Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

gunaydım canımcım nasılsın bebişlerle aran nasıl iyisin inşallah yav benim karnımdaki oğlum 14 15 haftada söylemeye başladı dr erkek diye 17 haftada tam belli oldu dr pipisini gördüm dedi ayy bende çok istemiştim bu defa oğlum olsun diye 27 aylık bi kızım var buda erkek olsun istedim benim kocişte çok istiyorduu erkek ama bana sölemiyorduu ama kızımda cinsiyeti 21 haftada belli oldu kızım bacağını açmıyordu bi türlüü bide kızlar cinsiyetini geç gösterir derler normaldee hımm kızzz koy bacım adını lalae lale teyzesinin adı olsun benim gibi akıllı iş bilir birazda nazlı olsun bende bu bebişimde senin giibiyim sanki ilk defa hamileyim gibi hisswediyorum kızıma hamileyken 19 yaşındaydım hiç bişeyden haberim yoktuu bi bakmışım doğuruyorumm ama şimdi oğluşumu sabırsızlıkla bekliyommm sanki biraz daha olgunlaşmış gibiyimm
hoş geldin canımcımm gıızzz biz uçtukda sen nerelerdesin yine oğlan nasıll neyse sen oku geçmişii benimde kızın kontrolü var bugün onun için hastaneye gidip gelicez kızımla başbaşa birde gezip yemek yiycezz dönüşte devam ederim ok

yahu bn dedim size bulun pelinimizi diye ama takmadınız needek... yok bize pelin bulamıyoz kara borsaya düştü bizim oğlanlar pelinsiz kaldı iyi mi bizde başka bişeler bulucezz artıkın yada yahu niye ben buluyom ki gitsin kendi bulsun amaaan banane

kocişin nasıl oldu iyleştirdinmi??

yamişim sana bu topik için hiç teşekkür etmiş miydim hatırlayamadım
iyiki açmışsın böyle bi başlık
baksana bizi birbirimize yakınlaştırdı senin topişcik

rica ederim canım. aslında morişime tşk etmek lazım. biz onunla konuşurken topik açma fikri ondan geldi dk başı mesj kutumuz doluyodu çünküm o zamanlar morişimin stresleri gündemimizdi tamamen morişten esinlendim yani... bende ona çookk teşekkür ediyorum veeee arkidişimi çook öslüyooooommmmm :84::84:

al benden de o kadar
tek tek okuyorum ve cevap yazıyorum
uçmuş topiğimiz resmen

ne diyon bacım ben gene 15 sayfa geriden geliyom

onu mu takip etmiş yahu ama bende öyleydim kendi halime bile bende gülerdim

ayyy çook şükürrrrr

kızım sen kafayımı oynattın az daha kocadan oluyodun bi de özür dilettiniz diyon dilemeyeydinde göreydin hanyayı konyayı... neyseki barışmışınız çok sevindim bidaha da yapma....

kaynanaın oyununun bozulmasına çok sevindim.. oohh olmuş....

senin Allah iyiliğini versin emi sera :76:

okuyunca bnde aynı tepkiyi verdim valla

döv canım bende sana seve seve eşlik ederim... sen göbüşünle döv bende oklavayla yardıma gelirim malum artık benim göbüşüm yokkk

aplanızı dinlemiyonuzki heççç... doğruluğunu teyit etmeniz için yaşamanız mı lazım.. ya kokusu çıkmazsa şimdi nolcek hee nolcek yok kız çıkar merak etme çıkar...

hayalotum sen bi yandan da yıka ütüle kenarda dursun sonra hiç yetiştiremezsin bak demedi deme...
ayy bide benim yatağım çok yüksek kızçemeşim diyorki şurdan yuvarlanmadan bi doğuraydın iyi olacaktı

hayırlı olsun kızçem mobilyalarınız.. güle güle kullansın inşallah oğluşun

canım ben burdayım ama artık mesaj alıntısı olduğuna dair uyarı da gelmiyo, ileti de yok
ay evet ya hiç gelmemiş banada halbuki varmış bakmasam görmiyciiiim

size kötü bi haberim var. çikolata gaz yapıyo kızlar. emzirirken yiyemezsiniz. ben bilmiyodum ilk zamanlar hep yedim. çocuğum nasıl kıvranıyo nasıl kıvranıyo.. sonra dr yeme dedi bıraktım.. gaz sancısı geçti... bilginiz olsun...

