gunaydım canımcım nasılsın bebişlerle aran nasıl iyisin inşallah yav benim karnımdaki oğlum 14 15 haftada söylemeye başladı dr erkek diye 17 haftada tam belli oldu dr pipisini gördüm dedi ayy bende çok istemiştim bu defa oğlum olsun diye 27 aylık bi kızım var buda erkek olsun istedim benim kocişte çok istiyorduu erkek ama bana sölemiyorduu ama kızımda cinsiyeti 21 haftada belli oldu kızım bacağını açmıyordu bi türlüü bide kızlar cinsiyetini geç gösterir derler normaldee hımm kızzz koy bacım adını lalae lale teyzesinin adı olsun benim gibi akıllı iş bilir birazda nazlı olsun bende bu bebişimde senin giibiyim sanki ilk defa hamileyim gibi hisswediyorum kızıma hamileyken 19 yaşındaydım hiç bişeyden haberim yoktuu bi bakmışım doğuruyorumm ama şimdi oğluşumu sabırsızlıkla bekliyommm sanki biraz daha olgunlaşmış gibiyimmGÜNAYDINLARRRRR
Hosbuldum cnm..alisicam mutlaka..3.cocuk tamamen kiz olur belki fikriyle gelisti..buyuklerim yap sonra pisman olursun dediler ben de yaptim pisman degilim :-D bu arada cinsiyet belli degil..biraz daha zaman gecsin ki kesin belli olsun diye bekliyorum.. bu arada kizim olursa adini lale koyucam..ablamin adiyaw cok ilginc ama kendimi cok cahil hissediyorum bu bebek de..ikisinde net yoktu..dr ne derse sadece onu biliyordum..simdi arastiriyorum,okuyorum ya bi baska geliyor bana.. yarin 12.haftama giriyorum.3.ayim bitiyor artik..iki hafta sonra gideyim diyorum dra..herhalde kesin soyler cinsiyetini demi?
hoş geldin canımcımm gıızzz biz uçtukda sen nerelerdesin yine oğlan nasıll neyse sen oku geçmişii benimde kızın kontrolü var bugün onun için hastaneye gidip gelicez kızımla başbaşa birde gezip yemek yiycezz dönüşte devam ederim okgeldim geldim ben geldim günlerden sonra.. hadi gözün yadın canım.. annen gelmiş. 2-3 haftaya da oğluş gelir ooohh değmeyin keyfine
aboooww topik yine uçmuuuuş uçmuuşş... bekle beni dadlum okuyup gelem... kaybolma heeeee
dur gııı önce emziriverem
canım çok azmettim koca kafada olsa pırt diye pırtlatıvercem bebişi
ayy o emme refleksi ne tatlı şeymiş yaaa yiyecektim az daha sıpamı
saçlar da çok komik, duduşlarda anasının ki gibi iri olacak dedi doktor
yanaklarda annannesi gibi sıktırmalık
anlayacğın tam bi toraman daha geliyo
pelin bulmak lazım en kısa zamanda
tatlım kocam soğuktan nefret eder
kolonyayla gazeteyi ıslatıp sırtına sokarım deyince bile titredi resmen
öyle korkuturlar adamıııııııııııııııııııııııı
Allahım bebeğime nazar değdirmesin, zamanında sağlıkla doğsun inşallah
kocişim de hala düzelmedi gitti, ama bugün zorla doktora götürdüm
gene gitmiyodu da ambulansla gidersin o zaman sen bilirsin deyince gitti zavallım
o kadar kötü ki içim parçalanıyo
bu arada seraya nolmuş yaaa hemen okumalıyım çok merak ettim
yamişim sana bu topik için hiç teşekkür etmiş miydim hatırlayamadım
iyiki açmışsın böyle bi başlık
baksana bizi birbirimize yakınlaştırdı senin topişcik
al benden de o kadar
tek tek okuyorum ve cevap yazıyorum
uçmuş topiğimiz resmen
valla şu uyku bölünmesi ve gece wcye gitmesi çok büyük sorun benim içinde
öyle zor kalkıyorum ki gece yataktan anlatamam
dün sabah kociş taklitimi yapıyo
nasıl beceriyosan her saat başı tuvalete gidiyosun, her seferinde de farklı pozisyonda kalkıyosun yataktan diyo
birinde yan yan, diğerinde karın üstü, bir seferinde sırtından doğru kalktın diyo
bende bilmiyom ki dedim, o an kendimi nasıl kaldırabilirsem öyle gidiyorum wcye
