Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yamısımmmm

nabıyonuz bakemmm
seramlalemdomestosumbaksoyumyamısmzırsizdelimpiştttttttttttttttttttttttttttttt
benim başım ağrıyor bugün yaaabirde bacak aralarıım çok ağrıyo acıyor
hafta sonu eşimin patronunun şi doğum yaptı.
kadın hamılelıkte sadece 10 kilocuk aldı :26lates günlük 2 saat yuruyuz saglıklı beslenme adına aklınıza gelecek hersey yaptı
ama normal olmadı yıne bebegı:26:14 saat sancı cektı ve sonunda sezeryana alındı
eşim diyorkı bu kadın bunları yapıpta doğuramadıysa senı dırek sezeryana alırlarmantıken öyle ama ben sezaryan istemiyorum yaabenim daha çok yürüyüş yapıp şu kasları mı açmam gerek napmam gerek kafam karıstı

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım ? az önc geldim kontrolden ya kızlar kafamı karıştırdı bu kadın benim yaaaaa bize gecen hafta 3 haftan filan var dedi diye hatırlıyorum yani en fazla 1 ay demişti işte kaldı 2 3 haftam diye düşünüyordum ben kocişle yani seviniyorduk annem de geldi kadın yazık :) neyse bugün dediki suyu güzel başı aşağıda gayet iyi falan filan neyse doğum için 22 aralık dedi ama ben yılbaşına kadar bile bekletirim dedi.haftaya çatı muayeneni yapalım bakalım durum ne dedi ama bebek kilolu değil bu gidişle normal yaparsın zorlanmadan dedi.kociş sordu sonra doktor hanım bizim ev buraya biraz uzak yetişebilirmiyiz hangi durumda hemen gelelim dedi oda suyun gelse kanaman olsa dahi açıklık en fazla 1 cm olur dedi buraya gelirsin 8 cm açılınca hemşireler bana açıklığı bilgi verirler 10 cm olunca doğum olur dedi.e tamam da saatlerce beklersin dedi yani ilk doğumlqrdfa durum bu dedi 2. doğumda daha çabuk olur hmen gelmeniz gerekir onun için telaş etmeyin dedi.normal olucaksa doğum ben normal doğal sancısını beklerim dedi yani yılbaşına kadar bile bekletirim dedi anam daha 1 ay var bu benim toprak 10 aylıkmı doğacak anlamadım kızlar şaştım kaldım vallaha yaaa.annemde yazık diyo ki ben erken mi geldim babanı da bıraktım orda yalnız diyo :) zaten bebek daha aşağıya inmemiş dedi doktor allahım ya kafayı yicem ben iyice ağırlaştım ama aşağıda hissediyorum ben toprağı yahu .bazen hele geldi gelecek yani o kadar zorlanıyorum helede gece iyice aşağıya inmiş gibi geliyor.neyse hayırlısı offffff.

yavrum takma kafana o kadını sen bol bol yürüyüş yap yeter .sana bişey dicem şimdi beni üstüme atlayacaksın he ama diyecem banane :) ben 36. haftayı bitirdim kuzum ama sadece 6 kilo almışım hatta 6,5 diyelim biz ona.bugün kontroldeydim tansiyonuma kiloma filan baktı doktor tartıldım 72 kiloyum 66 kiloda hamile klamıştım .ama ben öyle kilo almamak için plates milates filan yapmadım ya sadece evde tektim herşeyimi kendim yaptım yürüyüşe çıktım hamilelikten önce nasıl yemek yiyorsam aynen öyle devam ettim aşremem filan çok olmadı .valla yavrum alınan kilo değil önemli olan sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmek ve bebişlerimiizn sağlığı sen o kadını filan takma kafana.sadece yürüyüş yap hatta dışarda müsait alan yoksa evde yap yürüyüşünü akşamları yatmadan önce birde sabah kalkınca .

kızlar sizde bi yorum yapıverin şu doktorun dediğine ya benim topağım 10 aylık mı doğsun ay bian evvel doğsun hayırlısıyla beeee :) ben 22 aralığı bile beklemeyemeyiz herhalde noramlde 40 haftalık değpil çoğunlukla 38 haftalık olur diyordum kadın 22 aralığı bile geçti bana kalsa ben yılbaşına kadar bile bekletirim dedi :) töbe yarabbim yaaa zaten her gittiğimde 22 aralık kötü bir tarih diyor :) sizce de beklermiyiz dersiniz biz bukadar .benim kanamam filan olmadı hiç hamileliğim boyunca en ufak leke bile olmadı ağrımda çok fazla değil gibi geliyor bana işte anam cahillik cahillik daha ilk ne yapayım :) öfff kafam karıştı yahu .kocişin de morali bozuldu bune ya bu çocuk 10 aylıkmı doğacak doktor daha gecen hafta 3 hafta var diyordu alla alaaaaaaaaa

canım eşimin patronunun karısı normal normal istedi dedim ya 43.haftasında suyu patladı ama normal doğuramadı yıne:26:
senınkıde mi böyle birşeykinevalla ben bırsey analamdım sağlıklı olsunlardaneden peki öyle dedi bebek dönmediğinden falanmı acaba?