aferin sana aferin... cam silecek adammı yok sanamı kaldı cam silmek bravoooooooo

valla bana ne derlerse desinler sallamıyorum artık
canım insanlar normal doğurunca ortalama 10 günde 10 kilo falan veriyolar
birsürü insandan duydum bunu

canım ben hiç kilo vermedim. aynen duruyo.. ama vücudum belli etmiyo neremde bu kilolar kimsenin anladığı yok valla

canım o koca karılara takma sen, boşver
canım benim arkadaşıma 24. haftadan beri doğuracaksın diyolar
bugün 40. haftasını doğurmasına rağmen hala doğmadı

derler bacım banada kv düşecek diyodu öldü haberi bekliyodu bak misss gibi doğurdum tosunumu. doymuyo da diyemiyo ya şimdi, halbuk en sevdiği laftır yaaa böyle dedirtmezler işte maşallah oğluşum doymuyo dedirtmicek kadar büyük çünkü

iyi olmanıza çok sevindim canım...
bebeğin eşi bu linke bi bak canım... korkma sen. normal doğum olmayabilir. kanama olmaması için bol bol yat dinlen ve daha fazla dikkat et yorulmamaya...

hay allah iyiliğini versin kııızzz ne kemik ezmesi o senin kalça kemiklerindir kaburgalarındır... hey yaaaaa ne güldüm töbe töbeeee

üzgünüm çikolatana bebişin el koyacak bi süre yiyemiyeceksin... yoksa oğluşun gazman olur haberin ola...

ayyy çok sevindim kızının kardeşini sevmesine. inşallah bozulmaz da böyle gider...

benimkide ayrıntılıda kapatmıştı yüzünü eliyle.. öyle bile çok tatlı görünüyodu yavruumm

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. tansiyonuna dikkat et fırlatma şimdi sırası değil..

Merhabalar gunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar

hoşgeldin canım aramıza... bu karılarla başım belada herbiri ayrı alem biri çikolata der biri karnı burnında cam tepelerine çıkar... biri kocayı evden gönderir... ama çok tatlılar demiii tatlı belalarım benim

bu topik oğlan topiki canım. bu hamişlerin hepsinin karnında oğluş var. benimle yeni doğum yapan bi arkadaşımızında oğlan. bitek zirve miz var onun ki kız. bakalım seninki ne olacak... allah analı babalı büyütsün. her zaman bekleriz buralara...

kızlar eshacım doğurdu mu yoksam?

bende bi ara sordum bunu ama sonra baktım başka bi topike yazmış ama o günden beri de hiç girmemiş. bence artık doğurdu...

gelelim baannnaaaaaa.... kızlar dünn doğum sonrası ilk reglimi oldum... karın ağrısını unutmuşum yaw

oğluşum gayet iyi.. tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyo sesli gülmeye başlıyo yavaş yavaş... dönencenin oyuncaklarıyla tepine tepine oynuyo

bi ara burda kaynanalar konusulmuş, hepsini kaynar kazana atın... bende atacm..

Son düzenleme:

Oyyy ben de cok istoyurmm kizim olsun diye yaa..hem de oyle cok istiyorum ki burnum sizliyor dusununce o kadar yani kizim olsun da ne zaman belli olursa olsun oglanlarla da aramiz iyi sukur..kucuk 1.sinifa gidiyor onla ugrasiyorum bol bol.. ela onat el ele..nine oteli anlat..hahaha kafam bunlarla dolu..buyuk oglusum 10 yasina girecek yakinda..erken ergenlik seziyorum..pek bi asi son zamanlarda..yaramaz cocuga katlanirim ama saygisizliga dayanamiyorum.ses yukseltmeler,bi sus anne ya felan demeler basladi..acil ayar cekilmesi lazim bu aralar :-D benim ayarlarim sökmuyor artik..baba girecek devreye artikim :-D