kizlar geldimmmmmm meraklilar sizio gun kocis eve geldi hani bosanma formu dedim ses cikarmadi sera yavrum derdin ne sen boyle bir kadin degilsin sokkkkklardayim dedi en sonunda annemlemi gorustun sen dedi yokkkk dedim daha fazla dayanamayip evitttttttttt dedim tahmin ettim ama sonradan dedi ne soyledilerde canini yakti yine annem hincini benden aliyorsun dedi adam anlamis neyse bende yazmasam bile okumustum verdiniz anacim gazi bana ozur dilettiniz kac yil sonra kocadan hiccc dilemem ben cunku hic sucum olmazdi neyse sarildi askim dunya bir yana sen bir yana lutfen dikkate alma yasli basli anne babamin sozunu bizde kv kpder olacagiz bizide elestircek damatlar gelin dedi o zamanda bosanalim dedi birde kv kp dersiz dertsiz insanmi var herkes hemen bosaniyormu dedi aramazsin bundan sonra onlar ararsada musait degilim de ben gelince geri arariz gelirlersede hemen beni ara ben gelirim dedi heee esim varken cok kibarlar sonrada kisa bir tatil yaptik ufak kacamak otele gittik cocuksuzzzzzzzzzzz kafa dinleyip geldik 2 gun 2 gundur cok huzurluydum cocuklari esimin halasi bakarim dedi ona birakdik simdilik cok iyiyiz hepinize opucukler yolluyorum he bu arada kres islemlerim bitti sadece gorevliler gelip kac cocuk bakilir cekkk yapacaklar ama seneye aciyorum burda simdi tatile giriyor her yer ama olsunnnn eninde sonunda acilacak evet kizlar cok sukur esimin icki kumar sigara dahil hicbir aliskanligi yok 3.dogumdan sonra azicik gozu kaymaya baslamisti ama yolarim o gozu ben deyip git evden eger gitmezsen ben giderim dedim sen kal ben giderim dedi gitti otel tuttu her isten cikdiginda bakdim evin etrafinda fir donuyor zirtpirt geliyor yok sunu unutmus yok bunu unutmus giymedigi bir montu vardi kac yil sonra aklina gelmis almaya gelmis bide atarken sormusdum bahane arama demistim sonra yine barismistik o gundur yapmiyor cok sukur gozunu bile kaldirip bakmaz kimseye aldi boyunun olcusunu kv kp olayida bizde tek tarafli esim evlendigimizden beri onlardan taraf cikmaz onlarda zaten ondan kuduruyorlar esim yokken yapiyorlar yapacagini birde daha once demismiydim bilmem esim evdeydi birgun kv dem aradi muhabbet ettik esim dusa girmis o ara oglum evdemi dedi bende yok dedim banyo dememe kalmadan bu bir basladi saydirmya bende telefonun megofonunu actim esim dustan cikinca tum konusulanlari duydu anneeeeee kendindemisin dedi kv pat kapatti hemen bilmis kizi aldi seytan karin ablacim bizle seni kotu etmek icin seytanca planlari dedi esimde direkmen abla o guzel beynini yorma kim seytan kim melek ben ayirt etmesini bilecek yastayim sen yorulma birdahada insan gibi konusmasini ogrenmeden aramayin dedi ohhhhh ohhhhh cok sukur dostlar 100%100 kanitlandi kv benim sayemde oglusuna
senin Allah iyiliğini versin emi sera :76:
kızlar herkese günaydın valla dün hoplatmışsınız topikcanı oku oku anca bitirdim şükür herkes iyi sevindim buna.serayı döviciiim müsaadenizle uçmayı düşünüyorum kafasına.şaşkın yaaa bide özür dilettiniz diyo akıllım tabii diliceksin özürden küçülen olmaz aksine büyürsün tatlım ya .ama sen haksızdın onu bil yanineyse kızlar dün gece öyle bi uyudum ki ohhhh ne güzel oldu.wc yede çok gitmedim ohhh beee dedim gece uyandum oh ne güzel uyuyorum diye sevindim :) cumartesi annem babam geliyoooo kısmetse bakalım babam pazar dönecek yazık üzülüyor mecbur olduğu için ama ne yapalım hayat işte .annem kalacak doğumdan sonra ne kadar daha kalabilirse duracak yanımda :) 2 gündür kendimi çok yordum evin işlerinden dünde çamaşır suyuyla bişiler yaptım banyoda kociş eve geldi kokuyu alınca kızdı ya ben sana yat dinlen diyorum sen ne yapıyorsun senin dinlenmen lazım bak sen bile ne fena oldun çamaşır suyundan bebek nasıldır yazık yavruma dedi.ya bide eğerki bebeğe bişi olsun bendne çekeceğin var dedi :) hiiiiiiiiii dedim öyle konuşma bana ama hakettin dedi haklı adamne yapsın.bende astım bronşit var tıkanıyorum zaten o kokulardan bebeğe geçecek diye korkuoruz bide ben bunu yaptım zaten son haftadayım artık kızdı adam haklı arkadaş.neyse ben buralardayım mkızlar öpüyorum hepinizi.
