bir komediydi yahuuuu neyse pamuk prensesim simdi evin guluuuuuuu kimsecikler ona laf soyleyemez prensesssss o evde
gıslaaaaar hepinize günaydınlar nasılsınız iyimisiniz ?ben iyiyim hala fırtlatmadım :) annem babam geldi cumartesi günü yaşasınnnnnnn :) babam hiç istemesede yazık dün gittidönip dönip bakıyo yazık gidemedi geri döndü geldi idoda turnikeden öpüştük tekrar tekrar ay ağlayasım geldi göbeğimi filan seviyo ay canım yav .neyse gitti işte .cumartesi pazar gezdik yine bende tabii geri kalır mıyım arkalarındaydım :) yürüyüş iyide araba işi fena oluyo fazla oturunca kızlar toprak midemi mahvediyor kasıkalrıma bıçak saplanıyo ama çaktırmıyorum tabii :) akşamda eve gelince karnım çok sertleşiyor hemen yağlıyorum iyi geliyor .neyse kızlar artık geceleri uyunmuyor yav dönmek zorlaştı karnımın içi çok acıyo .babam cumartesi geldiğinde kocişe diyoki bu deli hala geziyo gezerken yollarda gelecek toprak göreceksiniz diyo :) kocişte dedi ya bende anlamadım başkası olsa yatar kalkamaz ama benim hatunun maşallahı var çok rahat hamilelik yaşıyor dedi babamda o öyledir mız mı zdeğildir bünyesi çok dayanıklıdır dedi.kocişte evet valla maşallahı var hiç aşermedi bile başkası olsa adamın canını alır nazdan dedi e tabii bana dediği gibi at gibi maşallah diyemedi birbirimize baktık güldük anladı hemen sus die işaret ediyo bana :) neyse kızlar okudum yazdıklarınızı güldüm baya bi :) pipiler filan havada uçuşmuş domates cınım hoşgelmişsin tekrar oh ne güzel 3. bebeiş yolda maşallah maşaallh :) hadi ben buralardayım daha gelin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?