canımcım verdiğin linki okudum çok sağol anladım şimdi biraz birazda seram anlatmıştı sağolsunn aslında eşin aşağıda olması meselesi daha çok normal doğum yapacakları ilgilendiriyor sanırsam ama bendede çok yorulunca falan kanama olabilrimişş hımm anladımmbenim kız bi alem vallaha bi seviyo kardeşini bi sevmiyor artık doğunca karar verir heralde sevip sevmeyecegıne 5 dakikada bir fikir değiştiriyor çünküü oğluşun iyi demek oyy yesinler onu ne datlıdır şimdi oo tam koklamalıkk şimdi 6 aya kadar tosuncuk olur senin oğlan ondan sonra diş kaşınıtları başlar ondan sonra sürünme ondan sonra yürüme çabası derken geri zayıflar ama olsun önemli olan sağlıklı olmasıı canımcım bizim kaynana meselesi hiçç bitmezz ben öle düşünüyorum artık hepsi kaynar kazanda kaynasınn
hımm erken girmiş demekki senin oğlan ergenliğe ya bilirim bu durumu benim kızım da 2 yaş sendromuna girdi ve halende çıkmış değil bi türlü tuvalete alıştıramadım benimle bağıra bağıra konuşuyo çok inatlaşıyor sebepsiz yere sürekli ağlıyo ama zamanla geçer diyo doktoru yine benimki küçük seninki de 10 yaşındaymış allah yardımcın olsun vallaha zor anam bu çocuklarla uğraşmakk

evet canım çok dikkat et kendine yorulma aman diyim... yat dinlen kv felan da takma...

ay teyzesi bi gör bi suratlar yapıyo bi suratlar yiyesim geliyo illaki zayıflicak canım ondan kaçış yok

eeeeeeeeeee nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa ben geldim siz yoksunuz şimdi benim sıpam uyanır hepiniz toplaşırsınız küserim bende hıhhhh işteeee

eeeeeeeeeee nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa ben geldim siz yoksunuz şimdi benim sıpam uyanır hepiniz toplaşırsınız küserim bende hıhhhh işteeee
yamişim yettim gariianam beni biliyon 2 sıpa biri karnımda biri kucagımdaa anca gelebiliyomm kimseyi tınlamıyom canım ben artık kv falan geçen gün eşime dedimki bende olmuşum bi aile kimseyle uğraşamam en iyisini yaparsın datlım diyo oda anam nasıl dinleniym ben yamiş bu kızın kaprisleri beni öldürecek bi süt diyo bi meyve suyu bi manadalina deli etti beni 1 saattir şuan varya imdat diye bağıracak durumdayımmm başım ağrıyo yemin ederim birde ağlıyorki sebepsiz yere başım şiştiii
evet canım çok dikkat et kendine yorulma aman diyim... yat dinlen kv felan da takma...

ay teyzesi bi gör bi suratlar yapıyo bi suratlar yiyesim geliyo illaki zayıflicak canım ondan kaçış yok

ayyy yesin onu teyzesii

slmmmmmm kizzzzzlarrrr hbaksoy cok sanslisin yavrum yaaa 3 tane dogurdum kimsesiz anacim olsa yeterdine yapalim yok sitemin hayatta hersey kismet coookkkk sevindim insanin anasi gibisi yok su hayattayamisyy dur yavrum bunlar tatli cilveler daha o tosuncuk boga asamasina gecmedi bebis bende var bi tane tam bir boga hani hergun kirmizi giydigimizde yok yeminle evi dar ediyor bize herkese boynuz atip duruyor bizi gectim eve gelen misafirlerlede bogusuyordomestos senin bebisinde hayirli ugurlu saglikli olur insallahzirsizdeli sana sozum yok yavrimmmm bir doguramadin gitti lale stres yapma kiizzzz daha bir tane ikinci derken 3.oldumu benim gibi yari dengesiz olursun insan cogu zaman anlik karar veriyor bu cocuklardan kaynaklaniyor ondan once yoktu boyle birseyim cirrrr cirrrr ceneleri durmuyor 4.cuyu dusunuyormusun diyenleri duyunca insanin girtlakliyasi geliyor bunu soranlarda tek cocugu olanlar heeeee cok enterasan yaneeeyiyorsa 2.ci dogurun bakemmm sonra gelin sorun demi kizlarrrr partiiiii var partiiiii bu hafta ben mezun oluyorum yaneeee son haftam okullarda herkes birsey getircek kafede yicezzz dana kadar oldum daha okulluyum yahuuuuutanir oldum gunduz calisip gece yine gitmeyi dusunuyorum ingilizcem iyice gelissin 2 dil goz cikarmaz misalisize bomba gibi haberim var SIKI durun geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr ben en son korse aldim demistim yaaa bunu ben gece gunduz giydim o yazdigim gunden beri bu sabah hepsi kirlenmis kendimi tuhaf hissettim baska vardi evde onu giyeyim dedim oda olmuyordu kizim oglum ben yorucu maraton sonunda zor giriyordum icine bugun bir giydim porrttttttt hic sIKmadi bile hemen olduuuuuuuubende iki kademe daha SIKdim anammmmm evdeki asirlik tartimi benim cadiiii elleri yikarken uzerine cikiyordu ekranini kirmis kilomu bilmiyorum ama cogu seyim bol geliyor yuppppppppiiiiiiiikizlar dogurdunuz hemen korse takin yoksa toparlanmiyor o gobusss bide dahada sarkiyor ben cok pismanimdogumdan 1 ay sonra baslamadigima ne guzel toparlandiiiii pahali birsey bile gerekmiyor SIKsin yeterrrrrrrr