canım dönmüştür ozaman ama kanala girmemiştir ee artık son günler doğal olarak sana d ogurcakmısın gıbı gelır.demekki şuan herşey normal birazdaha bekle bakalım haftaya olaylar nasıl gelişcek

baksoyum bi sussss
o kadın kilo almamak için yapmadı kuzum bunları.normal doğum yapmak için yaptıkadıncagız zaten zayıftı kilo alsada pek farkedılcek bı tarafı yoktu hani ama normaldi kilo alımı yinede..
benim kaç kilo aldığımı okumuşundur zaten daha söylememe gerek yok
valla ne yalan diyeyim öyle sık sık yürüyüşe çıkamıyorum ben sağolsun eşimde bu konuda hiç destek vermez bana.
yaptığım tek şey 7-24 temizlik diyebılırım evdede oturduğum yiyipte yattığım bı zamanada sahip degılım ama yınede aldım.yapım müsait sanırım.
birde günde 2 paket sigara içiyordum hamile kalır kalmaz bıraktım bununda etkisi olabilir belki ama sonuçta bu yagcıklara sahibim işte

kızçem bu arada demet akalın tam 22 bin 500 lira ödeyip hamılelık dıyetıne başlıyormuşşş

ya nebileyim tatlım ben 43 haftamı ohaaaa :) ne yapmışlar yazık ya geceleri cok karnım acıyo canım bi taraftan diğer tarafa dönmek cok zor oluyo off ya 40 haftayı tamamlıcaz galiba .hayırlısı bakalım.
canım dönmüştür ozaman ama kanala girmemiştir ee artık son günler doğal olarak sana d ogurcakmısın gıbı gelır.demekki şuan herşey normal birazdaha bekle bakalım haftaya olaylar nasıl gelişcek
yavrum başı aşağıda ama daha aşağıya inmemiş dedi .haftaya salı çarşamba işte yine muayenem var ozaman nst ve çatı muayenesi yapıcaz dedi :18: belkide sezeryan diyecek bende hemen derim ozaman hemen haftaya alalım doktor hanım

tamam tamam sustum öfff :) yavrum kilo al sende kafana takma canımın içi sen bebeğini besledin benimki zayıf işte olsun o kilolar gidecek zaten .önemli olan yavrunun sağlıüı e oda çok şükür yolunda boşver sen :) ay yerim ben seni kız

vallahi öyle üstelik kız çocukları erken erkek çocukları gününü bekler derler ama bunlarınki kızdı kadın 43. haftaya gırdıgınde artık 2 günde bir doktora gidiyorduki en son suyu geldide öyle gitti hastaneye ondada 14 saat sancı çekmiş düşün yaniama sonuçta ıkısıde sağlıklılar cok sukurdogrudur kuzum daha zamanın var zaten bol su ile meyve ye bu sıralar barim son kilocuklarını alsın anne karnındakişu çatı muanenei olki bizede anlat ya benimde randevuma daha var off ama en azından 1 aydan aşağıya dustuk cok sukur

ya ya ye beni ye beni de belki yağlarım butlarım sana gelirrr
eğer sezeryan derse bırak kalabildiği kadar kalsın içerde sorun yoksa

Ah cnm bnm oğluşumda 41 haftada doğdu karnım o kadar büyüdüki dr bebek kilolu olduğu için bnd dayanamadığım için 41 haftada suni sancı verdi ama ne yazıkki normal doğum olmadı yani benden yavsiye suyun gelmesse suni sancıyla doğum yapma bence birden sancı şokuna girmişîm ben acil sezeryana aldılar normal doğum istiyorsan bekle derim ben :) umarım hersey istediğin gibi olur sonunda bebişin gelcek merak etme bende böyle sabırsızlanıyodum :) geldi 3 aydır ağlıyo