canım yamiş de aynısını demişti yaaa
mobilya alacaksanız haftalar öncesinden alın ve bol bol havalandırın
yoksa çok kötü kokuyo demişti
bol bol aç camları ve havalandır içeriyi
canım sabah 6da evden çıkıyorum
gece de 1den önce uykuya dalamıyorum
1 saatte bir wcye gidiyorum, en fazla tutarsam eğer 2 saatte bir gidiyorum wcye
ayy bide benim yatağım çok yüksek kızçemeşim diyorki şurdan yuvarlanmadan bi doğuraydın iyi olacaktı
ay evet ya hiç gelmemiş banada halbuki varmış bakmasam görmiyciiiimcanım ben burdayım ama artık mesaj alıntısı olduğuna dair uyarı da gelmiyo, ileti de yok
ya bacım yoruyorum işte ne bileyim enerji patlaması oluyo arada öyle uçuşuyorum ama büyük hata ettim o çamaşır suyu işinde haklısın .ben çok korkuyorum bide bebişe geçer diye ben rahatsız oluyorum kimbilir toprak ne yaptı içerde yazık yahuevet canım annem babam gelecek kısmetse yarın pazar babiş dönecek ama olsun annem kalacak ohhhhh .darısı herkesin başına inşallah anacıkalr gelsin bize baksın :)
tatlım benim kociş ye ye diyip duruyo neymiş hergün ceviz balık ve bide süt allahımmmmm yenmiyor arkadaş yanmiyoooor.bıkıyo insan ya bide klak kendin hazırla canı istemiyo zaten insanın hergün hergün.heee o çikolata işini hiç sorma her sabah nutellamı yerim arkadaş ona karışanı yakarım :) inşallah tatlım doktorun tosuncuğuna bi baksın bakalım resimlerine filan ve gel hemen buradan bize anlat yavrunu oldumu :) benimde pazartesi yada salı randevum artık haftada bir sonrada 3 günde bir miş anammm doğurucam az kaldı :18:
kızçelerim dolabımız geldi ama ben aptalca bir şey yaptım kalktım yine camlarımı sıldım:26tursana işte biraz yerine yok şimdide doğal olarak kasıklarım agrıyo ama evim misler giibi kokayiii
vallahi bu saatt oldu yemekte yapmadım ne pişircegımı bılmedıgım gıbı koltuktan totoyu kaldıramıyorum
valla bana ne derlerse desinler sallamıyorum artık
canım insanlar normal doğurunca ortalama 10 günde 10 kilo falan veriyolar
birsürü insandan duydum bunu
canım o koca karılara takma sen, boşver
canım benim arkadaşıma 24. haftadan beri doğuracaksın diyolar
bugün 40. haftasını doğurmasına rağmen hala doğmadı
gelgelelim banaa kendimden anlatam birazda size kızlar bugün doktora gittim kontrol için bebişimiz gayet iyiydi teyzeleri keyfi yerindeydi de doktor bana bebeğin eşi altta kendi üstte eğer kendini yorarsan kanaman olabilir dedi eş aşağıda olduğu için hele bilen varsa bana şunu siz bi anlatın kızlar ben anlamadım onun dışında çok mide yanmam vardı ya sölemiştim size onun için şurup yazdı bana hemde 4 şişe aynı şuruptan bide nefesim daralıyor gece yatamıyom dedim oo erken başlamışın dedi doktorr bu olabilir normal dedii kızımda kardeşini gördü teyzeleri ultrasonda çok sevdi anne bak kardeşim diyo bi heyecanla gittiki hastaneye kardeşimi görücez diye