Sera81 sagol cnm.. hic sorma o 4.dusunuyomusun diyenleri.. banada cok yapiyolar..bunda kiz olmazsa 4.yaparsin artik felan..bence garazina soyluyolar..hele bi de bana aciyo gibi bakip ayyy isin zor valla demiyolar mi sanki 7 cocugum var da 8.dogurcam..sinir seyler.

Lale; 2 yas sendromunda cadi he :-D valla bide 4 yas sendromu var,ergenligi var,ask sendromu var,sinav sendromu var,arkadas sendromu var,var da var ben korkuyorum ya..buyuduklerin de neler yasicaz bakalim..Rabbim sagliktan noksan birakmasin insallah..

Dun aksam kucuk sipamla ugrastik durduk..yavrum r harfini soyleyemiyo..dun de r harfine gecmisler..ugrasiyoruz ama cikaramiyo iste..iki saat agladi..ben yapmicam okulada gitmicem die..gurur meselesi yapiyo kuzum..ogretmenini aradik artk.. zorlamayin ben hallederim okulda dedi..neyse ki sustu..biraz ozguven problemi var..yapamam korkusu yasiyo surekli..neyse bu ara da saat sabahin besi:-Dsu icmeye kalktim uykum kacti..gidem azcik daha yatem..hepinizze sevgiler

lale senin kizi tuvalete alistirmak icin sensali tuvaletlerden al yavrum benimki onla ogrendi mummmyy ne kadar cok yaparsam o kadar cuuuukkkkk sarki soyluyor diyor cadi tuvaleti gece kaldiriyorum oldugu yerden gunduz cadi gormedimi basiyor kalayi:84::84: adida my tuvalet yada my cisitakmis hemen onu soruyor nerde diye bugun turk marketine gittik allahim bir konusdu bayilmamak icin zor tuttum kendimi anni market sepetlerinin tekerleri neden yapilmis kac kilo tasir cuuukkk koyarsak kirilir dedi kendi kendine eline agzina koydu patladi gulmekdensanki anliyormus gibi tum urunlerin tarihine bakdi gecmismi mummyy dedi gecmis dediklerimi almadi koyy koyyy ufffff kokuyor dedi ambalajindan koklayipyumos alayim dedim bizim kusumuz adi yumosdu olmusdu dur bebegim yumos alayim dedim kulagima dogru mummyy yumos oldu kandiriyorlar bizi yumos yokkk alma ok kancirciklar bizi dedi ok dedim good mummy dedi ey allahim daha neler kendisi surdu market sepetini turk abla yolun ortasina koymus kendi sepetini opppppsss huuuuuu huuuuu al bakim sepetini yoldan en komigide kadin makyaj yapmis guya sag sola mavi farlar yayilmis benim kiz git teyce mavi boya olmus yucun dedi ben aynen boyle oldumyok yok bu cadiyla markete falan gidilmez