bacım burada bulabilirmiyizki o tuvaletten ahh keşke bulsam hemen alırım benim kız 28 aylık oldu hala gitmiyor tuvalete oda yetmezmiş gibi bezinide çıkarttırmıyo ki alışabilsin e ben şimdi oğluşumuda doğrurursam ikisin,in beziyle falan nasıl uğraşıcam vallaha bilemedimm sen nasıl ettin kuzum senin kızı nasıl alışıtrdın vallaha deli olacam ben ya bezni bırakmadığı gibi birde altını kirlettiğinde falan hiç rahatsız olmuyo saatlerce öle geziyo ben farketmesemm vallah senin kızda bi alem vallaha e yumoş ölmüş annesi sen hala almaya çalışıyonn ayy en çokta o kadına deiğine güldüm
evet ya aynen öle iki yaş sendromu doktor öle diyo bekle 1 2 aya geçer dedi ama 4 aydır geçmedii r harfını doğuştan beri söyleyemiyorsa biraz sıkıntı olur derslerde benim yiyenimde öle onunki geçmedi ama şimdi lise 1 e gidiyo hala aynıı ay canım takma o işin zor diyenleri bana bile diyorlar daha 2 ci çocuğum olmasına rağmen sen bakma canımcım onlara inşallah birde kızın olurda sende mutlu olursunn
ee tuzdan falan değilse senin ki pskolojık o zaman tansiyon problemi canım bilemedim ki şimdi neyse doğurana kadar bişey olmasın çıkmasında tansiyonun ondan sonra gidip doktora iyice bi baktırırsın nedenine
ne yapam kuzum ya ben 2 gündür yine bu kızla uğraşıyom yine krızleri tutuyoo herşeye itiraz sebepsiz yere sürekli ağlama ne yapacam vallaha bilmiyom artık benim başım ağrıyor artıkk dayanamıyorumm
canım sen doktorların önceden öle konuşmasına bakma benim kızım 40+5 te doğdu doktor hep 1 hafta daha beklerim demişti yani 42 haftada alacaktı ama sonra baktı benim dermanım kalmamış artık bebek aşağı inmiş üstelik ne sancı var ne açılma dayanamayıp 40+5 te aldı zamanla senin doktorda fikir değişir bence yada normal olursa bi bakmışsın sancın gelmiş doktorlar hep ezbere vede en son olacakları sölüyorlar ama sonradan bebeğin durumuna göre kararı veriyorlarr

Son düzenleme:
kızlar moralim biraz bozuk maalesef
mezun ettiğim öğrencilerden birini ziyarete gittim bugün
kız 1997 doğumlu ve 2 aylık oğlu var

canım benim yaaa ödevlerini de yapıyo demek yakışıklı
valla çok gönül yakar o, başınıza iş alırsınız aşık kızlar yüzünden

valla canım parayla sevgi
olmuyo mallesef zengin insanlar para veriyorum yaa daha ne kafasındalar
anne baba sevgisi almadan büyüyo çocuklar maalesef
sonra da şımarık doyunsuz çocuklar oluyolar
demek para kazanıyolar iş yapıp, aferin onlara
siz de çocuklara yemek ısmarlatıyosunuz madem ne diye beğenmiyosunuz küçük boy diye

kizzzzzzzzzzzzlarrrr ust komsumla kustuk benim arabama carpti gozume baka baka yalanladi bende kestim irtibati cunku sigortam tamir etti arabayi sonraki seneye sigorta parasini iki misli yapti bu gicik kadin yuzunden hemide hic sucum yokken neyse bende konusmuyordum sonra ben buna hakkimi helal etmiyorum mahserde bekliyecem seni dedim sen bilirsin dedi yetmedi apartmandakileri mangal yapip davet etti benim dediklerimi alayli alayli millete anlatti cok kirildim hicbir sucum olmadigi halde bide beni sucladi insanlar benle ve esimle belirli bir sure konusmadi sonradan onlari arabalarinada vurunca anladilar dun aksam okula gidecem bu bagiriyor allah allah dedim niye bagiriyor bu :18:kapisina tik tik yaptim acmadi neyse gec kaliyordum okula gittim geri geldim esim dediki kadin evde kendi basina dogurmusssssssssanammmmmmmm kimse yokmus evde kucuk bebegi var 1,5 yasinda sonra kocasi gelmis apar topar gitmisler hastaneye ayyyy bu vicdan beni oldurcek esime dedimki sen goturseydin olmadi bebegi biz bakariz siz gidin deseydin buyuk kizi alsaydin simdi onlar hastanede sabahlar o bebis ne yapcak orda daha 1,5 yasinda ustelik bebek kapsulude yokmus arabada polis gorse aninda para puan cezasi yerlerdi neyse aksam kocasi geldi kizi eve birakdi kivrandi durdu tek guvenebilecegi insan bendim daha once cogu kez bana birakip oyle demisti kizzzzzzzzzlaaaarrrr yapamadim rabbim af etsin yaptiklari aklima geldi yapamadimadam bebegi birakip gitti yinede kontrol ettim kapidan aglar duser falan diye salonda yattim sesini duyarim aglarsa ararim manyaklari dedim

ayyy bende aşermedim yavvv
ona rağmen de dana gibi oldum baksana

ben uyuyamamaktan artık bayılacam yaaa

kız ağda yapabiliyon mu?
bu arada ayıptır söylemesi artık göbüşümden şeyimi göremiyom ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…