anlatamam bu arada orda bebeğini emziren bi kadın gördü eve geldiğimizden beri kucağında bebeğini emziriyor bide diyorki oyy oyyy oyy kıyamam daha doymadınmı annecim sen bu kız bi alem yavv kime çekti acep bilmiyorum nisanın 14 de doğacak oğlum doğum tarıhıde 14 04 2014 olacak inşallah benim oğlum doğana kadar sizinkiler 3 4 aylık olurr onlar oğluma abilik ederlerrr birde doktor bana diyet önerdi mide yanmam için acı ekşi asitli şeylerr yok dedi yoksa şurup bile içsem midem yanarmış bizde böle kızlar sizz nasılsınız bakem
canım hamişliği unutmamak gerek
varya ben son günlerde bişeyi farkettim
yatakta eğilip çorabımı giyiyorum yaaa karnımdan gacır gucur ses geliyo durmadan
her eğilmem de sanki bebişimin kemiklerini eziyomuşum gibi hissetmeye başladım
neden çıkıyo olabilir o ses
toprağı düşünmek lazım canım
herşeyden önemlisi o biliyosun
ayyyyyyyyyyy annişi de gelirmiş sevsinleeeeeeeer
hazırlıklar hazırlıklar, bi heyecanlar heyecanlar
ne güzel cidden
valla ben sütü epeydir içmedim, balık ve ceviz de yemedim
çikolatama karışan olursa da oyarım resmen
inşallah bebeğimi yeniden görünce verirse doktor teyze fotolarını , yüklerim nete
vay beee 3 günde bir oldu desene
ne az kalmış doğumaaaaaaaaaaa, ayyy o günleri bende görür müyüm acaba
canımcım yine çıktı midem boğazıma kadar hem yanıyor hem ekşiyor yaa şurubumu içtim inşallah geçer tühh tamda canım çikolatalı sıcak süt istemişti içemiycemmevet ya bende çok şaşırdım bugün kızımın kardeşini sevmesine şimdi mandalina soymuşş anne bunu yede bebek büyüsün diyo babasından öğrendi sanırsamm bi kaç gündür içinde bi bebek sevgisi varki sorma gitsin bu eşi aşağıda olma meselesi canımı sıktı biraz ya kızımda hiç böle bişey olmamıştı annemi aradım sormak için ama onunda şansıma telefonu kapalıı
biz geldikkk
öncelikle çocumun yüzünü hiç göremedikelleriyle suratını kapamıştı doktor ne yaptıysa indirmedi sıpa ellerini
ama kalın dudakları var dedi çeneside ufak biraz sivri dedi
pipisi daha düşmemiş dedi ne anlama geliyor anlamadım o ara sormakta aklıma gelmedi valla
sonra kilosu 2 kilo 264 gr
boyuda 47 cm dedi
çocumm hemen hemen şuan 34 haftalık gözüküyormuş
bende 2 kilo daha alarak toplamda 20 kilo almış bulunmaktayımama vallahi bu sefre hiç üzülmedim çünkü sadece 2 kilocuk almışım normlade biliyosunuz her ay 5-6 kilo alarak geldim bu aya kadar.
bebeğin suyu falan herşeyi normalmiş yalnız yeri çok daralmış bundan sonra 15 günde bir gelceksin dedi 15 gün sonra 10 güne düşürcem haberin olsun doğum yaklaşıyor dedi.
bebeğin ayakları yukarda idi göğüs kafesimde ama dönüp dönmemesiyle ilgili bir şey söylemedi.
işte böyle benimde tansiyonum yüksek çıktı bu sefer15 gün boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçücem ona göre bakılcak gidişata göre 14-9 u geçerse hastaneye gıdıcekmısım.