domestoss benimde 11 yasina yeni giren kizim var bide 8 yasina giren oglum var oglum tam bir firlama dun okuldaki butun kizlara sormus tapu arastirmasi yapmis sadece ayse denen kizin 4 evi 3 dukkani turkiyede 3 yazliklari varmis anne ben ayseyle evlencem dedi ablasida yuhhhh ayse bizim sinifda nerden baksan benden buyuk 12 yasinda dedi sen yasa ne bakiyon abla paraya bak say say bitmez dedi esimde cocugum ceke ceke dedene cekmissin dedi esimin babasi tam bir paraci sonra ablasi dediki iyide sen ayseyi istiyon bakalim ayse seni istiyormu dedi anne su numarayi kaydet bakim aysenin bu evini arayacaz annesi cikinca kapaticam ayse cikinca konuscam ayse oyle demisiyide sen ona verdinmi dedim senin numaranin son iki numarasini degistirip verdim niye dedim manyakmiyim ben daha universite bitene kadar kac tane kiz arkadasim olcak onlarlami ugrascam dedivallahi bu kadar sokkk yettide artti kizda bir degisdi tam degisdi buz gibi havada totosunun ustunde sort giymeler kisa kollu tisortlerinin kollarini kivirmalar ne kadar ayakkabisi varsa doldurmus posete atcakmis nike tik isareti yokmus adidas tutulmuyormus okulda rezilmi olcakmis arkadaslarina cep telefonu istiyor almiyorum diye hergun kavga cikartiyor tablet aldim ona kart aliriz diyorum yokk onun modasi gecmis kalem kutusunda ne varsa ben evde yokken atmis kalem tras dahil marka var burda adi marka kazikkkk birsey onlardan alcakmisim herkesin varmis onun yokmus senin yuzunden sadece kalem kutumu gosteriyorum icini acamiyorum markasiz diye dedieyyy allahim biz markaylami buyuduk 4 kardes hepimizde universite bitirdik birgun marka demedik delirtcek bu kiz beni birde bana diyorki servisle gidiyor okula arada gelsene okula niye dedim yok birsey dedi sonra SIKIstirdim birseymi oldu diye azicik hava atarim arkadaslarima sen onlarin annesinden guzel giyiniyorsun ustelik universite okuyorsun kaslarda su sekil yapmisbu kiz bu yasda yeminle cok bunaldim bazen atla git turkiyeye gorsun anyayi konyayi esim olmasa oda simartiyor birdahami kucuk olcaklar al gitsin diyor bakalim nereye kadar simartcak sonunda oda pes etcek offfffffffff

Hahahaa cok guldum kucuk cadina..yaw simdiki cocuklarda bir ozguven patlamasi oluyor sanirsam buyuk buyuk laflar ediyorlar :-D
Bak gor senin oglan adam olacak:-D simdiden gelecegini dusunmeye baslamis:-D gecen bir soz okudum cok gulmustum..babanin fakir olmasi senin kaderin olabilir ama kayinpederinin fakir olmasi senin aptalligindandir:-D:-D:-D
ben cocuklarin her istediklerini almayi 3 yil once biraktim.baktim onune gecemiyecem..cok istediklerini karne hediyesi olarak aliyoruz.mesela yariyil tatilinde paten alinacak.epeydir istiyorlar.yada testlerde 0 hata getirirlerse,yazililardan 100 alirlarsa aliyoruz..boyle daha rahat ettim..cunku cok doyumsuz oluyorlar..birde kazanmak icin emek harcamak gerektigini ogrenmeleri gerek..ama senin durumun cok farkli..yurtdisinda yasamak zor..cevrene uyum saglamak zorundasin..Allah iyilerle karsilastirsin evlatlarimizi.. bu ara da sen nerde yasiyorsun?