çok kilo aldığım için yüksek tansiyona sebep olabilirmiş.
işte bizden haberler böyle rabbime şükürler olsunkii şuanlık herşey yolunda teyzeleriii
Merhabalargunlerdir okuyorum topiginizi..yazip yazmama konusunda kararsizdim..gordum ki epey eski dostluklar var burda bolmek istemezdim muhabbetinizi ama selam vermek istedim.. 11+4 hamileyim..3.kuzumu bekliyorum..simdilik bu kadar
kızlar eshacım doğurdu mu yoksam?
gunaydım canımcım nasılsın bebişlerle aran nasıl iyisin inşallah yav benim karnımdaki oğlum 14 15 haftada söylemeye başladı dr erkek diye 17 haftada tam belli oldu dr pipisini gördüm dedi ayy bende çok istemiştim bu defa oğlum olsun diye 27 aylık bi kızım var buda erkek olsun istedim benim kocişte çok istiyorduu erkek ama bana sölemiyorduu ama kızımda cinsiyeti 21 haftada belli oldu kızım bacağını açmıyordu bi türlüü bide kızlar cinsiyetini geç gösterir derler normaldee hımm kızzz koy bacım adını lalae lale teyzesinin adı olsun benim gibi akıllı iş bilir birazda nazlı olsun bende bu bebişimde senin giibiyim sanki ilk defa hamileyim gibi hisswediyorum kızıma hamileyken 19 yaşındaydım hiç bişeyden haberim yoktuu bi bakmışım doğuruyorumm ama şimdi oğluşumu sabırsızlıkla bekliyommm sanki biraz daha olgunlaşmış gibiyimm
:
canımcım verdiğin linki okudum çok sağol anladım şimdi biraz birazda seram anlatmıştı sağolsunn aslında eşin aşağıda olması meselesi daha çok normal doğum yapacakları ilgilendiriyor sanırsam ama bendede çok yorulunca falan kanama olabilrimişş hımm anladımmiyi olmanıza çok sevindim canım...
bebeğin eşi bu linke bi bak canım... korkma sen. normal doğum olmayabilir. kanama olmaması için bol bol yat dinlen ve daha fazla dikkat et yorulmamaya...
ayyy çok sevindim kızının kardeşini sevmesine. inşallah bozulmaz da böyle gider...
gelelim baannnaaaaaa.... kızlar dünn doğum sonrası ilk reglimi oldum... karın ağrısını unutmuşum yaw
oğluşum gayet iyi.. tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyosesli gülmeye başlıyo yavaş yavaş... dönencenin oyuncaklarıyla tepine tepine oynuyo
bi ara burda kaynanalar konusulmuş, hepsini kaynar kazana atın... bende atacm..
hımm erken girmiş demekki senin oğlan ergenliğe ya bilirim bu durumu benim kızım da 2 yaş sendromuna girdi ve halende çıkmış değil bi türlü tuvalete alıştıramadım benimle bağıra bağıra konuşuyo çok inatlaşıyor sebepsiz yere sürekli ağlıyo ama zamanla geçer diyo doktoru yine benimki küçük seninki de 10 yaşındaymış allah yardımcın olsun vallaha zor anam bu çocuklarla uğraşmakkOyyy ben de cok istoyurmm kizim olsun diye yaa..hem de oyle cok istiyorum ki burnum sizliyor dusununce o kadar yanikizim olsun da ne zaman belli olursa olsun oglanlarla da aramiz iyi sukur..kucuk 1.sinifa gidiyor onla ugrasiyorum bol bol.. ela onat el ele..nine oteli anlat..hahaha kafam bunlarla dolu..buyuk oglusum 10 yasina girecek yakinda..erken ergenlik seziyorum..pek bi asi son zamanlarda..yaramaz cocuga katlanirim ama saygisizliga dayanamiyorum.ses yukseltmeler,bi sus anne ya felan demeler basladi..acil ayar cekilmesi lazim bu aralar :-D benim ayarlarim sökmuyor artik..baba girecek devreye artikim :-D
canımcım verdiğin linki okudum çok sağol anladım şimdi biraz birazda seram anlatmıştı sağolsunn aslında eşin aşağıda olması meselesi daha çok normal doğum yapacakları ilgilendiriyor sanırsam ama bendede çok yorulunca falan kanama olabilrimişş hımm anladımmbenim kız bi alem vallaha bi seviyo kardeşini bi sevmiyor artık doğunca karar verir heralde sevip sevmeyecegıne 5 dakikada bir fikir değiştiriyor çünküü oğluşun iyi demek oyy yesinler onu ne datlıdır şimdi oo tam koklamalıkk şimdi 6 aya kadar tosuncuk olur senin oğlan ondan sonra diş kaşınıtları başlar ondan sonra sürünme ondan sonra yürüme çabası derken geri zayıflar ama olsun önemli olan sağlıklı olmasıı canımcım bizim kaynana meselesi hiçç bitmezz ben öle düşünüyorum artık hepsi kaynar kazanda kaynasınn
hımm erken girmiş demekki senin oğlan ergenliğe ya bilirim bu durumu benim kızım da 2 yaş sendromuna girdi ve halende çıkmış değil bi türlü tuvalete alıştıramadım benimle bağıra bağıra konuşuyo çok inatlaşıyor sebepsiz yere sürekli ağlıyo ama zamanla geçer diyo doktoru yine benimki küçük seninki de 10 yaşındaymış allah yardımcın olsun vallaha zor anam bu çocuklarla uğraşmakk
Merhabalar yamisy :-D himm oglan topigi demek..bir prensesde ben de olur insallah ne diyeyim
yamişim yettim gariieeeeeeeeeee nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa ben geldim siz yoksunuz şimdi benim sıpam uyanır hepiniz toplaşırsınız küserim bende hıhhhh işteeee
evet canım çok dikkat et kendine yorulma aman diyim... yat dinlen kv felan da takma...
ay teyzesi bi gör bi suratlar yapıyo bi suratlar yiyesim geliyoillaki zayıflicak canım ondan kaçış yok
Sera81 sagol cnm.. hic sorma o 4.dusunuyomusun diyenleri.. banada cok yapiyolar..bunda kiz olmazsa 4.yaparsin artik felan..bence garazina soyluyolar..hele bi de bana aciyo gibi bakip ayyy isin zor valla demiyolar mi sanki 7 cocugum var da 8.dogurcam..sinir seyler.
Lale; 2 yas sendromunda cadi he :-D valla bide 4 yas sendromu var,ergenligi var,ask sendromu var,sinav sendromu var,arkadas sendromu var,var da var ben korkuyorum ya..buyuduklerin de neler yasicaz bakalim..Rabbim sagliktan noksan birakmasin insallah..
Dun aksam kucuk sipamla ugrastik durduk..yavrum r harfini soyleyemiyo..dun de r harfine gecmisler..ugrasiyoruz ama cikaramiyo iste..iki saat agladi..ben yapmicam okulada gitmicem die..gurur meselesi yapiyo kuzum..ogretmenini aradik artk.. zorlamayin ben hallederim okulda dedi..neyse ki sustu..biraz ozguven problemi var..yapamam korkusu yasiyo surekli..neyse bu ara da saat sabahin besi:-Dsu icmeye kalktim uykum kacti..gidem azcik daha yatem..hepinizze sevgiler
Hahahaa cok guldum kucuk cadina..yaw simdiki cocuklarda bir ozguven patlamasi oluyor sanirsambuyuk buyuk laflar ediyorlar :-D
Bak gor senin oglan adam olacak:-D simdiden gelecegini dusunmeye baslamis:-D gecen bir soz okudum cok gulmustum..babanin fakir olmasi senin kaderin olabilir ama kayinpederinin fakir olmasi senin aptalligindandir:-D:-D:-D
ben cocuklarin her istediklerini almayi 3 yil once biraktim.baktim onune gecemiyecem..cok istediklerini karne hediyesi olarak aliyoruz.mesela yariyil tatilinde paten alinacak.epeydir istiyorlar.yada testlerde 0 hata getirirlerse,yazililardan 100 alirlarsa aliyoruz..boyle daha rahat ettim..cunku cok doyumsuz oluyorlar..birde kazanmak icin emek harcamak gerektigini ogrenmeleri gerek..ama senin durumun cok farkli..yurtdisinda yasamak zor..cevrene uyum saglamak zorundasin..Allah iyilerle karsilastirsin evlatlarimizi.. bu ara da sen nerde yasiyorsun?