canim oglani her goren oyle diyor gor bak adam olcak bu hatta gelin adaylarimiz bile var kvalideler tarafindan secilenzengin kiz bulurmu bulmazmi bilmem ama cok yetenekli bir cocuk harika resimler ciziyor sisssttt aramizda benim odevlerimide o yapiyor ozellikle proje odevlerimien iyi puani aliyorum son sinav vardi cocuklar icin tehlike olusturan ev ortami projesi resimli anlatim verdim ogluma ciz ve yaz dedim hemide tukenmez kalemle yapti verdi aldim verdim ogretmene harika dedi ogretmenim gectin bu unitten ahhh canim bende ogluma demistim okul kaptani ol sana istedigin birsey alcam benim oglan okul kaptani oldu birde davetiye getirdi en yuksege cikan cocuk okulun muduruyle cocuk ve ailesi yemek yiyecek butun masraflar mudurden onu bile kazandi ayni sekilde kizda ben birdaha demedim bakdim zaten yapiyorlar hediye koymadim sadece benim size verdigim emegin karsiligini istiyorum birde kolejin %80 ini turkler olusturuyor gel gor para verilmis anne baba sevgisi gormemis cocuklarla doluoyle luks yasiyorlarki koca koca evler jipler ama sevgisiz ilgisiz simdi benim cocuklar anladi ozellikle buyuk kizim durup dururken sarilir annem iyiki benim annemsin seni hicbir seye degismem ayni sekilde babamida diyor siz cok guzel anne babasinizsiniz arkadaslarimin hep uvey anne yada babalari var onlari sevmeyen diyor bazen o kadar etkileniyorki hickira hickira agliyor arkadaslarinin anlattiklarina birde cocuk aklinla cozum ariyor yavrum onlarda cocuk anne neden sevgisizler neden babadan ayrilar onlarin sucu neydi ahhh kuzum dertleniyor onlarin hayatlarina elinde sihirli degnek olsa onlari kavusturcak mutluluga kazanmak isini biz esimle hallettik hafta sonu odalarini topluyorlar guzelce katlayip dolaplarina yerlestiriyorlar ikincisi hafta ici arabaya tasinan esyalar geri eve tasiniyor arabayi guzelce yikiyorlar sonracima ben ev temizlerken butun copleri cikarip atiyorlar toz aliyorlar ipteki coraplar toplanip tek tek eslestirip herkesin dolabina yerlestiriyorlar karsiligindada babasi para veriyor birgun dedimki hadi kim ismarliyacak bana yemek bunlar gitti biz esimle oturuyoruz small almislar herseyi eeennneeee bu niye kucuk boy dedi esim biz size oylemi aliyoruz kizim dediki ne yapalim baba isi yapip para kazanan biz sirtimiza sumuk gibi yapisan sizbeles yemek buldunuz bide buyuk boy istiyorsunuz terbiyesizler

lalemm kuzum ben aksine hiç tuz yemiyorumimi bile alıştırdım tuzsuz yemeğe artık oda benden.
ya sıpamı ilk defa göremedimküstümü naptı banabol su içmeye başladım doktorda öyle dedi bakalım hayırlısı artık
benim kardeşiminde tek testisi inmemiş annem farketmiş ama ben hiç hatırlamıyorum vallasöyleyince hatırlamaya başladım.masaj yapıyordu hep:26:sonra inmişti ama şimdi sorun yokbu arada bebeğin eşi aşağıda ise agır ,ani hareket yapma.
kanaman varmı peki..
sezaryan olunuyor dıye bılıyorum ben bu durumda ve erken doğum rıskın var dıye bılıyorum:26:inşallah yer değiştirir geçen ay başka bir topıkte arkadaşımın bebegıde eşi aşağıdaydı sonra düzeldi çok şükür

baksoyum kuzum gözün aydınnn baban içinde allah kavuştursun dıyeyımmbende özledim annemleri yaw ama benim aram 1 saate yakın istediğim zaman gidiyorum en azındancok az kaldı baksoyum sanada ya ..benim daha hiçbirşeyim hazır değil.rüyalarıma giriyor artık doğumhanede hemşirelere söylüyordum şu dolapta şu var şu dolapta şu var yıkayıp onları getırsınler dıyeartık bende geceleri uyuyamıyorum benimkisi hiç uyutmuyor doguncada böyle olursa ayvayı yedikbende çok şükür zorlanmadım vallahişu belimin agrısıda olmayaydı herşey daha güzel olabılırdı ama bunada sukurbende aşermedim ya nezaman aşercemkii

yok canım yapmaz sanıyorum bebeği doğum pozısyonunda görmesse eger bir şey olmaz.
ama bu gidişimde bende komple bi temizlik yapıp öyle gidicem artık son haftalar ne dıycekleri hiç belli olmaz valla.sakata gelmiyelim gittiğpimizdesanırım benim doktorum 3800 üstünde direk sezeryana alanlardan.gerçi bende kilosu o şekil geçerse normal diye ısrar etmem bu durumda hem anne için hemde bebek için en sağlıklısı ama devlete gitmiş olsaydı normal yaparlardı yinede konuşmak lazım doktorlaevet canım şuanlık tansıyonum normal bi,rtek bu sabah 13 -7 çıktı 5 dk sonra 10 -5 oldu anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…