MERHABA ŞEKERLER DEMEKKİ SENİN OĞLAN UTANDI YÜZÜNÜ KAPADI CANIM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİMM CANIM TANSİYON YÜKSEKLİĞİ ÇOK TUZ TÜKETİYORSAN ONDAN DA OLABİLİR HAA BİDE BOL SU İÇMEN LAZIM BU AYLARDA İNŞALLAH BI SIKINTI OLMAZZ
KUZUM BENCE KORKMANA GEREK YOK ŞİMDİKİ DOĞUM YAPANLAR HEP SÜNNETİDE AYNI GÜN YAPTIRIP ÖLE ÇIKIYORLAR HASTANEDEN VALLA BEN OLSAM 1 GÜNLÜK BEBEĞİME KIYAMAM BEN O YÜZDEN DOĞAR DOĞMAZ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUMM KIZ VALLA UYUZUM HA BU DOKTORLARA NEDEN BİİZİM ANLAYACAGIMIZ DİLDEN KONUŞMAK YERİNE TIP DİLİNDE KONUŞUYORLARKİİ BENDE AYNEN SENİN GİBİYİM ŞU AN DOKTORUN DEDİKLERİNDEN BİŞEY ANLMADIMM
:
gıslaaaaar hepinize günaydınlar nasılsınız iyimisiniz ?ben iyiyim hala fırtlatmadım :) annem babam geldi cumartesi günü yaşasınnnnnnn :) babam hiç istemesede yazık dün gittidönip dönip bakıyo yazık gidemedi geri döndü geldi idoda turnikeden öpüştük tekrar tekrar ay ağlayasım geldi göbeğimi filan seviyo ay canım yav .neyse gitti işte .cumartesi pazar gezdik yine bende tabii geri kalır mıyım arkalarındaydım :) yürüyüş iyide araba işi fena oluyo fazla oturunca kızlar toprak midemi mahvediyor kasıkalrıma bıçak saplanıyo ama çaktırmıyorum tabii :) akşamda eve gelince karnım çok sertleşiyor hemen yağlıyorum iyi geliyor .neyse kızlar artık geceleri uyunmuyor yav dönmek zorlaştı karnımın içi çok acıyo .babam cumartesi geldiğinde kocişe diyoki bu deli hala geziyo gezerken yollarda gelecek toprak göreceksiniz diyo :) kocişte dedi ya bende anlamadım başkası olsa yatar kalkamaz ama benim hatunun maşallahı var çok rahat hamilelik yaşıyor dedi babamda o öyledir mız mı zdeğildir bünyesi çok dayanıklıdır dedi.kocişte evet valla maşallahı var hiç aşermedi bile başkası olsa adamın canını alır nazdan dedi e tabii bana dediği gibi at gibi maşallah diyemedi birbirimize baktık güldük anladı hemen sus die işaret ediyo bana :) neyse kızlar okudum yazdıklarınızı güldüm baya bi :) pipiler filan havada uçuşmuş domates cınım hoşgelmişsin tekrar oh ne güzel 3. bebeiş yolda maşallah maşaallh :) hadi ben buralardayım daha gelin .
yok canım yapmaz sanıyorum bebeği doğum pozısyonunda görmesse eger bir şey olmaz.canım valla gittiğim doktor çok ilgilenmiyo bi çok özel hastaneye göre
ama gene de son zamanlarda gördüklerim arasında en iyisi
bana 2 aralığa randevu verdi de korkuyorum çatı muayenesi falan yaparsa diye
malum daha erken, tetiklemesin doğumu
canım valla almamamız lazım da 3-5 kilo ha fazla ha eksik ne farkeder ki diyorum artık bende
sağlıkla doğsunlar da
ama kilolu olunca normal doğum sıkıntıya giriyo dedi doktorcuk
stresten tansiyon çabuk yükseliyo canım, sen evde takip edince muhtemelen normal değerlerde çıkacaktır
:26::26::26::26:canım görenler olmuş, sanırsam doğurmamış henüz
bakalım bu gidişimizde ne di,yecek doktorcukcanım benim korkma, her erkeğin ki aynı durumda oluyo
ama bi hafta da iniyomuş aşağıya
testisler testis torbasına sanırsam 27-28den sonra iniyo
doktor bi sıkıntı olsa söylerdi merak etme
amın canım rabbım gönlüne gore versın ınsHosbuldumevet iki erkek sipam var.buyugu 9 kucugu 7 yasinda.. karnimdaki guzelligin de kiz olmasini diliyorum Rabbimden.ama once saglik tabii.. 3 cocuklu olma fikrinede alisma halindeyim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?